Home / Chestiunea Jidănească / Am luat interviu unor elevi despre Holocaust

Am luat interviu unor elevi despre Holocaust

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 9, 2020

 Prizonieri suferinzi la puțin timp înainte să fie gazați de vii în camerele de dușuri cu uși de lemn.

Daniel C.  (proaspăt absolvent)

Sterie Ciumetti: Fiind proaspăt absolvent de liceu, ce impresie ți-au lăsat lecțiile despre Holocaust?

Daniel C.: Sincer, eu sunt pasionat de istorie, dar la școală nu se punea accent pe ora asta. Aveam un prof. la istorie care venea mereu fără chef și nu prea făceam nimic.

S.C.: Ce înseamnă pentru tine Holocaustul?

D.C.:  Sincer despre partea cu Germania nu prea mă simt în măsură să vorbesc, să spun dacă au făcut crime sau nu. Oricum clar s-a exagerat la final cu asta, ei fiind cei care au pierdut războiul. Ce pot să spun sigur din punctul meu de vedere…este că în România nu a existat, așa cum ni se tot bagă pe gât.

S.C.: Alexandru Florian, președintele institutului Elie Wiesel (cel care a gândit legea antilegionară) spune că educația despre Holocaust trebuie dezvoltată. Din punctul de vedere al unui fost elev, proaspăt absolvent, cum vezi aceste declarații?

D.C.: Mi se pare o mare prostie, ni se bagă pe gât tot felul de rahaturi despre holocaust, cât de benefică este UE și altele și se dă la o parte ce este mai important, țara noastră. Ăsta este unul din motivele pentru care nici nu mi-a plăcut istoria din școală. Mi-aș fi dorit să învăț mai mult despre țara noastra și mai puțin despre lucruri externe de care mi se pare normal să nu-mi pese atât de mult.

*

Robert (clasa a IX-a)

Sterie Ciumetti: Ce știi și ce ți s-a predat despre Holocaust?

Robert: În școală mi-a fost predat că 6 milioane de evrei au fost omorâți cu cruzime în lagărele naziștilor. Înainte să mi se predea despre Holocaust m-am informat pe net si am ajuns la concluzia că 6 milioane e doar o exagerare pe care evreii o folosesc ca să se dea victime. În favoarea evreilor, școala ne bagă pe gât că or fost 6 milioane de morți în Holocaust.

S.C.: Cum crezi că ar fi corect și cinstit să se facă educație despre Holocaust?

R: Să nu se exagereze cu numerele și să nu-i mai denigreze pe naziști în favoarea evreilor și să ni se spună drept că Holocaustul e o simplă exagerare.

S.C.: Alexandru Florian, președintele institutului Elie Wiesel (cel care a gândit legea antilegionară) spune că educația despre Holocaust trebuie dezvoltată, că ea este precară. Din punctul de vedere al elevului, cum vezi aceste declarații?

R: Din punctul meu de vedere Holocaustul nu mai trebuie dezvoltat (de parcă nu e destul). Nu trebuie să se pună atât preț pe o minciună. Eu văd aceste declarații ca pe altă încercare de a îi ridica în slăvi pe evrei. Nici nu mă așteptam la mai mult de la Alexandru Florian.

S.C.: Pentru tine, personal, ce înseamnă Holocaustul?

R: O tâmpenie. O superstiție și o scuză inventată de evrei. Nici nu văd cum ar fi posibil un așa genocid în așa scurt timp, vorbim totuși de 6 milioane

*

Rareș ( clasa a XI-a)

Sterie Ciumetti: Ce înseamnă Holocaustul pentru tine?

Rareș: Nu inseamnă mai nimic decât o minciună care e folosită ca justificare pentru distrugerea culturii europene.

S.C.: Ți se pare că elevii cunosc destule despre Holocaust? Ce ar trebui făcut pentru a îmbunătăți educația cu privire la acest eveniment istoric?

R: Elevii cunosc o singură parte a istoriei, dar fiind un eveniment așa controversat, nu poți să îi înveți mai mult decât ce s-a scris. Cred că știu destul, dar nu ar trebui să fie un lucru principal de învățat.

S.C.: După tine, care sunt lecțiile cele mai importante pe care le-am învățat si ce anume trebuie să reținem când vorbim despre Holocaust?

R: Tot ce știm despre el nu poate fi clarificat, ori ai să te aliniez de partea  câștigătorilor și ce au scris ei sau ai să înveți istoria controversată, dar care e mai greu de dovedit.

S.C.: Alexandru Florian, președintele institutului Elie Wiesel (cel care a gândit legea antilegionară) spune că educația despre Holocaust trebuie dezvoltată. Din punctul de vedere al unui elev, cum vezi aceste declarații?

R: E o declarație puternică, pentru el dezvoltarea educației pentru holocaust e una care se aliniază pe o singură parte a istoriei, după ce păreri politice are despre vremea respectivă.

*

Teodora Banu ( clasa a X-a)

Sterie Ciumetti: Ce ți s-a predat despre Holocaust în cadrul orei de istorie și ce consideri că a fost important de retinut?

Teodora Banu: Ni s-au arătat poze falsificate din cărțile de istorie (poze pe care ulterior le-am văzut pe internet în varianta originală), ni s-au povestit atrocități închipuite (totul se bazează pe niște mărturii, fără documente) și ni s-a difuzat Lista lui Schindler într-o oră…deci s-a urmărit îndoctrinarea noastră. Noroc cu internetul, așa putem afla adevărul. Consider că a fost important de reținut un lucru: Dacă o asemenea minciună poate dura de peste 75 de ani, nu oricum, ci cu o prezență constantă în manualele de istorie…atunci nu putem avea încredere în nimic înainte să verificăm. Asta e cea mai importantă lecție despre Holocaust: verificați tot, nu credeți nimic!

S.C.: Ce înseamnă Holocaustul pentru tine?

T.B.: Un filtru care desparte oamenii cu discernământ de ignoranți.

S.C.: Cum crezi că s-ar putea îmbunătăți educația holocaustică?

T.B.: Dacă nu se poate elimina, măcar să ne învețe pe bune ce s-a întâmplat. Eu am fost nevoită pe cont propriu să caut, am dat de lucruri interesante, inițial surse străine ca David Duke sau Douglas Reed, apoi am dat de Incorect Politic și de Vasile Zărnescu, aceștia mi-au consolidat cunoștințele. Dacă nu ar mai fi vorba de o ideologie politică, educația s-ar putea face în spiritul adevărului.

S.C.: În sfârșit, care este mesajul tău pentru Alexandru Florian, care consideră că educația holocaustică trebuie intensificată…și ce mesaj ai pentru elevii care o primesc?

T.B.: Pentru Alexandru Florian mesajul meu este să plece. Să plece până nu cresc generațiile actuale, atunci va fi prea târziu pentru el. Mesajul pentru elevi…Dumnezeu te ajută, dar nu-ți bagă în traistă. Căutați, descoperiți, dați mai departe!

*

Mulțumim elevilor care au avut curajul să vorbească despre acest subiect controversat, numele au fost schimbate pentru a le păstra anonimatul, întrucât, paradoxal, într-o societate liberă, zisă democratică, există niște legi ce pedepsesc opinia cu arestul.

Concluzie-mesaj pentru Alexandru Florian

și

inchizitorii din institutul Elie Wiesel

După cum știm, Alexandru Florian ne urmărește site-ul în mod activ, chiar acordând publicației un premiu pentru antisemitism, suntem convinși că Institutul Elie Wiesel a luat la cunoștință părerile exprimate în aceste mini-interviuri și sperăm, în ciuda caracterului discutabil al membrilor acestui institut, că sugestiile îi vor ajuta să dezvolte educația holocaustică spre direcția corectă. Iar dacă nu…măcar să le dea alogenilor motive să plece din țară.

Stimați tovarași inchizitori, vine o generație diferită, vine o generație-uragan, o generație care odată ce a luat contact cu adevărul (de la vârste fragede, grație internetului), nu mai poate fi manipulată în direcția dorită de voi. După ce un elev citește scurtul ghid pentru tema la istorie  sau povestea sfâșietoare a lui Elie Wiesel, un mare martor fals, dacă mai aude varianta oficială pufnește în râs. Un râs dezarmant, pentru alogeni chiar înfricoșător, un râs imunizant care, cel puțin în cazul Holocaustului, nu mai permite tăierea cerebrală împrejur.

Tovarăși inchizitori, sunteți într-o situație din care nu mai puteți scăpa. În fapt, v-ați săpat singuri groapa. Câtă vreme internetul e liber (cât de cât), elevii ajung la adevărul pe care voi vă chinuiți atât de mult să-l suprimați. Dacă opriți internetul, veți avea de potolit revolte. Dacă veți intensifica îndoctrinarea holocaustică, cei care au scăpat prin adevăr, vor atrage după ei un număr tot mai mare. Tovarași, fortăreața minciunii voastre se năruie văzând cu ochii.

Credeți că mai ține mascarada încă șaptezeci de ani? Eu nu cred.

9 comments

 1. Ce copii formidabili avem, Maestre Sterie Ciumetti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Este meritul Dumneavoastra ca ne-ati conferit aceasta revelatie :

  EI SUNT PIATRA DE HOTAR A POPORULUI NOSTRU INTRE ROMANUL SANATOS SI VIGUROS LA MINTE, INTRU ETERNITATE, SI BOLNAVII CARE TRAIESC SI SE HRANESC DIN MINCIUNILE INSTITUTULUI ELIE WIESEL, BAZATE PE PSIHICUL BOLNAV AL MEGAESCROCULUI INTERNATIONAL CU ACELASI NUME, DOVEDIT IN MII DE PAGINI CA ATARE, DE ADEVARATII ISTORICI AI EUROPEI SI AMERICII !

  SA NE TRAITI!

 2. Voi smecherii astia antisemiti , nu uitati ca mina Mossad-ului e lunga si ca din toti ticalosii care au urmarit distrugerea si / sau denigrarea evreilor , nici unul nu a cistigat batalia , ba mai mult, multi au sfirsit la 2 metri sub pamint , dupa ce ca si voi ridicasera barda , ca sa le taie capul evreilor ! Evreii aplica regula “Palosul lui Gideon”: si nici unul din cei care i-au lovit / umilit , NU scapa.Aduceti-va aminte de calaul nazist Eichmann (adus in sac din Argentina ) , de operatiunea Entebbe , de operatiunea Palosul lui Gideon (dupa tragedia evreiasca de la JO Munchen 1972) si cite altele , unde Mossadul nu s-a lasat pina nu a pedepsit pe calaii poporuluji evreu, urmind zicala : “Daca-mi omori sau umilesti inocentii (adica pe cei fara de aparare) , vin dupa tine pina la capatul lumii si tot iti iau beregata ” ! Ma plec cu respect in fata unor astfe de oameni ! Ii scuip intre ochi , pe mizerabilii care arunca vorbe grele asupra evreilor , cel mai minunat popor al planetei !

  • “evreilor , cel mai minunat popor al planetei” Dovada mai buna de discriminare, rasism, etc nu exista.
   Bai Strul, ma pish pe sionistii de voi cu fiecare ocazie si ii indemn pe toti Romanii sa faca la fel! “O viata avem, Romani. Si o cinste. Desteptarea, ca am dormit destul!”

 3. Dacă mai există astfel de elevi și studenți în România, înseamnă că nu e totul pierdut. Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *