Home / Chestiunea Jidănească / Video-Interviu: La o cafea cu colonelul nebiruit Vasile Zărnescu

Video-Interviu: La o cafea cu colonelul nebiruit Vasile Zărnescu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 8, 2022

Video-Interviu: La o cafea cu colonelul nebiruit Vasile Zărnescu

Prezentăm un video-interviu cu colonelul nebiruit Vasile Zărnescu, la 8 zile după ce Curtea de Apel București i-a admis apelul, iar acum este un om liber.

Corespondentul Marius Trancă l-a invitat la o cafea și o discuție despre procesul său, despre cărțile sale și despre istoria interzisă. Salvați acest videoclip în eventualitatea în care va fi cenzurat pe internet.

Mai mult, o informație primită în premieră este că la ceremonia de comemorare a Căpitanului din Noiembrie, de la Tâncăbești, colonelul Vasile Zărnescu va fi prezent și va cuvînta.

Citiți și:

Ne-au vârât în stalinism: Colonelul (rtg.) Vasile I. Zărnescu a fost condamnat la închisoare pentru că a publicat studii despre holocaust

Analiza Strategiei Adoptată de Guvern Pentru Combaterea “antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023”

Reacții Furibunde din partea antiromânilor Marko Maximilian Katz și Alexandru Muraru în urma deciziei Curții de Apel București de a-l ierta pe colonelul Vasile Zărnescu

Mai există Justiție în România! Colonelul Vasile Zărnescu nu va ajunge la închisoare pentru opiniile exprimate în scris! Sentința este definitivă!

 

 

2 comments

  1. Comentariu primit pe Telegram:

    De ce a fost condamnat? Dacă Constituția garantează dreptul la liberă exprimare, el de ce a fost condamnat? Oare nu mai avem voie să spunem nimic ca să nu deranjăm o minoritate ce și-a bătut joc de țăranii români? Oare Răscoala din 1907 nu a avut caracter anti-israelit? Oare nu toți marii arendași, ce jupuiau țăranul român, erau israeliți? Noi de ce nu cerem despăgubiri pentru că primul guvern postdecembrist, ce a distrus economia românească, era format în totalitate din evrei sau agenți GRU/KGB?

Leave a Reply

Your email address will not be published.