Home / Actualitate / Val Nou de “refugiati” în Balcani

Val Nou de “refugiati” în Balcani

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 29, 2018

Într-o vizită recentă în Tunisia, stimabilul globalist Junker, președintele fraudei numite comisia europeană a declarat că Europa va continua să fie o destinație pentru *refugiați*.

Până de curând refugiații fuseseră *de război* deși majoritatea veneau din zone sigure, unde nu exista război, acum refugiații sunt *climatici*. Nimeni nu a înțeles încă ce înseamna *refugiat climatic*, așteptăm în continuare lămuriri din partea ONU sau UE. (link)

Val Nou de "refugiati" în Balcani

Între timp, țările membre Visegard cheltuie 35 de milioane de euro în Africa de Nord pentru a întări paza de coastă libiană într-o încercare disperată de a bloca migrația.

În Germania, Barbara John, membră a partidului CDU a declarat că este doar o chestiune de timp până migranții vor deveni majoritate în Germania, dar a rugat populația să nu se îngrijoreze. (link). Situația în Germania este însă dezastruoasă, peste 50% dintre nativi se gândesc la emigrare, iar destule orașe mici sunt majoritar musulmane/africane. Frankfurt devine primul oraș mare unde nativii germani sunt minoritari. (link)

Germania așteaptă cu brațele deschise și mai mulți sub-oameni din Orientul Apropiat și Africa. Mulți vor ajunge acolo prin Balcani.

Val Nou de "refugiati" în Balcani

În octombrie 2007, ea a fost aleasă președinte al consiliului consultativ al Agenției Federale Anti Discriminare, dar este și membră a Academiei Musulmane din Germania. Culmea nu este nici evreică, nici musulmană… doar globalistă.

Între timp Balcanii au devenit din nou ruta de interes pentru *refugiații climatici/de război*, care încearcă să pătrundă din Turcia în Bulgaria de unde o iau apoi spre vest sau spre Grecia.

Bulgaria este conștientă că Uniunea Europeană în frunte cu ONGuri israeliene facilitează intrarea hoardelor de invadatori în Europa, așa că au format miliții de civili care protejează granița cu Turcia, încă de acum 3 ani.

 

Ultima ruta principala de acces o constituie orașul Malko Tarnovo.

Val Nou de "refugiati" în Balcani

35 de bărbați și femei vânează migranți în zona Strandzha Massif, o zona montană de la granița cu Turcia. Val Nou de "refugiati" în Balcani

Ei sunt membrii BNO Shipka, mișcare naționalistă, și sunt înarmați cu macete, baionete și cuțite.

Liderul lor, Vladimir Rusev, în vârstă de 58 de ani, este fost colonel în armată, a luptat ca și voluntar în războiul din Cecenia de partea Rusiei și îl admiră pe Donald Trump. Acesta a declarat că CIA încearcă să îl distrugă pe Trump.

Ivanov este convins că această *criză a refugiatiolor* este doar o încercare a ISIS de a pătrunde în Bulgaria și a ataca, moment în care Turcia va trimite Trupe în Bulgaria, cu sprijinul NATO și va prelua părți din Bulgaria. (link)

Situația nu este de loc bună nici la granița dintre Bosnia și Herțegovina și Croația, unde o hoardă de migranți se chinuie să spargă granița și să pătrundă în Croația.

Guvernul Român a anunțat că va crea locuințe pentru azilanti.

Acum întrebarea este ce înseamnă *cu o formă de protecție*.

Grecia este cea mai afectată țara balcanică.

Situația din Lesbos este dezastruoasă, iar crime și violuri comise de sectanții păcii sunt raportate săptămânal, desigur nu la televiziunile globaliste, care manipulează ordinar opinia publică.

Conform statisticilor oferite de poliția greacă, în 2017 au fost raportate 75,707 de spargeri de locuințe și furturi. Dintre acestea doar 15,048 au fost soluționate iar 4,207 au fost comise de străini, dintre care 40% de azilani ilegali. Tot în 2017, se estimă că între 10 și 15% din populația Greciei este formată din *migranți*. (link)

În iulie 2018, Gerald Tatzgern  , ofițer austriac CPS, ce are a rol prinderea și punerea sub acuzare a traficanților de oameni, estima că în Balcani sunt prinși aproximativ 60 de mii de sub-oameni.

Deși mulți africani acum încearcă să ajungă direct în Spania, unde guvernul socialist-feminist le asigură tot ce le trebuie, mulți preferă tot Grecia.

Crucia Roșie a informat că în Boznia au ajuns în 2018 peste 8000 de indezirabili, de 8 ori mai mulți decât în 2017, semn că migrația este în creștere.

În Grecia, din ianuarie până în iulie ajunseseră peste 24 de mii de migranți, ceea ce înseamnă o creștere de peste 122%, față de 2017.

Val Nou de "refugiati" în Balcani

Înțelegerea din anul 2015 dintre UE și Turcia, legată de tranzitul ilegal, nu include și granița cu Turcia și Grecia, ci se referă doar la sub-oamenii care ajung în Grecia pe mare, așa că turcii nu își dau silința să păzească granița cu Grecia, deci numărul celor care trec ilegal râul Evros  a explodat. (link)

Nu putem decât spera la o iarnă extrem de geroasă și o mare extrem de agitată care să le mai taie elanul, dar asta nu ne oferă nici o soluție concretă.

O alianța Balcanică ar rezolva întreaga situație dar în contextul actual, când Europa este condusă de globaliști ce doresc cu orice preț să umple continentul cu maimuțe subdezvoltate… avem zero șanse.

Ne trezim înainte să ajungă cuțitul la os?

2 comments

 1. O sa ajunga Europa ca Brazilia — 40% albi 60% colorati — criminalitate, droguri, violuri, violenta cat cuprinde.

  O veste buna: Bolsonaro a castigat in Brazilia.

  https://dailystormer.name/memetic-election-live-bolsonaro-holocausts-the-vote-90000000-whites-getting-military-government/

  Asta inseamna ca atunci cand o tara e mancata de criminalitate si violenta — pana si coloratii il voteaza pe un “Salvator alb” — care sa faca ordine.

 2. Partea 1. Bolsonaro a castigat in Brazilia — indeplinita.

  Urmeaza partea 2:
  Peste o saptamana: Trump castiga in SUA, are sustinerea parlamentului.

  Asta inseamna ca toate atacurile presei si cenzura internet-ului nu au nici un efect.

  Inca doua cuie batute in cosciugul Puterii Evreiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *