Home / Chestiunea Jidănească / Institutul Elie Wiesel o acuză pe Olivia Steer de antisemitism

Institutul Elie Wiesel o acuză pe Olivia Steer de antisemitism

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 16, 2021

Institutul Elie Wiesel o acuză pe Olivia Steer de antisemitismAntisemitismul face minuni pentru ten, secretul prin care și tu poți să fii în centrul atenției

Institutul Elie Wiesel practică terorism psihologic împotriva  poporului român

 

Asemeni unui horoscopist ce interpretează astrele in linii vagi pentru a da impresia că știe despre ce vorbește, Institutul Național (lol) pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel a reacționat după ce Olivia Steer, cunoscută pentru opiniile sale antivaccin, s-a întrebat pe Facebook „dacă evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități”, raportează Republica.

Institutul Elie Wiesel o acuză pe Olivia Steer de antisemitismRochia vaporoasă face aluzie la fumul jidanilor crematorizați în mărturiile holocaustice, reale doar în mintea autorilor, iar culoarea galbenă ne aduce aminte de steluțele purtate de jidanii deportați.

 

Sigur, întrebarea mai tehnic-corectă ar fi fost dacă păduchii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, întrucât gazul folosit de național-socialiști, celebrul Zyklon-B, nu era folosit pentru gazarea prizonierilor, ci dezinfectarea hainelor.

În orice caz, Alexandru Florian s-a grăbit să-și justifice activitatea pentru care institutul său primește bani de la bugetul public, interpretând postările Oliviei Steer ca fiind antisemite.

Ochii ascuțiți ai Oliviei transmit intenția clară de a implementa soluția finală pentru Chestiunea Jidovească. De asemenea, nefiind țărancă, afișarea în portul popular arată limpede natura ei fascisto-legionară.

 

În țara aceasta condusă de alogeni, de la vaccino-scepticism (cuvânt pompos pentru “bun simț” sau “discernământ”) “e doar un pas” până la antisemitism. Mai mult, orice declarație făcută în favoarea a tot ceea ce este firesc: Dumnezeu, familie, sânge și glie, poate fi reinterpretată prin prisma antisemitismului, care este un nume de cod pentru românism. S-a elaborat și o strategie de combatere a românismului pentru 2021-2023.

De la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării România”, este mesajul postat pe contul de Facebook al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel.

Mesajul este însoțit de o captură a mesajului Oliviei Steer: „Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?”.

Retorica este aceeași pe care o folosește William Totok,  care a spus că de la vorbe la fapte e doar un pas, referindu-se la “publicația neolegionară Incorect Politic“.

Salutăm alăturarea involuntară a Oliviei Steer în panteonul antisemit din România, care se mărește cu fiecare lună. Cu toate persecuțiile și strategiile de prigonire a românilor, momentul biruinței nu mai este departe. Forțe naționaliste se coagulează la fiecare nivel al societății, de la stadioane la Parlament, de la librării la servicii secrete, de la asociații civile la partide politice. Tineretul care vine din urmă crește complet imunizat la propagandă anti-națională, holocaustică sau anală, refuză să se învinuiască pentru presupusele fapte ale strămoșilor lor și își asumă misiunea istorică a vieții lor: Să facă o țară ca soarele sfânt de pe cer.

Acatistul Sfântului Voievod Corneliu

6 comments

 1. Frumoasă această femeie ! Reprezintă ce avem noi mai frumos. Viitorul ziua de mâine. Femeia și copilul sânt stîlpul principal în jurul căruia ne dezvoltăm societățile. Mă repet îmi pare rău. Dar trebuie, în această lume distopică, luptăm cum putem. Nu știu mare lucru despre trecutul nostru din păcate. Mi se pare de bun simț ce spune dânsa. Trebuie apărată ! Toți cei care răspândesc lumină trebuie apărați de către voi. Ori veți pieri ! Doamne ajută ! Numai bine

  • Steer căsătorită cu Moisescu, barbarii nomazi transformați în sedentari pe pământ românesc, în timp ce băștinașii au fost fie exterminați în masă, fie emigrați ca forță de muncă ieftină.

   D-ta n-ai văzut niciodată o româncă frumoasă, fără urmă de machiaj? Tot ce are Rifka asta sunt câteva gene ariene(prin corcire) și îngrijirea trupului menținut prin nemuncă.

 2. Unii au niste obsesii , sugerate se altii si interpreteaza gresit cuvintele oamenilor. Isi motiveaza existenta prin invinuirea altora.
  Pe ei nu se vad? Cat rau au facut unii ca ei din functii de tortionari, sefi de inchisori, activiști de partid,
  conducatori , ideologi atei, cimandanti dw plutoane de executie, care au persecutat mii de oameni.
  Unii spun ca a discrimina un grup etnic e grav!
  Așa e !
  Dar a diacrimina un grup crestin , sau de intelectuali de ce e mai putin grav, dupa mintea lor, sau persecutarea profesorilor, parintilor care au copii, inginerilor arhitectilor elevilor taranilor, nu e la fel de grav ?
  Asta ce e ? Nu tot persecutie?

  Au foat omorati mii de oameni in lagarele de concemtrare , DIN TOATE NATIONALITATILE.
  Toti conteaza , nu doar unii !
  Toti au suferit si toti ar trebui comemorati ! Nu doar un singur grup !
  Faptul ca sunt vânate cuvintele unora , nu e normal !
  Nu e nimeni antisemit !
  Daca cineva vede o greseală , nu inseamna ca e impotriva cuiva că e ,,anti,,
  CODUL PENAL invinuește greseala , indiferent de nationalitate !
  Toti se refera la fapta penala , nu la etnie. De ce se simt unii ,,vizati,, sau cu ,,musca pe caciula,, cand cineva arata fapta cuiva ? De ce te simti asa , cand ai facut o fapta gresita?
  Intrebare ? Crezi ca procuratura , te iartă de faptă daca esti dintr o etnie ? Se pare ca nu, ci raspunzi De ce ai facut !

 3. Ce sa faca si Institutul Elie Wiesel? Din lipsa de activitate, vor ajunge sa eticheteze bancurile cu evrei ca fiind “antisemite”. A facut-o deja infractorul/spagarul Duty-Free, Maximilian Katz de la “Monitoring and Combating Anti-semitism in Romania”.

 4. Bravo Olivia Steer sus Antisemitismul in Romania . Mam saturat de jidani in tara mea in Romania . Vrem numai Romani la conducere nu khazari asiatici .

 5. antisemitism retoric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.