Home / Chestiunea Jidănească / Defăimarea “Publicației Neolegionare” Incorect Politic

Defăimarea “Publicației Neolegionare” Incorect Politic


Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 22, 2018

Anul acesta a apărut pe EuropaLiberă un articol scabros prin care se defăimează bunul nume al acestei publicații.

Autorul, William Totok, începe cu prezentarea vandalizării casei memoriale Elie Wiesel, care a avut loc în condiții suspecte ( un individ a venit în Sighet, a vandalizat casa și a plecat înapoi în Rîmnicu Vâlcea, cunoscut recidivist). Folosind această faptă ca punte introductivă, William Totok atrage atenția asupra “antisemitismul” din România:

EuropaLiberă:

Vandalizarea casei memoriale „Elie Wiesel” din Sighetul Marmaţiei a catapultat în atenţia publică o problemă pe care mulţi o neagă sau o bagatelizează. Este vorba despre existenţa antisemitismului care din cînd în cînd se manifestă strident, devenind vizibil ca şi la sfîrşitul săptămînii trecute la Sighet.

În ultimii ani au devenit publice şi alte asemenea incidente, de exemplu, în 2008, cînd a fost vandalizat un cimitir evreiesc la Bucureşti iar, în 2017, la Reghin. Tot, în 2017, s-a descoperit în gara de la Cluj lozinca fascistă: „Juden raus!” (Afară cu evreii!).

Faptul că jidanii își vandalizează singur monumentele sau se amenință cu bombe ca să justifice primirea banilor pentru “combaterea antisemitismului” nu este o teorie a conspirației, ci a fost demonstrată de repetate ori (linklink2, link3, link4, link5).

Defăimarea "Publicației Neolegionare" Incorect Politic Defăimarea "Publicației Neolegionare" Incorect Politic

Îți dai seama cât respect trebuie să ai pentru așa-zisul holocaust al propriului popor dacă te apuci să desenezi simbolul călăilor tăi pe ziduri.

Totok asociază fapta ilegală de vandalism cu apărarea străzii Radu Gyr pe care Alexandru Florian voia să o redenumească.

De remarcat în acest context sînt vocile unora care au luat apărarea celor care au decis să dea unor străzi numele unor legionari, la Cluj numele poetului legionar Radu Gyr, la Timişoara numele lui Petre Ţuţea.

Pere și caise.

Ce legătură este între un graffiti din gară și încercarea stalinistă a unor teroriști de a șterge identitatea românească prin redenumirea străzilor ce poartă numele unor personalități obiectiv valoroase pentru cultura națională?

Nici una, însă Totok este un agitator, îi place să lanseze petarde prin declarații pline de cuvinte în vogă, la modă, încărcate cu preconcepții negative (xenofobie, rasism, discriminare, antisemitism).

Dacă nu știi faza, dă o geană peste articolul Radu Gyr și Ionuț Țene Câștigă la Cluj.

Aceeași situație a fost la București cu liceul Mircea Vulcănescu.

În România s-au înteţit şi atacurile lansate contra unor persoane care îndrăznesc să atragă atenţia asupra unor deraieri rasiste, xenofobe sau antisemite.

Ce ziceam mai sus.

Și este absolut firesc și legitim să luăm apărarea celor ce au decis să dea unor străzi nume de legionari, pentru că în ciuda propagandei de ură săvârsită de aproape un secol împotriva legionarilor, ei au fost cei mai nobili români din perioada interbelică, vârfuri în multe domenii, intelectuali de seamă, poeți (Radu Gyr), duhovnici (Iustin Pârvu), doctori (Nicolae Păulescu), etc.

Mai ales sub protecţia anonimatului pe care-l oferă internetul se răspîndeşte întreaga gamă a propagandei xenofobe, garnisită cu invective sulfuroase, cu teze conspiraţioniste, cu ştiri false şi insinuări toxice.

Ne apropiem de miez. În primul rând, pe (((aleși))) în general îi deranjează internetul foarte, foarte tare…În al doilea rând îi deranjează anonimatul oamenilor de pe internet.

Până acum câțiva ani au avut monopol asupra percepției publice, controlând toate sursele de difuzare a informației și promovând narativele proprii.

Acest lucru le-a permis să proiecteze o realitate paralelă, un fel de iluzie, un vis, pe care oamenii l-au perceput ca fiind aievea. Grație internetului, iluzia a început să se destrame.

Defăimarea "Publicației Neolegionare" Incorect Politic

Încrederea în mass media se află la un minim istoric. Surse alternative de informare au explodat în popularitate spre disperarea presei internaționale deținute de jidani (nu este nici o teorie a conspirație, domnule Totok, dar știați asta deja).

Când adevărul circulă liber, realitatea paralelă se destramă.

Grație anonimatului, inchizitorii lumii noastre nu au pe cine să vâneze pentru “antisemitism”.  Rasiștii răi le rănesc sentimentele online și ei nu au ce să le facă.

Defăimarea "Publicației Neolegionare" Incorect Politic

De aceea încearcă discreditarea altermediei.

Atâta timp cât nu sunt toți oamenii obligați să-și pună buletinul lângă fiecare postare ca să poată fi identificați și apoi persecutați de poliția gândirii, internetul ramâne ‘fake news’, goy.

Una dintre ţintele principale ale acestor campanii a devenit, în ultimul timp, Radu Jude. Denigrarea regizorului a început în 2015, cînd filmul său „Aferim!” a fost distins la Berlin cu un Urs de Argint.

Faptul că Jude a îndrăznit să tematizeze soarta romilor din secolul al 19-lea din Ţara Românească, scufundată în obscurantism medieval, a stîrnit furia apărătorilor auto-declaraţi ai românismului.

Din film se desprind o serie de analogii subtile cu prejudecăţi clerical-etnocentriste şi rasiste care au supravieţuit pînă-n ziua de astăzi. Tocmai asta a fost unul dintre motivele exploziei de ură a unor cercuri ultranţionaliste şi neolegionare subterane care de atunci îl au în vizor pe Radu Jude.

Ce intereasnt ar fi să faca Jude filme despre grupurile jidănești colaboraționiste cu naziștii care și-au trădat semenii, unii dintre ei ajungând chiar gardieni în lagărele de muncă.

Dar știi care-i ironia?

Dacă ar fi un film despre colaborarea jidanilor cu naziștii, sau despre tendințele etnocentriste și rasiste ale jidanilor din Israel care prigonesc populația palestiniană până la genocid, atunci filmul ar fi catalogat antisemit și xenofob. Dar dacă pelicula prezintă cât de răi și de rasiști sunt românii, filmul e o capodoperă si orice critică e plină de ură și prejudecăți.

Singurul standard al acestor indivizi diabolici este dublul standard.

Defăimarea "Publicației Neolegionare" Incorect Politic

Atacurile s-au înmulţit odată cu următoarele două filme realizate de Jude, „Inimi cicatrizate” (2016) şi „Țara moartă” (2017). Recurgînd la vechea metodă propagandistică de alogenizare a adversarului, utilizată de grupările fasciste din perioada interbelică, românul Radu Jude a fost transformat în evreu, considerat agent al descompunerii şi decadenţei cosmopolite, duşman al poporului şi naţiunii române, vîndut străinilor.

Unde-i minciuna?

Autorul William Totok, alogen și el, îi deplânge soarta regizorului care a “fost transformat în evreu, considerat agent al descompunerii şi decadenţei cosmopolite, duşman al poporului şi naţiunii române, vîndut străinilor.”

Are păr cârlionțat, nasul mare, ochi de viezure și literalmente îl cheamă Jude, ce mai vrem?

Lanţul atacurilor a ajuns la paroxism după ce, recent, ultimul său film, „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, a fost distins cu Globul de cristal la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary.

Una dintre publicaţiile neolegionare care-şi spune „Incorect politic” (imitînd prin această denumire numele unor pagini electronice omonime din alte ţări) a publicat un montaj compus din fotografia lui Radu Jude, însoţită de steaua galbenă, inscripţionată cu cuvîntul Jude. (Bucata de pînză, semănînd cu steaua lui David, colorate în galben, erau obligaţi s-o poarte evreii în perioda nazismului.)

Articolul poate fi citit aici: Radu Jude Câștigă Globul de Aur Pentru Propagandă Antiromânească

Perfidia autorului a ajuns la paroxism după ce s-a folosit de articol doar ca să justifice statutul fals de victimă a lui Radu Jude și nu a menționat nimic despre argumentele aduse de Shimon Peres împotriva pretinsului Holocaust din România.

Shimon Peres

 

Shimon Peres a infirmat teoriile conspiraționiste conform cărora a avut loc un Holocaust în România. Asta o spune unul dintre părinții fondatori ai Israelului.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

Fără să-i pese de realitate, de dreptate si de adevăr istoric, Totok îi ia apărarea lui Jude și se face complice la denigrarea României. Amândoi sunt niște antiromâni purulenți.

Alt subiect despre care n-a vorbit Totok este cazul lui Wilhelm Filderman, evreu (ca sa nu mă acuze că dau surse “antisemite”) care mărturisește cum Mareșalul Antonescu a dat zeci de mii de pașapoarte în alb pentru a-i scăpa pe evrei de naziști.

IonCoja:

 Graţie intervenţiei energice a Mareşalului Antonescu, a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000 de evrei din Bucovina
· El a dat paşapoarte în alb, pentru a salva de teroarea nazistă evreii din Ungaria, a căror viaţă era în pericol ;
· Graţie politicii sale, bunurile evreilor au fost puse sub un regim de administrare tranzitorie, care, făcându–le să pară pierdute, le–a asigurat conservarea în scopul restituirii la momentul oportun.

Menţionez acestea pentru a sublinia faptul că Poporul Român, atât cât a avut, chiar în măsură limitată, controlul Ţării, şi–a demonstrat sentimentele de umanitate şi moderaţie politică”.

Acest text, numit de unii Testamentul lui Filderman, este ocultat, ascuns, ignorat şi trecut sub tăcere de toţi aşa–zişii “istorici ai holocaustului”, care şi–au făcut o profesie din a susţine teza holocaustului din România, impunând–o pe principiul “crede şi nu cerceta ! ”

Așadar, dacă autorul William Totok ar fi avut o brumă de imparțialitate, o urmă de bună credință și conștiința informării corecte a cititorului, ar fi menționat aceste lucruri, fie și doar ca să le demonteze.

Ca și alți (((jurnaliști)), urmărește un singur lucru: Defăimarea presei alternative, instigarea la ură împotriva românilor și demonizarea naționalismului.

Tirada continuă:

Într-un articol publicat pe 2 august şi semnat cu pseudonimul Sterie Ciumetti se spune că premiul de la Karlovy Vary l-a „cîştigat pentru propagandă antiromânească”.

Și unde-i minciuna?

O semnificaţie specială are şi numele de împrumut al semnatarului. În mitologia legionară, Ciumetti (1904-1933) este considerat drept un martir al mişcării alături de extremiştii de dreapta, Ion Moţa şi Vasile Marin.

Care mitologie legionară?

Sunt fapte istorice, înregistrate în arhivele de stat.

Mitologice sunt camerele de gazare cu uși de lemn, vagoanele miniere care transportau iudei pe șine conectate direct la cuptoarele larg deschise, mașinării cu pedale pentru sfărâmarea craniilor, câini dresați să ucidă evrei în apă, și lista poate continua…

Dacă până acuma n-a fost evident că acest prestidigitator cu nume de străin încearcă mistificarea istoriei, devine tot mai limpede.

Acelaşi „Ciumetti” a postat la o zi după ce s-a aflat despre vandalizarea casei memoriale din Sighet, un text rimat în care Radu Jude este atacat într-un mod suburban, imposibil de reprodus aici.

Textul intitulat „Odă Pentru Radu Jude” conţine toate clişeele politice, doctrinare şi rasiste care pot fi întîlnite şi în literatura legionară clasică.

Totok, măcar dă și tu credit autorului odei , Victor Grigor, un poet excepțional de treaz.

Cine vrea să citească textul șocant și imposibil de reprodus: click aici.

Textul dovedeşte că toate aceste clişee au supravieţuit, fiind folosite ca muniţie verbală. Incidentul de la Sighet arată, însă, cît de repede se pot transforma vorbele în fapte.

Aici e miezul articolului.

Să ne așteptăm la astfel de înscenări.

Probabil că Totok nu a citit nici disclaimerul și nici secțiunea Despre (unde nicăieri nu scrie că Incorect Politic este o “publicatie neolegionară”) , sau a citit, dar are o agendă pe care trebuie să o promoveze în pofida adevărului.

Se face presupunerea periculoasă că de la niște opinii formulate online mai este un pas până la violență fizică, sugerându-se subtil că opiniile incorect politice ar trebui cenzurate din start ca să nu ajungem la vandalizări sau crime. O inepție îngrozitoare.

În ianuarie urmează publicarea raportului împotriva antisemitismului, unde co-autor este William Totok. Va fi un clasament important, bunăoară se știe că oricine apără interesele naționale e antisemit.

Faptul că un colaborator al securității dictează cine e kosher sau nu, nu surprinde pe nimeni, se știe că Securitatea a fost condusă de iudeo-bolșevici și Totok a fost un informator. Am să scriu despre asta pe îndelete la începutul anului viitor, în preajma lansării raportului.

După 1990 a publicat corespondențe în revista 22, cuibul antiromânesc al Grupului Pentru Dialog Social, bursierii ONG-ului pentru o Societate Deschisă. Așadar, dacă nu e jidov (pe wikipedia scrie că este german), la câte materiale a scris împotriva românilor despre Holocaust, e sigur jidovit.

 

Așa ca fapt divers, același William Totok a criticat filmul “Portretul Luptătorului la Tinerețe” în care personajul principal este Ion Garvilă Ogoranu, liderul grupului rezistenței armate anticomuniste de la Făgăraș, iar grupul în care activează Totok a cerut stoparea difuzării lui!

Filmul e din 2010 și este cel mai bun film românesc de după ’89.

Ce spunea Totok purulentu’:

Epochtimes:

”Partea negativă a acestui film este faptul că nu vorbeşte foarte clar despre intenţia acestor persoane. Este o inversare propagandistică a unor filme care s-au dat în perioada comunistă de gen Acţiunea Autobuzul în care legionarii erau demonizaţi. Majoritatea membrilor grupului Ogoranu erau legionari, doi sau trei nu erau legionari, mă rog.

Se arată într-o versiune dihotomică bestialitatea Securităţii pe de-o parte şi pe de altă parte eroismul grupului vânat în permanenţă”, explică el.

Institutul Terorist “Elie Wiesel” a încercat să stopeze difuzarea filmului.

RFI:

Institutul „Elie Wiesel” pentru Studierea Holocaustului în România a cerut, într-o scrisoare adresată conducerii Festivalului de la Berlin, stoparea imediată a proiectării filmului „Portretul luptătorului la tinereţe”, în regia lui Constantin Popescu.

În scrisoarea amintită se atrage atenţia asupra faptului că „Ion Gavrilă-Ogoranu a făcut parte din Mişcarea Legionară din România, Frăţia de Cruce Negoiul, fiind un militant al acestei organizaţii cu caracter fascist, antisemit şi rasist. Regizorul român spune însă că personajele nu au echivalenţe în realitate, transmite corespondentul RFI la Berlin, William Totok.

Domnule Totok, da’ despre Stalag Fiction nu scrieți?

Stalag Fiction = fantezii erotice cu naziști, scrise de jidani, foarte populare în Israel în anii ’60.

Apropo, știați că: există „holocaustiști mercantiliști“ de teapa fantasmagoricului Elie Wiesel – care a stat, în realitate, doar 3 (trei) zile la Auschwitz – și cazul tatuatului uzurpat Nr. A-7713, care s-a dovedit ceva mai târziu că aparținea, de fapt, unui anume Lazar Wiesel; Distinsul Djerzi Kosinski (Josef Lewinkopf), mitomanul S.M. (sadomazo) amator de miliardare „Cougar“ și prietenul intim al „talentatului“ pedofil Roman Polanski; plagiatorul care nu era nici măcar capabil să-și scrie romanele de ficțiune, fost N.K.V.D.-ist și pseudo-memorialistul Mietek Grajevski (Martin Gray), mare fabulator și fin comerciant de antichități falsificate, deconspirat de ziarul Sunday Times (25 martie 1973, p. 4-5); J.F Steiner cu cartea Treblinka, omul care, după ce a făcut milioane de parale, a ajuns să fie considerată o maculatură, doar o altă ficțiune.

Aceste figuri cenușii sunt doar câțiva din profitorii deconspirați printre alţii de către Imre Kertesz, Nikolaus Gruner, Claude Lanzmann, Jean Robin sau de Anne Kling în cartea Menteurs et Affabulateurs de la Shoah34.

Aceste ipostaze ipocrite, fără fundament real, mincinoase și animate doar din motive mercantile, uneori nici măcar disimulate, nu sunt foarte lăudabile, dacă nu chiar jignitoare pentru adevăratele victime care au pierit în Al Doilea Război Mondial. Ca să nu mai adăugăm faptul că alimentează în mod periculos ideea conform căreia ar exista un „Shoah-Business“.

– Bun, cred că fiecare a înțeles traiectoria ideologică pe care o abordează Totok (ce nume de imbecil!).

Sigur, cine nu riscă nimic, nici nu câștigă nimic… însă calul pe care au pariat lingăii „noului val“ dominant, însetați de recunoștință internațională și de multe parale, a devenit o gloabă bolnavă, anchilozată și fără dinți, în care nimeni nu mai crede, chiar dacă mass media (((lor))) fac eforturi colosale pentru a disimula tendința de accelerare spre Ziua Judecății.

Defăimarea "Publicației Neolegionare" Incorect Politic

Microcosmosul urii și mașinațiile lor infame împotriva națiunilor care i-au găzduit cu omenie, o să redevină încet și sigur o cetate părăsită a timpului, bântuită din nou numai de șerpi, doar o amintire proastă!

Aoleu, să nu uit: Inchiziția spaniolă, element folosit de jidani pentru a discredita Creștinismul, făcând din această etapă istorică monstruozitatea întruchipată, a omorât în trei secole circa 800 de oameni… Între 1917 și 1947, deci în doar patru decenii, regimul iudeo-bolșevic – nu rusesc! – a omorât treizeci de milioane de creștini!

Respectând pretențiile terminologiei actuale (adică impunerea unui „adevăr” cu ajutorul Codului Penal!…), germanii au comis cel mai mare genocid din toate timpurile; nu există manual școlar care să nu ne îndoctrineze copiii despre atrocitățile H(?)olocaustului… însă, nici un absolvent de liceu nu a citit vreodată în manuale de istorie despre cei mai mari criminali ai secolului XX, jidanul Gerinkh Yagoda, unul dintre șefii NKVD și fondatorul Gulagului, precum și succesorul acestuia, jidanul Nicolai Ejov, sub comanda cărora au fost executați zece milioane de oameni, și nici despre faptul că între 1932 și 1933, sub comanda jidanului Lazar Kaganovitch, a fost orchestrat Holodomorul din Ucraina, în care au fost omorați șapte milioane de creștini. Și asta nu e complot?

Domnule Totok, vă recomandăm analiza marelui Alexandr Issaievici Soljenițîn. Aceasta vă definește existența cu precizie și, mai ales, menirea subversivă pe care o au cei ca dvs. pe aceste meleaguri atât de naive:

„Trebuie să înțelegeți că liderii bolșevici care au luat puterea în Rusia nu erau ruși. Cei care au luat puterea aveau ură pe ruși. Aveau ură pe creștini. Conduși de ură etnică, au torturat și ucis milioane de ruși fără nici un fel de sentiment uman. Acest lucru nu poate fi uitat. Bolșevismul a comis cel mai mare măcel din toate timpurile. Faptul că majoritatea omenirii este ignorantă în această privință și nepăsătoare în fața acestei enorme crime este dovada că mass media globalesunt în mâna autorilor”.

– La fel și în România, AUTORILOR!!!

 

 

21 comments

 1. acum cateva zile a izvorat o stire cum ca ambasada israelului din romania a suferit un atac chimic.. dupa care nu am mai auzit nimic … SMH

 2. Acuma le-am auzit pe toate.

  Bruce Lee e evreu.

  https://www.timesofisrael.com/mixed-martial-artist-uncovering-bruce-lees-hidden-jewish-ancestry/

  Wikipedia

  https://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_Lee#Early_life

  in his 2018 biography, Bruce Lee; A Life, Matthew Polly identifies Bruce’s Lee’s mother’s grandfather as Moses Hartog Bosman. Born to a Jewish family in Rotterdam,

  Jean-Claude Van Damme e evreu

  https://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Van_Damme#Early_life_and_education

  Van Damme’s paternal grandmother was Jewish.

  Steven Segal e evreu

  https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Seagal#Early_life

  His paternal grandparents were Russian Jews who immigrated to the U.S

  Si un meme genial

  https://fuhrerious88blog.files.wordpress.com/2018/11/img_2923.jpg?w=640

  • nu stiu de ce te mira bruce lee. se stia despre el si ca face parte din illuminati 😉

   china are f multi jidani… iar singapore este de-a dreptul enclava jidaneasca

   guvernul chinez a interzis orice propaganda gay, inclusiv drame gay in care singapore turna multi bani…

   guvernul chinez a interzis si muzica hip hop la posturile de televiziune pentru ca promoveaza degenerare si consum de droguri si au interzis si tatuajele…. china lupta impotriva propagandei jidanesti

   exista un razboi intre triade si jidani de multa vreme

   ar trebuie sa il cercetam si pe “I’ll be back” prea a ajuns el guvernator al Californiei si a distrus-o econimic si a umplut-o de degenerare…

 3. Cum sa fii asa jeg sa faci film legat de cat de asuprite erau ciorile?
  Jidovii astia nu au experienta cu tiganii, sau pur si simplu inghit dezgustu pe care il are orice om cu 2 neuroni vii fata de tigani?

 4. După ce Hitler a fost numit cancelar in 1933, evreii revoltați din toată lumea au lansat rapid un boicot economic, sperând să aducă Germania în genunchi, London’s Daily Express publicând faimosul titlu: ”Judea declară război Germaniei”. Influența politică și economică a evreilor, atunci ca și acum, era considerabilă și în adâncimea marii depresiuni economice Germania sărăcită trebuia să exporte sau avea să moară, așa că un boicot pe scară largă a bunurilor germane reprezenta o amenințare serioasă.

  Dar chiar această situație a oferit grupurilor sioniste o excelentă oportunitate pt a oferi Germaniei mijloacele de a sparge embargoul comercial, și au oferit condiții favorabile pt exportul în Palestina a bunurilor germane, însoțite de evrei emigranți din Germania. Odată ce vestea despre acest acord major (Ha’avara) s-a răspândit la o convenție sionistă din 1933, mulți evrei au fost revoltați, dar oportunitatea economică era prea bună pt a fi ratată, așa că acesta a continuat și s-a dezvoltat rapid.

  Importanța pactului sionisto-nazist pt stabilirea statului Israel este dificil de estimat; potrivit unei analize din 1974 a Jewish Frontier, între 1933 și 1939 peste 60% din investițiile din Palestina evreiască au venit din Germania nazistă.

  Se pare că, la sfârșitul anilor 1930, Yitzhak Shamir (prim-ministru între 1983-84, 1986-92) și mica sa grupare sionistă au devenit mari admiratori ai fasciștilor italieni și ai nazisțtilor germani, și după ce al doilea război a izbucnit, au avut încercări repetate de a-i contacta pe Mussolini și pe Hitler în 1940 și 1941, sperând să fie primiți printre puterile Axei, și au demarat o campanie de spionaj și atacuri împotriva forțelor locale britanice. Doar că în acel moment atât Italia cât și Germania erau preocupate de obiective geopolitice mult mai importante și mica facțiune sionistă a lui Shamir a fost ignorată.

 5. Totok! Ați fost în Ucraina, Grecia, Spania, Franța… în Germania să cereți și pe urmă să aplaudați imigranții prin gară, după câteva săptămâni să vă violeze copiii. Sunteți nelipsiți de la zilele de comemorare a bombardamentelor din Dresda (1945), să organizați „proteste” în care veniți cu miile fluturând banderole sfidătoare inscripționate: „Bomber Harris do it again” (Bombardează Harris fă-o din nou), „Alles gute kompt von oben” (Tot ce-i bun vine de sus), „Tanks bomber Harris” (Mulțumesc Harris pentru bombardamente). Atârnați pe străzile Barcelonei pentru „independență”. Dar față de cine, față de ce, Spania e țara voastră? Cu ce vă ocupați voi, de fapt… Firește, cu partea logistică a agendei sioniste: revoluțiile orchestrate, distrugerea coeziunilor sociale, excitarea minorităților etnice, sfărâmarea națiunilor, invazia musulmană, Marea înlocuire și, mai ales, atacuri constante împotriva creștinătății, cum altfel?! După cum a spus finanțatorul și stăpânul vostru, jidanul necrofag George Soroș: „Am băgat 500.000.000 dolari pentru a face mișcarea de imigrație de neoprit”. „Tineri frumoși și liberi”, în realitate niște slugi urâte, naive și prost crescute care murdăresc străzile și societățile noastre. Nu demult ați fost la Paris, orașul negrilor, cu pixul în mână. Atac emoțional la scară mediatică, nu cumva să iasă la iveală greșelile organizatorilor criminali. Iată cum se sting „manifestațiile neautorizate” de regimul de ocupație împotriva coloniilor ilegale din Fâșia Gaza. « A bon entendeur » spunea regretatul Robert Faurisson.
  Peste tot aceleași slogane, metoda e similară, reflexul e spontan, regrupat și pornește la simpla atingere tactilă. Sunteți conectați, umblați pe rețele. Halo, Totok, mă auzi? Indiferent de epocă ridicolul și excesul de zel e tradiție iudaică. Bernard Henri Levy nu o să mă contrazică, după succesul din Libia „artistul” a recidivat pe scena din Maidan cu progenitura lui André Glucksmann, nimic nu se inventează, totul se repetă. Aproape de fiecare dată conducătorii voștri reușesc să mai răpească destinul unei țări, unui popor. România a căzut la revoluție, nu s-a mai ridicat, trage să moară. Dar să vă întreb, slugilor, capete goale, rasă reeditată de câini încrucișați la Tel Aviv: bănuiesc că nu vă întrebați de ce vă susține mass media când, în conformitate cu Constituția oricărui stat, acțiunile voastre sunt întotdeauna ilegale, antidemocratice, antinaționale și antipopulare? Chiar nimic nu vă gudură șesul neuronal? Nu!

  În acest melting-pot vâscos al sfârșitului de lume (nu a voastră) regăsim substratul ciumei globaliste: minoritari înverșunați, găozari, trădători frustrați, alogeni, atei, păgâni care „salvează țara”… când nu fac ședințe colective de masturbare prin cimitire, divorțate-nef*tute, exaltați fără vlagă, neoproletari fără uzine și ceva boschetari în căutare de schimbare calorică. Adică cei fără de Dumnezeu, ideal, serviciu, copii, creier, mândrie – ciocan, teslă, fierăstrău și sapă! – personalitate și țară compun rândurile canisei sioniste. Oriunde în lume aceeași rețete! Derbedei fără patrie, carne de tun! Din 1789 (Franța) până astăzi, sub lozinca drepturilor omului și a libertății de a slugării jidanii de pretutindeni – dar cine vă oprește să tăiați frunze la câini sau să sugeți bastoane și să vă mutanți în Israel?– regimul ce vă asmute (finanțează) prin lume a ucis sute de milioane de oameni nevinovați! Înțeleg că vă doare în Pula, nu din Croația, dar voi știți pentru cine ieșiți în stradă, cine vă sunt stăpânii și ce pățesc colaboratorii la eliberare, în general? După ce manipularea pluralității politice nu o să mai fie necesară în România, deci a doua zi după ce rămânem fără pământ, lemn, aur, petrol și gaz (ca să mergem repede!) o să ieșiți în stradă (din nou!) ca să vină musulmanii la înlocuire cu milioanele și poimâine veți fi alături de sodomiști, doar le trebuie copii acuma că nu li se mai școală de atâta libertate! Sunteți niște javre foarte periculoase, dar nu vă înșelați în această privință: de ieșim cumva din acest marasm, nici o javră nu o să scapă fără implant subit de oțel la ceafă! Și dacă nu, după ce se vor șterge de voi la cur, jidanii o să vă înfigă doi metri sub pământ, așa se sfârșește de fiecare dată!

 6. Maestre William Totok,
  Fin disident si analist
  Ieri pasarica alba-n cioc,
  Azi vultur sur si globalist_

  Care planezi cotidian,
  In zbor atent si-ocrotitor,
  Sa-i faci reclama de un ban
  Celui mai mare regizor!

  (De parca fapta lui infama_
  De-a exhiba de-a pururi barna
  Ce-o vede-n ochii Tarii Mama_
  Avea nevoie de-o reclama…

  De parca nasul indecent
  Ce-n dosul nostru complicat
  Ne pipaie “inteligent”_
  Nevoie avea si de-advocat!

  De parca polonicul care
  Rahat sa toarne s-a-invatat,
  De-un servetel, nevoie mare
  Avea, sa stea el asezat…

  De parca tarnacopul harnic
  Ce-n casa noastra-si sapa loc,
  Nevoie avea acum de-un paznic
  Pe post de toc de tarnacop!)

  Te-anunt ca-s deranjat , in plus,
  Ca-n mod nedrept te-ai pronuntat,
  Desi pe nume nu mi-ai spus,
  Insinuand ca-i inventat,

  Ca-n textul meu “versificat”
  Unde pe Jude-l criticam,
  Utilizez neprovocat_
  Limbajul cel mai “suburban”!

  Incat, tu, vultur de Banat,
  Obisnuit sa zbori mai sus,
  Din inatimi ai decretat
  Ca nu e demn de reprodus…

  Pentru ca asta-inseamna, nene,
  Ca desi strans la piept ii tii,
  Tu nu stii ce pui ai sub pene
  Si nici ce pot ei ciripi!

  Sau ca , din dragoste de Jude
  Si spaima de-un alt Antonescu,
  Uitat-ai ce vorbe imunde
  Scoate pe plisc un Cartarescu;

  Si ce urari din cele fine,
  Pentru ca nu le prea inghite,
  El adreseaza la regine
  (Fiindca ii par cam necioplite)…

  Si ce poeme levantine,
  Cu profunzimi libidinale,
  Si orbitor de libertine
  In denotatii genitale,

  Scoase din…pana dumnealui,
  Ca premii li se-ofera-n poala_
  La sfatul editorului_
  Elevilor romani la scoala!…

  Iar pentru asta-n acest an,
  Sa-l consolati cumva-intr-un fel,
  Nu i-ati dat voi un “Thomas Mann”_
  Sa uite , bietul, de “Nobel”?

  Sau ce limbaj plin de pudoare
  Cultiva-a voastra admiratoare
  Ce-intruchipeaza fin Ideea
  Artei poetice_ Medeea!

  (Ce-si baga “penisul” ei “negru”,
  Acum in anu-aniversarii,
  Precum un arbore de cedru_
  In pantecul rotund al Tarii!)

  Iar pentru-a sa realizare
  Nu-i ea cu zgomot premiata
  De “Cartea Romaneasca”, care
  De-un Vlasie-i azi ingropata?

  Ori ce limbaj filmic maret
  Poseda marea regizoare
  Careia i-ati dat “Ursulet”
  Cu creierul intre picioare!

  De inca lumea se intreaba:
  _ Pe ce criterii se bazeaza
  (In caz ca n-au vreo alta treaba)
  Nemtii, cand filme premiaza?…

  (Ca autorii au tichie
  Cusuta cu margaritar?
  Ca-i cheama: Jude, Pintilie,
  Ori poarta-alt nume mai bizar?

  Sau ca avut-au pravalie,
  Ori vreun bunic solomonar;
  Si merg pe la Patriarhie
  Sa-si taie venele lunar?

  Ori ca fac orice marsavie
  Doar pentr-un ban in buzunar
  Si, pentr-un bot in farfurie,
  Si-ar vinde Tara la bazar?)

  Sau ce oferta-avantgardista,
  Pe placi de inmatriculare
  Si pe-orice obiect #REZIST-a,
  Omisa de dictionare_

  Numita “anti-pesedista”
  De media cea progresista,
  Prefera domnul Liiceanu_
  Ce face pe central-urbanu’!…

  Si ce expresii si reflexe
  Are alt geniu_Dan Alexe!_
  Ce-ades cu vorba-i ne perturba,
  Citez din el: “precum o curva”…

  (Antiroman apreciat
  Si periodic publicat
  La editura ce-intr-o zi
  “MUIANITAS” se va numi!)…

  Asa ca , fara suparare,
  Remarca ta dojenitoare
  Care viza al meu limbaj,
  Facand abstractie de mesaj,

  Avand exemplele citate_
  Lipsita este, prin urmare,
  Nu numai de-obiectivitate,
  Ci si ide-orice justificare!

  (va urma)

 7. Si in ansamblu si in parte,
  Si in context si izolat;
  Adica in totalitate_
  Ca nu limbaju-a deranjat!

  Si pentru ca nu sunt naiv
  S-accept a tale explicatii_
  Ca suburbanu-ar fi nociv
  In orice fel de situatii

  (Precum mai ieri ne-a demonstrat
  Chiar Liiceanu, clar, ca nu e!_
  Cand opera si-a-incoronat
  Cu princiara vorba_”mu.e”!)

  Admit c-al meu limbaj nu-n van
  L-ai cenzurat _c-ar fi ilogic!_
  Dar nu fiindca e suburban,
  Ci din motiv …ideologic;

  Si stiu si de ce tu citate
  Din el n-ai dat, nici o frantura:
  Nu c-ar fi vorbe deocheate
  Ce depasesc justa masura,

  Ci fiindca nu-s recomandate
  A fi crutate de cenzura_
  De vreme ce-s adevarate
  Si pot zbura din gura-n gura_

  Adica, pentru-a nu fi date
  Chiar de mata, ca muratura,
  Multimii strasnic turmentate
  De globalista bautura…

  Pe care-o gasca crasmarista
  Bine dotata-n buzunare,
  Storcandu-si muciil din batista,
  I-o toarna zilnic in pahare;

  Gasca in care, mi se pare,
  (Dupa cum vad ca iti faci treaba,)
  Ai si tu-o mica-insarcinare_
  Sa nu-ti iei leafa pe degeaba:

  Aceea de-a combate-n fasa
  Orice gandire rationala
  Si-orice tendinta, chiar gingasa,
  Spre demnitate nationala;

  Si-n schimb, de-a conferi valoare
  (Spre a le propulsa departe)
  Oricaror nulitati ce-n arte
  Pun botul la globalizare!…

  Iar de observi vreo incercare
  A vreunui ins(grup) temerar
  De-a demasca falsa valoare
  Ce ne-o propui ca cioara-n par,

  Din plisc tu tipi cu disperare,
  Sa te remarce-al tau stapan_
  Ca vrem , prin “alogenizare”,
  Sa dam intr-un “artist roman”!…

  Desi noi nici o nedreptate
  Nu i-am facut, nicicand, lui Jude,
  Ci el, prin vorbe si prin fapte,
  Din randul nostru se exclude…

  Si ca sa vezi ca am dreptate,
  Chiar cu asupra de masura,
  Apel voi face la citate_
  Ca noi nu practicam cenzura;

  De fapt, la unul , clar si-intreg
  (Ca sa priceapa cine poate
  De ce pe Jude nu-l reneg,
  Ci ne reneaga,el, prin toate!

  Fiindca prea bun se crede-a fi
  Si-al nostru neam , demn de rusine…)
  De-Antoine de Saint Exupery_
  Ce poate lumina pe-oricine:

  “PENTRU CA-S UNUL DINTRE EI,
  EU NU-I VOI RENEGA PE-AI MEI;
  NICI VOI VORBI DE VINA LOR
  INAINTEA STRAINILOR…

  BA, CHIAR, PE CAT SE VA PUTEA,
  MA VOI SILI A-I APARA!

  DE MA VOR FACE DE RUSINE,
  AM SA ASCUND RUSINEA-N MINE;
  S-O STIE DOAR INIMA MEA
  SI, ORICE-AR FI, EU VOI TACEA.

  ORICE DE-AI MEI AS CUGETA,
  NICICAND EU NU VOI CUTEZA
  SA IES IN FATA TUTUROR
  CA MARTOR IMPOTRIVA LOR!”

  Astfel ca cel ce-n piept nu simte
  Nobletea acestor mari cuvinte_
  In caz ca-n piept inima are,
  Si-n ea macar un strop de-onoare_

  Parte nu face_chiar de-si bate
  Cu pumnii pieptul cand sustine_
  Din a noastra comunitate,
  Ci, sigur, el de alta tine:

  C-un alt destin si c-un alt Sine;
  Cu-alta credinta si-alta Carte;
  Ce-intampina cu inimi moarte
  Si reci_”Desteapta-te Romane!”

  Pentru c-al ei deziderat
  Ori nazuinta arzatoare,
  De cand la noi s-a instalat_
  N-a fost vreo Romanie Mare…

  Nici macar una mai redusa
  Dar libera intre hotare,
  Scutita de a fi condusa
  De cel mai “drept intre popoare”,

  Ci doar a Tarii dezmembrare!
  Si-a ei schimbare-n mod misel,
  De la Hotin pana la Mare_
  Intr-un nou Eretz Israel…

  (Ori daca, din vreo grea pricina,
  N-ar fi putut sa-si implineasca
  A ei dorinta_ atunci s-obtina
  Macar o RSS-Evreiasca!

  Sa poate fredona, in plus,
  Pe langa imnul “Hatikva”_
  Ce-i “Cucuruz cu frunza-n sus”_
  Si “Basarabia tzara mia”;

  Ea mostenire sa-i ramaie:
  Salas si cuib din ev in ev
  Si, maine, intreaga Romanie,
  Pe veci_ “Rodina Evreiev”!

  Prin asta sa se implineasca
  Ce Imnul RPR spunea,
  Cu-intelepciune jidoveasca:
  “AZI CASA TA E TARA MEA!”

  ………………………………….

  Sau, poate, gestul lui horror
  Si desucheat din cale-afara_
  De-a-si ataca propriul popor
  Si-a-si agresa propria Tara_

  S-ar explica mult mai usor_
  Chiar daca-intr-un tipar romantic_
  Si ,poate, mai convingator,
  Pe-acst temei obscur si antic,

  Prin faptul cunoscut de noi,
  Din mosi -stramosi despre strigoi_
  Ca el, pornit e-intai si-intai_
  Sa-si bage coltii-n Neamul lui!!!

  C-atunci si noi, in aparare,
  Ne-om pune usturoi la usi
  Si-n dosul usii, fiecare,
  Ne-om ascuti cate-un tarus:

  Ca sa-l putem la o adica
  In pieptu-i rece-adanc a-l bate,
  Far’ sa ne pese nici o clipa
  De-a lui “Inimi cicatrizate”.

  Sa simta cordul dumisale,
  Cel facator de mare arta,
  Pana-n strafunduri ancestrale_
  Ca nu suntem o “Tara moarta”!…

  Si, fin, gatlejul dumitale
  Obisnuit sa-inghita matul,
  Pana-n adancuri viscerale_
  Ce lucru delicat e … latul.

 8. Totok nu are alt obiect al muncii, el din asta traieste: din minciuni si injuraturi la adresa romanilor .

  Si pentru asta este platit gras de institutia pentru care lucreaza si care institutionalizeaza minciuna .

  Numai ca lumea nu-I mai suporta !
  Peste tot sunt demascati .
  Minciunile lor se intorc contra lor .

  Multi jidovi observa fenomenul . Si le atrag atentia s-o lase mai moale cu minciuna .
  Dar unde curg paralele de la organizatiile lor, e cam greu sa te purifici si sa vrei sa traiesti cinstit. Din munca adevarata . Folositoare societatii . Platita cu doua alune stricate. um sunt salariile azi,taxate tocmai pentru a plati tribut “victimelor” astora, pe veci .

 9. Un articol excelent si foarte necesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *