Home / Actualitate / Nu se deschid bisericile! Un arab decide pentru ortodocșii din România!

Nu se deschid bisericile! Un arab decide pentru ortodocșii din România!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Mai 7, 2020

Un arab decide pentru ortodocșii din România

Arabul din imagine e profetul României, el salvează ortodocșii – 100% real fără fake-news!

 

Raed Arafat a anunțat că bisericile nu se vor deschide după 15 mai: “Știu că pentru oamenii credincioși e foarte important, dar nu se vor deschide în primul val. Să vedem din al doilea val și cu ce măsuri”  vezi aici.

România lucrului bine făcut!? Sau când un arab din secta lui Mahomed pedofilul decide pentru ortodocșii din România. Nu-i neapărat o ieșire din matcă menită să surprindă prea tare, din moment ce avem un prim-ministru jidan-maghiar și un președinte sas neo-protestant, fără să mai vorbim de comunitatea organizată a minoritarilor înverșunați din clanul lui Elie Wiesel, care pur și simplu domină țara și neamul de la simplul funcționar local, trecând prin guvern și încheind cu administrația prezidențială. E normal? Nu e normal!

Dar asta se întâmplă acolo unde democrația reprezentativă se instalează în detrimentul autohtonilor, care nu înțeleg că singura formă de organizare democratică viabilă este directă, națională și socială. Bineînțeles, democrația reprezentativă e mult mai adaptată în cazul neamurilor aflate în moarte clinică.

Dar nu e chiar așa de rău, să ne gândim că la cât de bolnavă e societatea românească, Cabral Ibacka putea să fie președinte cu Alex Velea prim-ministru și, de ce nu, un guvern compus exclusiv de angajații ProTV. România tradițională!

Mihnea Codrescu

20 comments

 1. Codrescu, esti prost informat...

  e palestinian !

  • Corcodel Ciricliu Caramitru

   Și palestinienii ce m-ții tăi sunt, mă, nu tot harapi? Și de ce să și-o fure mă jurnalistul, că spune adevărul în țara lui? Voi o să vi-o furați de o să ajungeți la reanimare cât de curând. Mai jucați-vă mult cu credința și cu răbdarea noastră, mai jucați-vă….

   • Draga Mihnea Codrescu,

    Sunt de parere ca un jurnalist adevarat este acela care stie sa prezinte o stire in mod obiectiv, fara a lasa preferintele personale sa intervina in mijlocul adevarului. Imi imaginez ca atunci cand ai decis sa devi jurnalist ai facut-o din dorinta de a informa lumea, care si-asa e prost informata. Daca ai avut vreun alt motiv e trist.

    Te condamn pentru cuvintele folosite in acest articol si mai ales pentru titlul acestei caricaturi de scandal.

    Instigarea la ura pe baza religiei (si a oricarui alt element de interest personal: etnie, rasa, sex, handicap etc) nu a dus niciodata la ceva bun in lumea asta. Daca ai dubii, te rog revizuieste istoria lumii. Si te-as indemna sa iti reorientezi energia de a scrie catre ceva mai constructiv. Este suficienta ura in aceasta lume. Nu e nevoie ca sa mai adaugi si tu paie pe foc.

    Cu drag.

    • Claudiu Egregor

     Limbajul din articol este ascuțit și lovește ca falxul. Articolul, fără cuvintele folosite, pentru care îl “condamni”, ar fi o altă formă fără fond. Cine are ochi de văzut, să vadă. Cine vede “elemente de ură” în text este de rea credință sau ignorant în cel mai bun caz.

     Profunzimea din cuvintele folosite de Mihnea Codrescu rezonează cu adevărata realitate, tristă și crudă, a trădării conducătorilor noștri și a planurilor antiromânești aflate în desfășurare. Instituțiile conduse de alogeni și batjocura la adresa autohtonilor de zeci de ani trebuie să înceteze.

    • Andreea, folosești simple metode de comunicare fără fond, tipic stângiste, menite să împiedice dezvoltarea analitică a cititorului. Unde naiba ai citit că un editorialist nu are o anume orientare politică? Bineînțeles că am! Dar e foarte simplu, pe tine și cei ca tine, care iubesc și promovează “jurnalismul” cosmolpolit, ultra orientat spre nimicirea specificului autohton, problema e alta: muriți de emergența jurnalismului ideologic concurențial. Și da, în analizele mele, fiind un jurnalist național și de orientare tradițională, judec dușmanul în funcție de tot ceea ce îmi permite să-i stabilesc un profil care să-i demonstreze subversivitatea și toxicitatea. În final, femeie, îți amintesc că nu-i corect să pui un handicapat alături de un sodomist ca să susții o teză lacrimogenă de cămară… aduci prejudiciu handicapatului și se numește, instrumentalizare!

  • Foaaarte bun titlu, Maestre Mihnea Codrescu !
   Felicitari !
   Ce se intampla in Romania astazi, este de o nedreptate cutremuratoare fata de poporul roman, aflat evident, sub ocupatie !
   Astia care aduc musulmanii peste toate popoarele Europei , o fac foarte bine calculat.
   Si acest Palestinian si-a castigat sefia peste sanatatea romanilor , in acelasi fel si de la aceeasi putere subterana. Sau mai putin subterana !
   Plesneste tara de tiradele lor nesfarsite cu care-si prezideaza inlocuirea poporului roman , prin disimulare nerusinata si continua.
   Avem destui medici romani excelenti , marginalizati total, care ar fi meritat locul lui !
   Dreptul reprezentativitatii romanului este furat prin forta si minciuna .

 2. Cristian-Gabriel Ghinea

  Jurnalistul ăsta și-o fură sigur! Va avea un proces de n-o să mai scrie în viața lui. E revoltător felul în care scrie și insultă alte religii. N-ai voie să faci așa ceva. Că nu deschide bisericile sau că el doar comunică asta e treaba lui și va da socoteală la rându-i dar n-ai voie să-i insulți credința, religia sau Dumnezeul lui.

  • Mai usor cu pianul, ca-l scapi pe scari, nea Ghinea ! Poate ne pasa mai putin de zeii altora si mai mult de Domnul Dumnezeu. Tie ?!

  • Dar ce este un bărbat de 56 de ani care se căsătorește cu un copil de 6 ani, care este constrâns să-și consume primul act sexual la vârsta de 9 ani? Oare, femeile tradiționale, mamele normale sau chiar feministele isterice, care mai nou se plâng de “violul retroactiv” după 20-30 de ani, vezi cazul Weinstein, mai nou acceptă consimțământul sexual la 9 ani? Unde este insulta, sau Adevărul este blasfemie? Dumnezeul unui pedofil nu există pentru ortodocși! Îl vezi pe Iisus sau Moise făcând orgii sexuale cu copii pre-puberi? De ești român, ești o rușine pentru rasa umană și un adorator de musulmani pe pământul martir, deci un trădător de neam!

  • Si tu ce faci?
   Te uiti?
   Dai si tu cu piatra?
   Indemni lumea sa inghita minciunile anti-romanesti si anti-crestine?

   In loc sa te bucuri ca are cineva curajul, tu sari repede sa avertizezi ca se expune si poate fi lovit de actuala clica talmudist-bolsevica?
   Crezi ca nu stie cine e dusmanul?
   ====
   PS expresia “si-o fura” + “singur” denota nivelul intelectual, adica puterea de gandire… marca ProTv.

  • TU zici:

   Cristian-Gabriel Ghinea

   May 7, 2020 at 7:50 pm

   Jurnalistul ăsta și-o fură sigur! Va avea un proces de n-o să mai scrie în viața lui. E revoltător felul în care scrie și insultă alte religii. N-ai voie să faci așa ceva. Că nu deschide bisericile sau că el doar comunică asta e treaba lui și va da socoteală la rându-i dar n-ai voie să-i insulți credința, religia sau Dumnezeul lui

   Eu te intreb :
   DE CE , OMULE, TU TE DAI IN VANT DUPA SHAARIA ? SAU N-AM VOIE NICI EU SA O RESPING , CARE STIU DIRECT DE LA MUSULMANCE CE SOARTA ESTE REZERVATA BIETELOR FEMEI CAZUTE SUB TOPORISCA ACESTEI RELIGII !?
   EU TE INTREB INSISTENT, SI ITI ASTEPT RASPUNSUL , TOT INSISTENT .!!!!!

   INTREBAREA MEA ESTE PROFUND LEGITIMA !
   AI EXECUTII PE INTERNET !
   TE ROG DOCUMENTEAZA-TE !
   ESTE DE DATORIA TA, DACA ESTI OM !

   TU ORICUM, N-AI CUM SA STII EXACT CE-I POARTA BURICUL LUI ARAFAT !
   ASA CA NU-MI DA LECTII MIE ATATA TIMP CAT EL SE PLEACA SI ESTE PLATIT DE PUTERILE CARE CONFISCA DREPTUL –IN MOD ILEGAL !!!- DREPTUL ORTODOXIEI ROMANE SA-SI SARBATOREASCA PASTELE IN LACASURILE DE CULT ALE MAJORITATII ACESTEI TARI !

   AI INGHITIT PASTILA POLITICII CORECTE SI NE DAI NOUA, NE -VACILOR SI NE-BOILOR ACESTEI TARI SUB OCUPATIE, NE DAI LECTII DE SPIRITUALITATE ???
   RAMANETI-AR IN GAT , PASTILA !
   SAU POTI SA TI-O,BAGI SI IN CUR, DACA VREI !
   CA TOT ESTI MODERN DE MAMA FOCULUI!
   POATE-TI CRESTE O BURUIANA ROMANOFOBA SI MULTICULTURALA CHIAR DIN DOS !
   CA TOT AI VISE MULTICOLORE . CHIAR NU TE URZICA DELOC ?

   CAM MIROSI A MERCENAR PLATIT DINAFARA !
   INDIFERENT DE COSTUMUL PE CARE-L PORTI .
   DECE N-AI CURAJUL ADEVARULUI DESPRE SHAARIIA ?
   DAR DESPRE BRATELE TAIATE DACA FURI ?
   SAU N-AI CITIT NICIO SURATA DIN CORANUL LOR, NU ALA PENTRU STRAINI, EDITIA AIA LAS-O PROSTILOR !
   ALA PE CARE-L CITESC FANATICII IN MOSCHEILE LOR UNDE TU N-AI CE CAUTA !
   SAU MA DAI SI PE MINE IN JUDECATA FIINDCA DOAR TE INTREB ?

  • Alexandru Balcu

   Bine ati spus, “Dumnezeul lui”. Sa si-l ia si sa se duca in Siria sau Palestina de unde a venit (eu stiam ca e nascut in Siria, in fine). România a fost si este o tara Crestin – Ortodoxa. Care se inchina Sfintei Treimi, Adevaratul si singurul Dumnezeu. Cum isi permite un musulman, alminteri adeptul unei asa-zise religii, de fapt un sistem social si politic sangeros, criminal si pedofil, in care femeia este desconsiderata pana la anulare, sa sfideze in asemenea hal un popor Crestin-Ortodox? Care l-a primit la el acasa asigurandu-i toate drepturile si permitandu-i sa ajunga pana la varful Puterii din România? Nu felul in care a spus Adevarul camaradul Mihnea este revoltator ci modul badaranesc in care dvs sariti in apararea musulmanului nesimtit. Si in apararea unei asa-zise religii care prin insasi doctrina de baza inscrisa in Coran isi arata clar intentia de distrugere a civilizatiei crestine. România este o tara Crestin-Ortodoxa iar daca un arab nerespectuos isi permite sa insulte Credinta tarii care l-a primit cu omenie, orice român are dreptul și chiar datoria sa-i “insulte credinta” si Allah-ul lui sangeros.

 3. Vai de ortodocsi fake de noi !!! Atâta ne-am ținut la protocol, iubirism cu tăți- că doar tre^ să ne iubim creștinește străinii, până la a-i așeza pe tronul Țării- iecumenizm, ieuropenizm, modernizm și alte Izme, până am făcut-o nefacută, să ne poruncescă Bisericii strămoșești-pentru care au udat țărâna cu sângele lor legiuni de martiri– un ghiaur împământenit, un heretic și un neam de hoardă !!!

 4. Chiar nimeni nu poate lua masuri la adresa acestui site pt rasismul jegos, de prima clasa? Cum sa te iei de un om pt culoare pielii si locul unde s-a nascut? In ce secol traiti baaa?? Ii dau deplina dreptate si acest om (din punctul meu de vedere) incearca sa-si faca meseria cum poate el mai bine si cat mai corect. Sunteti niste nesimtiti!!!

  • Cred ca nu te cheama Andrei.
   Nici pe mine “gheorghe”.
   Da’ sa fii atat de prost si sa nu-ti pese de familia si sa iti traiesti viata in credinta ta, doar ca sa faci ascultare de un strain de neam si de credinta arata ca esti bun de sclav.
   Nici nu stioe ce este, nici cum “lucreaza”, nici cum se “da”, nici cum se omoara, nici cu ce se trateaza, nici … da’ stie sa dea ordine!
   Nu ai inteles nimic da’ ai gura mare!
   Te rog sa taci!
   Nu mai trece pe aici.
   Tu vei fi printre primii care vor lovi in cei “de aici”.

   Nici nu stii ce inseamna rasisim, nici nu esti capabil sa discerni asa ca nici vorba sa fii in stare sa “dai dreptate”.
   Daca este mixt rasial nu esti nici ca tata, nici ca mama ci o forma vie de tip “catar”, neviabila pe termen mediu… nu stii ce-i cu tine si nu te accepta nimeni aproape. Chiar daca iti zambeste.
   ….
   Mars in copac!

  • BAI PREFACUTULE DE ASA-ZIS “ANDREI”, CE VREI SA ZICI CA ROMANIA NU ESTE SUB OCUPATIE ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   SPERI SA NE PUI BOTNITA LA TOTI ?

   BINEINTELES CA NU ESTI ROMAN CA SA AJUNGI SA ACCEPTI ILEGALITATILE ACTUALE FARA SA CRACNESTI, BA MAI SI DESERTI LATRINA TA CU DEJECTII IN CAPUL ROMANILOR, DE PARCA ASTA TI-AR DA VREO LEGITIMITATE SA NE CERI SA NU RESPINGEM JUGUL STRAINILOR CARE NE-AU LUAT TARA IN INTREGIME !

   TU NU VEZI CA SUEDIA CARE A REFUZAT SA APLICE ABERATIILE COVITULUI PRODUS ARTIFICIAL , ARE MAI PUTINI MORTI PER CAPITA , DECAT TOTI TROGLODITII DIN TARILE CARE AU APLICAT CARANTNA !!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   BAI, D-I-STEPTULE !

   BAI GOGOMANULE , IA-TI VIZIUNEA SI MANANCA-TI-O IMPREUNA CU AIA CARE TE PLATESC !!!!!!!!!!

   CA ROMAN NU ESTI SIGUR !!!!!!!!!!!!!!!

   CU ATATA URA SI DISPRET PENTRU UN POPOR JEFUIT SI GENOCIDAT PRECUM ESTE POPORUL ROMAN ACTUALMENTE !

   APAGE SATANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. In Franta s-a dat libertate musulmanilor acum , in mai, pentru practicarea religiei, dar bisericile crestine raman inchise . Proobabil, ad infinitum .
  Ca nu degeaba dau foc cu sutele , “ocultii”, catedralelor gotice din Franta.
  Incepand cu Notre Dame despre care se stie, dupa analizarea etapelor si faptelor, se stie ca a fost foc guvernamental caci s-a interzis pompierilor sa intervina la timp ca s-o salveze .Si se mai stie ca au fost mai multe focuri de-odata(filmate noaptea), nu unul, asa cum zicea presa oficiala, ca sa se piarda urma criminalilor . Si se mai stie ca materialul incendiar era detinut doar de armata caci avea o viteza de ardere care nu se gaseste decat in inzestrarea armatei ca arma de atac .

  De asemeni , in timpul sechestrarii la domiciliu a crestinilor, de Pastele catolic, la Paris, evreii au primit permisiuni scrise de la politie, sa circule liber intre sinagoga si domiciliul lor . Probabil si in Romania – treaba trebuie documentata ca sa stie toti goii prosti exact cine este sechestrat in casa lui de Sfintele Pasti, in exclusivitate
  Marturia este depusa pe you tube de Florian Rouanet , interlocutorul lui Jérome Bourbon, intr-un video ce-l prezinta Rivarol , dupa Pastele catolic . Rouanet declara ca are prieteni buni evrei care I-au aratat patalamaua cu permisie speciala pentru evrei, pentru pesah lor .

  DECI AZI ESTE ACCES LIBER PENTRU MUSULMANI SA MEARGA LA MOSCHEE, SE REZERVA BLOCAREA BISERICILOR DOAR PENTRU CRESTINI, ALE CAROR BISERICI RAMAN INCHISE . PENTRU ETERNITATE ?

 6. Sa nu uitam de Adrian IOVAN si aceea tanara AURA !

 7. STUTTGART: ADUNARE IN STUTTGART IN CIUDA RESTRICTIILOR DE ADUNARE ALE CARANTINEI CONTRA PANDEMIEI .

  Nemtii cer democratie iar pentru urmatoarea pandemie cer REFERENDUM !

  CER RESPECTAREA DREPTURILOR UMANE DE BAZA CARE LE-AU FOST CONFISCATE DE STAT .

  CER MAI PUTIN STAT SI MAI MULT RESPECT PENTRU CETATEAN
  BILL GATES NU A FOST NICIODATA ALES DE NOI, DECE TELEVIZIUNILE II ACORDA REGULAT LOC SI TIMP , EL NU E DOCTOR ! SI DECE STERGE YOU TUBE TOT CE OPUNEM SI CRITICAM NOI LUI WHO(World Health Organization) ! GATES NU E DOCTOR . PENTRU NOI DECIDE CU AROGANTA O PERSOANA CARE A STUDIAT FIZICA (MERKEL); CEREM O COMISIE CARE SA INVESTIGHEZE CIRCUMSTANTELE CREATE DE FENOMENUL CORONA PENTRU CARE NOI NU AVEM NICI MACAR MASTI DESTULE . ACEASTA CONDUCERE TREBUIE SA RENUNTE LA CONDUCERE . CEREM NORMALITATEA ADEVARATA A UNEI DEMOCRATII DE BAZA ! NU IDEILE LUI MERKEL DESPRE CONDUCERE . NU VREM GLOBALIZAREA SI CONCERNELE PRODUCATOARE DE MIZERIE PENTRU MULTI SI BOGATIE EXCESIVA PENTRU PUTINI . VREM RESPECT PENTRU VIATA NATURALA, DACA SISTEMUL ASTA NU O INTELEGE, MACAR SA-L RESPECTE !
  OAMENI BUNI, REPETATI :

  “DEMNITATEA OMULUI ESTE DE NEATINS !”

  NOI TOTI SUNTEM PARTE DIN FAMILIA UMANA .

  TITLU pe You Tube
  Ken Jebsen spricht in Stuttgart – Demo 7. Mahnwache Grundgesetz 09.05.2020 QUERDENKEN711 – Kopie
  21,486 views•May 10, 2020
  (traducere: Ken Jebsen vorbeste in Stuttgart – Demonstratie 7 , Demonstratie pentru apararea constitutiei si legilor ei de baza 09.05.2020 GANDIRE TRANSVERSALA 711 – Copie , 21? 486 VIZIONARI , Mai 10, 2020)
  6.8K

  278

  SHARE

  SAVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *