Home / Actualitate / Mai există Justiție în România! Colonelul Vasile Zărnescu nu va ajunge la închisoare pentru opiniile exprimate în scris! Sentința este definitivă!

Mai există Justiție în România! Colonelul Vasile Zărnescu nu va ajunge la închisoare pentru opiniile exprimate în scris! Sentința este definitivă!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 31, 2022

Mai există Justiție în România! Colonelul Vasile Zărnescu nu va ajunge la închisoare pentru opiniile exprimate în scris! Sentința este definitivă!

Mai există Justiție în România!

Colonelul Vasile Zărnescu nu va ajunge la închisoare pentru opiniile exprimate în scris!

Sentința este definitivă!

 

Astăzi s-a pronunțat sentința în cazul colonelului Vasile Zărnescu, acuzat de negarea holocaustului prin articolele scrise de dânsul pe internet și în broșura-pamflet, Sabin Orcan – $uport€r.

Curtea de Apel București a admis apelul colonelului Vasile Zărnescu, acesta nu va face închisoare, iar statul este obligat să suporte cheltuielile de judecată. Iată tot textul sentinței:

31.03.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: S1 C19 A
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Decizia penală nr. 326/A din data de 31.03.2022 – În temeiul art.421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul ZĂRNESCU VASILE împotriva sentinţei penale nr.62 din data de 04.02.2021, pronunţată de Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, în dosarul nr.9749/301/2020. Desfiinţează, în parte, sentinţa penală atacată ?i în fond rejudecând: În temeiul art.396 alin.3 din Codul de procedură penală rap. la art.80 alin.1, 2 din Codul penal, dispune, faţă de inculpatul ZĂRNESCU VASILE, renunţarea la aplicarea pedepsei, sub aspectul săvâr?irii a trei infrac?iuni de negare a holocaustului, prev. de art.6 alin.1 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 28.04.2013, site www.altermedia.info, articol intitulat „Falsitatea noţiunii de holocaustolog”), art.6 alin.1, 3 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 11.02.2014, site www.altermedia.info, articol intitulat „Înşelătoria secolului XX”), respectiv art.6 alin.1 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 24.11.2017, cartea intitulată „Sabin Orcan Suporter”, publicată la editura Tempus Bucureşti, expusă spre vânzare la librăria Eminescu din mun. Bucureşti). În temeiul art.81 alin.1, 2 din Codul penal, aplică inculpatului un avertisment, în sensul de a-l atenţiona ca pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate. În temeiul art.275 alin.3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare din apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 31 martie 2022.
Document: Hotarâre  326/2022  31.03.2022

Deci, pe scurt, achitare cu avertisment.

Victoria nu este totală, întrucât i s-a dat un avertisment să nu mai săvârșească “alte infracțiuni”, în esență o interdicție de a mai scrie despre problema jidovească. Cu toate aceastea, faptul că nu a primit condamnarea la închisoare pe care o voiau antiromânii Vexler, Florian, Clej, Katz și ceilalți talmudiști ne arată faptul că încă există Justiție în România. Cinste juriștilor care au contribuit la apărare, cinste judecătorului care a judecat conform cu spiritul legii și multă sănătate tuturor celor care s-au implicat în campania de susținere a curajosului colonel Vasile Zărnescu.

Achitare cu avertisment – Martie 2022, colorizat

 

Bucuria unei astfel de vești mi-a făcut seara, însă aș fi vrut să pot scrie “În sfârșit s-a făcut dreptate“, dar mai corect este “S-a făcut o nedreptate mult mai mică“, întrucât acel avertisment/interdicție de a exprima anumite opinii rămâne o nedreptate total străină de conceptul teoretic al unei democrații.

Urmează să citim reacțiile turbate ale presei mercenare și ale institutelor teroriste care lucrează necontenit la circumcizia cerebrală a Românilor în timp ce savurăm un pahar, sărbătorind bruma de Justiție pe care o mai are această țară. Nu ne lăsăm pe o ureche, lupta continuă, dar astăzi sărbătorim!

Mă duc să cumpăr o șampanie.

Doamne ajută Neamul Românesc!

Trăiască Legiunea și Colonelul!

 

7 comments

 1. Doamne ajuta!

 2. Statul National Legionar

  Doamne îndură-te spre noi! Încă mai avem o șansă!

 3. Doamne ajuta!

 4. Alexandru Balcu

  Doamne-ajuta! In jocul video “Panzer General II” sunt trei tipuri de victorii: Brilliant Victory, Victory si Tactical Victory. Cred ca s-a obtinut “Victory”. Ceea ce e bine. Sa nu ne pierdem nadejdea in “Brilliant Victory”. Care va fi atunci cand orice plangere/acuzatie de antisemitism venita din partea Vexlerilor, Florianilor si Murarilor va fi aruncata direct la cos. Oricum, felicitari domnului Zarnescu! Si felicitari redactiei Incorect Politic pentru sustinerea necontenita si neconditionata a domnului Zarnescu!

 5. vai voua fariseilor

  Este asta o victorie pe tema “holoca$ului”, ori este o infrangere?
  Este o victorie personala a colonelului curajos si una intre romani, ca niste judecatori mai intelepti au cautat sa-si salveze compatriotul sa nu ajunga unde nu merita. Este un mesaj, “bai, ai grija, mai mult nu putem face”. E trist ce se intampla.

 6. Vasile I. Zărnescu

  Insist asupra unei corecturi. La prima lectură, bucuros surprins de sentința dată, am crezut și eu că am fost achitat! Dar parcă nu se prea legau lucrurile: nu vedeam pe nicăieri cuvîntul „ACHITAT”! Așa că m-am consultat cu apărătorii mei, care m-au lămurit, de parcă mi-au turnat o găleată de apă rece pe cap: nu sunt achitat, ci doar iertat, adică instanâa de apel a dovedit clemență și mi-a anulat pedeapsa cu închisoarea, înlocuind-o cu avertisment.
  Adică, așa cum am comentat în articolul meu „Am fost iertat”, publicat alături, am rămas VINOVAT în ochii „justiției”, pentru cele trei „infracțiuni” enumerate în sentință, dar se elimină pedeapsa cu închisoarea cu suspendare, rămînînd ca, în b aza avertismenului, la prim ocazie cînd mai fac o asemenea infracțiune, să fiu condamnat pentru ea și să se cumuleze cu pedeapsa de care am fost iertat acum de către instanța care a dovedit clemență.
  Desigur, e o victorie mare, în aceste vremuri ticăloase. Dar, firește, în ochii ashkenazilor – dușmanii nr. 1 ai românilor -, sentința ar fi incoretă, motiv penru care ei, ashkenazii, trebuie să treacă la retorsiune. Escrocul vamal cu dosare penale mușamalizate, Maximilian marco Katz, s-a erecționat, încă de ieri, și vrea să treacă la represalii. Vedeți, comentariul pe larg, aici, găzduit de g4media, una dintre fițuicile care m-au denigrat și care este prima, acum, care a dezavuat sentința instanței de apel: https://www.g4media.ro/vasile-zarnescu-fost-colonel-sri-scapa-cu-un-avertisment-pentru-negarea-holocaustului-dupa-ce-judecatorii-i-au-admis-apelul-in-prima-instanta-zarnescu-fusese-condamnat-la-13-luni-de-inchisoare-cu.html.
  Am să revin cu un comentriu mai extins.
  Români! Pregătiți-vă de ripostă: s-a terminat cu gingășiile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *