Home / Actualitate / Economistul Ilie Șerbănescu ne-a părăsit – România a rămas o colonie!

Economistul Ilie Șerbănescu ne-a părăsit – România a rămas o colonie!

Vlad Voicu
Incorect Politic

Aprilie 10, 2024

Economistul Ilie Șerbănescu ne-a părăsit - România a rămas o colonie!

Economistul Ilie Șerbănescu ne-a părăsit – România a rămas o colonie!

Reputatul economist Ilie Șerbănescu ne-a părăsit. România a ramas mai săracă. A fost un mare economist român, bun prieten al unui alt mare economist, Constantin Cojocaru, care ne-a părăsit și el, în urmă cu cinci ani. A fost printre primii care au tras semnalul de alarmă și au vorbit despre statutul de colonie pe care l-a dobândit România după aderarea la structurile suprastatale U.E. și N.A.T.O.

Ilie Șerbănescu, mesaj dramatic despre destrămarea României și stăpânii externi ai țării:

Iată ce zice colonelul Vasile Zărnescu despre această știre, comentariu preluat de pe Certitudinea:

Am pierdut un mare naționalist român, cînd se apropia de a împlini 82 de ani – cînd mai avea multe de spus și de combătut. În articolele mele și în cele mai recente expuneri televizate l-am citat adeseori, relevîndu-i opiniile sale dure, dar exacte, despre situați deplorabilă în care a fost adusă Țara!
Este regretabil că marii noștri români mor cînd abia devin octogenari, iar jigodiile, ca Mihai Șora, ex-regele Mihai I, Neagu Djuvara și mulți alți netrebnici depășesc suta de ani, după ce au trăit o viață de bicisnici.
Dumnezeu să îl apere pe Ilie Șerbănescu, acolo, în Cer.

4 comments

  1. Dumnezeu să-l odihnească!

  2. https://www.cotidianul.ro/productivitatea-pe-salariat-marea-diversiune-colonialista/

    -de acolo am inteles ca “salarul” e o cantitate negativa,e doar dreptul de a te indatora, muncesti ca sa iti poti face datorie!

  3. Dincolo de orizont – Cât de pacifistă și defensivă este NATO? cu Col. SRI (rtg.) Vasile Zărnescu https://www.facebook.com/share/v/5WfQbFNURK2NRh5c/

  4. Jidan bolșevic, francmason, membru al Club of Rome ș.a., un lătrău frustrat că nu a avut parte la guvernarea reală României din 1989 încoace, că nu a putut fi el și progeniturile sale(dacă are) în rândul executanților mafiei bancare transnaționale, tehnocrat asasin economic și distrugător de popoare. Seamănă cel mai mult cu coreligionarul Paul Goma care dacă nu ar fi căzut în dizgrație ar fi fost un mare om politic după 1989, așa că s-a răzbunat în scrierile sale. Iar între specialiștilor de jewnomics, seamănă cu mai moderatul coreligionar Mircea Coșea(Kosher). Mircea Șerbănescu nu merită nici odihnă și nici vecinică pomenire, ci numai uitare și neant(așa cum le doresc ei goyimilor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *