Home / Educativ / Solidari cu Mihnea Codrescu

Solidari cu Mihnea Codrescu

Mihai Șerban
Incorect Politic
Mai 9, 2020

 

 

SOLIDARI CU MIHNEA CODRESCU

Difuzarea masivă a articolului “Nu se deschid bisericile! Un arab decide pentru ortodocșii din România” a generat valuri de reacții și presiuni îndreptate împotriva autorului, Mihnea Codrescu. Acesta a fost acuzat că răspândește “ura religioasă” și chiar “instigare la violență”. Cuvintele sunt cuvinte, bastoanele bastoane. Să nu le confundăm.

Ideea că dacă te exprimi liber vei genera violențe este același pretext folosit de cenzorii și inchizitorii lumii contemporane, “nu te putem lăsa să te exprimi liber pe internet, pentru că de la cuvînt la faptă violentă este doar un pas“. (Vezi răspunsul la articolul defăimător scris de William Totok în România Liberă.)

În realitate, dacă îi iei omului acest drept la liberă exprimare, s-ar putea să te trezești că omul se va refula altundeva, poate în stradă, poate prin violență. Dacă nu vrem să se ajungă acolo, libera exprimare trebuie apărată, inclusiv “limbajul de ură”.

În vederea susținerii și solidarizării față de colegul de gândire, Mihnea Codrescu, care observ cu plăcere că a integrat dialectica din „Manifest. Cartea Neagră a României”, aș dori să atrag atenția colegilor și cititorilor de presă independentă asupra următoarelor aspecte:

Toleranța sau acuzația de instigare la ură, luat ca argument de atac, alături de rasism (de fapt, coeziune etnică), xenofobie (de fapt, rezistență față de agresiunea demografică, vezi Marea Înlocuire din Vest), islamofobie (de fapt, coeziune ortodoxă și apărarea Dreptei Credințe), homofobie (de fapt, anti-sodomism epistemologic și, mai pe larg, antisidaism instituționalizat obligatoriu – subversiunea LGBTQ), antisemitism (de fapt, anti-iudaism sionisto-globalisto-talmudico-satanist), sunt doar elemente de comunicare ofensivă patentate și  folosite de mass media și de activiștii fals-progresiști de extremă Stânga pentru a anihila din fașă orice revendicare protecționistă în fața tiraniei ideologice și politice de ocupație din România.

Tiranie care trebuie să amintim, nu permite concurența dialectică și nici opoziția ideologică! Orice om, intelectual organic sau jurnalist onest care are curajul să numească cu precizie patologia virusului injectat și dușmanul națiunii, este imediat acuzat de intoleranță, conservatorism arhaic, Rusism, neo-legionarism ș.a.m.d.

Bine, dar unde-i problema lor, de fapt?

Corporația transnațională fals-progresistă, adică dușmanul națiunilor și al tuturor neamurilor de drept, care după ce au lăsat țara noastră în curul gol și care acum își bagă penisul pedo-criminal în școlile din România, au hotărât fără nici un drept de apel că trecutul existențial, fibra organică și neamul nu mai există! Colegii de „breaslă” din tabăra controlată a „presei libere”, urmașii GDS-Soroș, aceeași care promovează astăzi cenzura ANCOM, performanțele Covid-19, închiderea bisericilor și  vaccinul minune a lui Bill Gates, s-au străduit să creeze ravagii în creierul colectiv prin campanile succesive de balcanizare (ProTV) și falsificare istorică, lăsându-i pe români fără referințe de care să se mai agațe.

Oricât de criminal a fost regimul comunist din România, proiectul omului nou a eșuat, dar a triumfat în U.E. prin simpla folosire a șantajului intelectual. Codurile impuse în România și în  majoritatea țărilor din U.E, de către mass media atotputernice, care prin intermediul aparatului legislativ represiv și cel judiciar penal, prin legi scelerate au ajuns să practice o cenzură legală a tuturor realităților, devenind un tribunal corecțional angajat într-o luptă feroce împotriva memoriei, gândirii și a rațiunii. Prin acest abuz, în acord cu toate departamentale de formatare a opiniei publice, regimul de ocupație autoproclamat democratic împiedică orice fel de dizidență intelectuală față de linia oficială dictată de regim.

Prin această omogenizare ideologică, care ascunde, de fapt, diluarea și anularea în timp a tuturor reperelor din trecut (rațiunea trans-generațională de neam și memoria istorică) se urmărește, în final, ca toți oameni să creadă la fel, să voteze la fel, să se comporte la fel, să se sperie la fel, să citească la fel, să gândească la fel, să producă la fel, să mănânce de la Kaufland… etc. În definitiv, să fie cât mai ușor de manipulați, marele colhoz uman devenind o entitate goală și anonimă, care integrează orice informație la comandă!

Promovarea toleranței față de tot ceea ce este străin în societățile autohtone este, pe scurt, ideea că toate reperele tradiționale nu mai contează și trebuie să fie șterse din memoria colectivă, facilitând astfel drumul spre robie la toate nivelele.

Dacă nu numim dușmanul și strategia lui cu precizie chirurgicală, după letalitate, apucături și origini, lăsând uitării peri-frazele încărcate de lașitate și neputință, nu există nici rezistență organizată și nici contraatac viabil. Dacă jurnaliștii sau autorii din fibra lui Mihnea Codrescu deranjează și se cere interzicerea lor pe bloguri, este un semn foarte bun pentru toți patrioții și oamenii de bine din România. Înseamnă că dialectica organică începe să prindă, iar războiul argumentelor reale – pericolul sistemic ! –, în sfârșit, a început și în România!

Mihai Șerban

4 comments

 1. CU o majoritate talmudica (babiloniana si chiar frankista) de proprietari mass-media si cu cu o majoritate franc-masonica = slugile talmudistilor (babilonieni) nu avem decat de vazut atacul disperat impotriva neamului nostru romanesc.
  Daca ii ascultam fara a discerne intre manipulare si auto-demascare cadem prada propagandei lor.
  Sa nu se astepte cineva la vreo alianta, intelegere egal avantajoasa …
  Totul este spre prostirea goyimului.
  CNCD are misiunea de sluga anti-ratiune, anti-crestina, anti-romaneasca.
  La fel – porcaria ANCOM (parca asa ii zice gastii lui Chappy…)
  Daca nju sint pro-GAY-sisti (falsi liberali – neo-marxisti) atunci sint de-a dreptul bolsevici … astia-s toti politicienii.
  Nu exista vreo “freapta”, s-a terminat de vreo 20 de ani cu diferentierea socialist-capitalist ori “de stanfga” si “de dreapta”.
  Avem marxisti-politic = socialisti si marxisti-cultural – [neo]liberali, toti sint globalisti adica J-I-D-A-N-I-T-I.
  Nu avem pro-romani, nici pro-viata, nici pro-crestinism, nici pro-monarhic, nici pro-traditionalism … singurele forte care pot pastra viu neamul si suverana Tara.
  Ce e de facut in aceste conditii?
  Boicotata intreaga mass-media – ziare si televiziuni dar si paginile lor de internet.
  Taiati legatura cu Fese-buci, instagram si alte retele virtuale anti-sociale (nu e vorba de nici o socializare, denumire care face din negru, alb…).
  Organizare de cartier (“pe bloc”, pe parti de strada de grupuri de coordonare civila numite (de exemplu) “scut”.
  Conectarea “scuturilor” telefonic, email si PERSONAL (pentru evitarea urmaririi “operative” a borfasilor politici ajutati de serviciil;e straine cu nume si solda bugetara romanesti…).
  Mijloace de actiune:
  – iesirea in strada DEODATA pentru opozitie fata de anunturile puterii oficiale care este unealta interesolr straine si antoi-romanesti
  – greva generalizata – oras, tara – fara parcurgerea etapelor inventate de “ei”, asa cum emiterea de reguli se face fara a fi initiate de cetateni “obisnuiti”, ne-degebnerati si ne-corupti si emise FAR CONSULTARE PUBLICA
  – depunerea de protest individual SCRIS, AL TUTUROR ADULTILOR la autoritatile nationale, judetene, locale (municipiu, oras, sector, comuna)
  – depunerea de chemare in judecata a fiecarui “factor de putere” de catre fiecare cetatean

  TOTI – LA BISERICA!
  Ajunge cu restrictiile nelegale si anti-constitutionale!
  Este clar ca nu este un pericol public, nici comunitar, nici general ci un fenomen natural, selectiv cu sau fara initiere ne-naturala.
  Cine poarta masca este dusman al adevarului, bunului simt si este comportament anti-social.
  JOS MASCA!

  • Incalcand cele mai elementare drepturi umane , in toate tarile in care s-a administrat o carantina dementa si profund destructiva, prin aspectul ei arbitrar si violent, aplicata prin forta politiei, aplicata populatiei dezarmate, omorand mai multi oameni din lipsa de tratament decat au decedat din gripa , toate aceste guverne se situeaza in afara legii si trebuiesc judecate pentru ce au facut ! Ca sa nu se mai repete . Sa nu uitam ca Bill Gates si ai lui banditi tocmai au testat vaccine si au bagat cipuri pe care le testeaza si in clipa asta

   IN KENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   EXISTA O CONDITIE – SINGURA EFICIENTA : LUMEA TREBUIE SA IASA SIMULTAN IN STRADA CU MILOANELE SI SA-I SURPRINDA, INCONJURANDU-I SI BLOCANDU-I , ATUNCI SI ACOLO UNDE-SI TIN EI ADUNARILE !
   NU PRIN VIOLENTA .
   PRIN SIMPLA VOINTA MAJORITARA CARE VA DOVEDI FORTA UNUI POPOR .
   EI VOR INCERCA SA PROVOACE VIOLENTA .
   AICI LE ESTE TRUCUL AL MARE .
   DOAR UN NUMAR IMENS DE OAMENI PASNICI, IN PROTEST, IESIT IN STRADA, II POATE BLOCA SI OBLIGA SA DEMISIONEZE .
   DA, IDEEA DE GRUPURI-GRUPURI ESTE SOLUTIA .

 2. ARAFAT FACE CE I SE DICTEAZA DINAFARA . TINE BISERICILE INCHISE PTR UN VIRUS CU MAI PUTINI MORTI PER CAPITA DECAT O GRIPA OBISNUITA . VEZI SUEDIA CARE NU A LUAT ABSOLUT NICIO MASURA DE CARANTINA . LA FEL SI OLANDA SI JAPONIA SI SINGAPORE ETC

  NOI NU STIM SI NU AVEM CUM SA STIM CINE-I ARAFAT . SI CINE L-A INCRUSTAT IN VARFUL TARII NOASTRE .

  CICA-I DOCTOR . PAI ATUNCI DECE PRELUNGESTE O CARANTINA SI ASA INUTILA , DUPA CUM DEMONSTREAZA TARI CA SUEDIA , CARE NU AU APLICAT-O. DAR STIM CA MUSULMANI EXTREMISTI PRACTICA SHAARIA _ CRIMA INCOMPATIBILA CU PRECEPTELE MORALEI CRESTINE _ SUNTEM IN APARARE LEGITIMA FATA DE CINEVA NECUNOSCUT NOUA IN PROFUNZIME . PUTEA SA FIE SI BOSHIMAN . DACA A VENIT SA NE INCHIDA BISERICILE? AVEM DREPTUL SA ZICEM NU .

  IATA CE PRIVILEGII AU CONFRATII LUI IN FRANTA : PE 11 MAI SE DESCHID MOSCHEELE DIN ZONELE FIERBINTI, OCUPATE DE IMIGRANTI, IN CARE NU PATRUNDE POLITIA , DAR BISERICILE RAMAN INCHISE CU CRESTINII FRANCEZI IN CARANTINA IZOLATI IN CASELE LOR IN CONTINUARE . DECE ?
  ESTE O DECIZIE PUR ARBITRARA SAU SE PERSECUTA DOAR CRESTINII?
  INTREBAREA SI REVOLTA CRESTINILOR ESTE LEGITIMA .
  DACA DOMNUL ARAFAT S-AR FI IDENTIFICAT SI CU MUSULMANII LUI DAR SI CU ROMANII CRESTINI, CA OAMENI EGALI SI CU ACELEASI DREPTURI, DOMNUL ARAFAT AR FI ELIBERAT CRESTINII SI AR FI DESCHIS BISERICILE CACI CEI MAI MARI VIRUSOLOGI AI FRANTEI SI GERMANIEI SUSTIN CA ACEASTA CARANTINA DRACONICA A FOST SI RAMANE NU DOAR INUTILA, CI DESTRUCTIVA PENTRU ECONOMIA SI PENTRU BATRANII TARILOR IN CARE BATRANII BOLNAVI IZOLATI , AU MURIT PE CAPETE . MERKEL A REZERVAT PATURILE DIN SPITALE PENTRU BOLNAVII VIRTUALI DE CORONA CARE NU AU FOST DESTUL DE NUMEROSI FATA DE ASTEPTARI. SI IN SCHIMB A TINUT AFARA DIN SPITALE OAMENI BATRANI CARE NECESITAU OPERATII URGENTE . ACESTE INCIDENTE SUNT FAPTE CONCRETE, NU FAKE NEWS !!!!!!!!

  CELEBRUL DR WOLFGANG GODARG CERE DETECTIVI CA SA VEDEM CUI BONO TOATA EXAGERAREA IZOLARII DRACONICE A OAMENILOR IN GENERAL .

  DOMNUL MIHNEA CODRESCU ESTE IN LEGITIMA APARARE IN FATA UNUI ARAFAT CARE NE PRELUNGESTE O CARANTINA DECLARATA INUTILA DE CEI MAI MARI VIRUSOLOGI SI SPECIALISTI IN BOLI INFECTIOASE AI GERMANIEI, FRANTEI, etc
  Iata Rivarolul din ultima miercuri care si el respinge REGIMUL DE OCUPATIE PRELUNGIT IN FRANTA SI ADMINISTRAT DOAR CRESTINILOR FRANCEZI !
  CU CE DREPT SE PRACTICA ACEASTA PERSECUTIE PRIN SEGREGATIE A CRESTINILOR FATA DE MUSULMANII LIBERI SA-SI PRACTICE CULTUL IN CASELE DE CULT ?

  Ca si Romania , Franta este sub ocupatie : “canaliile la varf, gunoaiele la baza “.

  Moscheele (=lacasurile de cult din “suburbii” , din “no go zones” adica sub ocupatie si ramase impenetrabile pentru politie), se deschid pe 11 mai , in timp ce bisericile crestinilor raman inchise iar francezii sechestrati in casele lor)

  Editorial du numéro 3423 de RIVAROL daté du 6 mai 2020
  TRADUCERE MECANICA
  Aveti originalul dedesubt .

  Bilet săptămânal

  A doua zi …

  Deconfinarea hexagonală este ca orice linie a orizontului, se retrage constant. Starea de urgență pentru sănătate tocmai a fost prelungită până pe 24 iulie. Și după? În curând francezii, cu excepția suburbiilor calde (no go zones) ale căror lăcașuri de cult(musulmane etc) vor fi redeschise pe 11 mai, spre deosebire de biserici, vor fi singurii care vor rămâne sechestrate acasă … În cazul explicit în care nu arată suficientă disciplină, adică docilitate. Păcat pentru o națiune în care o majoritate dorea să fie „Charlie”! Primul ministru s-a sinucis în mod clar pe acest subiect. Acești oameni și-au dat puterea deplină invocând o amenințare care la sosire trebuie să fie calificată ca relativ imaginară … Dar ar fi nepotrivit să se gândească că ar fi putut fi o mare manevră de control mental masă la scară planetară. Și totuși, dictatura sănătății are pentru Geneva radiantă acasă, sediul Organizației Mondiale a Sănătății, și nu Wuhan, presupusă sursă a pandemiei coronavirale. Din acest punct de vedere, timpul pare să fi făcut bilanț, chiar și parțial, al unei crize din care putem învăța deja câteva lecții despre deriva totalitară, în mod ascendent, a anumitor democrații occidentale. sursă suspectă a pandemiei coronavirale. Din acest punct de vedere, timpul pare să fi făcut bilanț, chiar și parțial, al unei crize din care putem învăța deja câteva lecții despre deriva totalitară, în mod ascendent, a anumitor democrații occidentale. sursă suspectă a pandemiei coronavirale. Din acest punct de vedere, timpul pare să fi făcut bilanț, chiar și parțial, al unei crize din care putem învăța deja câteva lecții despre deriva totalitară, în mod ascendent, a anumitor democrații occidentale.

  Ca atare, aflăm întâmplător că olandezii, precum germanii, elvețienii, austriecii, danezii, nu au fost niciodată supuși unor măsuri strict restrictive [1]. În timp ce noi, săraci dintre noi, eram și aspru încă! O criză de sănătate binevenită în special pentru a arunca flacăra unui an de zgârietură a veste galbene și pentru a uita lunile care au urmat paraliziei sociale și economice orchestrate de sindicatele comprador. Organizații fantomă subvenționate din fonduri publice pentru o mai bună deturnare și deturnare a furiei populare legitime cu scopul de a face aprobarea revendicărilor referitoare la menținerea privilegiilor exorbitante corporatiste, precum pensionarea la 55 de ani și 3000 de euro net în medie pentru agenți SNCF [2] .

  O schelă uluitoare de falsuri statistice

  Această politică odioasă de privare colectivă de libertate se bazează într-adevăr pe o eșafodare a efectelor speciale destul de descurajate, după cum judecăm! Le Monde a raportat discret, pe 2 mai, analiza lui Jean-Marc Robine, director de cercetare la Institutul Național de Sănătate și Cercetări Medicale, potrivit căruia – contrar celor afirmate de Jérôme Salomon, directorul general al Sănătate și purtător de cuvânt oficial al departamentului său ministerial în timpul crizei de sănătate – majoritatea deceselor provin din „unități de cazare pentru persoanele în vârstă dependente”: „În Franța, pe 29 aprilie, evaluarea cumulativă a epidemiei a crescut 15.053 de decese în spital și 9.034 în casele de bătrâni, sau 24.087 de persoane. Această prezentare se referă la neglijarea numărului mare de rezidenți bolnavi din casele de îngrijire medicală, care sunt trimiși să fie tratați într-un serviciu spitalicesc și să își încheie viața acolo. Au fost 3.121 dintre aceștia, încă din 29 aprilie. Aceasta înseamnă că, în realitate, 12.155 de rezidenți EHPAD au murit din cauza acestei epidemii, adică mai mult de jumătate din toate decesele! Și acest fenomen a fost observat încă din 17 aprilie [data la care autoritățile au început să numere aceste decese în afara spitalului]. Locuitorii caselor de îngrijire medicală sunt de fapt cei mai afectați ”. Și acest fenomen a fost observat încă din 17 aprilie [data la care autoritățile au început să numere aceste decese în afara spitalului]. Locuitorii caselor de îngrijire medicală sunt de fapt cei mai afectați ”. Și acest fenomen a fost observat încă din 17 aprilie [data la care autoritățile au început să numere aceste decese în afara spitalului]. Locuitorii caselor de îngrijire medicală sunt de fapt cei mai afectați ”.

  Concluzie, am limitat o întreagă națiune cu toată puterea noastră, fără nici o distincție de contagiozitate individuală, nici prin regiune, categorie de vârstă sau profesie, a paralizat și deteriorat economia, a terorizat populația în timp ce virusul era atacat (ceea ce fac toate virusurile de vârstă) predominant (pe lângă cele care prezintă caracteristici ale vulnerabilității, în special din cauza uneia sau mai multor comorbidități) la persoane dependente foarte bătrâne plasate în casele de bătrâni!

  În aceeași ordine de idei, doctorul Dan Erickson stabilește că rata mortalității virusului este mai mică de 0,1% în California și că un număr de medici au fost obligați – împotriva tuturor probelor – să facă diagnostice de Covid19 … S ‘ El adaugă că unitățile de terapie intensivă din multe state americane vor fi rămas în mare parte subocupate de-a lungul crizei. Pe baza ratelor de testare pozitive, doctorul Erickson a calculat astfel că în California, rata de letalitate a Covid-19 este în prezent de 0,03%; 0,05% în Spania; 0,09% în Suedia și 0,1% în statul New York, știind că rata mortalității gripei în Statele Unite este de aproximativ 0,13%! În aceste condiții, probabilitatea de a supraviețui coronavirusului (cu sau fără simptome aparente) ar fi mai mare de 95% [25Apr /swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/#latest ]!

  De asemenea, criza a adus în prim plan tendințele de secesiune deja latente în America și, în special, astăzi în California (reprezentând, în 2018, 14,5% din Produsul Intern Brut al Statelor Unite, ceea ce îl plasează pe locul cinci în puterea economică mondială), reticent să se supună necondiționat ukazelor statului profund global și brațului său medical, OMS. Pe scurt, californienii nu mai ezită să vorbească deschis pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de supravegherea Washingtonului … The Angeles Times, al doilea mediu de presă al Statelor Unite (după New York Times) nu se teme titrează că „acum ceva este perfect clar … A sosit momentul dezmembrării Uniunii”! [3]

  Melting pot-stat sau naționalist

  Ar trebui să o luăm din sămânță – după ce am învățat lecțiile ad hoc din expresia vie a solidarității europene în timpul crizei – și să scăpăm de Bruxelles, să ne întoarcem la Franc cu o monedă comună, să aruncăm pe europenii mortali care au i-a determinat pe eurocrații, în culmea crizei, la 28 aprilie, să finalizeze un acord total de liber schimb cu Mexic … La sfârșitul căruia 20.000 de tone de carne de vită (până acum interzise importul din cauza nerespectarea standardelor de sănătate ale UE) poate fi importată în fiecare an, desigur pentru nemulțumirea fermierilor locali. Acest lucru într-un moment în care, se pare, am avea mare nevoie de o dependență mai puțin economică peste granițe. În situații în care ar fi urgent să ne mutăm producțiile, să ne abținem de la distrugerea sectoarelor noastre vitale a căror dispariție tocmai a fost simțită cu cruzime, asta pentru a ne asigura sănătatea și securitatea alimentară și, în sfârșit, pentru a reveni la o autosuficiență sănătoasă … De altfel, Comisia de la Bruxelles ne aduce în subordinea aplauze din partea Republicii din martie și din partea republicanilor uniți ca întotdeauna în aberație, că „autonomia strategică nu înseamnă că ar trebui să ne autosuficientăm obiectivul”. O, bine! Și de ce nu? În 1968, porcii bretoni au murit de foame pentru că prietenii noștri buni de peste Oceanul Atlantic au pus un embargo asupra mesei de soia. Evident, noi europenii nu am înțeles și nici nu am învățat nimic. că pentru a ne asigura sănătatea și securitatea alimentară și, în sfârșit, pentru a reveni la o autosuficiență sănătoasă … De altfel, Comisia de la Bruxelles ne asigură, sub aplauzele Republicii din martie și ale republicanilor uniți ca întotdeauna în aberație, că „Autonomia strategică nu înseamnă că trebuie să ne facem autosuficiența obiectivul”. O, bine! Și de ce nu? În 1968, porcii bretoni au murit de foame pentru că prietenii noștri buni de peste Oceanul Atlantic au pus un embargo asupra mesei de soia. Evident, noi europenii nu am înțeles și nici nu am învățat nimic. că pentru a ne asigura sănătatea și securitatea alimentară și, în sfârșit, pentru a reveni la o autosuficiență sănătoasă … De altfel, Comisia de la Bruxelles ne asigură, sub aplauzele Republicii din martie și ale republicanilor uniți ca întotdeauna în aberație, că „Autonomia strategică nu înseamnă că trebuie să ne facem autosuficiența obiectivul”. O, bine! Și de ce nu? În 1968, porcii bretoni au murit de foame pentru că prietenii noștri buni de peste Oceanul Atlantic au pus un embargo asupra mesei de soia. Evident, noi europenii nu am înțeles și nici nu am învățat nimic. sub aplauzele Republicii din martie și ale republicanilor uniți ca întotdeauna în aberație, că „autonomia strategică nu înseamnă că ar trebui să ne autosuficientăm obiectivul”. O, bine! Și de ce nu? În 1968, porcii bretoni au murit de foame pentru că prietenii noștri buni de peste Oceanul Atlantic au pus un embargo asupra mesei de soia. Evident, noi europenii nu am înțeles și nici nu am învățat nimic. sub aplauzele Republicii din martie și ale republicanilor uniți ca întotdeauna în aberație, că „autonomia strategică nu înseamnă că ar trebui să ne autosuficientăm obiectivul”. O, bine! Și de ce nu? În 1968, porcii bretoni au murit de foame pentru că prietenii noștri buni de peste Oceanul Atlantic au pus un embargo asupra mesei de soia. Evident, noi europenii nu am înțeles și nici nu am învățat nimic.

  Despre această Uniune autolitică (sinucigașă), economistul Charles Gave se deplânge oportun: „De ce am abandonat suveranitățile peste Legea noastră, granițele noastre, moneda noastră, bugetul nostru?” Și în numele a ceea ce exact [guvernele noastre] percep taxe pe noi? [În timpul crizei], singurele care au acționat au fost statele reprezentante ale națiunilor, prin închiderea granițelor cu vecinii lor, prin interzicerea exporturilor de produse medicale pentru a le păstra singure … ceea ce este în plus interzis de tratate, dar a beneficiat de sprijinul complet al populațiilor în cauză … Ideologia europeană tocmai a cunoscut-o pe Bérézina. Bruxelles-ul a pierdut toată legitimitatea, iar prăbușirea legitimității precedă încă disparițiile politice [4]„[Institutdeslibertes.org30mars20]. Cerul îl aude, dar nu luptă împotriva forțelor de maree?

  Cine este responsabil sau chiar vinovat de această mizerie?

  Unii acuză China, fără să bănuiască că a declanșat acest cutremur pentru a-și vinde mai bine măștile, substanțele medicinale de bază, genericele sale, cu scopul de a-l prezenta cu factura … sărată! Având în vedere acest lucru, statul Missouri prezintă o plângere împotriva Chinei pentru faptul că a ascuns sau a întârziat să dezvăluie gravitatea epidemiei. China populară care a fost vinovată de fals (prin minimizare, dacă nu prin omisiune) trebuie pedepsită [bourseorama.com27Apr20]. În schimb, Beijingul se luptă ca un diavol și acuză Statele Unite că au adus pandemia în sacii de sport pentru Jocurile Militare Mondiale, care au avut loc la Wuhan la sfârșitul lunii octombrie 2019, chiar înainte de izbucnire a crizei globale de sănătate. Pe scurt, aruncăm mingea înapoi, zvonul curge,

  Comisia Europeană, cedând presiunii de la Beijing, a întârziat publicarea, apoi a redactat un raport, care a evidențiat eforturile Chinei de a se sustrage responsabilităților sale în diseminarea coronavirusului. Birocrația comunistă ar fi pus într-adevăr brandul amenințării de a opri exporturile medicale în Europa [SouthChinaMorningPost25avr20] dacă raportul nu ar fi fost modificat, în timp ce diplomații din Noul Imperiu Mijlociu au desfășurat o campanie de comunicare foarte activă de tip ” Lupul Războinic ”, preluând titlul unei serii populare național-patriotice [5]pentru a-și impune „narațiunile” sale din cauza crizei. Trebuie menționat că, pe 15 aprilie, Bild-Zeitung a susținut că Beijingul ar trebui să despăgubească Germania până la 150 de miliarde de euro cu scobitura pentru daunele economice cauzate de pandemie (inclusiv 50 de miliarde pentru întreprinderi mici și mijlocii) întreprinderile și deficitul de 24 de miliarde în turism …)!

  Articolul, scris de Julian Reichelt, redactorul-șef al Bild, vine sub forma unei scrisori deschise către președintele Xi și a încheiat cu aceste cuvinte: „Tu conduci prin control”. Nu ați fi președinte fără acest control. Supraveghezi totul și fiecare cetățean, dar refuzi să controlezi piețele animalelor vii și bolnave din țara ta … Pui în pericol întreaga lume ”! La rândul nostru, ce am putea spune despre liderii noștri, care, înzestrați cu „forța nedreaptă a legii” și un amplu aparat de poliție, limitează țara, declară „războiul” împotriva unui virus – ca în 2016 războiul împotriva terorii – și împingându-se de la trecere, vor să apară ca salvatori atunci când sunt doar organizatorii haosului,

  Apocalipsa / Apocalipsa

  Pentru că Franța este o țară ocupată de la A la Z, în caz că nu ai observat! O țară ocupată de cârciumă de sus și scrum de jos. Primul prețuind al doilea, ne amintim de domnul Macron, în octombrie 2018, la Saint-Martin, uitându-ne la o coacăză amabilă și clamă cu ochii Chimenei … Deci, ce este surprinzător că adevărata Țară se zvâcnește și că totul merge prost. -apă? Majoritatea celor „vrednici” au elitele pe care le merită… și care le seamănă.

  Așa că revoltele – nu foamea, ne liniștește – au izbucnit în Villeneuve-la-Garenne, Gennevilliers, Rueil-Malmaison, Meudon, Villepinte, Aulnay-sous-Bois, Neuilly-sur-Marne, Fontenay-sous-Bois , Pantin, Champigny-sur-Marne, Bonneuil-sur-Marne, Villejuif, Ivry, Corbeille- Essonne, Noisiel, Les Mureaux, Montigny, Trappe și Sartrouville … “implicând tineri rezidenți ai orașelor și ai poliției „! Apreciem „chestionarul” care trimite înapoi poliția și „tinerii” revoltatori. Marsilia se descurcă mai bine, nu numai datorită îngrijirii bune oferite bolnavilor de profesorul Didier Raoult. În acest context, trebuie menționat faptul că orașul Marsilia lipsește statisticile de morbiditate ale INSEE – și din motive întemeiate – la fel cum lipsește de la știri pentru tulburările din așa-numitele „districte” populare. Domenii în acest caz, deținute de comercianți experimentați pe care le susține doglit. Vorbim, evident, de angrosiștii traficului trans-mediteranean de droguri … Un ales ales regional din Bouches-du-Rhône, Philippe Vardon, a menționat că “această criză nu șterge restul, ci dimpotrivă, o evidențiază”.

  Este posibil să ne imaginăm care poate fi acest „odihnă”, partea nerostită, subiectele furioase, totemurile și tabuurile, vacile sacre, „egalul mai egal” decât toate celelalte din societățile noastre care sunt „atât de fragmentate încât la cea mai mică criză totul explodează. Într-o societate unită, omogenă, solidaritatea are prioritate. Pe de altă parte, într-o societate fracturată de individualism și de multiculturalism, totul se traduce prin tensiune și confruntare ”[bv20avr19]. Da, acest lucru este bine văzut și bine spus. În plus, există multe de spus despre relația cauză-efect dintre omogenitatea etnică și cetățenia bună sau disciplina socială. Și atunci oportunitatea a fost prea bună pentru a nu-i da inimă: în timp ce pandores verbalizează quidamul care își plimbă câinele dincolo de perimetrul autorizat,[6] ? De ce atunci să fii surprins dacă, în câteva zile, două atacuri teroriste au avut loc într-un Hexagon, cu granițe deschise tuturor vânturilor malefice ale cosmopolitismului și noului Internațional variat cu toți lumpenproletarii? Un atac de cuțit mortal în Romans-sur Isère, doi morți pe 4 aprilie și altul pe 25 într-o mașină ucigătoare … Cu un BMW, vehicul emblematic al acestor noi condamnați ai Pământului … Dintre cei care se angajează să-și aducă loialitate statului Islamice și își proclamă voința „de a se arunca cu capul în luptă pentru a impune sharia pe întregul Pământ”. Între timp, ministrul Păstrător al sigiliilor, doamna Belloubet, s-a mândrit să nu fi eliberat decât douăzeci și cinci de radicali dintre cei trei mii de prizonieri eliberați în avans … Bravo!

  Alții, la fel de hotărâți, vor să ne înrobească, precum miliardarul Bill Gates, fondatorul gigantului computerului Microsoft (un filantrop în aceeași ordine de idei ca George Soros, americanul-maghiar sau bancherul german -Noul Yorker Jacob Schiff, finanțatorul lui Léon Trotski-Bronstein), care, la 8 aprilie, într-un interviu acordat Financial Times despre vaccinarea împotriva Covid-19, a avertizat solemn că „viața generală nu se va relua cursul său normal [după valul pandemiei] numai atunci când populația mondială a fost complet vaccinată ”! Terorismul Wahhabi pe de o parte, dealul termit globalist pe de altă parte. Care este partea care va fi echilibrul dintre islamiștii fanatici din țările aride din Nejd și oligarhiile transumanești din Silicon Valley? Două sisteme în concurență – sau în convergență – au declarat un război fără milă pentru Umanitate, pentru a-l normaliza cu forța, pentru a-l topi și a-l scufunda în matricea mașinilor lor delirante.

  Léon CAMUS.

  [1]. Spre deosebire de Țările de Jos, Regatul Belgiei a adoptat închisor autoritar în stil francez la 17 martie: interdicția de a conduce, cu excepția cazurilor urgente; interdicția de a întâlni mai mult de două persoane; interdicția de a intra în a doua lor casă; închiderea tuturor instituțiilor de învățământ; închiderea tuturor întreprinderilor neesențiale; pedepse grele pentru infractori … După 40 de zile de închisoare belgiană și neinchidere olandeză, cifrele publicate de OMS [raportul de situație Covid-19 100] permit compararea eficienței în materie de sănătate a măsurilor adoptate pe baza modificări ale prevalenței (număr de infectate la un milion de oameni) și mortalitate la un milion de locuitori. După 43 de zile de închisoare (la 29 aprilie 2020), prevalența infecției în Belgia este cu 82% mai mare decât în ​​Olanda (4084 față de 2243), iar riscul de mortalitate a ajuns în Belgia la 137% (633 decese împotriva a 267). Concluzie: „Încadrarea autoritară aici apare în mod clar ca un eșec deosebit de contraproductiv, atât pentru controlul epidemiei, cât și pentru prevenirea riscului de mortalitate, transformând ceea ce ar fi trebuit să fie doar o epidemie banală într-o adevărată catastrofă pentru sănătate, social și economic major ”[agoravox.fr30avr20].

  [2] . În 2018, vârsta medie de pensionare la SNCF a fost de 58 de ani și 2 luni pentru personalul sedentar și de 53 de ani și 7 luni pentru personalul rulant, aceasta cu o pensie medie de 2.636 de euro lunar. În 2017, Curtea de Conturi a stabilit această vârstă medie la 57,7 ani pentru FED (3.692 € / lună), 56,9 ani pentru SNCF și 55,7 ani pentru RATP (3.705 € / lună de la 54 de ani) ), comparativ cu 59,2 ani în serviciul public al spitalului.

  [3] . ” Pandemia coronavirusului a făcut clar un lucru: este timpul să împărțiți țara

  “:” Noi [americanii] suntem fără speranță neputincioși și împărțiți irevocabil. Este timpul să nu mai vorbim despre întâlnire, ci mai degrabă să recurgem la acțiuni raționale. În urmă cu aproximativ treizeci de ani, Uniunea Sovietică a atacat diferențele sale regionale ireconciliabile și s-a despărțit împărțindu-se în cincisprezece republici independente. De ce nu putem face asta aici? “. O posibilitate care, în circumstanțele actuale, este imposibil de ignorat. Reamintim că Texas arată înclinații permanente pentru secesiune și că în 2012 petițiile circulau în aproximativ douăzeci de state americane, cerând să recupereze independența completă de puterea federală [bbc.co.uk13nov12].

  [4] . Adăugând: „Ei vor solicita emiterea de obligațiuni corona garantate de toate statele europene în același timp, ceea ce ar fi un prim pas către un minister de finanțe european, deoarece datoria este doar impozit amânat. Emiterea datoriei europene este echivalentă cu garantarea faptului că, pe termen lung, vom avea în mod inevitabil – să gestionăm această creanță colectivă – un Minister al Finanțelor Europene, adică impozitele europene. Un proiect puternic împins de domnul Macron ”.

  [5] . Similar cu filmul turcesc anti-american-sionist de succes „Valea Lupilor” (Kurtlar Vadisi Irak) lansat în 2006 și preluat din serialul de televiziune eponim.

  [6] . În ceea ce privește colonizarea, la Alger, pe 15 februarie 2017, Macron a declarat (echoroukonline.com): „Este o crimă. Este o crimă împotriva umanității. Este o adevărată barbaritate și este parte a acestui trecut pe care trebuie să-l facem față și, de asemenea, să ne cerem scuze celor față de care am săvârșit aceste fapte ”[Sic]. Vom observa calitatea expresiei lingvistice în această fuziune-achiziție înzestrată.

 3. carolina gunderode

  May 11, 2020 at 12:45 pm

  Titlu:
  Prof Schachtschneider spricht zur Verfassungsmäßigkeit des Islams
  Link:
  https://www.youtube.com/watch?v=b0lcOyb5e8Q
  (Profesorul Schachtschneider discuta constitutionalitatea islamului )
  3,370 views
  •Mar 18, 2018
  867Share
  Save

  AfD Karlsruhe
  803 subscribers
  Er sagt seine Meinung dazu, ob der Islam zu Deutschland gehört. Er spricht über die Grenzen des Rechts, über unechten Freihandel über die Vollstreckerin der angestrebten Weltregierung, Angela Merkel und über vieles mehr. Schauen sie sich dieses interessante Video von Prof. Dr. jur. Schachtschneider an.

  Profesorul Karl Albrecht Schachtschneider, Dr Jurae, Univ Erlangen/Nurnberg , este cel mai mare jurist al Germaniei specialist in drept international, care a dat in judecata Tratatul de la Lisabona si Maastricht si a castigat procesele .
  Merita tradusa neaparat aceasta prelegere , dau aici ideea introductiva , pentru moment .
  Islamul este anticonstitutional : se pretinde o religie a pacii , pace inteleasa ca posibila doar in conditiile in care toata lumea trece la islam, , la nevoie prin razboi – adica cu forta .
  Pentru ei libertate inseamna islam pe toata linia . Nu si pentru germani . Exista o libertate empirica – la care face apel islamul si exista o libertate normative care este axata pe faptul de a fi nascut cu o anumita constitutie in functiune la data si locul nasterii . Adica libertate pentru un german inseamna constitutia Germaniei si nu altfel . Islamizarea noastra cu forta nu poate reprezenta libertatea germanului .Etc
  Traducere de continuat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *