Home / Chestiunea Jidănească / Emisiune în care s-a discutat despre materia obligatorie pentru toți elevii de liceu “Istoria evreilor. Holocaustul”

Emisiune în care s-a discutat despre materia obligatorie pentru toți elevii de liceu “Istoria evreilor. Holocaustul”

Incorect Politic
Aprilie 11, 2024

Emisiune în care s-a discutat despre materia obligatorie pentru toți elevii de liceu “Istoria evreilor. Holocaustul”

Via MihaiTîrnoveanu:

Iată emisiunea de la EuropaFm în care Marian Dumitru și-a spus părerea: ,,S-a discutat despre materia obligatorie pentru toți elevii de liceu “Istoria evreilor. Holocaustul”.

Am expus fapte și informații verificabile. Pentru asta am fost făcut “conspiraționist” și întrerupt. Dar, măcar o parte din adevăr am apucat să îl spun.

Sunt 18 minute. Am lăsat și discuția celor din studio, că să întelegeți cât de “imparțiali” au fost.”

 

6 comments

 1. Tovarăși evrei jidani, stați în cășile voastre din Israel, lăsați-i pe români în pace, nu au nevoie de istoria voastră !
  Elevii români trebuie să învețe Istoria Românilor scrisă de istoricii români și nicidecum istoria evreilor !
  Pe elevii și studenții români nu-i interesează istoria evreilor. Sunt sătui de istoria PCUS pe care tot voi ați băgat-o pe gât românilor! In Învățământul vostru educațional se învață Istoria românilor? Încă n-am auzit! Ați găsit punctele slabe acum în România și vreți neapărat să puneți laba pe România cu toate ale ei. Niciodată nu se va întâmpla acest fenomen, acest lucru, băgați-vă mințile în cap !!! Au dreptate înaintașii noștri români, cum ar fi Slavici, Eminescu și alți patrioți români care spun adevărul despre voi jidanii. In România nu a fost nici-un holocaust ! Acest holocaust a fost inventat de voi pentru a stoarce de bani poporul român și pentru a pune mâna pe bogățiile României, ori aceasta nu se vă întâmpla, luați-vă acest gând năstrușnic ! Sunt împotriva acestei măsuri al Ministerului Educației și Învățământului Românesc !

 2. P.S. Am avut o părere bună despre acest jurnalist STRIBLEA, acum nu o mai am, este împotriva României !

 3. Cucoana autoare de „manual de Holocaust“ prezentă în emisiune, israelianca Felicia Waldman, este, în plus că este o farsoare mistificatoare, şi o mare fană practicantă a magiei iudaice cabaliste şi membră a B’nai B’rith Europe, masoneria iudaică, dar coordonatorul şef la Centrul de Studii Ebraice lipit de Facultatea de Litere de la Universitate, unde se formează de fapt filo-sionişti şi vânători de „antisemitism“ şi „negaţionism“, este iudeul Andrei Cornea de la Grupul pentru Dialog Social (G.D.S.), uzurpatorul lui Liiceanu la conducerea grupului neo-progresist.\

  A se vedea:
  “Iudeul Andrei Cornea ținea musai să-l bage la închisoare pe colonelul Vasile Zărnescu pentru “negaționism””
  https://www.incorectpolitic.com/iudeul-andrei-cornea…/
  “Iudeo-marxiştii Andrei Cornea & banda de la GDS”
  https://www.incorectpolitic.com/iudeo-marxistii-andrei-cornea-banda-de-la-gds/

 4. Eu sunt de acord ca istoria evreilor sa fie predată în școli, dar sa fie predată și istoria romanilor in școlile din Israel, iar istoria evreilor trebuie sa prezinte informații despre organizațiile teroriste evreiești din timpul Mandatului britanic pentru Palestina, Irgun, Stern și Haganah, care au comis masacre împotriva palestinienilor și atacuri teroriste. Cărțile trebuie sa conțină informații și despre istoria Israelului după 1948: Afacerea Lavon, atacurile teroriste din Irak, criza canalului Suez provocată de evrei, războiul de șase zile provocat tot de evrei, atacul Israelului asupra USS Liberty, invazia Libanului și războiul din Liban și cum au creat evreii miliții teroriste în Liban și multe alte informații pentru ca elevii să cunoască istoria evreilor.

 5. unii nu vor sa creada cat de mult s-a schimabt Planeta in ultimii 100 de ani: acum 100 de ani “invatzamantul” nu era ASA DE obligatoriu….

 6. Comentariu Telegram/„Nu contează numele meu pentru alții… „el” și colegii „lui” de clasă vor știi cine a scris aici…
  Am fost coleg de clasa cu Ciucă 4 ani in LMTV (Liceul militar) și apoi 3 ani în SMNB Școala militară). Deci, îl știu “din scutece”. Nici la algebră nu a ridicat mâna vreodata în viața lui, căci habar nu avea care e răspunsul. Poate a ridicat mâna ca să iasă la toaletă să facă pipi în timpul orei de mate cu profesorul Cătănoiu. Hai să fim serioși! Ciucălăul a fost și este un mediocru înnăscut.Pentru mine, care-l știu de când era în izmene e uimitor (nu o enigmă, căci știu pe ce traseu a parvenit) cum un individ de nivelul lui intelectual a ajuns ce a ajuns. E uimitor, dar eu știu răspunsul! Se numește CIA și l-a recrutat încă din anii ’95 pentru a-l folosi. A reușit CIA! Bravo CIA / “partenerul strategic”! Întrebările mele: Unde e poporul? Oamenii cu adevărat valoroși, unde sunt? Vă dați seama că tabloul Ciucalaului ( noi îl “alintam” frunte lată) va rămâne pe vecie în panoplia marilor oameni de stat? Dumnezeule ! Ce fatalitate pentru Romania!!! Ciucă a ajuns alături de Maniu, Brătianu, Rosetti, Sturza, Maiorescu, Ghica, Catargiu,Tatarascu, Antonescu și alți adevărați oameni de cultură și proeminenți oameni politicieni. Wow ! Ciucă, băi frate ..!!! 😯😲.alături de toate somitățile astea. Păi Ciucă pe lângă toți aceștia e un nimeni. Nivelul lui e zero din toate punctele de vedere. Întrebați-l cele mai simple banalități despre orice și o să fie mut. Îl cunosc. Știu ce-i “poate intelectul”. Luați consilierii de lângă el și foile de pe care cu greutate citește, și e TABULA RASA .Mă indoiesc că americanii i-au putut “metamorfoza tehnologic” intelectul mai mult decât a fost inzestrat nativ. IQ-ul lui e de om mediu. Nu l-au transformat în genial pe Ciucă ăla care-l știm toți cei care-l cunoaștem că e de nivel mediu. Evaluat, spre înțelegere strict militară, previziunea noastră pentru el ca militar era că va ajunge maxim-maximorum un maior, comandant de companie de infanterie. Atât și nimic mai mult! Or fi ei americani, dar pe asta nu o pot rezolva. Nu-l pot face mai deștept decât este. Și se vede cu ochiul liber că nu au reușit.🤣🤣 E la fel de mediocru. Cum dracu a putut ajunge ăsta general? Auzi Ciucă general ..Frizează nebunia sau hazul extrem pentru noi să ni-l închipuim general ca să nu mai zic mai departe, general cu 4 stele și Șef SMG, ministru / PM …și viitor președinte pe Nicu Ciucă. Realizați câți bani din banii voștri au trecut și trec în fiecare zi prin pixul și sunt la cheremul unui băiat ca ăsta cu nicio cunoștință reală economică? Nu are omul nicio veleitate să poată lua decizii la un asemenea nivel. Au supt și sug americanii la greu din bugetul sărac al țării, în timp ce oamenii mor arși prin spitale. Voi cum mai puteți accepta? Voi.. oamenii normali și neaserviti nimănui. Poate cineva sa creadă ca un simplu camionagiu cu 4 clase poate pilota un avion supersonic? Eu zic categoric nu!
  Băi fraților!! Ați inebunit?
  El pe lângă toți cei enumerați și mulți alți PM e un vierme de bălegar pe lângă Vulturul Harpie. Ce ghinion pe țara asta!!!!!! Un ghinion meritat de cetățenii români, dacă acceptă Ciolaci, Werneri și Ciucălai să-i conducă, înseamnă că exact asta merită. Dacă au ajuns Iohannis, Ciucă și Ciolacu să vă decidă destinele voastre și ale copiilor voștri, nu mai e nimic de comentat! Daca voi nu vă salvați viitorul copiilor voștri, nimeni nu o va face pentru voi. Never Ever !
  Succes nație română!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *