Home / Chestiunea Jidănească / Nu există dovezi că 40 de bebeluși au fost decapitați de Hamas

Nu există dovezi că 40 de bebeluși au fost decapitați de Hamas

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 13, 2023

Nu există dovezi că 40 de bebeluși au fost decapitați de Hamas

Toată narativa a început de la acest reportaj:

Preambul

În urma publicării știrii, oamenii au cerut dovezi care să confirme afirmațiile că 40 de bebeluși au fost decapitați. Reacțiile au fost bizare, agresive și viscerale.

Se pare că solicitarea de dovezi este un stereotip antisemit cunoscut, alimentat de secole de prejudecăți referitoare la iudeii care fac afirmații false și scandaloase.

New York Post:

Corespondentul internațional de război care a dezvăluit pentru prima dată decapitarea de către Hamas a copiilor israelieni și-a susținut miercuri reportajul, amintindu-și în același timp unele dintre atrocitățile pe care le-a văzut cu “proprii ochi”, în timp ce pe rețelele de socializare au apărut îndoieli.

Reporterul i24News, Nicole Zedeck, a criticat persoanele care au pus la îndoială relatarea sa potrivit căreia 40 de bebeluși și copii mici au fost măcelăriți – unii dintre ei fiind decapitați – într-un kibbutz de lângă granița cu Gaza, marți.

“Am fost martoră la unele dintre aceste scene cu ochii mei, în timp ce ne plimbam prin această comunitate care poate fi la un sfert de milă de granița cu Gaza, la atrocitățile care au rămas în urmă, copii, pătuțuri, pătuțuri de copii răsturnate pe o parte, stropite cu sânge”, a spus ea în emisiunea “The Clay Travis & Buck Sexton Show”.

“Imagini oribile, oribile”.

DA, DAR DE CE NU AI FĂCUT NICIO POZĂ?

Adică, probabil că filmai deja totul, ceea ce înseamnă că a trebuit să iei o decizie conștientă de a opri aparatele de fotografiat atunci când ai fost martoră la cele mai scandaloase lucruri, despre care probabil știai că vor fi puse la îndoială.

Ea a calificat sângele la care au asistat soldații israelieni drept o “scenă apocaliptică”.

“Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce au văzut”, a spus Zedeck. “Capetele bebelușilor tăiate. Asta este ceea ce au întâlnit când au venit acolo.

“Așa că, oricât de oribil ar fi și mi-aș dori să nu fie adevărat. Și văd cum acele imagini și acele cuvinte sunt greu de înțeles, pentru că este greu de înțeles cum ar putea cineva să comită astfel de crime odioase, abominabile. Dar exact asta s-a întâmplat în doar una dintre comunitățile kibutzului.”

Pare că e exact aceeași narativă ca la holocaust. “I-au pus pe evrei la mașinăriile de masturbare până au murit. I-au transformat în abajururi și săpun. Nu-mi pot închipui cum oamenii pot să decadă la o cruzime atât de animalică, e greu de înțeles cum ar putea comite crime abominabile” bla bla.

Unde-s copiii?

Când Travis și Sexton au difuzat un fragment de sunet de la un comentator care a spus că reportajul este fals, Zedeck a ripostat.

“Știți, este dezgustător, într-adevăr, că oamenii întreabă: ‘Unde sunt copiii? De ce nu arătați bebelușii?””, a ripostat ea. “Este ceva ce cineva ar vrea să vadă primul lucru cu ochii săi? Pentru că după imaginile grafice pe care le-am văzut doar cu paturi de copii acoperite de sânge, nu cred că aș fi în stare să suport și aceste atrocități”.

Ea a dat credit soldaților israelieni care au fost nevoiți să care trupurile copiilor în ambulanțe și a transmis brutalitatea crimelor.

Oh, bine – înțeleg. Scenele au fost atât de scandaloase încât nimeni nu ar fi vrut să le vadă, așa că nu ai făcut nicio poză și, prin urmare, “ai încredere în mine” este singura dovadă de care lumea are nevoie pentru ceea ce a devenit cea mai importantă frază a acestui eveniment – “BEBELUȘI CU CAPUL TĂIAT”.

Iar dacă nu credem asta, nu suntem cu nimic mai buni decât cei care taie copii.

Asta a clarificat totul. Această logică este total antiglonț. Nu voi mai cere niciodată dovezi când voi auzi o poveste de atrocitate în timp de război.

 

Ancheta

Iudeo-jurnalista care a venit inițial cu această afirmație a spus că oricine vrea dovezi este rău și că oamenii buni vor avea încredere doar în faptul că ea a văzut cu ochii ei (dar nu a făcut nicio fotografie).

Unii oameni, chiar și după ce au fost informați că sunt răi dacă nu o cred, au refuzat totuși să o creadă. (Sunt atât de răi încât chiar și atunci când le spui “ești rău”, nu le pasă).

În timpul acestei dispute, Ben Shapiro – bunul Benny – a decis să posteze o fotografie a unui bebeluș ars (ca dovadă a celor 40 de bebeluși decapitați). În tweet, el a justificat, de asemenea, un viitor genocid în Gaza.

Este un răspuns foarte ciudat.

Foarte ciudat.

Aparent, Ben a crezut că poza va fi atât de șocantă încât toată lumea va tăcea. Din nefericire, suntem în 2023, pe internet, iar astfel de rahaturi nu funcționează.

Mi-a plăcut răspunsul acestui tip:

Dacă cineva îmi cere dovezi când spun că am găsit 40 de arme și eu îi arăt o poză cu un cuțit ars, asta nu este o dovadă că am găsit 40 de arme.

Nu mai ține propaganda de atrocitate, inclusiv în cercurile românești narativa a fost dată în vileag:

Ben Shapiro a reacționat agresiv, spunând că a nu crede în cei 40 de bebeluși decapitați echivalează cu negarea holocaustului.

Nimeni nu-i mai crede și asta-l determină să atace ca o bestie încolțită.

Ben Shapiro – Agent Mossad

Apoi cineva a subliniat faptul că Ben Shapiro este agent al serviciilor de informații israeliene.

Altcineva a explicat de ce are logică faptul că cerem dovezi, având în vedere dictonul MOSSAD-ului, care spune “Prin minciună vom face război”.

 

Dovezile

La mai puțin de 24 de ore de la lansarea afirmației cu cei 40 de bebeluși decapitați, internauții au descoperit atât falsitatea, cât si originalul.

Falsul a fost realizat cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială.

Originalul este cu un cățel salvat. E aceeași imaigne, același cadru, aceleași mănuși și unghi.

Netanyahu și toți iudeii jurnaliști au creat un fals atât de penibil încât a fost demontat în mai puțin de 24 de ore.

Divizia Wikipedia din Israel

Departamentul de editare Jewpedia din cadrul HQ-ului Mossad a fost ocupat cu redactarea unei pagini Wikipedia despre povestea falsă a celor “40 de copii decapitați”.

Armata israeliană de redactori Wikipedia a finalizat aproape complet înșelătoria. Cei care sunt atenți pot vedea acum cum un lucru care nu s-a întâmplat niciodată poate fi inventat literalmente din nimic.

Imaginați-vă sau calculați probabilitatea ca într-un sat de 400 de oameni să existe 40 de bebeluși, dar nu vă gândiți prea mult pentru că v-ar putea duce la închisoare pentru “negare”. Matematica acestei cifte ne arată că 10% din așezare este aparent formată din copii…peste zece ani vom auzi de 40 de gorilioane de copii.

Cum falsificarea poveștilor se întâmplă atât de ușor, așa cum s-a procedat în cazul Holocaustul, ne întrebăm: Dacă pot minți despre falsa decapitare a 40 de bebeluși, despre ce altceva mint?

Aceasta este o tactică nebună în epoca internetului. Pur și simplu nu mai ține. Suntem cu toții martori ai modului în care istoria este falsificată.

Armata electronică a Mossadului nu este o teorie a conspirației. Coloniștii iudei sunt recrutați și instruiți cum să editeze articole pe Wikipedia, să apere Israelul și sionismul online și cum să răspândească dezinformări.

Numai acest lucru ar trebui să îngrijoreze pe oricine să nu mai creadă orice poveste venită de la Israel. Înseamnă că totul este răstălmăcit în beneficiul poporului “ales”. Prima victimă a IOF a fost adevărul, deoarece acesta este întotdeauna primul lucru aruncat pe fereastră. Existența Israelului nu poate fi garantată fără minciuna eternă.

Din nou, acest lucru pune întrebarea importantă care trebuie pusă: narațiunea Holocaustului care este împărtășită de această entitate NU ar trebui crezută și autenticitatea sa ar trebui pusă sub semnul întrebării.

Falsitatea poveștii cu “40 de copii decapitați”, alături de sprijinul MSM, arată că este o poveste inventată care îi va convinge doar pe cei cu creierul lâncezit.

YouTube: Complice la ocuparea mentală

YouTube a aprobat reclame ce răspândesc falsa narațiune cu ”40 de bebeluși decapitați”, ba mai mult, Youtube a aprobat ca acestea să fie afișate deasupra videoclipurilor care se adresează COPILILOR.

 

Cum Silicon Valley este complet în mâinile lobby-urilor jidovești din America, reclamele de acest gen nu sunt altceva decât un instrument disperat de spălare a creierului pentru a ținti masele. Ceea ce ar trebui să înțelegeți din asta este că viețile jidanilor sunt superioare oricărui alt popor: nicio reclamă nu a învinuit vreodată un grup atât de explicit cum o face Jewtube acum.

Sunt minciuni peste minciuni în acest moment. Nimic din Hamas = ISIS nu are sens. Niciuna dintre poveștile cu decapitări nu are sens. Este o mișcare disperată care arată controlul lor asupra lumii occidentale.

Dovezi care există

Între timp, dovezile care există sunt cele care arată magnitudinea cruzimii la care a ajuns entitatea sionistă Israel.

În primul rând, Israelul notifică spitalele publice să nu trateze teroriștii Hamas.

În cazul Israelului nu se aplică legile internaționale ale războiului, nu se  respectă drepturile omului și grijă față de civili. Chiar și combatantului militar inamic rănit și capturat, trebuie să i se acorde îngrijiri medicale. A confunda o organizație militară cu întreaga populație a teritoriului palestinian e un act de discriminare pe bază etnică, echivalentă ideologiei talmudiste.

Din nou, pentru cu cei 40 de bebeluși decapitați nu avem poze, dar avem poze cu genocidul la care sunt supuși palestinienii:

Acesta este cartierul Al-Rimal din Gaza înainte și după ce a fost complet distrus de forțele de ocupație.

Clădirile rezidențiale cu bărbați, femei și copii înăuntru au fost distruse. Există un singur genocid adevărat care a avut loc, și anume împotriva poporului palestinian. Nu au nevoie să inventeze o poveste în jurul a trei poze cu dușuri undeva în Polonia. Genocidul împotriva palestinienilor este documentat în prezent în 4K 120fps LIVE.

Nimic nu poate fi negat și toată lumea este martoră.

După ce IOF le bombardează casa din Gaza și aproape îi ucide, pe patul de spital, un băiat palestinian își consolează tatăl: “Nu-ți fie frică, tată. Sunt bine, serios. Rămâi puternic. Nu-ți face griji”.

Iată cum opinia publică, spre deosebire de alte atacuri din trecut, de această dată este profund împotriva terorismului israelian.

Israelul iese din Istorie

Am o tonă de imagini cu proteste din Europa și din lumea arabă. I le-am trimis lui Voicu să aranjeze un articol despre asta. Ideea este că în lumea arabă sunt pline străzile și piețele din marile orașe, granițele sunt traversate de convoaie lungi de toyote sau chiar pe jos, în marș.

O mobilizare generală a început odată cu succesele operațiunii Al Aqsa Flood, lucru care nu s-a întâmplat la asemenea magnitudine de când există Israelul.’

Totodată, sprijinul din partea opiniei publice pentru Israel este la un minim istoric.

Asistăm la o schimbare majoră în lume, suntem martori la ieșirea lui Israel din Istorie.

17 comments

 1. IIn HAARETZ scriitor evreu sionist si laureat al premiului Nobel- “Israel isi da ultima suflare”! Si unii evrei sunt constienti ca a cam venit sfarsitul, ca totul a fost o minciuna sionista!

 2. Bravo. În utima vreme sunteți “foc”. Ați avut o perioadă când cam delirați, și încă rămân suspicios, dar articolul ăsta vă mai spală.

  Trecând mai departe, dacă am învățat ceva în viața mea e NICIODATĂ să nu ai încredere într-o femeie. Cu atât mai mult în istuații de genul ăsta, unde e vorba de jurnalism. Dar aici se vede diferența între femeile lor și ale noastre. Ale lor iau partea tribului, mint, fac orice. Ale noastre dansează cu cioroii prin Lampedusa.
  Revin cu clipul când l-oi găsi.

 3. Sa ne rugam ptr. fratii nostri palestinieni !

 4. Va rog sa faceti sesizari la CNA pentru aceasta minciuna, cat mai multe sesizari!

  Sara Sidner, reporterița CNN care a răspândit minciuna transmisă în lume de CNN, și-a cerut un fel de scuze cu o jumătate de gură pe Twitter (mai jos).
  „Ieri, biroul prim-ministrului israelian a declarat că e confirmat că Hamas a decapitat bebeluși și copii în timp ce noi eram în direct. Guvernul israelian a declarat astăzi că NU poate confirma că au fost decapitați copii. Trebuia să fiu mai atentă cu cuvintele mele și îmi pare rău.”, a recunoscut aceasta ieri (articolul continuă după captura CNN).

  https://www.activenews.ro/externe/Decapitarea-celor-40-de-bebelusi-a-fost-o-MINCIUNA.-CNN-si-Guvernul-israelian-au-recunoscut.-Nu-si-presa-oficiala-din-lume-si-din-Romania.-VIDEO-de-azi-Militantii-Hamas-leagana-copiii-din-Kibbutz-185005

 5. Îmi place și faza aia cu “Hamas is ISIS”.Și asta prinde tot la cretini și la dezinformați. ISIS și-a cerut SCUZE cănd a atacat Israelul. https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-israel-defence-force-apology-attack-unit-golan-heights-defense-minister-moshe-ya-alon-a7700616.html
  Isis fighters ‘attacked Israel Defense Forces unit, then apologised’ claims former commander
  Te face să te gândești…

 6. Evreii sunt interesați să discrediteze organizațiille politice ale palestinienilor pentru a face pace cu arabii peste capul lor . De aceea acest gen de propagandă de război caută să convingă lumea că Hamas este inapt pentru orice fel de negociere întrucât este o organizație teroristă asimilabilă ISIS, singura opțiune în privința sa fiind nimicirea. Acest argument nu stă în picioare, în trecut același lucru se putea spune și despre Al Fatah, iar în anii 40 și sioniștii care au fondat Israelul erau o organizație teroristă. Mai mult, terorismul de stat a continuat în Israel mai discret tot timpul până în zilele noastre. Motivul pentru care au ezitat să insiste cu această narativă pare a fi acela că acum lumea nu pare să îi perceapă pe evrei ca victime (chiar și în cazul acestui atac Hamas când ei au fost victime în mod evident), spre deosebire de alte situații în care operațiuni de acest gen au funcționat, precum povestea cu nemții care făceau săpun din oameni în anii 40, total neverosimilă în plan logic, dar atât de eficace încât unele comunități evreiești au organizat chiar cermonii de înhumare a săpunului. După atac, guvernul Israelului nu putea să nu dea un răspuns, este adevărat. Cât de departe vrea să meargă cu vânătoarea de teroriști prin cartierele sărace, pentru că toți palestinienii, marea majoritate a musulmanilor din întraga lume și o parte din societatea occidentală, îndeosebi cei cu simpatii de stânga , țin partea palestinienilor ?-cu cât vor fi mai multe victime civile, cu atât mai mult va crește sprijinul pentru ei , pe asta a mizat și Hamas. Nu au cum să-i elimine pe toți. Este adevărat că Hamas mai are să-și dezvolte o latura constructivă, dar pe de altă parte și israelienii, pentru a spera să fie acceptați de arabi și fără abuzarea implicării constante a aliatului lor american în războaiele nesfârșite din Orientul Mijlociu trebuie cumva să-și regândească statul lor teocratic rasist.

  • Nu vor să facă nicio pace. Toate conflictele din Orientul Mijlociu au fost instigate de Israel, direct (Liban, vezi atacul din 1986, mi se pare) sau indirect (Siria, Irak). Vor să se folosească de albi ca să lupte cu musulmanii și/sau chinezii, și pe urmă când se termină tot ei să fie căștigători peste ruine, cum a fost si în al doilea Război Mondial, De-aici și neînțelegerile între ei, pentru că nu sunt de acord cu cine ar trebui să înceapă războiul. Dacă te uiți în America, tot lobby-ul care era contra războiului din Ucraina cu Rusia nu făcea asta decât din simplul motiv că vor război cu China. Democrații voiau război cu Rusia, dar cum războiul cu Rusia era nepopular (sau poate era nepopular tocmai din cauza lobby-ului care s-a făcut de către unii Republicani), acum pivotează spre războiul cu China. Desi având în vedere ce s-a întâmplat în Israel s-ar putea să avem un război regional cu Iranul, care să escaladeze si oricuim tot acolo se ajunge, Iranul fiind aliat cu Rusia și China.
   Mai nou jidanca Yellen de la Rezerva Federală spune că SUA poate să poarte două războaie fără probleme. Normal, că doar mor goyimii, care-i problema..Nu degeaba era vorba aia că războaiele sunt recolta jidanilor…

   • Există o rezoluție a Națiunilor Unite care recunoaște statul palestinian și evreii trebuie deocamdată să se confrunte cu această realitate. Nu știu cum s-a ajuns acolo, în general ei aveau suficientă influență la ONU ca să nu se fi întâmplat așa ceva. Deci ei trebuia după aceea să vină cu o versiune de pace care să fie compatibilă cu viziunea lor “Eretz Israel”, care are nu doar o dimensiune teritorială ci și una religioasă și nu se rezumă doar la teritoriul actual al Palestinei. Aceasta a prins contur prin “Acordurile Abraham” care au fost concepute în cursul administrației fostului președinte Trump. În cursul vizitei lui Netanyahu la Washington în acea vreme s-au și prezentat niște hărți din care nu se putea distinge însă o configurație teritorială pentru un stat palestinian viabil. Ideea nedeclarată era aceea de a obține recunoașterea statului Israel de către țările arabe prin oferirea de stimulente economice, punând în plan secund diferendele teritoriale din Palestina. Adică să-i cumpere pe liderii arabi pentru a-i face pe aceștia să uite de problema palestiniană, cu alte cuvinte. Prin apropierea statelor arabe de Israel s-ar fi realizat și obiectivul strategic al izolării Iranului, care ar fi deschis calea unui culoar de cooperare care să lege India și zona Golfului de Europa, în contradicție cu proiectul BRI al Chinei în continuă dezvoltare, care este interesată, dimpotrivă, de atenuarea animozitățil între sunniți și șiiți, între Iran și Arabia Saudită și care, pentru a-și susține economia are nevoie de petrolul arabilor, controlul american asupra monedei de schimb internațional și a căilor de transport maritim ale lumii putând fi privite de ei ca o chestiune de securitate națională.

   • Ideea de “axă a răului” poate că a mers când oponenții erau mici state nenucleare. Dacă societatea civilă și democrația porno nu își fac efectul totuși, interesul este să-i ia pe rând la ochi, nu pe toți deodată și acolo unde se poate, prin proxy. Dar și ceilalți, probabil că văd dincolo de spectacolul electoral din America, își înfrânează pornirile care i-ar putea ostiliza între ei, au devenit mai precauți.

 7. Am găsit pe youtube un episod foarte interesant al lui Richard Medhurst.
  Se cheama: ”Hear the Shocking Truth About Israel From Jews and Israelis”. Cred ca ar fi tare bun de prezentat cu subtitrare in romana. Pentru ca cei care înțeleg engleza, cam inteleg si ce se petrece…

 8. In timp ce imi faceam stadiu militar am ajuns o vreme in biroul de propaganda al unitatii. Batranul colonel de acolo se plictisea si avea nevoie de cineva cu care sa povesteasca. La intrebarea mea la ce e bun un astfel de birou mi-a raspuns ca in timp de pace la nimic, dar in razboi este de sau peste valoarea celorlalte arme! Astea sunt lucruri clare pentru cei din generatia mea, pe cale de disparitie, nu si pentru generatiile mai tinere ( si mai importante) care sunt crescute sa poarte fuste si sa creada tot ce li se spune!
  Cine nu a inteles din perioada “pandemiei” ca presa este o arma prin care este impus un anumit “adevar” nu cred ca va mai intelege vrodata pe ce lume traieste si din pacate e cazul majoritatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *