Home / Actualitate / Decernarea Premiilor INSHREW Pentru Antisemitism

Decernarea Premiilor INSHREW Pentru Antisemitism

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 8,  2020

A apărut raportul INSHREW despre performanța românească în mediul online și Incorect Politic, după aproape trei ani de activitate neîntreruptă în sprijinul reinformării din Țara reală – dincolo de cenzură, este recunoscut oficial de ATGOR, primind premiul Elie Wiesel pentru activitate naționalistă în sprijinul Adevărului.

 

Decernarea Premiilor INSHREW

Să ne uităm puțin peste criteriile riguroase de selecție, care au determinat decernarea premiului de excelență colectivului Incorect Politic.Raportul complet poate fi citit AICI (e un link de arhivă, ca să nu le facem trafic tovarășilor de la institut).

 

Decernarea Premiilor INSHREW

Este un fenomen interesant de analizat, știri „neutre” despre jidani primesc comentarii „antisemite” pentru că lumea este sătulă de propaganda holocaustică și de veșnica învinuire a gentililor pentru pretinsa suferință veșnică a jidanilor. Este vorba de o ironie divină pentru că INSHREW și alte instituții similare din alte țări au reușit să stârnească ura pe care pretind că o combat, au reușit, prin activitatea lor „împotriva antisemitismului”, să alimenteze antisemitismul. Bani bine investiți!

Aceștia sunt uimiți că atunci când cenzurează postări și reduc oamenii la tăcere, nu reușesc sa stârnească regretele pe care vor ca noi toți să le simțim când ne gândim la ei. Și totuși, noi am fost alături de ei în toți acești ani.

 

Efectul poate fi explicat ușor, când cenzurezi pe cineva, nu stârnești regrete, ci opoziție. Îl întărâți să posteze altundeva, mai mult, mai bine, mai organizat. Practic, motivezi lumea să continue să se exprime liber, nimeni nu acceptă cenzură.

De aceea, în cele din urmă, excesul de zel o să ducă la destrămarea Partidului unic adevărului. Nu veți câștiga! Orice fel de cenzură va fi pusă în aplicare, orice algoritm, orice inteligență artificială, vom găsi metode adaptate să le ocolim, punând în aplicare tehnicile de limbaj codificat și de diseminare virale, pregătite din timp.  Repet, nu puteți câștiga jocul acesta. L-ați pierdut deja, dar nu puteți să recunoașteți acest lucru, căci vă este frică să pierdeți sprijinul ATGOR și  bazinul electoral atașat acestei iluzii.

Narațiunile care instigă la ură directă și la acțiuni ilegale sunt fie promovate de agenți provocatori, fie chiar de jidani pentru a-și justifica activitatea în combaterea antisemitismului. Vezi cazurile în care au fost prinși desenând zvastică pe propriile clădiri (link,  link2link3link4link5).

Narațiunile identificate au menirea de a evidenția adevărul despre iudei, lucru care pentru ei este de o violență teribilă. Să ne amintim ce a spus Joseph Goebbels.

Decernarea Premiilor INSHREWJidanul e imunizat împotriva tuturor primejdiilor; cineva l-ar putea numi un pungaș, un parazit, un escroc, un profitor, toate se preling ca apa de pe pelerină. Dar numește-l Jidan și vei fi uimit cum tresare, cât de rănit este, cum dintr-o dată se micșorează și se dă în spate: “M-au aflat”.

 

Premiul cel mare INSHREW acordat publicației INCORECT POLITIC

 

Decernarea Premiilor INSHREW

Decernarea Premiilor INSHREW

 

Decernarea Premiilor INSHREW

 

A fost o călătorie plină de peripeții, am cunoscut oameni fascinanți și am aflat lucruri tulburătoare. Nu știu dacă am fost „ales” pentru acest job, dacă s-au aliniat anumite legături în favoarea mea, însă calitatea relațiilor și sprijinul de care am beneficiat mă face să cred că da!

 

Dedic acest premiu, care pentru noi este ca o medalie, în primul rând  palestinienilor care luptă pentru libertate și dreptul lor la viață de mai bine de 50 de ani – #Justiție pentru Palestina!

Dar acest premiu nu îmi aparține doar mie, ci echipei redacționale și cititorilor care ne urmăresc. De fapt, premiul a fost acordat pentru popularitatea cu care a fost primit Incorect Politic în mediul online, înregistrând o creștere masivă și constantă în rândul cititorilor din țară și străinătate. Prin această distincție, fiecare cititor este recunoscut și sărbătorit!

Fără Voi, fără Tine și, mai ales, fără El, noi nu am exista – vă Mulțumim!

Mulțumesc colegilor din Redacție, dintre care îi amintesc pe Vlad Voicu, camarad loial și capabil, bun autor și cu un fin simț al umorului. Amintesc pe Mihnea Codrescu, cel mai cenzurat autor din țară, altă introducere nu este necesară. Pe Iancu Breban, satirist desăvârșit. Pe Mihai Șerban, un gânditor naționalist cu adevărat avangardist, de la care am învățat că, acolo unde adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată. Amintesc și pe Claudiu Egregor, recent alăturat echipei.

Mulțumesc d-lui colonel Vasile Zărnescu, fără contribuția dvs. nu am fi putut ajunge la acest nivel.

Mulțumesc în special Departamentului de Marketing și Comunicare, avem cei mai buni sociologi din Europa!

Mulțumesc Redacției Internaționale pentru traducerile efectuate și textele de înaltă calitate.

Mulțumesc distinsei Doamne Carolina Gunderode, o femeie de mare caracter, o personalitate vijelioasă și curajoasă, care ne susține demersul din toate punctele de vedere, arătând dimensiunea eternă a sufletului românesc autentic!

Mulțumesc în special domnului profesor G., un om mai aprig ca o furtună pe mare, căutător neobosit al Adevărului și reprezentant de vârf al omului-om  mărturisitor al testamentului veșnic lăsat de dacii liberi. Spre deosebire de politrucii din școală, sunteți singurul care merită pe deplin titlul de profesor. Atunci când am crezut că am ajuns la un capăt al căutărilor, mi-ați deschis orizonturi vaste și aventuroase pe calea întinsă a Adevărului. Vă salut!

Mulțumesc lui Dan Cristian Ionescu, aromân revoluționar, autor al Codului lui Lucifer, care m-a onorat cu sprijinul și cu încrederea sa, sper că în ochii lui și ai altor bătrâni am spălat puțin rușinea noilor generații.

Mulțumesc și celor care nu mai sunt printre noi. Am avut articole bune scrise de MNR, Haiduc, Caligula și alții.

Mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri care ne trimit materiale pe mail, chiar dacă nu putem publica tot ceea ce primim, fie din rațiuni de timp sau de alt fel, vă apreciem!

Mulțumesc tuturor tinerilor la care deseori am apelat pentru meme, sunteți niște artiști! Și asta o spun în adevăratul sens al cuvântului, căci ceea ce faceți este o artă alchimică, de distilare a adevărului într-un format ușor de digerat. Vă multumesc și vă salut!

Mulțumesc de asemenea tuturor detractorilor care au făcut posibilă răspândirea mesajului Incorect Politic prin mediatizarea acestei publicații – îi amintim doar pe William Totok și pagina antiromâneasca cosmopolitic corectă, Stop Fake News România.

 

Mulțumesc colegilor de breaslă și camarazilor de baricade, alte site-uri dizidente care ne-au publicat în trecut, Basarabia Literară, Lupul Dacic, Ion Coja, Justițiarul, Războiul Informațional, Octav Pelin Blog, KarenSmith Blog, Invictus, Glasul, VeghePatriei, Naționaliști, și tuturor soldaților de pe Facebook care au răspândit articolele în lung și-n lat.

Ei, „soldații de pe Facebook” sunt eroii din linia întâi, care se luptă la baionetă în tranșeele ostile nouă. Spuneau tovarășii comisari neobolșevici în raportul lor că 80% din conținutul „antisemit” este eliminat de pe Facebook. În condițiile unei astfel de cenzuri, a unei astfel de persecuții, cei ce reușesc să răspândească mesajul sunt niște bravi. Jos pălăria!

 

Greii din trecutul României; Vasile Conta, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Mihail Eminescu, Ioan Slavici, Ion Heliade Rădulescu, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Costache Negri. A. D. Xenopol, Nichifor Crainic, Nae Ionescu, Corneliu-Zelea Codreanu, toți aceștia au expus chestiunea jidănească și au evidențiat dubla măsură cu care comunitatea iudaică tratează restul popoarelor și, mai ales, poporul român. Premiul primit de INSHREW ne pune pe aceeași linie a neamului alături de acești mari români, ceea ce este o onoare pentru noi.

Nu în ultimul rând, trebuie să-i mulțumim lui Elie Wiesel, fără de care activitatea noastră nu ar fi avut nici un sens. Deschizător de drumuri și prestidigitator fără pereche, de la Elie am învățat că poți petrece, în realitate, doar 3 (trei) zile la Auschwitz – să nu porți un tatuaj uzurpat Nr. A-7713, care s-a dovedit ceva mai târziu că aparținea, de fapt, unui anume Lazar Wiesel, și totuși, să consolidezi un tur de pas-pas care cuprinde globul pământesc.

Decernarea Premiilor INSHREW

 

Distincția acordată de INSHREW mă onorează și cinstește numele acestei publicații. Pentru toți cei care ne urmăresc indică un lucru cert – suntem pe drumul cel bun, facem valurile pe care trebuie să le facem și stârnim Bestia. După aproape trei ani de activitate neîntreruptă și-au dat seama că suntem prea relevanți ca să ne mai ignore.  Nu ne vom opri aici, vom continua fiindcă ne țin puterile, să zicem că punctele cardinale Nord, Nord-Est ne sunt foarte favorabile în acest moment și, cel mai esențial, bunul Dumnezeu din cer este alături de noi.

Felicitări din nou colegilor, hai să deschidem șampania!

20 comments

 1. Bravo , “Incorect Politic ” ! Vivat, crescat, floreat!
  ,

 2. “incorectpolitic.com publica sistematic materiale antisemite”
  😂

  Felicitari

 3. Multumim si noi Sterie, foarte tare ce ai reusit sa cladesti, este o onoare sa fac parte din redactie!

 4. Mă bucur că existați!

 5. Felicitări INCORECT POLITIC! Cel mai bun semn că faceți voia lui Dumnezeu!

 6. Sterian David Bruckman Shekelsteinberg

  Oy vey….

 7. Felicitari!
  Singura “ură” este venita DE LA EI si este ideologia LOR aplicata goyimilor prin:
  – existenta si aplicarea dobanzii = CAMATA
  – manipularea pietelor financiare si comerciale = SPECULA
  – promovarea deja legalizata a homosexualitatii cu toate perversiunile sexuale si de “GEN” = DEGENERARE MINTALA
  – manipularea informationala si culturala prin mass-media si promovarea exclusiva de filme, muzica, anti-arta distrugatoare moralmente = INDOCTRINARE SATANICA incluzand “genderism”, anti-nationalism (globalism), anti-Crestinism (“toate-s una”…)
  – folosirea contra-cost de slugi: franc-masonii, ateistii, toti cei “de stanga” = care-si spun fara sa [mai] fie… liberali, democrati, socialisti, progresisti/progresivisti, comunisti, “verzi”/ecologisti… s.a. [ca ei] = MITUIRE-SANTAJ-CORUPTIE
  – disimularea identitatii sataniste, talmudist babiloniene (care ii tine “strans” unul de altul) chiar prin convertire fatarnica = VICLENIE
  – promovarea secularismului si ateismului = ANTI-CRESTINISM
  —————-
  O singura caracteristica daca e prezenta si efectele in societate sint ravasitoare, devastatoare – se vede cu ochiul liber si cu ochelari de cal…
  Acum, toate aceste caracteristici sint prezente, manifeste – exploatarea jidaneasca este TOTALA.
  Jidanii beneficiaza de servicile prostituatilor romani, ceea ce face ca opozitia si adevarurile prezentate aici sa nu opuna o forta care sa echilibreze raul facut.
  Bilantul URII (daca asa vor sa numeasca opozitia dintre “rau” si “bine”, dintre minciuna si adevar) este net in sensul buzunarului “lor”, caci totul se “cuantifica” in BANi, nu-i asa?:
  EI / NOI = supra-total / minoritate absoluta
  … un fel de 180/20 (din cele doua 100%, una a “lor” si una a “romanilor” teoretici, “de registru”)
  In acest raport de forte de aproape 10:1 in favoarea “lor”, chiar daca “ura” ar fi criteriul de analiza… ei sint de 10 ori mai “răi”.
  Cu observatia ca noi vorbim cand si cand… dar ei, SUPLIMENTAR si PERMANENT-! ne lucreaza la “buzunar”, “la stomac”, la “lege” si la minte.
  Pentru ei, “cainii latra si caravana trece” – fix “in cot ii doare”!
  … dupa acest criteriu, al “urii” – care nu reiese din cele scrise pe acest site – cei care urăsc sint doar ei, jidanii.
  La asta ne asteptam fiindca IUDEII = JIDANII s-au demascat, facandu-se – singuri – raspunzatori de omorarea lui Iisus tot din URA.
  Cei de azi nu sint nici macar jidani.
  Evrei nu au fost si nici nu vor mai fi, chiar daca sionismul statal propaga ideea caracterului evreesc al Israelului.
  Caracterul evreesc este “acolo” SECULARIST! Se refera la institutii, la cultura, la simbolistica oficiala – drapel, la organizarea “cetatii” si respinge amestecul religios in viata publica.
  … e normal, ocupantul
  – nu este iudeu/jidan
  – si nici nu urmeaza Talmudul de Ierusalim ci Talmudul Babilonian = luciferianism (satanism) si cabala (magia babiloniana)
  … sint Sabateeni frankisti, “frati” cu Sabateenii wahabbiti din Arabia Saudita (veniti din Irak), nu si cu ne-Sabateenii turci (v. Erdogan), talmudisti babilonieni din secta Donmeh.
  Cei de acolo din Palestina ocupata, isi zic israeli, nu isi spun israeliTI = care sint urmasii lui Iacob numit Israel de catre Dumnezeu (moment in care dispare caracterul etnic de “evreu”; evreu ramanand doar un apelativ specific religios si functie religioasa a preotilor de la Templu/Sinagoga – partidele de farisei si de carturari).
  Desi spun ca au restaurat folosirea limbii evreesti, este o minciuna – evreii – locuitorii zonei de acum peste 2.500 de ani vorbeau ARAMAICA.
  Nu a existat si nici nu exista limba a evreilor; ceea ce au introdus acolo este idisul, o amestecatura de germana cu imprumuturi lexicale din teritoriile unde – practic, fatal – au fost tolerati.
  ….
  Opozitia existentiala se datoreaza acelei forte care ii impinge spre exploatarea “celorlalti” spre beneficiul material necuvenit care vine din credinta lor, inselati fiind ca ar fi “alesi” pentru asta.
  Da’ asta-i tine uniti: IUBIREA DE ARGINTI.
  Intre pofta trupului si pacea sufleteasca ei “lupta” pentru prima, ca toti cei carora le spunem “jidaniti”: nu se mai satura, nu le mai “ajunge” si nu au dat semn vreodata ca se vor opri pana nu ne vor “termina” pe cei care incercam sa fim cat mai putin spurcati – evitand sa foloseasca forta fizica (nu exceleaza in agresiune directa, in violenta fizica, la modul “personal”…) isi asmut cainii si-si platesc slugile “sa faca curat” – d.e. cu legi, cu “unelte” = CNCD.
  Asa – prin intermediar au procedat cu romanii, cand puteau alege intre Iisus si Barabas, asa procedeaza si acum folosind franc-masonii, papistasii, sectantii si toti coruptii … din neam, in veac…

  Cred ca ce vedem azi este lupta dintre ei = globalisti “cu buzunaru” si “ei” = globalisti religiosi, distrugatori.
  Sigur ca nu se bat intre ei ci ne folosesc cum se organizeaza luptele cu cocosi, cu caini, de gladiatori…
  Noi platim, noi ne batem, noi murim – ei se distreaza.
  E timpul sa se termine aceasta batjocura.
  Unii incearca sa faca mai mult decat sa vorbeasca, decat sa marturiseasca Adevarul si sa arate celorlalti care este situatia.
  Ceea ce ii enerveaza este sa nu intri in jocul lor – financiar si comercial.
  Cat timp exista “dobanda”, se face plata din munca “noastra” catre ei care nu fac nimic util – de aici, caracterul parazitar.
  Cat timp platim taxe, le umflam conturile LOR; nu vedeti ca toate statele sint datoare LOR?
  Cat timp le cumparam produsele KOSHER platim rabinii sa-l injure pe Hristos; nu e nici o legatura intre alimentele kosher si sanatate, doar o forma de santajare a producatorilor si comerciantilor sa plateasca taxa de protectie ca sa nu fie eliminati de pe piata!
  Aceste manevre constituie exploatare “cu acte”.
  Pentru toate acestea, coruptii nostri iau de la “producator” si dau “speculantului parazit”; pentru batjocorirea celor care ii aleg isi “trag” si ei ceva, cu aprobarea stapanului jidan (fals, da’ asa il identificam mai usor).
  Asta este scopul si rezultatul DEMOCRATIEI; ma rog, … reprezentative:
  ZICETI CA VOI si DATI-LE LOR! Tot…
  Aceasta democratie LOR le ajuta.
  S-au instapanit peste ziare, televiziuni, radio-uri dar si pe Internet si prostesc goyimul pofticios de toate provocarile, ca taurul de panza rosie… cum sa voteze altceva decat li se spune si pe altii care nu au bani sa se poata face cunoscuti, sa combata MINCIUNA???

  LOR le ajuta:
  – libera circulatie a capitalului… CE CAPITAL AVEM NOI DE CIRCULAT INTERNATIONAL???
  – libera circulatie a persoanei – nu mai e nevoie sa faca (tot EI) trafic de sclavi, sclavul modern umbla din mosie in mosie ca sa-si faca iluzia ca este liber si – spre deosebire de “rob” isi plateste “funia si sapunul” adica drumul, cazarea, mancarea, asigurarile de sanatate, taxele, dobanzile la imprumuturi si carduri
  – libera circulatie a marfurilor – ce marfuri traficam NOI, VOI? – vax albina, daca ai doua lntisoare de aur, la vama trebuie sa declari,… daca ai doua sticle de rachiu,… taxa! da’ EI au inbventat fatarnica taxe vamale, si la “dus”, si la “intors” si tot NOI platim iar ei colecteaza diferenta razand de NOI
  – protectia datelor cu continut personal – tot LOR le foloseste, sa nu stim cind isi schimba numele, cand primesc cetatenie, unde se ascund, unde-si plaseaa banii – sa deducem pe cine corup si cum castiga necuvenit
  – libertatea de constiinta – asta are vreo 300 de ani, multumota coruptiei Apusene: sa fie orice credinta “libera”, adica, sa lasi merele putrezite in cos – asa si-au facut temple (cu ritualuri satnice si sacrificii umane) si au putut organiza Cahalul – organizatia locala, “stat in stat” care ii coordona, organiza pe toti sa cucereasca puterea economica locala PRIN ORICE MIJLOACE dar si sa-i controleze pe ai lor, CU TOT CU AVERE!
  … mai sint da’ am obosit.
  … din drepturi si libertati din astea… au ajuns sa schimbe “datoriile” fraieritilor in proprietate fizica = sa acapareze pamant, apa, cladiri, resursele naturale, …
  … din anti-Crestinism au ajuns sa impuna evolutionismul, secularismul, marxismul, teoria relativitatii, spiritismul rebotezat psihologie jung-iana, naturismul – neo-samanism, … ajungand la marcarea vitelor cu chip de om – prostiti sa se mutileze prin tatuare, ca sa se obisnuiasca cu identificarea numerica si – cat de repede AR PUTEA – implantarea de cip.

 8. DOAMNE, CE MULT IMI PLACE! EU AM FOST ACEEA CARE V-AM PROMOVAT IN ULTIMII ANI SI VA PROMOVEZ IN CONTINUARRE SUB TOATE FORMELE. M-AM SATURAT DE JIDANIME HOATA SI ASASINA!

 9. “au reușit, prin activitatea lor „împotriva antisemitismului”, să alimenteze antisemitismul. Bani bine investiți!” Aparent, Theodor Herzl, fondatorul zionismului spunea “antisemiții vor deveni prietenii noștri cei mai buni”. Deci parțial e și ăsta o parte din scop. Chiar dacă celălalt scop e să-i apere de goyimii care știu, mai ales atunci când sar peste cal.

 10. Multumesc ca sunteti activi. Doamne ajuta.

 11. Stimate Maestre Sterie Ciumetti,

  Felicitari si toata gratitudinea mea catre Domnia Voastra ilustra ca m-ati primit printre colaboratorii acestui site: sunteti o echipa intreaga de mandri ganditori si manuitori ai condeiului plini de curaj si astutiune a scrutarii nemiloase .
  Sunt mandra ca Domniile Voastre ati inteles avantajele blogului unde puteti expune si relativ informal, fara multa stilistica, toti vectorii istoriei momentului, in masura in care ei vi se arata.
  Felicitari pentru iutenia si justetea cu care pricepeti fenomenele adverse si le si parati imediat !
  Asta nu-i deloc putin pe lumea asta ametitoare in care ne dezbatem cu fenomene unice in istoria omenirii, unul mai coplesitor decat celalalt !
  Aveti calibru international cu blogul vostru!
  Personal, eu va recunosc martiriul caci asta inseamna de fapt ce faceti voi cu travaliul vostru luminos pentru romani!
  Plin de riscul de a fi judecati stramb .
  Deoarece “antisemitismul “ , asa cum subliniaza episcopul catolic Richard Williamson, nu exista acolo unde spui adevarul despre evrei .
  Pentru asta a si fost excomunicat .
  Dar nimeni nu i-a luat dreptul la opinie.

  Cu Dumnezeu inainte!

 12. E foarte frumos ce scrieti aici, dar ce faceti cu aceia care sunt romani, asa cum sunt toti romanii – oameni simpli, care nici macar nu stiu de existenta voastra ? Si mai sunt o categorie, cu care facti greseala sa nu dialogati: cei care nu cred. Ei nu va scriu ? Sau mesajele lor nu sunt acceptate pentru publicare ?

  • Contăm pe românii care ne urmăresc să răspândească mesajul pentru a ajunge la cât mai mulți români. Cât despre aceia care, spuneți dvs. “nu cred”, sau ne scriu insulte, nu aruncăm mărgăritare la porci. Omul găsește adevărul în măsură în care îl merită, în măsura în care îl caută.

 13. Vasile I. Zărnescu

  Dragă Sterie,
  Îți mulțumesc, din nou, pentru favoarea de a mă enumera printre românii de ispravă ai Neamului Românesc. Dar problema de principiu este că mijloacele de comunicare ale naționaliștilor români sunt mult mai mici comparativ cu toate mass media deținute de jidani – care sunt covîrșitoare, așa cum s-a dovedit și din această primăvară cu criminala propagandă despre „pandemia Covid-19“, care nu este decît o escrocherie concertată pe plan mondial, demascată de tot mai mulți medici serioși, români și străini.
  Totuși, Dumnezeu îi sprijină pe „cei însetați după dreptate“. Iar această mare invenție care este Internetul – inițial o rețea folosită în domeniul militar, dar scăpată din motive comerciale și în domeniul civil – a dobîndit o valoare de bumerang. Internetul a scăpat de sub controlul inițiatorilor lui și a devenit o armă de apărare prin informarea popoarelor.
  Iată!, acum este o armă și a poporului român. De aceea, trebuie să profităm cît mai mult de ea. Printre marile valori ale poporului român care trebuie apărate este și Limba Română – o valoare care face parte din Patrimoniul Național, deoarece, alături de Pămîntul Țării, de teritoriul național, este o valoare identitară. Pentru a-i păstra valoarea originală, trebuie să îi respectăm grafia, care are un echivalent fonetic. E-adevărat, obiectul principal al luptei duse de portalul incorectpolitic.com este lupta contra jidanilor agresori – și, cu cîteva excepții notabile, toți jidanii ne sunt agresori, îndeosebi cei care s-au camuflat sub nume românești, din care cauză nu-i mai poți diferenția de români (pentru a fi trimiși, cînd va veni vremea, acolo de unde au venit sau unde le sunt interesele).
  Referitor la diacritice, care dau seamă de individualitatea limbii române, ar fi de dorit să formulezi un șapou sau o propoziție inserată undeva pe pagina întîi, la vedere, prin care să le pui în vedere colaboratorilor să își instaleze un office în limba română – care este foarte ușor de găsit și instalat – și să nu mai scrie FĂRĂ DIACRITICE, sub avertismentul că textele lor – articole, comentarii etc. – nu vor fi publicate dacă scriu fără diacritice. Deci, apărarea specificității limbii române – a grafiei și a foneticii ei – se face inclusiv prin impunerea scrierii cu diacritice. Dacă un autor sau un comentator scrie că este român și că „el vorbeste ROMANESte“, iar un țigan scrie că „el este rom si vorbeste ROMANES“, pentru un străin, care nu cunoaște limba română, este ușor să intre în confuzie și să creadă că „rom“-ul care „vorbeste romanes“ este tot un român sau invers, că românul este tot un țigan. Inclusiv prin asemenea procedee perfide am ajuns să fim denigrați în Occident și am fost compromiși în lume.
  Am scris multe materiale pe această temă, dar văd că este nevoie să le republic. Sper că vei căpăta acordul redacției să le republic la rubrica Remember. Mai ales că și jidanii și-au înființat o organizație referitoare la „reîmprospătarea memoriei privind victimele holocaustului“. Jidanii s-au exersat în decursul istoriei să „scoată bani și din piatră seacă!“
  Un exemplu aparent benign și care a trecut neobservat este scrierea și pronunțarea numelui „Skoda“. În tot secolul trecut, de cînd am început să cumpărăm armament din Cehoslovacia și, apoi, camioane, în presă și în vorbirea noastră era prezent cuvîntul „Skoda“. Dar, recent, de cînd a început reclama pentru acest autoturism, în clipurile publicitare i s-a arătat grafia numelui adevărat, „Škoda“, iar vocea din off pronunță „Șkoda“. Dacă cehii își apără limba, grafia și pronunția, noi de ce să nu o facem?!
  Voi reveni cu un comentariu privind alte aspecte din articol și din comentariile preopinenților. Oricum, am pus șampania la rece și o vom bea cu gîndul la premiul de excelență acordat de jidanii ticălosului Alexandru Florian, aburcat ilegal în fruntea „I.N.S.H.R.-E.W.“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *