Home / Chestiunea Jidănească / Bau-Baul antisemitismului – Alexandru Florian DELIREAZĂ la Televiziunea Națională!

Bau-Baul antisemitismului – Alexandru Florian DELIREAZĂ la Televiziunea Națională!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 28, 2023

Bau-Baul antisemitismului - Alexandru Florian DELIREAZĂ la Televiziunea Națională!Doi mincinoși plătiți din banul public

Bau-Baul antisemitismului – Alexandru Florian DELIREAZĂ la Televiziunea Națională!

Preambul

Prezentatorul emisiunii, Marian Voicu, spune că discursul urii și dezinformarea din mediul online este cauza creșterii antisemitismului, în special după începerea operațiunii speciale militare Hamas de pe 7 octombrie. Este adevărat, dezinformarea comisă de Israel, care a mințit cu privire la 40 de bebeluși decapitați, bombardarea spitalului și alte fapte, dezinformare atât de ușor demontată, după cum s-a și întâmplat, a contribuit la creșterea antipatiei internaționale față de Israel, care se comportă ca un stat terorist și mincinos.

Pe lângă acest lucru, mai multe figuri publice din Israel, cât si iudei din SUA, au făcut afirmații șocante, instigatoare la ură si dezumanizante față de palestinieni, efectiv cerând genocidul și epurarea etnică a Palestinei. Acești factori au determinat o creștere a antipatiei oamenilor față de iudeo-sioniști.

Efectiv au pierdut narativa și acum fac încercări disperate de a controla pagubele, una dintre aceste încercări este tocmai emisiunea lui Marian Voicu.

Premise false

Emisiunea începe cu Marian Voicu invocând ceva statistică lansată de Liga Anti-Defăimare, omologul institutului terorist Elie Wiesel, asociație înființată ca să ia apărarea unui jidan pedofil condamnat după violul și uciderea fetiței Mary Phagan. Astăzi acest ADL (Liga anti-defăimare) se ocupă cu Poliția Gândirii și cu Șantajul Financiar, persecutând pe oricine îndrăznește să critice puterea iudaică, singura putere pe care nu ai voie s-o critici.

Cei doi se plâng de faptul că “antisemitismul” este în creștere în urma conflictului din Palestina și în primele minute de dialog vorbesc despre Franța și alte țări.  Alexandru Florian afirmă că a fi împotriva sionismului este antisemitism, dar a spus că nu orice critică a Israelului sau a guvernului israelian exprimă un antisemitism. Nu a dat exemple.

Ca un propagandist profesionist, Marian Voicu începe să ofere niște informații preluate de la organizațiile iudeo-americane, statistici și sondaje cu ceea ce cred americanii despre jidani, despre Hitler și despre holocaust. Oferind aceste informații care prezintă o presupusă problemă, propaganda poate să le exploateze furnizând pseudo-soluții precum interzicerea unui anumit tip de discurs, legi care să prevadă închisoarea pentru opinii și așa mai departe. Tehnicile lor rămân la fel, dar discernământul nostru crește.

Din țânțar armăsar

Florian spune că sunt 2600 de jidani în România astăzi, care “au perceput” și “s-au confruntat” în ultimii ani cu manifestări de antisemitism. Curios este faptul că în raportul Elie Wiesel nu apare niciun jidan bătut pe stradă, nicio sinagogă incendiată sau o vandalizare a vreunui magazin iudeu.

Se pare că acești 2600 de iudei care trăiesc la noi nu sunt nici vânați, nici țintiți, nici hărțuiți, ci pot să trăiască în liniște și pace. Totuși scopul emisiunii lui Marian Voicu este să dea impresia că există un fenomen “înfricoșător” care pune în pericol democrația, acest bau-bau al antisemitismului pe care se chinuie să-l amplifice.

Singurele exemple de antisemitism arătate prin imaginile difuzate, imagini din raportul institutului, constituie o mâzgălitură de pe un trotuar și niște elevi care s-au pozat făcând salutul roman într-un liceu. Foarte penibil, dar înfășurat într-un ambalaj profesionist, la costum, vorbind la emisiune în public, cu expresii faciale serioase și îngrijorate, totul ca să dea impresia că fenomenul este real.

Poza editată din raportul Elie Wiesel, în care nu se vede nici măcar decorul, doar trotuarul este tăiat, din câte știm poate chiar ei au făcut simbolul pe trotuar ca să aibă ce pune în raport.

 

Elevii care s-au pozat ridicând brațul ocupă un loc de cinste în raport, ei nu au comis nicio faptă de violență antisemită așa că trebuie să facă din țânțar armăsar

Alexandru Florian vorbește despre cum institutul caută să afle cine lansează mesaje antisemite pe internet și deplânge faptul că inclusiv “lideri politici”,  “reprezentanți ai instituțiilor” și “organizații neguvernamentale” care sunt “ancorate într-un ortodoxism de tip fundamentalist” promovează “astfel de mesaje”.

Hărțuire și terorism cultural

Comparând în mod necinstit vandalizarea unei case cu postarea unui comentariu pe internet, Marian Voicu se întreabă de ce poliția nu arestează pe cei care critică puterea iudaică pe internet. Alexandru Florian începe aici să vorbească despre activitatea ilegală pe care o face institutul Elie Wiesel, prin reclamațiile pe care le-a făcut în justiție împotriva colonelului Vasile Zărnescu și a mai multor persoane, dar colonelul Zărnescu este singurul care a fost condamnat în primă instanță, apoi “iertat” în apel prin sentința unică și curajoasă în justiția post-decembristă.

În timp ce Alexandru Florian se plânge de faptul că justiția clasează dosarele întocmite pe baza delictului de gândire, pe ecran se difuzează imagini cu dl colonel Vasile Zărnescu și apare mesajul “Colonelul erou Vasile Zărnescu dezvăluie adevărul despre oculta iudaică”, parcă e luat direct de pe Incorect Politic.

Lamentarea cu privire la faptul că un român NU a fost trimis la închisoare pentru că a scris cărți și și-a exprimat o opinie în mod pașnic și nonviolent ne amintește de articolul scris de Dora Vulvan, care se întreabă Cât de reprezentativ este pentru societatea românească ofițerul SRI care neagă Holocaustul? Este foarte reprezentativ, la modul deschis și neapologetic, fără frică, așa cum este românul viețuitor.

Societatea românească are o istorie zbuciumată de lupte și suferințe în cadrul conviețuirii cu khazarii, iar colonelul-erou Vasile Zărnescu continuă lungul șir de personalități remarcabile care au apărat interesul național, ca Mihai Eminescu, Vasile Conta, Vasile Alecsandri, Ilariu Dobridor, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Ioan Slavici, Atanase Hâciu, A.C. Cuza, Corneliu Zelea Codreanu și mulți alții.

Alexandru Florian nu menționează numele lui Vasile Zărnescu nici măcar odată, chiar dacă pe ecran apar imagini cu dânsul și se plânge (din nou) de faptul că după “avertismentul” primit de instanță, colonelul a continuat să afirme Adevărul cu curajul unui cavaler onorabil. Ca explicație a lipsei intervențiilor autorităților, Florian crede că există “alte priorități juridice”. Iar ca explicație pentru clasarea majorității dosarelor, motivul ar fi “lipsa de cunoaștere” a procurorilor și polițiștilor. Probabil de aceea institutul terorist Elie Wiesel urmăreste reeducarea autorităților prin tot felul de cursuri obligatorii.

Evident, Alexandru Florian-Fenstein are în vedere „Strategia națională pentru prevenirea și combaterea[1]…“ bla-bla-bla, elaborată de Bogdan Aurescu-Goldenberg, la care și-a asociat vreo zece ministere ca să îi dea glazura de „națională“ – deși este net anti-națională – și pe care președintele anti-român Klaus Iohannis o voia cît mai repede pusă în practică împotriva românilor: „ Încărcați de povara grea că și România are partea sa de responsabilitate [corect: vinovăție – n.n. S.C.] pentru vina teribilă de a-și fi asasinat proprii cetățeni evrei și romi, (…) Pentru a putea face față acestor provocări, încurajez Guvernul să adopte cât mai curând Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură[2].

Hazul și, totodată, turpitudinea unei părți importante a Justiției – și anume, a Consiliului Superior al Magistraturii (C.S.M.) – este că, după ce Judecătoria Sectorului 3 a dat ticăloasa sentință de condamnare[3] a colonelului-erou Vasile I. Zărnescu, Comisia Judiciară a C.S.M. a emis Raportul nr. 21424-1, din luna mai 2021, unde, la paginile 94-95, laudă excelența cu care Judecătoria Sect. 3 a acționat pentru condamnarea „inculpatului Vasile I. Zărnescu la 13 lui de închisoare, cu suspendare“[4]. Rețineți: acest Raport, de 110  pagini, a fost conceput tot pentru „educarea“, magistraților – judecători și  procurori –, în sensul impus de I.N.H.R.-„E.W“, de Alexandru Florian- Fenstein, Silviu Wexler, Radu Ioanid, José Iacobescu[5] și ceilalți paraziți, căci Comisia judiciară recunoștea că erau ignoranți în problema judecării celor care negau, minimalizau, înjurau holocaustul! Raportul nr. 21424-1 venea în completarea Strategiei „naționale…“ clocită de Bogdan Aurescu-Goldenberg și cioflingarii săi. Ticăloșia Comisiei Judiciare a C.S.M. mai este dovedită și de faptul că, la data afișării pe internet a Raportului nr. 21424-1, „inculpatul colonel Vasile I. Zărnescu“ depusese, în 8 martie 2021, „Plîngerea penală contra judecătorului Cristian Dumitru[6], pentru o culpă penală incredibilă: i-a fabricat probe dlui colonel Vasile I. Zărnescu pentru a-l înfunda și mai mult!

Dar, minune! – și aici se vede ticăloșia C.S.M –, după promulgarea sentinței definitive a Curții de Apel București, prin care „dispune renunțarea la aplicarea pedepsei“ cu închisoarea[7], Comisia judiciară a C.S.M. a șters Raportul nr. 21424-1 de pe internet, fiindcă era o porcărie a porcurorilor și judecătorilor!

Domnule ministru al Justiției: vă cer să repostați pe internet Raportul nr. 21424-1, ca să vadă opinia publică non-valoarea unor magistrați și, totodată, să le tăiați salariile grase, pe luna mai 2021, ale autorilor acestei execrabile maculaturi, care denigrează un mare patriot!

De aceea, acum, Alexandru Florian-Fenstein se zgîrie pe ochelari fiindcă „prima condamnare penală a unui român pentru negarea Holocaustului“ a fost un fîs care-l afectează la rînză!

Apoi el dă exemple, spune că ar fi trebuit sancționate, dar au fost clasate. Ce exemple? O persoană care face un salut către soare (nu ne dă numele persoanei) în uniformă legionară, probabil că se referă la Șerban Suru? Între timp, pe ecran apare titlul știrii despre elevii care s-au pozat făcând salutul. Această știre a fost difuzată chiar la începutul emisiunii, preluând imaginea din raportul institutului. Apoi vorbește despre galeriile de pe stadioane care ridică brațul către soare. “Nu trebuie să știi multă istorie ca să știi ce înseamnă un braț ridicat”. Chiar așa, toată lumea știe că salutul există dinainte ca Hitler să se nască, nu Hitler a inventat salutul cu brațul spre cer, deci n-ar trebui să fie ilegal, ci este o manifestare culturală firească și specifică popoarelor europene.

După aceea vorbește despre ora obligatorie despre holocaust de la liceu, Voicu întrebându-l pe Florian dacă există vreun manual pe baza căruia se predă. Florian exprimă temeri cu privire la cum funcționează această disciplină în lipsa unui manual și după cât de târziu a fost întocmită programa. Povestește cum s-a întâlnit cu 70-80 de profesori de istorie pentru a-i spăla pe creier și este deranjat de faptul că unii profesori erau nemulțumiți că sunt puși să predea această disciplină.

Președintele institutului terorist Elie Wiesel, fiul de stalinist

Marian Voicu arată că există “atacuri” îndreptate împotriva lui Alexandru Florian, legându-se de trecutul său comunist,  invocând o petiție intitulată “Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!” semnată de 5491 de persoane. Pe ecran se difuzează mai multe titluri:

Probabil cea mai interesantă parte din interviu este discuția pe marginea imaginii de mai sus, despre știrea care spune că Alexandru Florian ar fi fost chemat de Sorin Lavric la comisia pentru cercetarea abuzurilor. Marian Voicu îl întreabă “ce este adevărat și ce nu este adevărat din toate astea?“, iar Florian ne povestește că nu a fost la nicio comisie, ceea ce înseamnă că demersul lui Sorin Lavric fie a fost sabotat, fie a fost o petardă de ochii lumii, cert este că Florian n-a dat socoteală nimănui! Asta este o informație nouă.

Provocări evidente

Înainte de final, Alexandru Florian arată cum a primit mesaje dubioase pe Facebook, pe care justiția le-a soluționat cu sancționarea autorului la muncă în folosul comunității, mesajele fiind cel puțin strălucitoare în întuneric, fosforescente, care în limbaj internautic înseamnă mesaje-capcană postate de agenți ai serviciilor de informații, cu scopul furnizării muniției pentru institut și atragerii altor naționaliști în capcane.

Fosforescent

Cred că toată lumea de aici știe că astfel de mesaje NU trebuie postate, avem posibilitatea exprimării ideilor noastre în moduri inteligente fără să instigăm la violență sau acte de terorism. Educați-i pe cei mai neinspirați dintre noi care au tendința să posteze așa ceva și feriți-vă de ei dacă vedeți că nu pricep.

Pericolul la adresa ordinii constituționale

La sfârșitul segmentului cu Florian, acesta vorbește despre faptul că antisemitismul este o explicație facilă când lucrurile nu merg bine în societate.

“Evreii conduc lumea și atunci sunt de vină, alt fake news” spune președintele institutului care se ocupă cu hărțuirea cetățenilor, care pune presiuni pe primării să redenumească străzi, să dea jos plăci comemorative, să retragă cetățenii de onoare și care impune ore obligatorii în școlile din România. Cam greu să spui că jidanii nu conduc atunci când Silviu Vexler ordonă Parlamentului să se întrunească în ședințe secrete, când Eduard Hellvig este premiat în fața sinagogii, când Iohannis ține discursuri din sinagogă, când Frații Muraru fac strategii naționale de combatere a românismului sau când Bogdan Aurescu-Goldenberg ia decizii în numele României. Ar fi mult de scris doar despre ce își permit ei în România. Ioan Roșca a făcut un studiu monumental în fresca lui. A scrie despre influența și puterea iudaică în întreaga lume ar însemna încă cel puțin 10.000 de cuvinte, dacă nu câteva cărți întregi. Oricum acestea au fost scrise deja, încă de pe vremea lui Martin Luther, cu a lui operă On The Jews and their Lies, sau a lui Henry Ford cu Jidanul Internațional, printre multe altele. Există resurse destule pentru cercetătorul interesat.

În fine, este tulburător faptul că indivizi precum Alexandru Florian, fiu de bolșevic venit pe tancurile sovietice să cotropească România sau gheșeftarul Maximilian Marco Katz, șpăgar escroc căruia Parchetul i-a mușamalizat infracțiunile comise la duty-free-urile din Otopeni și Constanța, să aibă un cuvânt de spus în cum se exprimă românii pe internet sau în stradă și să controleze discursul ca o veritabilă Poliție a Gândirii din romanele lui Orwell.

Acesta este adevăratul pericol la adresa democrației și a ordinii constituționale din statul român.

Sterie CIUMETTI

[1] Cf. https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/05/ANEXA-1-4.pdf

[2] Cf. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/klaus-iohannis-mesaj-de-ziua-internationala-de-comemorare-a-victimelor-holocaustului-pericolul-urii-reinnoite-inca-pandeste-perfid-1441043

[3] Cf. https://www.incorectpolitic.com/ziua-infamiei-justitiei-romane-4-februarie-2021-condamnarea-mea-este-condamnarea-romaniei/

[4] Cf. https://www.inspectiajudiciara.ro/mix-content/assets/inspectia-judiciara/uploads/2021-05/raport-21424-1-637565217578107374.pdf, pag. 94-95.

[5] Cf. https://www.incorectpolitic.com/jose-iacobescu-presedintele-bnai-brith-decorat-de-klaus-iohannis/

[6] Cf. https://www.incorectpolitic.com/plangere-penala-impotriva-judecatorul-cristian-dumitru-magistratul-care-l-a-condamnat-pe-vasile-zarnescu-la-inchisoare-pentru-delict-de-opinie/

[7] Cf. https://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000642032&id_inst=2

5 comments

  1. Mă mir că Florian a ieșit așa de târziu la rampă. Mă așteptam să reacționeze măcar după primul miting pro-Palestina (mă întrebam de altfel într-un comentariu la un articol pe tema războiului de ce tace EW).
    Cred că ar trebui să profităm de pe urma conflictului din Gaza (am responsabilitatea vorbelor, dacă cineva crede că sunt de acord cu uciderea copiilor nu o să îi răspund, știu că nu sunt de acord cu toată ființa mea): putem să ne manifestăm sănătoasa xenofobie care a făcut ca neamul nostru să dăinuiască până acum, arătându-ne fără teamă, la maxim, atât islamofobia (nu ne poate acuza nimeni de rasism, putem spune că respingem terorismul islamic și în special Hamas) cât și anti sionismul (în ton cu Europa care acuză Israelul de genocid – din interviu reiese că până și nea Florian “ne dă voie”). Cel puțin eu așa simt, doresc ca în țara mea să nu mai fie picior de semit. Să fie expulzați cu toții, arabi sau jidani.

  2. Dacă se dorește cultivarea antisemitismului să-l scoată mai mult în față pe Vexler. E ca o caricatură din propaganda celui de-al III-lea Reich.

  3. Statul National Legionar

    Felicitări domnului Sterie Ciumetti pentru articolul acesta și, în general, pentru toată munca depusă spre informarea și trezirea Neamului Românesc! In al doilea rând, jidanii devin din ce în ce mai penibil. În al treilea rând, Florian e fiu de stalinist adică fiu de satanist, stalinismul și comunismul în general fiind de origine satanică, iar asta o spune chiar iudeul Richard Wumbrand în cartea lui intitulată sugestiv “Marx și Satan”

  4. Primul lucru care trebuie făcut în România după ce naționaliștii vor câștiga alegerile în 2024 este desființarea Institutului Elie Wiesel, iar Alexandru Florian trebuie să fie dat în judecată de toți pe care i-a acuzat de antisemitism. Antisemitism este genocidul din Fâșia Gaza, palestinienii fiind semiți, dar criminalii sioniști folosesc acuzația de antisemitism la adresa celor care arată mafia sionistă și crimele sioniștilor. America se va prăbuși, nu va mai fi un imperiu, iar evreii sioniști nu vor avea de ales și vor accepta înființarea statului Palestina. Rusia, China, America Latină, Africa vor avea un cuvânt de spus. Ideea că evreii sioniști conduc întreaga lume este falsă, ei conduc țările din Europa și SUA. Nu pot evreii sioniști să îi dea ordine Rusiei, Chinei, țărilor din Africa sau țărilor din America Latină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *