Home / Chestiunea Jidănească / Trădătorul Cătălin Predoiu s-a întâlnit cu trimisul Departamentului de Stat al SUA pentru “consolidarea eforturilor de combatere a antisemitismului”

Trădătorul Cătălin Predoiu s-a întâlnit cu trimisul Departamentului de Stat al SUA pentru “consolidarea eforturilor de combatere a antisemitismului”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Aprilie 10, 2024

Trădătorul Cătălin Predoiu s-a întâlnit cu trimisul Departamentului de Stat al SUA pentru "consolidarea eforturilor de combatere a antisemitismului"

Trădătorul Cătălin Predoiu s-a întâlnit cu trimisul Departamentului de Stat al SUA pentru “consolidarea eforturilor de combatere a antisemitismului”

Via ȘtiripeSurse:

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit cu Deborah Lipstadt, trimisul special al Departamentului de Stat al SUA pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului, și cu ES Kathleen Kavalec, Ambasadorul SUA la București. Tema discuțiilor a fost „consolidarea eforturilor de combatere a antisemitismului”.

Dialogul s-a concentrat pe teme legate de eforturile și viziunea generală a MAI pe linia prevenirii și combaterii antisemitismului, precum și politicile și prioritățile instituției în domeniu, potrivit unui comunicat al MAI.

Ministrul Afacerilor Interne a subliniat importanța acordată subiectului, evocând astfel documentele strategice în domeniu, respectiv Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură aferentă perioadei 2021 – 2023, precum și cea pentru perioada 2024-2027.

A se citi: Strategia de combatere a românismului.

Măsuri pentru monitorizarea discursului public

În baza noii strategii, structurile MAI vor derula activități privind evaluarea nivelului de amenințare reprezentat de antisemitism, xenofobie, radicalizare și discurs instigator la ură, vor desfășura activități de formare profesională pentru facilitarea înțelegerii necesității combaterii antisemitismului și vor continua demersurile pentru digitalizarea arhivelor privind istoria evreilor și a romilor.

A se citi: Reeducarea personalului din MAI pentru a combate românismul sub pretextul combaterii antisemitismului.

Ministrul Predoiu a reiterat importanța acordată pregătirii personalului instituției în ceea ce privește combaterea antisemitismului, amintind programele de formare derulate în cadrul instituțiilor de învățământ proprii, inclusiv în colaborare cu Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

„Totodată, pentru promovarea educației privind Holocaustul, MAI desfășoară o colaborare foarte bună cu Muzeul Memorial al Holocaustului din SUA, în contextul mai larg al studiului holocaustului și istoriei comunității evreiești”, se mai arată în comunicatul MAI.

Au fost evidențiate, de asemenea, măsurile operative întreprinse de MAI pentru asigurarea securității și pentru descurajarea potențialelor acte antisemite pe teritoriul național, precum și pentru prevenirea actelor de huliganism sau vandalism asupra obiectivelor de cult și a celor asociate comunității evreiești.

Este bine că toate problemele României s-au rezolvat, nu mai avem pedofili, nu mai există violatori, hoții sunt o amintire de demult, tot ce a rămas de făcut este vânătoarea de antisemiți. Trăim într-o țara ocupată, membră a unei uniuni neo-sovietice, zi de zi trăim în lumea clovnilor în care valorile sunt inversate.

2 comments

  1. Statul National Legionar

    De aceea sunt de părere că în afară de Incorect Politic, Certitudinea si Nationalisti.ro , trebuie să mai apară și alte publicații similare, mai multe la număr, care să trezească poporul român și care să reprezinte o contra-pondere la tot ceea ce fac și spun acești jidovi nenorociți și drăcoși care distrug totul în calea lor. Cu cât se va vorbi mai mult despre jidani, sionism, progresism, ecologism, comunism, satanism, masonerie etc cu atât mai mult oamenii se vor trezi, iar puterea forțelor sataniste va scădea. Conștiința oamenilor trebuie trezită! Trebuie să se producă o MARE TREZIRE. Trebuie creată o anumită atmosferă, O anumită stare de spirit care să nu poată fi oprită de nicio lege liberticidă, de niciun guvern ZOG și de nicio presă mincinoasă. Spiritul e mai puternic decât materia, însă Spiritul trebuie trezit! Puterea unora se bazează pe lipsa de cunoaștere și pe letargia celorlalți. În afară de românii care citesc zilnic cele câteva publicații mai sus amintite, restul românilor nu știu nimic sau aproape nimic despre jidani, sionism, masonerie, satanism mondial, comunism etc. Iar puterea lor se bazează tocmai pe faptul că marea masă a oamenilor nu știe și nu înțelege. Si nici nu știe că nu știe și nici nu înțelege că nu înțelege. Aici trebuie lucrat!

  2. Pieri-ar sămânță trădătorilor de neam romanesc !Am ajuns sa ne temem în tara noastră de niște blestemați de Dumnezeu jidovi!!!Am ajuns un neam bicisnic și impotent din toate punctele de vedere.De atata ploconire la toți nemernicii pământului care au trecut pe aici. Nu mai suntem în stare sa ne ridicam gura din balega cu care ne hrănesc ticăloșii, în timp ce ne iau pentru ei tot untul pământului romanesc.
    Aleargă romanii sa lingă tocurile cizmelor asupritorilor, doar doar or primi un ciolan de ros,așezați pe bălegar.
    Nici sa crezi ca suntem urmașii celor care au luptat la Posada,Calugareni, Podu Înalt,Plevna,Mărășești,Odesa, CotulDonului,Oarba,Budapesta,Tatra.
    Piară dușmanii din Țara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *