Home / Chestiunea Evreiască / Elemente Internationale în Romania și Cel Mai Bun Dintre Goyim

Elemente Internationale în Romania și Cel Mai Bun Dintre Goyim

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 27, 2018

Jidannis, premiat pentru obediență.

Justitiarul:

Motto: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881)

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit vineri, 19 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, o delegație a Comitetului Evreiesc American (American Jewish Committee – AJC), condusă de președintele executiv, domnul David Harris. La întrevedere a participat și domnul Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România (FCER).” (Site administrația prezidențială: http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa) Aceleași personaje s-au întâlnit și în vara anului trecut la București, cand s-a discutat despre „necesitatea” ca toți funcționarii publici să urmeze cursuri despre holocaust! (https://www.bzi.ro/iohannis-vrea-ca-toti-angajatii-la-stat-sa-faca-cursuri-despre-holocaust-562551)

Klaus Iohannis a fost decorat de aceiași evrei de la American Jewish Committee (AJC) în data de 5 iunie 2017, înaintea întâlnirii cu Donald Trump de la Washington din 9 iunie, cu distincţia „Light Unto the Nations” – cea mai înaltă distincţie a organizaţiei American Jewish Committee! –  fiindcă președintele „neamț” al României susține că în România a fost holocaust și noi, românii, suntem neam de criminali, deci e musai să plătim miliarde de euro despăgubiri statului Israel! Abia în ultima zi a vizitei din SUA, fanariotul Iohannis a avut dreptul să atingă cu buzele dosul șalvarilor sultanului Trump. Citiți aici adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA, nu aburelile propagandei iohanniste: Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA

Într-adevăr a fost decorat pentru meritele sale de a fi cel mai bun dintre goyim, chiar singurul care a îndrăznit să re-criminalizeze eroii neamului, în fond revalidând sentințele tribunalelor bolșevice date împotriva marilor personalități românești prin celebra lege 217/2015.

goyim

Nici tribunalul de la Nuremberg nu a condamnat mișcarea legionară ca fiind fascistă, dar Iohannis a făcut-o în delirul aplauzelor evreiești.

Klaus Iohannis este conștient că numai obediența totală față de sioniștii iudeo-masoni – cei care „trudesc” pentru globalizarea planetei în beneficiul neamului lor – îi pot asigura „firmanul” pentru al doilea mandat de „domn” fanariot în tronul de la Cotroceni, ca să totalizeze cei zece ani ca șef peste colonie, așa cum ne-a anunțat de la prima înscăunare că-i musai nevoie de „peroada aceasta” – cum spune el scrâșnit – ca să-și realizeze „programul” Ce program? Păi, cel de destructurare a statului român, de „privatizare” către străini a puținelor societăți comerciale care au mai rămas românilor, programul pentru plățile unor despăgubiri enorme către statul Israel și persoane fizice pentru un așa-zis holocaust din România (Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)), programul depopulării masivă a Românie prin exodul românilor către alte țări și înlocuirea lor cu alte etnii și în final – bomboana pe colivă! – dezmembrarea țării.

Klaus Iohannis a fost plantat la Cotroceni cu sprijinul direct al evreului Soros, acesta fiind acum și la originea  protestelor anti-naționale ale tefeliștilor (TFL – „Tinerii Frumoși și Liberi”), chipurile pentru „apărarea justiției”, în țările din Europa de Est ale căror guverne s-au cam prins că sunt jefuite de firmele multinaționale.

Cei de la Justițiarul nu se sfiesc în a numi jidanul. Au niște articole bune, mergeți la ei pe site să vedeți.

Când se încearcă dezmembrarea țării, putem oare să contăm pe un etnic sas că va apăra integritatea teritorială?

La urma urmei, citind toate cele de mai sus, ne putem da seama cât de mult înseamnă un juramânt pentru domnul Jidannis.

Nu prea înseamnă nimic.

Nu întâmplător cosilierul principal al lui Klaus Iohannis este evreica Sandra Pralong, prima directoare a Fundației Soros din Romania și la fel, nu întâmplător, președintele a numit, imediat după instalare sa la Cotroceni, directori la SRI și SIE doi evrei (Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu), amândoi foști angajați/bursieri ai lui Soros!!!

În ’89, generația mea a ieșit în stradă împotriva sistemului represiv al dictaturii ceaușiste, tefeliști lui Soros ies pe invers, să susțină noua securitate!

Dacă modelul este ca o generație să se opună sistemului și una să îl susțină, abia aștept ca generația Z. să ajungă adulți.

Pe timpul vieții noastre vom avea o ultimă șansă de a recupera România.

Și va fi o luptă glorioasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *