Home / Actualitate / PROBLEMA Gospodinelor din România: Antisemitismul

PROBLEMA Gospodinelor din România: Antisemitismul

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Noiembrie 11, 2023

PROBLEMA Gospodinelor din România: Antisemitismul

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

Astăzi vă dezvălui problema gospodinelor din România: Antisemitismul. Se știe că antisemitismul este o problemă permanentă și istorică a societații românești, dar în contextul conflictului din Palestina s-a amplificat semnificativ.

Antisemitismul este în mod tradițional specific bărbaților, dar în ultima vreme observăm o creștere în rândul femeilor.

Studiile publicate de expertul Iosif Bergmanowitz arată faptul că fenomenul este cu 88% mai probabil să apară la femeile căsătorite, care trăiesc alături de soț și au copii.

O formă de manifestare a antisemitismului la femei este prin gătit, unele gospodine stau peste o oră doar să taie cartofii în formă de zvastică. Pe lângă faptul că irosesc o parte semnificativă din cartof, risipă ce dăunează mediului înconjurător, simbolurile produse glorifică nazismul și alimentează în mod subconștient ura și prejudecata față de iudei. În gospodăriile unde sunt copii, acestora li se pare amuzant și inocent. Consumarea acestor cartofi poate produce schimbări nenaturale în psihicul celor care le consumă.

După ce fac acești cartofi prăjiți sub formă de zvastică, gospodinele antisemite postează pe rețelele de socializare și primesc foarte multe aprecieri.

 

Unora li se pare amuzant, glumițe la care râd soții lor, dar nu este nimic de glumă cu genocidul a șase milioane de evrei nevinovați.

Soții iresponsabili care încurajează astfel de comportament nu se deosebesc de teroriștii HAMAS care decapitează bebeluși.

Problema care se pune este următoarea: Dacă antisemitismul e mai predispus să apară la femei căsătorite și familii întregi, nu ar trebui să promovăm un stil de viață alternativ? Nu ar trebui să luăm atitudine prin încurajarea femeilor să lucreze mai mult, să comande de mâncare în loc să gătească, să le convingem să divorțeze și să-și umple casa cu pisici în loc de copii?

Da, ar trebui să promovăm aceste lucruri în condițiile în care alternativa este un al doilea holocaust.

Adică pur și simplu priviți ce orori au creat:

Ce urmeaza, pizze cu salamul așezat în formă de zvastică?

Prea devreme…încă puțin și fenomenul se extinde la fursecuri.

Ne confruntăm cu o pandemie de antisemitism!

S-a extins deja…ne confruntăm cu o pandemie de antisemitism!

Gospodinele care nu au fost afectate de feminism, care se încăpățânează să gătească în loc să-și comande de mâncare devin vectori de instigare la ură. Sub influența soțului lor, reprezentant al patriarhatului opresiv și al masculinității toxice, aceste femei devin antisemite, simpatizând cu Nazismul, Fascismul sau devin fanatice religioase, simpatizând cu Legionarismul. Deseori vedem transformarea pe rețelele de socializare, unde acestea postează rugăciuni, cruci și informații din cărți interzise. Apoi fac remărci rasiste la fel de ușor cum respiră.

Trebuie să ne asigurăm că astfel de fenomene nu sunt amplificate, iar acest lucru se face prin educație. Tinerele fete să știe că mai bine aleg o carieră de succes decât să gătească în casă pentru un soț abuziv. Mai bine să fie ele însele, să se bucure de viață, indiferent ce efect va avea asta asupra ceasului lor biologic. Până la urmă, de ce să ai copii? Mai bine îți trăiești viața lucrând în corporație, uitându-te la Netflix, fiind o târfă care sare din sculă în sculă, mâncând înghețată, consumând vin roșu, totul în compania pisicilor din comfortul casei tale, fără parteneri permanenți enervanți, fără copii plângăcioși, doar tu cu negrul bine dotat de pe ecran.

Sigur, ai momente de slăbiciune în care regreți că nu ai o familie iubitoare care să-ți fie alături, că nu ai parte de fii și fiice zâmbitoare care să te îmbrățișeze cu dragoste profundă, inocentă, necondiționată, de copil, că nu participi la zile de naștere, la serbări, la absolviri și alte realizări ale urmașilor tăi sau că niciun bărbat nu te prețuiește dincolo de ce ai între picioare și că nu ar sta o viață întreagă alături de tine în taina căsătoriei.

Dar apoi îți fuge iute gândul, furat de încă un pahar de vin. Mintea sare de la regret și disperare, distrasă de scenele de pe ecran, purtată în locuri obraznice și distractive. Fii independentă, liberă, puternică și deschisă tuturor etniilor, din toate punctele de vedere. Nu te mai preocupa, ești frumoasă așa cum ești. Mănâncă din pizza aia fără grijă, mai fă-ți un popcorn lângă și asigură-te că mai este o sticlă de proseco în frigider.

Viața îți aparține ție, nu vreunui bărbat.

Vinul, viciul și promiscuitatea pot fi soluții care să-ți înlăture gândurile de la familie și stabilitate, evitând astfel căderea în spirala antisemitismului.

Așadar, la următoarele proteste feministe, strigați în cel mai rebel spirit:

Nu vă căsătoriți! Mai bine păcătuiți!

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

8 comments

 1. Credeam că-i scris de Adina Marincea de la INSHR-EW&Libertatea.

 2. ;))) unii cititori sunt pur si simplu prosti. jidanul Einstein a zis o chestie adevarata (singura) “doar universul si prostia sunt infinite dar nu sunt sigur de primul”..

  • Einstein l-a plagiat pe matematicianul francez Henri Poincare! Nu-l mai cita’i pe Eisntein, a fost un mare impostor, dar ridicat în slăvi de propagande jidovească!

 3. Einstein l-a plagiat pe matematicianul francez Henri Poincare! Nu-l mai citați pe Eisntein, a fost un mare impostor, dar este ridicat în slăvi de propagande jidovească!

 4. Delicios. Vă las să ghiciti dacă e vorba de ce-a gătit sau de articol…

 5. Internetul e plin de citate atribuite lui Einstein, cu siguranta de catre evrei, cu scopul de a-l face mai simpatic in ochii oamenilor, de fapt citate de care escrocul Einstein nu a avut habar. E si asta tot o forma de manipulare, de intoxicare a maselor.

 6. Va recomand sa rasfoiti acest site plin de adevaruri, deosebit de interesant, ca sa va lamuriti despre istoria adevarata: https://codoh.com/about/

  Internetul e plin de asemenea site-uri dar trebuie sa stiti cum sa le gasiti. La fiecare text apare cate o trimitere la alt site iar daca sunt comentarii, apar alte trimteri si asa va faceti o biblioteca revizionista cum am eu, cu peste 300 de site-uri.

  Toata istoria oficiala este o farsa. Toate filmele Hollywood, “istorice”, sunt maculatura.

 7. Iosif Bergmanowitz apare pe internet doar pe pagina voastra. E atat de expert incat nu apare deloc pe internet. Nu a publicat nimic, nu a postat nimic, nu exista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *