Home / Actualitate / Site-ul Libertatea îl vrea pe Vasile Zărnescu la închisoare pentru delict de opinie și denigrează “publicatia cu viziuni extremiste” Incorect Politic

Site-ul Libertatea îl vrea pe Vasile Zărnescu la închisoare pentru delict de opinie și denigrează “publicatia cu viziuni extremiste” Incorect Politic

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 6, 2022

Site-ul Libertatea îl vrea pe Vasile Zărnescu la închisoare pentru delict de opinie și denigrează "publicatia cu viziuni extremiste" Incorect Politic

Site-ul Libertatea îl vrea pe Vasile Zărnescu la închisoare pentru delict de opinie și denigrează “publicatia cu viziuni extremiste” Incorect Politic

 

Vasile Zărnescu a fost dat în judecată de comunitatea iudaică din România pentru “crima” de a fi publicat studii despre holocaust, procesul s-a sfârșit cu o condamnare la închisoare pe 4 februarie 2021. Este o condamnare istorică prin precedentul periculos pe care îl reprezintă pentru libertatea de exprimare.

Premisa de bază: Dacă Vasile Zărnescu poate ajunge la închisoare pentru ceea ce spune sau scrie, oricine poate ajunge la închisoare pentru ceea ce scrie sau spune. Astfel de legi nu au ce căuta într-o democrație, însă ceea ce trăim noi este un totalitarism de tip “soft”.

După condamnare, colonelul Zărnescu a făcut apel, care i s-a admis pe 31 martie 2022, când curtea a renunțat la pedeapsă și i-a dat un avertisment. Jidanii au reacționat în modul lor caracteristic, condamnând decizia instanței și cerând arestarea lui Vasile Zărnescu pentru “antisemitism”.

Site-ul Libertatea îl vrea pe Vasile Zărnescu la închisoare pentru delict de opinie și denigrează "publicatia cu viziuni extremiste" Incorect PoliticVameșul șpăgar, Marko Katz

Marko Maximilian Katz, coordonatorul Centrului Pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului, critică autoritățile române pentru faptul că aceste legi antiromânești, care prevăd pedeapsa cu închisoarea pentru anumite opinii, nu generează arestări. Măciuca politică a holocaustului urmează să cadă peste patrioții din servicii și poliție, care refuză să pedepsească Românii pentru delict de opinie. Nu doar Vasile Zărnescu este pe lista neagră a lui Katz, ea îl include pe profesorul Ion Coja și pe Gheorghe Funar.

Presa mincinoasă a guițat împotriva persoanei colonelului Vasile Zărnescu, fără să analizeze cu bună credință ceea ce a spus/scris.

Impresia pe care mi-a lăsat-o prima oară când l-am cunoscut a fost că este un om integru, demn, amintindu-ne de bărbații pe care îi avea neamul odinioară. Acest luctu s-a confirmat pe parcursul anilor și chiar în timp ce se desfășura procesul, el continua să afirme adevărul pe care l-a descoperit prin cercetare și studiu științific.

Scopul imediat al legilor antidemocratice inițiate de institutul Elie Wiesel a fost și este autocenzura.

Prin ideea că dacă spui ceva greșit vei ajunge la închisoare, oamenii care ar vorbi despre anunite subiecte aleg să nu o facă, de frica arestării.

Colonelul Vasile Zărnescu este un Român care nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, în ciuda avertismentelor, amenințărilor și persecuțiilor. Acest lucru îi scoate din minți pe neo-reeducatorii și hahamii de la putere care urmăresc circumcizia cerebrală și înlocuirea etnică a Românilor. În ciuda eforturilor iudeo-bolșevicilor sovietici care au decimat elita intelectuală a neamului, duhurile fecunde ale generației interbelice s-a întors în sufletele Românilor, cu precădere în noua generație, în tineri. Libertatea lui Vasile Zărnescu este piatra de moară care zdrobește avântul antiromânesc al comunității iudaice și sporește elanul noii generații de naționaliști care simt o datorie sacră față de strămoși și jertfa lor.

Iată ce scrie Libertatea:

Libertatea (link arhivat ):

Curtea de Apel București a decis să renunțe la pedepsirea fostului colonel SRI Vasile Zărnescu, judecat pentru negarea Holocaustului, la final de martie. La o săptămână distanță, acesta își menține public declarațiile, într-un interviu apărut pe o platformă cu viziuni extremiste. „E o minciună sfruntată. Holocaustul a existat doar în propagandă, nu în realitate”, afirmă fostul ofițer în filmarea în care apare alături de Marius Trancă, condamnat de două ori la închisoare pentru fascism şi xenofobie.

Colonel în rezervă al Serviciul Român de Informații (SRI), Vasile Zărnescu a fost trimis în judecată în martie 2020, acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de negare a Holocaustului, iar un an mai târziu, Judecătoria Sectorului 3 a decis condamnarea sa la 13 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei.

Despre condamnarea abuzivă a lui Vasile Zărnescu de către judecătorul Cristian Dumitru, care literalmente i-a falsificat probe, atribuindu-i declarații la dosar pe care dânsul nu le-a rostit, se poate citi mai multe  în articolul “Cine sunt magistrații care m-au condamnat?!“, scris chiar de colonelul Zărnescu.

Extragem un fragment din articolul menționat mai sus:

…întregul proces este rezultatul favorizării exclusive a denunțătorului, ex-activistul comunist Alexandru Florian, năpîrlit în democrat anti-comunist devenit intangibil[40], prin încălcarea tuturor procedurile penale, ajungîndu-se, cum am demonstrat, inclusiv la ticluirea de probe de către judecătorul Cristian Dumitru contra „inculpatului“! În mod evident, contra judecătorului Cristian Dumitru trebuie să fac o plîngere penală pentru falsificarea declarației mele date în instanță!

Care site de presă mainstream a menționat acest lucru? S-a prezentat vreodată un text de-al lui Vasile Zărnescu, cap-coadă, în Adevărul, Libertatea, EVZ, DCNews, G4Media, Newsweek, EuropaLibera, ș.a.m.d? Au vorbit vreodată jurnaliștii care citesc de pe prompter texte despre democrație și stat de drept despre efectele nocive ale legilor antiromânești într-o democrație?

Nu, pentru că ei nu fac presă. Sunt cozi de topor folosite la deromânizarea României.

Vasile Zărnescu | Foto: Facebook

Astfel, Vasile Zărnescu a devenit primul român condamnat pentru negarea Holocaustului. La sfârșitul lui martie, anul acesta, bărbatul de 75 de ani a fost însă iertat de instanță, pe motiv că „are un nivel de instruire superior” și, prin urmare, conștientizează „consecințele negative ale comportamentului său antisocial”.

Apare alături de un naționalist care a făcut pușcărie pentru fascism și xenofobie La câteva zile după ce Curtea de Apel București a pronunțat hotărârea definitivă, Vasile Zărnescu a apărut într-un interviu video, alături de Marius Trancă, primul român condamnat de două ori la închisoare pentru fascism şi xenofobie.  Ultima oară, în 2007, a fost închis șapte luni, fiindcă a desenat svastici în mai multe locuri din Buzău.

În filmarea postată pe platforma cu viziuni extremiste „Incorect politic” (la minutul 30.15), colonelul vorbește cu Trancă despre Holocaust, susținând aceleași idei pentru care a ajuns în instanță. Făcând trimitere la alți autori, fostul ofițer SRI susține în continuare că Holocaustul este „o propagandă”, iar camera de gazare de la Auschwitz  ar fi o născocire turistică.

Care dintre ideile exprimate în textul de la începutul articolului constituie “viziuni extremiste” în opinia redacției de la Libertatea?

Care parte din “Credem în revoluție prin educație, nu îndemnăm și nu susținem acte de violență nejustificată” este o viziune extremistă?

Unde vede Alexandru Florian și Libertatea, în aceste texte, îndemnuri la împușcsarea, arderea, gazarea, înfometarea sau exterminarea jidanilor într-o formă sau alta?

Și ce este atât de extrem la ideea că România nu a fost vinovată de holocaust? O spune chiar Shimon Peres, care mulțumește României pentru salvarea a 400.000 de iudei de la holocaust.

Shimon Peres

Shimon Peres este unul dintre părinții fondatori ai Israelului, iar acesta a infirmat teoriile conspiraționiste conform cărora România a holocaustat sute de mii de iudei.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

 

Alt subiect despre care Libertatea nu are curajul să scrie este cazul lui Wilhelm Filderman, iudeu care mărturisește cum Mareșalul Antonescu a dat zeci de mii de pașapoarte în alb pentru a-i scăpa pe iudei.

IonCoja:

 Graţie intervenţiei energice a Mareşalului Antonescu, a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000 de evrei din Bucovina
· El a dat paşapoarte în alb, pentru a salva de teroarea nazistă evreii din Ungaria, a căror viaţă era în pericol ;
· Graţie politicii sale, bunurile evreilor au fost puse sub un regim de administrare tranzitorie, care, făcându–le să pară pierdute, le–a asigurat conservarea în scopul restituirii la momentul oportun.

Menţionez acestea pentru a sublinia faptul că Poporul Român, atât cât a avut, chiar în măsură limitată, controlul Ţării, şi–a demonstrat sentimentele de umanitate şi moderaţie politică”.

Acest text, numit de unii Testamentul lui Filderman, este ocultat, ascuns, ignorat şi trecut sub tăcere de toţi aşa–zişii “istorici ai holocaustului”, care şi–au făcut o profesie din a susţine teza holocaustului din România, impunând–o pe principiul “crede şi nu cerceta ! ”

Dacă Libertatea ar fi avut o brumă de imparțialitate, o urmă de bună credință și conștiința informării corecte a cititorului, ar fi menționat aceste lucruri, fie chiar și cu scopul de a le demonta.

Ca și alți (((jurnaliști)), urmăresc un singur lucru, ordonat pe scară ierarhică de la stăpânii lor: Defăimarea presei alternative, instigarea la ură împotriva românilor și demonizarea naționalismului.

Video-Interviu: La o cafea cu colonelul nebiruit Vasile Zărnescu

Libertatea (link arhivat ):

„Auschwitz a ajuns un fel de simbol al Holocaustului, da de unde? E o minciună sfruntată. Holocaustul a existat doar în propagandă, nu în realitate. Ăsta este adevărul. Sigur că au murit oameni, dar nu au murit numai iudei. Au murit polonezi, au murit ruși, prizonieri.”

În înregistrarea publicată pe 8 aprilie, Zărnescu vorbește și despre hotărârea instanței în cazul său, susținând că prin punerea sa sub acuzare, justiția din România a încercat să creeze un precedent.

„…nu aveau cum să mă achite judecătoarele de la Curtea de Apel, pentru că asupra lor s-a făcut presiune de către oculta care conduce România să fiu condamnat, să fiu condamnat ca să fie un precedent, pentru ca după ce sunt eu condamnat să fie luați românii patrioți, naționaliști câte unul, câte unul și să fie băgați la pușcărie”.

Cum s-a apărat colonelul în instanță

Fostul ofițer SRI fusese acuzat că începând cu anul 2013 a publicat o serie de articole şi cărţi, creaţie proprie, care, pe lângă trimiteri la alte lucrări publicate pe plan naţional sau internaţional, conţineau şi idei proprii referitoare la noţiunea de holocaust, catalogându-l „o născocire pur propagandistică dusă în vederea strângerii de fonduri”.  RECOMANDĂRI Primarul Cristian Popescu Piedone, ridicat de DNA de pe aeroportul Otopeni – surse Cu ocazia audierilor, Vasile Zărnescu a negat acuzațiile, susținând că el că nu a negat niciodată Holocaustul, ca fapt real, istoric, ci „a analizat propaganda holocaustică”, că toate articolele şi cărţile sale fac trimitere la alţi autori din domeniu, că unele scrieri au fost scoase din context și asta a denaturat înţelesul real. A mai spus și că unele dintre scrieri sunt doar un pamflet şi o replică dură la adresa altor persoane.

Pentru fostul colonel, Holocaustul este „o escrocherie” și „o născocire diabolică”

Din studierea scrierilor fostului ofițer SRI, judecătorii au stabilit că dincolo de redarea opiniilor autorilor citaţi, Vasile Zărnescu îşi exprimă şi opinii proprii prin care este negată în mod evident existenţa Holocaustului.

În hotărârea instanței sunt incluse pasaje din lucrările acestuia:  „«Holocaustul» este o născocire diabolică a organizaţiilor sioniste pentru a strânge bani, pe care i-au folosit pentru susţinerea activităţilor sioniste”; „într-adevăr, a existat un holocaust unic al lor: unic prin faptul că reprezintă cea mai mare escrocherie imaginată de mintea jidanilor, manifestată îndeosebi în secolul XX”; „eu nu neg «Holocaustul» unic, vociferat peste tot de jidani, fiindcă nu poţi nega ceva ce nu a existat niciodată şi pe nicăieri”.

În opinia instanței, faptele lui Zărnescu nu ar fi intrat sub incidență penală, dacă acesta se limita în a relata precizările conţinute în publicaţiile invocate. „Negarea Holocaustului de către inculpatul Zărnescu Vasile este evidentă şi indubitabilă, atunci când numeşte camerele de gazare de la Auschwitz ca fiind camere de gazare Potemkin (termen de origine rusă, după numele unui feldmareșal rus prin care se face referire la o metodă de falsificare a realității prin înfrumusețare – n.r.)”,

Condamnat la închisoare cu suspendare

Găsit vinovat pentru negarea Holocaustului, Vasile Zărnescu a fost condamnat, pe 4 februarie anul trecut, la 13 luni de închisoare cu suspendare, cu amânarea aplicării pedepsei. Nemulțumit de sentință, colonelul în rezervă a contestat-o.

Și în fața judecătorilor Curții de Apel București, Zărnescu a negat acuzațiile, solicitând achitarea, pe motiv că lucrările sale reprezintă studii științifice, care au la bază cercetarea unor alți autori. Instanța de apel nu și-a însușit apărarea fostului ofițer SRI, subliniind că vinovăția a fost dovedită dincolo de orice dubiu. Cu toate acestea i-a admis apelul și a desființat condamnarea. Judecătorii instanței de apel au apreciat că un avertisment este suficient pentru a-l determina pe Vasile Zărnescu să nu mai comită fapte similare. Dar s-au înșelat.

„Curtea reţine că inculpatul, în vârstă de 75 de ani, nu are antecedente penale, are un nivel de instruire superior, fiind colonel în rezervă și este bine integrat socio-familial, (…) referințe care îl indică drept o persoană ce dispune de suficiente resurse pentru conștientizarea reală și efectivă a consecințelor negative ale comportamentului său antisocial, astfel încât pe viitor să își conformeze conduita valorilor sociale protejate de lege”, au motivat magistrații Curții de Apel hotărârea de a-l ierta pe fostul colonel.

Decizia, pronunțată de instanța de apel pe 31 martie, este definitivă. Potrivit legii, „negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

L-am contactat și pe Marius Trancă, cel care i-a luat interviul colonelului Zărnescu.

Sterie Ciumetti: Domnule Marius Trancă, fițuica antiromânească Libertatea a făcut câteva afirmații despre persoana dvs și despre interviul pe care l-ați făcut împreună cu colonelul Vasile Zărnescu. Cum comentați?

Marius Trancă: Este singura publicație din toată țara (corecta politic/marxistă) în care am fost denigrat atât eu cât și domnul V. Zarnescu. Mă întreb cine a comandat acest articol și ce legături are autoarea cu “semiții”. În mod normal trebuia să mai apară în cel puțin în alte două publicații manipulatoare. Ori e jidoavcă ori se regulează cu un jidov.  Are prea puțină putere acel articol apărut la nivel național…precum persoana care a comandat mizeria.

Sterie Ciumetti: Ar fi nevoie de o investigație jurnalistică pentru a confirma ipoteza. Cu toate astea avem și o strategie guvernamentală de deromânizare a României, intitulată pompos “Strategia Națională de Combatere a Antisemitismului, Discriminării și Discursului Instigator la Ură”? Credeți că este doar o schemă de sifonat bani de la buget sau este ceva mai sinistru?

Marius Trancă: Ambele. Inclusiv “marea înlocuire” la nivel mondial. Mi-e greu sa cred că în Republica bananieră RRomânia nu se aplică schema.

Românii gravitează tot mai tare spre surse alternative de informare, fapt ce determină sistemul să dezvolte noi forme și pretexte pentru cenzură. Anii ce vin vor fi ani grei, multe site-uri s-ar putea să dispară.

Salvați tot ce puteți, regimul actual nu este etern. După prăbușirea sa, informațiile care s-au transmis în aceste vremuri trebuie să iasă iar la suprafață.

Până atunci, continuăm să ne trezim semenii.

21 comments

 1. “Ultima oară, în 2007, a fost închis șapte luni, fiindcă a desenat svastici în mai multe locuri din Buzău.”

  https://stirileromanilor.ro/in-2014-un-tanar-din-buzau-sustinea-ca-se-va-inrola-in-armata-ucraineana-pentru-a-stopa-invazia-ruseasca/

  “Marius Trancă are 27 de ani și este din Buzău, fiind condamnat de două ori pentru fascism după ce a desenat svastica și crucea celtică pe mai multe clădiri din oraș, inclusiv pe sediul PSD din municipiu.
  […]
  La 16 ani, Trancă a fost acuzat că a desenat însemnul crucea celtică şi mesajul ‘Fii naţionalist’ pe indicatoarele rutiere şi pe stâlpii de electricitate de pe două străzi din Buzău, dar și că a desenat trei svastici pe sediul PSD Buzău.
  […]
  De-a lungul timpului, el a fost acuzat că a desenat svastica pe chioşcuri de presă din oraş, pe clădirea Liceului ‘Mihai Eminescu’, pe clopotniţa și pe crucile din Cimitirul Eroilor.”

  https://invidious.weblibre.org/watch?v=29BKp2ulrgM

  “On écrit sur les murs le nom de ceux qu’on aime
  Des messages pour les jours à venir
  On écrit sur les murs à l’encre de nos veines
  On dessine tout ce que l’on voudrait dire
  On écrit sur les murs la force de nos rêves
  Nos espoirs en forme de graffiti
  On écrit sur les murs pour que l’amour se lève
  …”

 2. S-au înmulţit peste măsură cozile de topor, lichelele şi trădările.
  Avem trădători de neam şi de ţară care o fac din interes, precum politicienii, dar a apărut şi specia de imbecil public, obedient dezinteresat stăpânilor străini, care speră că măcar va fi mângâiat şi el pe creştet, cândva, de cei care îi fură şi subjugă neamul şi ţara.

 3. Alexandru Balcu

  Ce blasfemie ca acest ziar jidovesc poarta numele celui mai indragit ziar legionar din perioada interbelica: LIBERTATEA.

 4. Incorect Politic şi dl. colonel Vasile Zărnescu au ajuns şi în raportul guvernului evreiesco-soroşist al SUA pe 2021 privind „International Religious Freedom“, ceea ce ne mai arată si că „Holocaustul“ este deja o religie pentru guvernul american (o credinţă ce nu trebuie dovedita, nu un fapt):

  „In February, a Bucharest court found former Romanian Intelligence Service officer Vasile Zarnescu guilty of Holocaust denial and sentenced him to a deferred prison sentence of 13 months and two years’ probation. In February, the website incorectpolitic.com published a written interview with Corvin Lupu, an associate professor at the public Lucian Blaga University of Sibiu, who used antisemitic slurs, including the word jidan, the Romanian equivalent of “kike”, made statements distorting the history of the Holocaust, accused Jews of using the Holocaust for financial benefits, and blamed them for the rise of communism in the country. In March, National Liberal Party (PNL) lawmaker Daniel Gheorghe delivered remarks in parliament glorifying Mircea Vulcanescu, a convicted war criminal…”
  https://www.state.gov/wp-content/uploads/2022/05/ROMANIA-2021-INTERNATIONAL-RELIGIOUS-FREEDOM-REPORT.pdf

 5. Ne aflăm sub ocupație și trebuie acționat ca atare. Adevărul este ottuși ceva relativ. Fiecare consideră că deține Adevărul. Dezastruos este faptul că naționaliștii români sunt dezbinați. Cealaltă presă este bine organizată și dirijată. Totodată, presa este infiltrată de tăiați împrejur, care au o aittudine vădit antiromânească. Singurul lucru pentru care-l felicit pe generalul SRI Troncotă este faptul că i-a definit de evreii de la Insitutul Wiesel și pe alții ca ANTIROMÂNI. Este cel puțin dubios că unii clamează o unitate care nu există acuzând doar pe câte unul ca dezbinator. Pilda lui Nae Ionescu este definitorie: “La voi, în Germania, vă alegeți un înțelept al satului la care apelează toată lumea. La noi, în România, există doar un prost al satului, de care râde toată lumea. Evident că toți ceilalți se cred deștepți.”.

  • gheorghe pe stil nou

   Tu dezbini în primul rând, Satană ipocrită! Dai cu piatra şi apoi te prefaci şi pretinzi că ar da alţii.
   E o bătaie de joc şi să-l „feliciţi“ ca „Dragos” (Dracu) pe dl. Troncotă, ba încă doar pentru „un singur lucru“, ca şi când continui spui ca zilele trecute că în rest e doar de blamat, operaţiune diversionista, de diavol, în care i-ai şi răstălmăcit spusele, ca să poţi să-l mânjeşti cu acuzele tale mincinoase. Hienă ticăloasă şi făţarnică ce eşti! E o ruşine prezenţa ta pe acest site.
   Adevărul nu este relativ, hienă, cum pretinzi tu ca să sminteşti. Adevărul este unul singur şi este reflectarea corectă a realităţii şi respectarea Vieţii în Dumnezeu, dar minciuna celor ca tine îl face „incorect politic“.

   • Da, cred că este cazul să lămurim câteva aspecte.
    1. În ce an a intrat Cristian Troncotă în SRI și cu ce s-a ocupat înainte de 1989? Nu cumva lucra pentru Sfânta Securitate?
    2. În toate lucrările sale, generalul SRI ieșit la pensie, prezintă opinii și documente de incriminare a Mișcării Legionare și de disculpare a “mareșalului” Antonescu. Rușii, evreii și securiștii au avut acest interes comun: diabolizarea Mișcării Legionare – singura organizație de trezire a neamului românilor. Troncotă, ca întreaga liotă de securiști comuniști, a prezentat legionarii doar ca niște bezmetici care nu aveau ce căuta la conducere. De parcă ceillalți ar fi fost niște capacități!
    3. Care este ultimul congres național al naționaliștilor români? Cine l-a organizat și cine a participat?
    4. Care sunt obiectivele naționaliștilor români pentru următorii 100 de ani și care sunt prncipalele direcții de acțiune?
    5. Care este unitatea de acțiune a ta, gheorghe pe stil nou, ca să poți afirma că eu sunt doar un dezbinator.
    6. Care sunt acțiunile Bisericiii Ortodoxe Române pentru trezirea conștiinței de neam românesc? Nu uita că Biserica condamnă orice acțiune de aparteneță la neam ca FILETISM.
    7. Câți bani a băgat partidul AUR în presa naționalistă pentru promovarea ideilor naționaliste și susținerea presei naționalsite?
    8. De ce s-a dezis public liderul AUR de Mișcarea Legionară, singura organizație naționalistă cu rezultate concrete în societatea românească contemporană?
    9. Nu uita că Ceaușescu, pe timpul căruia ai trăit mulți ani, pretindea că nimeni nu are voie să critice politica oficială. Ca și Antonescu, ca și Carol al II lea. Ai mentalitate de dictator. Caută probe consistente la opiniile care nu-ți convin și mai las-o cu Militaru, un soi de prost al satului. Spre deosebire de el, eu nu accept să intru în jocul tău mizerabil.

    • gheorghe pe stil nou

     Se vede clar că tu aduci vorba de Vasilică Militaru (nimeni altcineva), pentru că eşti chiar tu, 100% identic, şi logoreic şi cu aceleaşi fixaţii, „praleo“. Repeţi cu aceste „întrebări“ exact (absolut exact, mai ales împotriva Bisericii şi a AUR) ceea ce ai scris şi pe inpolitics şi în alte părţi, semnând ca „Militaru – Neamul Românesc“ sau „Vasilică Militaru – Asociaţia Neamul Românesc“. Tot ca Vasilică Militaru semnând (nume de care chiar tu ai adus vorba azi, deşi spui că altul), ai zis pe ioncoja.ro că-i vei distruge pe toţi naţionaliştii, căci sunt „etnici“, şi că eşti scârbit de ei, inclusiv de Ion Coja (după care profesorul Coja a hotărât, anunţând asta şi public, să nu-ţi mai permită postările, nici ca Militaru, nici ca „Dragos“, nume care l-ai folosit şi acolo).
     Şi din nou deturnezi subiectul, diversionistule murdar. Iar de trăit sub Ceauşescu, tu ai făcut-o, de aceea ai şi deprins securismul din care nu mai ieşi, dar de care îi acuzi pe alţii, perfid.

     P.S.: Deşi îl acuzi pe generalul Troncotă de Securism, în realitate el este unul dintre cei mai mare acuzatori ai Securităţii, alături de prof. Lupu Corvin. Dar de unde să ştie asta un ageamiu însăilitor ca tine, care s-a apucat să cerceteze istoria recentă abia din 2021 şi apoi a spus că a şi desluşit-o, „în şase luni“, deoarece el este inginer, ceea ce ar fi un avantaj?
     (Eşti angajat să faci mizerie sau n-ai nici o treabă pe lume?)

     • Nu aii răspuns la nici o întrebare. este evident că nu ai răspunsuri. O ții langa cu Militaru. Ce să vezi, că nu sunt Militaru. Te-am rugat să răspunzi la întrebări.

     • gheorghe pe stil nou

      1. Tu ai vorbit primul de Militaru (deci eşti delirant dacă spui că altul ţi-a adus în discuţie numele real; tu vrei primul să te bagi în seamă). 2. Nu m-ai “rugat” pe mine să-ţi răspund la întrebări, deci iarăşi răstălăceşti totul delirant sau dement; 3 Ai pus niste intrebari “lamuritoare” în general, în public, care sunt, de fapt, denigări diversioniste.
      Răsuceşti şi răstămăceşti vorbele, chiar şi pe ale tale, cât să-ţi iasă mizeria sau psihopatia în evidenţă.

    • gheorghe pe stil nou

     Ce mai caută satana de ”Dragos” să inducă divergenţe din diferenţe (de vârstă etc.)!!!
     O bagă astfel şi pe aceea a diferenţei / ”conflictului” cu cei care au trăit înainte 1989 („Ceauşescu, pe timpul căruia ai trăit mulți ani“, zice el, voind să mânjească), exact ca tefeliştii neomarxişti care strigau „Ciuma Roşie“ la ceea ce era suveranism (când PSD-ul voia bani pentru România de la corporaţiile instalate aici, nu ca acum, când PSD-ul îndatorează ţara alături de PNL şi şi-au trântit propria lege, „off-shore“), când înjurau şi la ”decreţei” (cei născuţi între 1965 şi 1989), ca fiind „ciuma roşie”.
     _
     Mai zice ”Dragos” mai sus că „Ai mentalitate de dictator“ (dacă nu eşti de acord cu el). Ceea ce (acuzarea de dictatură) e mai degrabă limbaj de scursură de stânga împotriba dreptei naţionaliste.
     La fel acuza şi drept Vasilică Militaru pe inpolitics, că cine nu-i înghite prostiile e dictator.
     Vasilică Militaru:
     „Deocamdată dumneata ai tendințe incipiente de viitor dictator. Eu nu am impus nimănui nici un mod de gândire și nici nu am instigat populația la acțiuni inutile de stradă. Mai mult decât atât, eu nu doresc să câștig Puterea în România, așa cum își doresc alții. Eu îmi apăr sărăcia și nevoile și Neamul meu românesc. Până la urmă, fiecare cu neamul lui.“ (Militaru aici: https://inpolitics.ro/traiane-ai-bani-ai-ce-ti-trebuie-du-te-domle-si-stai-linistit_1823411003.html)

     Ce spune dobitocul, adică? Că acela din zona dreptei care cheamă lumea în stradă împotriva actualei puteri e un dictator. Adică nu puterea e dictatorul acum, ci acela care vrea să o răstoarne.
     Acesta (Dragos / V.M.) lucrează pentru serviciul secret al ministerului de Interne?

     • Rostul declarat al acestui site este să creeze un curent de gândire și opinie naționalistă. Presa aservită și deservită intereselor ocultei nu permite libertatea de opinie. Mentalitatea ta este destul de obscură. Tu vrei doar cititori care să ia de bună tot ceea ce i se postează? Asta face cealaltă presă. Eu credeam că opiniile diferite nasc idei. Tu îți dorești doar aplaudaci cărora să le curgă balele din gură?
      Inginer Alexandru Balcu a expus idei concrete privind criminalitatea antiromânească a lui Ion Antonescu. Iar Balcu este un nume. Stai sîă vezi ce surprize o să vină în curând de la niște naționaliști veritabili. Atunci să văd pe unde mai scoți cămașa de securist manipulator.

     • gheorghe pe stil nou

      Probă de „libertate de opinie“ a la Dragos, pe metodele lui:
      Dragos este o lichea nenorocită, o javră turbată cu bube de maimuţă.
      Dragos este un descrierat cu căcat în loc de materie cenuşie, o scursură putrindă şi infectă, un avorton bolnav obsedat să calomnieze în stânga şi dreapta, o bubă umflată de puroi, un abces identic cu Vasilică Militaru. Dragos e o putoare de hazna, un nenorocit care caută să se identifice cu „Incorect Politic“ când atacă Biserica Ortodoxă şi învrăjbeşte naţionaliştii.
      Dragos e căzătura maximă a impostorului care se masturbează public.

      Un securist de la D.G.I.P.I. care se ocupă de urmărirea site-urilor naţionaliste, conform „Strategiei Naţionale de Combatere a Antisemtismului“, dar strigă primul „securistu“, diversionist, împotriva altora.
      Du-te-n morţii mă-tii de căcat nenorocit, de scârbă ordinară turbată.
      Cauţi javră să te asociezi prin impostură cu Alexandru Bâlcu. Să faci asta când vei merita, când vei avea trecutul lui şi meritele lui.
      Nu mai insinua, căcatule bolnav, despre alţii că sunt ceea ce eşti tu: o căzătură borâtă de „securist manipulator“. Javra dracu de nenorocit cu spume de turbat pe tine.
      Iată mostră de „opinie liber exprimată“ pe modelul javrei! Aici va duce diversionistul nivelul publicaţiei!?
      (În aceste condiţii nu e de aşteptat să mai parvină texte de la oameni precum generalul Troncotă, ci vor fi doar copiate din alte părţi, poate, ca să poată să fie calomniaţi de lepădături precum Dragos.)

     • “Inginer Alexandru Balcu”

      Einspruch! Doctor inginer.

      http://digilib.utcb.ro/repository/ccn/pdf/balcu.pdf

      Deși în momentul ăsta nu merge legătura, probabil din cauză că e marți.

     • Jigodie nenorocită acest gheorghe pe stil nou monitorizează mai multe site-uri naționaliste. I-am aruncat momeala postând cu gheorghe pe stil nou. Nu este o crimă să folosești un nike ca și alții. În fond este un pseudonim. Să vedeți ce reacție a avut jigodia pe inpolitics.ro unde a postat cu Da, Da, Poate, Dar Nu și apoi l-a apucat furia spumegândă împotriva lui Militaru.
      https://inpolitics.ro/cine-e-autorul-pachetului-de-legi-ale-sigurantei-ne-a-spus-o-un-fost-sef-al-sie_1828569647.html#comments

     • gheorghe pe stil nou

      Dragos, mănânci un căcat mai mare decât tine şi de aceea reverşi peste tot. Tot ce spui că am postat eu, ai postat chiar tu, cel mai probabil, fiind bolnav congenital şi diversionist fără măsură. Ce faci tu? Arunci „momeli” pe web-site-uri? „Agentule“ provocator! De fapt eşti şi foarte plictisitor, nu doar prost.
      Nu am postat eu ce pretinzi. Prost, prost, prost şi bolnav eşti. Sau doar diversionist prost! Tu postezi, tu comentezi la ce ai postat, tu faci scandal. Cine stă să te mai asculte şi ce rost ar mai avea? Eşti mai de prisos decât un căcat.

   • Statul National Legionar

    Am spus-o și o s-o mai spun: Evreii reprezintă cea mai mare problemă a omenirii. Păcat că prea puțini oameni înțeleg asta….

 6. Vasile I. Zărnescu

  Pîrîcioși de a „i.n.s.h.r-e.w.” mă reclamaseră la Departamentul de Stat al S.U.A., iar acesta m-a menționat în Raportul pe 2016. Vedeți amănunte aici:
  https://www.incorectpolitic.com/cartea-mea-defaimata-in-raportul-pe-2016-al-departamentului-de-stat-al-s-u-a/. Raportul respectiv se poate descărca de aici:
  https://www.state.gov/reports/2016-country-reports-on-human-rights-practices/romania/.
  În raportul semnalat de distinsul CDN, „amerecanii” îl enumeră, evident, ponegrindu-l, și pe dl prof. univ. dr. Corvin Lupu, care a avut amabilitaea și curajul civic să depună la proces mărturie în favoarea mea! Dar pe care instanța de fond, în speță judecătorul Cristian Dumitru a comis măgăria să scrie că nu va ține seamă de declarația domniei sale. Vedeți demontarea deciziei aberante a judecătorului Cristian Dumitru, pe larg, aici:
  https://www.incorectpolitic.com/justitia-stalinista-a-romaniei-procesul-colonelului-vasile-zarnescu-concluzii-scrise-suplimentare/.
  Așa cum semnalasem în materialul de mai sus, depusesem, în 8 martie 2022, o plîngere penală la S.I.I.J. contra judecătorului Cristian Dumitru; vedeți aici:
  https://www.incorectpolitic.com/plangere-penala-impotriva-judecatorul-cristian-dumitru-magistratul-care-l-a-condamnat-pe-vasile-zarnescu-la-inchisoare-pentru-delict-de-opinie/
  Între timp, am primit o înștiințare eliptică de la S.I.I.J. că plîngerea mea a fost înregistrată. Să vedem și dacă o vor pune în lucru! Fiindcă la S.I.I.J zac sute de plîngeri contra unor judecători și procurori!

Leave a Reply

Your email address will not be published.