Home / Știrea zilei / MARTIRI FĂRĂ VOIE – Un documentar tulburător despre vaccinarea copiilor

MARTIRI FĂRĂ VOIE – Un documentar tulburător despre vaccinarea copiilor

Incorect Politic
Aprilie 10, 2024

MARTIRI FĂRĂ VOIE – Un documentar tulburător despre vaccinarea copiilor

Un scurt documentar tulburător despre vaccinarea copiilor, realizat în urmă cu ceva timp de Iulian Capsali și filmat de Constantin Ghiță, a fost șters și interzis de YouTube (foto mai jos): MARTIRI FĂRĂ VOIE. ActiveNews il reda din nou publicului! VIDEO MAI SUS.

Link la video: https://rumble.com/v4ng78n-martiri-fr-voie.-documentar-despre-vaccinarea-copiilor-de-iulian-capsali.html

4 comments

 1. Nici o intepatura copiilor noștri!!!!Sunttoate otrăvuri,pentru reducerea turmei la cifrele spuse de diavol celor care pun în lucru aceasta crima în masa ! Nu credeți nici o clipa propagandei oficiale cu apărarea de boli prin asa numitele vaccinuri ! România a fost fruntașă la vaccinarea tbc și DUPA campania din anii 1930 si 1980, tot fruntașă la cazuri noi înregistrate. Și atunci ?!

 2. Ion Di la Vidin Petrov

  Nocivitatea oricărei vaccinări este cunoscută de mult. Evident, ca orice alt adevăr, ca orice altă informație, această nocivitate n-a fost cunoscută decât de cei care au plătit prețul cunoașterii. Prețul cunoașterii? Da. Toate se plătesc. Nu cu bani, cum cred robii banului, ci cu viață, lucru pe care robii lui Dumnezeu, între care voi, Incorecții politic, ar trebui să-l știți. Nu-l știți însă, pentru că vă pierdeți viața cu povești pentru copiii bătrâni și lucruri ieșite din actualitate, falsificate, devenite nimicuri de maidan. Biserica cu care vă gargarisiți prin Frăția Ortodoxă a devenit ștreangul principal cu care poporul nostru este ștrangulat de multe secole. Prim ministrul guvernului ce a ordonat ȘTRANGULAREA DE LA TÂNCĂBEȘTI A FOST PRIMUL PATRIARH BOR, INFAMIA LUI DRĂCEASCĂ, MIRON CRISTEA. BLESTEMATĂ SĂ-I FIE AMINTIREA!
  Cu mici excepții și din multe puncte de vedere, ierarhii BOR, de atunci, ca și de acum, au fost și au rămas niște remarcabili și ridicoli imbecili. În urmă cu câțiva ani, actualul Patriarh BOR, A BINECUVÂNTAT VACCINAREA. Pentru acest lucru ar trebui bătut cu pietre, jupuit în piața publică și șters din istoria neamului.
  Bineînțeles, puțini dintre preoți sunt și medici. Asta însă nu este o scuză. Preoții, ierarhii ce pretind că se ocupă de salvarea neamului românesc, trebuie să știe cum funcționează omul viu, să cunoască anatomia și fiziologia omenească, nu aiurelile mâncătorilor de lăcuste, rădăcini și minciuni, din Filocalia. Toți preoții se ocupă însă de cadavre, cărora le aranjează „mântuirea”. Îi bag în născătoarele mamelor lor cu mântuire cu tot! Un sfert, o jumătate, o mare parte din preoții și ierarhii bisericii ortodoxe, mare parte dintre pastorii bisericilor protestante și neoprotestante sunt nuli din punctul de vedere al cunoașterii. Ce înseamnă asta? Înseamnă că toate bisericile sunt pline de imbecili ridicoli și pretențioși, care nu pot ajuta cu nimic poporul, nici măcar cu un sfat bun. Binecuvântând vaccinarea, mai ales VACCINAREA CRIMINALĂ ANTI-COVID-19, actualul patriarh a devenit complice la tentativa de genocid contra poporului nostru. Românul ce trece prin fața unei biserici, fără să o scuipe și să o blesteme, este un trădător al strămoșilor săi, al Daciei și al lui Decebal, al lui Zamolxis. România recentă și actuală este o invenție masonică. De aceea, mulți ne consideră hoți, care am furat pământ de la popoarele din jur și ne-am încropit o țară. Ori revenim la credința dacilor și la virtuțile noastre strămoșești, ori pierim. â
  Tragedia mamei din acest videoclip se va repeta în cazul multor români inconștienți de astăzi, în cazul multor actuali Incorecți Politic, ai căror copii vor fi vaccinați și asasinați, mâine, poimâine, cu aceeași otravă vaccinală ca și micuța Elena, copilul superb, notat cu ZECE la naștere, a cărei asasinare a început la o jumătate de oră după naștere. Medicii care practică vaccinarea trebuie lăsați să moară de foame, nimeni să nu le mai adreseze vreun cuvânt. Cei mai mulți dintre medici au intrat în facultate boi, și ieșit de acolo ucigași. Medicul ce a încercat să ucidă prin vaccinare și ultimele două fetițe, ale mamei Elenei, este un ucigaș ce-și va primii pedeapsa meritată, pentru că face pe medicul, fără să fie capabil să slujească viața, nu moartea.
  Deși excelentă, inițiativa târzie a Domnului Iulian CAPSALII nu poate reda viața micuței Elena, după cum nu poate vindeca miile, zecile de mii de copii pe care vaccinarea criminală i-a transformat în autiști pe viață.
  Desigur, voi înșivă, cei de la Incorect Politic, suferiți de toate bolile, neputințele și prejudecățile epocii noastre de alfabetizați tâmpiți ai falsei democrații și ai sufragiului universal. Mâine, poimâine, v-am avertizat, copiii voștri vor fi autiști, între altele din cauza lenei voastre intelectuale, din cauza credincioșiei idioate, din cauza tăierii voastre cerebrale împrejur, din cauză că sunteți jidoviți, adică sunteți supuși ai Satanei. Ar trebui să organizați seminarii de rezistență contra acțiunilor criminale ale Statului ucigaș, care a devenit România de după 1990. Nu-mi fac iluzii. Copii și nepoții voștri vor deveni autiști și vor muri ca micuța Elena. Înainte de a se căsători, mama și tatăl Elenei ar fi trebuit să știe ce înseamnă vaccinarea și multe altele, de exemplu așa numita „educație sexuală” pe care actualul președinte trădător, al României, vrea să o introducă în creșe, încă de la nașterea copiilor.
  Dumnezeu sau Dracu, poate chiar amândoi, când vor să-i ucidă pe tâmpiți, le iau mințile de tot. În situația asta sunteți cam toți Incorecții Politic. Vă urmăresc cu atenție de mulți ani și încep să cred că nu puteți învăța nimic, că nu știți decât să maimuțăriți trecutul, că sunteți doar epigoni, adică urmași nedemni și neputincioși ai unor înaintași vrednici, totuși învinși, mai mult sau mai puțin, cum a fost și cazul lui Decebal, acum 1918 ani, sau al Căpitanului Corneliu, care s-a lăsat ștrangulat, în urmă cu aproape 86 de ani.
  Lupta continuă. Totuși, fără cunoașterea dușmanilor orice luptă este iluzorie. Cunoașterea nu înseamnă să ne întâlnim duminica la biserică, să spoim icoanele cu tâmpenia noastră, să ne tâmpim unul pe altul, să căutăm împlinirea omenească în Rai. Raiul e o poveste pentru copiii necopți la minte, cam ca Povestea lui Moș Crăciun. Important este să ne împlinim ca oameni, pe lumea asta, că de aceea ne-am născut în lumea asta. Ce-o fi dincolo, pe eventuala cealaltă lume, vom vedea atunci. Deocamdată, aici se dă bătălia împlinirii omenești. Această împlinire înseamnă CUNOAȘTERE. Medicina, erorile medicale, conspirațiile științifice mai vechi sau mai noi, istorice, teologice sau de altă natură, ale unora sau altora, COMPLOTUL UNORA CONTRA OMENIRII CONSTITUIE UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE ASPECTE ALE CUNOAȘTERII, CARE ESTE ÎNSUȘI MOTIVUL VENIRII NOASTRE PE LUME.
  Domnilor Incorecți Politic, ăn zece sau cincisprezece ani veți fi bătrâni. În douăzeci sau douăzeci și cinci de ani veți fi mai mult sau mai puțin boșorogi, ca mai toți octogenarii, nonagenarii sau centenarii. Cunoașterea ce va fost furată de școala și profesorii voștri, cu sau fără voia lor, trebuie neapărat recuperată. Faceți un program de studiu, faceți o listă de probleme, de autori ce trebuie cunoscuți, lăsați în plata ei biserica și sfinții de pe pereți. De fapt, BISERICA N-A DESCOPERIT NIMIC, NU NE-A ÎNVĂȚAT NIMIC, TOTDEAUNA S-A OPUS CUNOAȘTERII, INCLUSIV CUNOAȘTERII BURUIENILOR, A LEACURILOR BĂBEȘTI, A PLANTELOR MEDICINALE. BISERICA A ARS PE RUG O MULȚIME DE SAVANȚI ȘI DE OAMENI ÎNȚELEPȚI, BISERICA A FĂCUT URĂ DIN IUBIRE. ÎNTRE PATRIARHUL ACTUAL, DANIEL, ȘI ARHIEPISCOPUL TEODOSIE, AL DOBROGEI, EXISTĂ URĂ, NU IUBIRE. URĂ MAI MARE CA ÎNTRE POPI ȘI POPÂRLĂI NU GĂSIM NICI ÎNTRE DRACI. SĂ LĂSAM DRACILOR BISERICA DRĂCEASCĂ. SĂ REVENIM LA STRĂMOȘII NOȘTRI, LA ÎNȚELEPTUL ȘI TOLERANTUL POLITEISM AL LUI ZAMOLXIS.
  Numai astfel vom transforma Răul în Bine, numai astfel vom răscumpăra viața micuței Elena și vom salva viațile viitoare ale altor Elene, altor Gheorghe, altor Ioni. Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane este un steag de luptă, de împlinirea națională și omenească, nu o vorbă de clacă, ce ar putea fi rostită șe de Dulapul nemțesc, de la Cotroceni, și de covrigarii mai vechi sau mai noi, de la Curbura Carpaților.

  • ,,Nocivitatea oricărei vaccinări este cunoscută de mult” ziceți dv și știu și eu că există o carte cel puțin pe această temă. Teamă îmi este însă că adevărul este pe la mijloc. Vaccinarea din perioada comunistă – nu sunt nostalgic, doar că atunci statul nostru era unul național – consider că era mai degrabă benefică pt sănătate. Astăzi însă vaccinurile sunt pline de metale grele și alte blestemății, care care duc la autism și la alte afecțiuni grave. Plus că noii născuți sunt vaccinați imediat după naștere, ceea ce constituie un mare pericol, potrivit medicilor pediatri care au curajul să vorbească.

 3. https://www.comprehensivesexualityeducation.org/romana/

  Incercati si documentarul de la acest link. O sa vedeti cum sexualizeaza si depraveaza copii nostri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *