Home / Actualitate / După Iași, urmează Cluj-Napoca! Pedofilii vor mărșălui pe străzi în cadrul “Pride March” pe 11 Iunie

După Iași, urmează Cluj-Napoca! Pedofilii vor mărșălui pe străzi în cadrul “Pride March” pe 11 Iunie

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 6, 2022

După Iași urmează Cluj-Napoca! Pedofilii vor mărșălui pe străzi în cadrul "Pride March" pe 11 IunieVin după copiii tăi

După Iași, urmează Cluj-Napoca! Pedofilii vor mărșălui pe străzi în cadrul “Pride March” pe 11 Iunie

 

După ce au spurcat străzile din Iași, pedofilii călătoresc la Cluj unde organizează o săptămână a degenerării, culminând cu un marș pe străzile Clujului, totul aprobat și validat de primarul liberal Emil Boc.

Via ZCJ:

Marșul Cluj Pride a fost aprobat pentru data de 11 iunie 2022, începând cu ora 15:30, în Piața Unirii.

“Luând în considerare lucrările ce urmează să înceapă curând pe Bulevardul Eroilor și în Piața Avram Iancu, traseul Marșului Cluj Pride 2022 este: Piața Unirii, str. Regele Ferdinand, str. George Barițiu, Str. Emil Isac, Primăria Cluj, str. Petru Maior, Casa Studenților, str. Napoca, Piața Unirii.

În ciuda insistențelor noastre, pentru marș vom avea la dispoziție doar o bandă de drum și un trotuar. Mulțumim celor prezenți la întrunire pentru finalizarea planificării și ne vedem pe 11 iunie în Piața Unirii. Mulțumim domnului Macovei și domnului Forna din cadrul Primăriei Cluj-Napoca pentru relația de colaborare ce am dezvoltat-o împreună. Profesionalismul și respectul dânșilor pentru diversitate și pentru comunitatea LGBT+ clujeană e admirabilă. Sperăm ca pe viitor și relația cu jandarmeria locală să devină una de colaborare, în ciuda glumei făcute de reprezentantul jandarmeriei la întrunirea de astăzi care a spus că poate anul acesta ne va da două sau trei amenzi”, transmit organizatorii evenimentului.

Iată programul acestei săptămâni sodomite:

După Iași urmează Cluj-Napoca! Pedofilii vor mărșălui pe străzi în cadrul "Pride March" pe 11 Iunie

Cu o zi după parada sodomiților va avea loc Mitingul pentru Familie:

Via NapocaNews:

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă anunță organizarea Miting-ului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 12 Iunie, duminică, începând cu ora 12:30, în Piața Avram Iancu.

Considerăm că avem dreptul și obligația să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de desfășurare pentru propaganda marxist-culturală, plină de scene obscene, anti-sociale și imorale, prilej de a etala în stradă frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate. Condamnăm ferm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride”. Sodomia și paradele bolnavilor de SIDA nu reprezintă o mândrie, ci o rușine pentru orașul nostru. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei, a sănătății (fizice și psihice) și a civilizației.

Discernem un pericol mortal pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă propaganda ONG-urilor ce aparțin așa-zisei “societăți deschise”, o pantă alunecoasă ce începe cu toleranța manifestațiilor pederaste, continuă cu permiterea căsătoriei între persoanele de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, continuă cu pervertirea minorilor prin implementarea educației sexuale în școli, apoi cu pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și culminează cu decriminalizarea pedofiliei.

Chemăm toți Românii ce țin la familie, la tradiție, la normalitate, la eternele valori creștine și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, duminică, 12 Iulie, la ora 12:30 să luptăm pentru inocența copiilor noșțri, pentru familie și pentru drepturile noastre. Să spunem clar că orașul nostru, Cluj Napoca, nu-i Sodoma!

Două evenimente.

Două căi.

Hipersexualizarea copiilor vs. protejarea familiei.

Satanizați divorțați de realitate vs. Creștini iubitori ai ordinii naturale.

Minciună vs. Adevăr.

Antihristul vs. Hristos.

Ce alegi? La care eveniment participi?

2 comments

  1. Reklama mascata la lgbtq aici!
    Rusine!
    Nu sunteti cu Ortodoxia si cu HRISTOS!

Leave a Reply

Your email address will not be published.