Home / Chestiunea Jidănească / Cartea mea defăimată în Raportul pe 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A.

Cartea mea defăimată în Raportul pe 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A.

Majadahonda
Incorect Politic
Octombrie 29, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior: 25. Desțepenirea Dosarelor Penale ale lui Maximilian Marco Katz

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

26. Cartea mea defăimată în Raportul pe 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A.

Cartea mea defăimată în Raportul pe 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A

M-am clarificat repede despre motivul imprecațiilor lui Sabin Horcan-Abjectu’.

Jidănit cum era, devenise un pupăncurist-sadea. Astfel, a afișat pe ecranul mare din studio un mic paragraf dintr-un lung Raport al Departamentului de Stat al S.U.A. despre unele aspecte sociale, politice, juridice și culturale din România.

Cînd citea și traducea din textul american, bîlbîindu-se de furie și de prostie, parcă juisa de plăcere. Ce scrie acolo, de era așa de incendiar?

După ce se referă la propaganda legionară, la procesul lui Vișinescu, la corupția intrinsecă reprezentată de Academia de Securitate a generalului Gabriel Oprea (pe cînd o emisiune despre Academia Oamenilor de Știință din România, A.O.Ș.R.[1], o groapă în care se aruncă bani și după al cărei model a fost încropită „Academia lui Oprea“?!), la situația sodomiştilor – persecutați foarte: cică li s-ar fi cioplit mătărînga, să fie mai subțire, pentru ca „pasivii“ să nu se scape pe ei fiindcă li se lărgește găoaza! –, la situația lesbienelor – li s-ar fi strîmtat vulva de la nr. 9/11 la nr. 4 etc. –, la modul cum S.R.I. controlează măsurile antiteroriste și anticorupție etc., etc., Raportul conține și acest pasaj incriminator nevoie-mare, după părerea jidănită a lui $abin Orcan-Iudă:

Cartea mea defăimată în Raportul pe 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A

On April 8, a Bucharest bookstore hosted the launch of a book denying the Holocaust by Vasile Zarnescu, a retired SRI officer, titled The Holocaust–the Diabolical Scarecrow–Money Extortion for the Holocaust. In a media interview, Zarnescu stated that he was tasked by SRI in the 1990s to write and publish under a pseudonym articles against the “propaganda and actions” of Jewish community leaders. He wrote one specific piece against then chief rabbi Moses Rosen, who he called “anti-Romanian” for monitoring the media to track anti-Semitism. The Center for Monitoring and Combating Anti-Semitism filed a complaint with the prosecutor’s office over Holocaust denial[2].

Trebuie să admiteți că era necesar ca Departamentul de Stat al S.U.A. să mă contacteze – prin ambasadorul Hans Klemm, că tot klempăne la noi, în mod absolut nediplomatic, despre toate și, îndeosebi, despre holocaust[3] – pentru a verifica informațiile despre mine sau, măcar, să asculte prezentarea noastră la lansarea cărții la Librăria „Mihai Eminescu“, prezentare postată pe Youtube încă de a doua zi. Iată traducerea textului confecționat după acela al pîrîcioșilor jidani:

«La 8 aprilie, o librărie din București a găzduit lansarea[4] unei cărți care nega Holocaustul, de Vasile Zărnescu, un ofițer S.R.I. pensionat, intitulată Holocaustul – Sperietoarea Diabolică.  Extorcarea de Bani pentru Holocaust.

Într-un interviu[5] mass media, Zărnescu a declarat că a fost însărcinat de S.R.I. în anii ’90 ca să scrie și să publice articole sub pseudonim împotriva „propagandei și acțiunilor“ liderilor comunității jidănești.

El a scris, atunci, un articol special împotriva șef-rabinului Moses Rosen, pe care l-a numit „anti-românul“, pentru că făcea monitorizarea mass media românești pentru a urmări antisemitismul. Centrul pentru monitorizarea[6]și combaterea antisemitismului[7] a depus o plângere[8] la Procuratură privind negarea Holocaustului».

Ovidiu Nahoi

Dacă ascultați cu atenție declarația din interviul luat de Ovidiu Nahoi, redată corect, dar parțial, la Radio France Internationale (R.F.I.), veți conchide că jidanii de la I.N.S.H.R.-„E.W.“ au dezinformat măgărește Departamentul de Stat al S.U.A., întrucît eu am spus clar că am primit un singur ordin – unul singur! – pentru a elabora un singur articol –, așa cum se poate compara cu afirmația făcută la lansarea de la Librăria „Mihai Eminescu“.

Alte ordine similare nu am mai primit, niciodată, și nici alți ofițeri – fiindcă eu eram comandantul Biroului „Apărarea Ordinii Constituționale“, din cadrul Diviziunii de Analiză, Sinteză și Informare (D.A.S.I.) a S.R.I., care avea în gestiune asemenea atribuții și aș fi aflat de aceste ordine.

Dar e de reținut că, apoi, nu am mai primit de la Diviziunile subalterne ale S.R.I. (A, B, C) nici o altă informație despre acțiunile subversive ale jidanilor! Iar rezultatul acestei atitudini non combat a S.R.I. se vede acum!

Articolul, semnat cu pseudonimul „A. Postatu“, a fost dus lui Corneliu Vadim Tudor (care l-a publicat în revista România Mare) de către șeful Biroului de presă al S.R.I. din acea vreme, lt.-col. Nicolae Ulieru, dar l-a dus ca persoană particulară, nu ca reprezentant al Biroului de presă al S.R.I.; de aceea a încasat banii pe articol el personal și i-a păstrat, ca și cum ar fi fost creația lui!

Apoi, dacă parcurgeți cele 35 de pagini, scrise mărunt, ale Raportului Departamentului de Stat al S.U.A., veți putea constata că, în comparație cu aspectele cu adevărat grave semnalate, pasajul referitor la denunțarea mea ca „negaționist și antisemit“ este o bagatelă și, oricum, în cadrul Raportului din 2016 este un ingredient ca „sarea și piperul“, care-i dă savoare!

Raportul vrea să prezinte cartea mea – repet, la denunțul jidanilor de la I.N.S.H.R.-„E.W.“ – ca un fapt neobișnuit de „negare a Holocaustului“, petrecut în România, unde există o cenzură totală privind materialele care neagă holocau$tul și sunt admise doar cele apologetice.

Pentru că așa asigură guvernanții postdecembriști cercetarea holocaustului: numai din perspectiva jidanilor, iar cercetătorilor români le este absolut interzisă!

Multe cărți traduse, în special de către Editura ANTET, ale autorilor care au încercat să ridice vălul de pe „industria holocaustului“ – ca Norman Finkelstein, David Duke, Jürgen Graf, Roger Garaudy ș.a. – au fost retrase din librării sau de la tîrgurile de carte în urma protestelor organizațiilor jidovești.

Dar cititorii trebuie să știe că, în toată lumea, crește an de an numărul lucrărilor care neagă vehement existența holocau$tului.

Au apărut și multe portaluri care publică fără nici o restricție astfel de lucrări, începînd cu cărțile „revizioniștilor și negaționiștilor francezi“, precum Paul Rassinier, Robert Faurisson, Roger Garaudy, britanici, ca David Irving, germani, ca Gerhard Menuhin, Germar Rudolf, Ernst Zündel[9], elvețieni, ca Jürgen Graf, americani, ca Arthur Robert Butz, David Duke[10], Anne Kling[11] și tot mai mulți alții. Accesați aici site-uri specializate în publicarea de articole și cărți antijidănești, îndeosebi antiholocaust: http://ihr.org/books/stimely/stimely.shtml;

http://vho.org/Intro/F/index.html;

http://www.vho.org/;

http://www.theoccidentalobserver.net/2015/03/06/jews-and-moneylending-a-contemporary-case-file-part-1-of-3/;

http://www.barnesreview.org/TBR_2018_Catalog.pdf.

 


 

[1] Cf. și opinia lui Ioan Aurel Pop: https://romanialibera.ro/cultura/reluarea-vietii-academice-normale-in-1990-a-fost-extrem-de-dificila-a-pornit-cu-mari-handicapuri-si-cu-un-imens-deficit-de-imagine-730617

[2] Cf. https://www.state.gov/j/drl/rls/hrrpt/humanrightsreport/index.htm?year=2016&dlid=265464#wrapper; și: https://www.state.gov/documents/organization/265676.pdf

[3] Cf. https://www.agerpres.ro/politica/2018/01/30/hans-klemm-despre-holocaust-este-acum-datoria-noastra-colectiva-sa-educam-si-sa-comemoram–46337; http://www.ziarpiatraneamt.ro/ambasadorul-sua-hans-klemm-a-vizitat-colegiul-national-calistrat-hogas-din-piatra-neamt; http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/abjectiile-unui-ambasador-hans-klemm-se-foloseste-de-holocaust-pentru-a-pun-egal-intre-nationalismul-economic-si-critica-multinationalelor-cu-antisemitismul/; https://360news.ro/ambasadorul-hans-klemm-le-a-vorbit-elevilor-colegiul-national-calistrat-hogas-din-piatra-neamt-despre-ororile-holocaustului/; http://www.ziare.com/politica/ambasador/fotografia-zilei-ambasadorul-hans-klemm-a-comemorat-holocaustul-impotriva-rromilor-1431240; https://b1.ro/stiri/economic/vizita-misterioasa-a-lui-hans-klemm-la-resita-discutii-cu-caracter-secret-inaintea-venirii-nemtilor-205624.html; http://www.radiohit.ro/audio-ambasadorul-sua-hans-klemm-a-raspuns-intrebarilor-radio-hit-ce-spune-despre-economia-iasului-politicienii-romani-si-donald-trump/;

[4] Vezi partea a doua a expunerii mele la lansarea de la Librăria „Mihai Eminescu“, din care a făcut, în emisiunea sa, capturi Sabin (B)orcan, aici: https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE

[5] Interviul respectiv, luat telefonic de Ovidiu Nahoi, dar care nu a fost redat integral, poate fi citit și audiat aici: http://www.rfi.ro/social-86207-fost-ofiter-sri-reclamat-la-parchet-pentru-o-carte-care-neaga-holocaustul

[6] „Monitorizarea“ comisă de M.K. Katz acum o făcea Moses Rosen în anii ’90; vezi și „Plângere Penală la adresa lui Marco Maximilian Katz pentru denunț calomnios și incitare la ură“, 22 februarie 2011, pe http://www.civicmedia.ro/plangere-penala-la-adresa-lui-marco-maximilian-katz-pentru-denunt-calomnios-si-incitare-la-ura/

[7] Este vorba de „Centrul…“ condus de escrocul vamal Maximilian Marco Katz, cu afaceri ilicite în duty free-urile din Aeroportul Internațional Henri Coandă și cu dosare mușamalizate de Parchet: cf. Ion Spânu, „Maximilian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România (I)“, pe https://www.cotidianul.ro/maximilian-katz-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i/

[8] Plîngerea respectivă a fost publicat de agenția HoitNius și o puteți citi aici: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20929734-mca-romania-acuza-intr-scrisoare-transmisa-procurorului-general-presupus-colonel-sri-rezerva-publicat-carte-care-neaga-holocaustul.htm

[9] https://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Z%C3%BCndel

[10] https://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke

[11] Cf. Anne Kling, Menteurs et Affabulateurs de la Shoah, 12 mars 2013, pe https://www.amazon.fr/Menteurs-Affabulateurs-Shoah-Anne-Kling/dp/295294234X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *