Home / Chestiunea Jidănească / Klaus Iohannis folosește holocaustul ca măciucă împotriva nevaccinaților

Klaus Iohannis folosește holocaustul ca măciucă împotriva nevaccinaților

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 11, 2021

Klaus Iohannis folosește holocaustul ca măciucă împotriva nevaccinaților

Klaus Iohannis folosește holocaustul ca măciucă împotriva nevaccinaților

Klaus Iohannis, cel mai bun dintre goyim, folosește același truc obosit, acuzându-i pe români de holocaust.

Via R3Media:

Președintele României, Klaus Iohannis, a asemuit victimele holocaustului cu victimele celor care se îndoiesc de eficiența vaccinării anti-covid, afirmând că foarte mulți dintre aceștia „sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”.

Nu e prima oară când Iohannis face astfel de derapaje, anul trecut acesta a afirmat că protestele pentru libertate sunt “vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului“.

Unii români și mulți străini compară în mod neinspirat nevaccinații cu Jidanii care au suferit fictiv pe masa doctorului Mengele. Amintiți-le acestora, atunci când îi auziți folosind expresia “dictatura fascistă sanitară” sau “dictatura nazistă sanitară” că regimul fascist și național-socialist au fost regimuri naționale, care favorizau majoritatea etnică a statelor lor, pe când actuala dictatură este una internaționalistă, favorizând minoritățile de orice fel împotriva majorității, iar experimentul vaccinal este unul neobolșevic, pregățit cu tot cu gulaguri de izolare.

Într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Comemorării Victimelor Holocaustului, Iohannis a făcut apel la toți actorii politici ”responsabili” să acționeze hotărât împotriva oricăror încercări de dezbinare, să se implice direct și concret în direcția promovării valorilor toleranței.

Câte zile de comemorare a holocoastelor sunt într-un an? Am impresia că este a treia de anul acesta.

„Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”.

Virusul teribil este FRICA. Semenii noștri în proporție de 30% s-au lăsat copleșiți de spaima răspândită prin “surse oficiale” și s-au inoculat cu serul experimental, supunându-se la efecte adverse nebănuite pe termen lung. Acesta este adevăratul genocid, pe care Arahat și Jidannis îl susțin în fiecare zi, acestea sunt crimele împotriva omenirii, iar nevaccinații pursânge sunt singurii care pot asigura supraviețuirea neamului nostru și un viitor pentru copiii din România.

 

„Lecția dură a Holocaustului trebuie să funcționeze ca un far care să ne ghideze pe drumul nostru european, iar pe puținii supraviețuitori pe care timpul ni-i îngăduie trebuie să îi prețuim și onorăm. Crimele trebuie cunoscute, criminalii trebuie expuși oprobiului public, memoria victimelor trebuie păstrată, iar pe supraviețuitorii și urmașii acestora trebuie să îi sprijinim. Este necesar să ne asumăm în mod onest trecutul traumatic și să vorbim deschis tinerelor generații despre Holocaust. Numai în acest fel vom putea lupta împotriva încercărilor de falsificare a istoriei, tentativelor din ce în ce mai dese de reabilitare a criminalilor și negare a suferințelor victimelor inocente”, a transmis Iohannis în mesajul său citat de Administrația Prezidențială.

Șeful statului a mai spus că, din păcate, situația pandemică a favorizat manifestările de ură, indiferență, intoleranță, antisemitism și xenofobie.

“Lecția dură a Holocaustului” pentru România este următoarea: Chiar dacă faci tot ce poți să-i ajuți pe jidani, cum a făcut România cu cei 600.000 care au fost protejați de Ion Antonescu în timpul celui de-al doilea război mondial, aceștia nu vor ezita să mintă deceniu după deceniu, nu vor ezita să te acuze de crime imaginare, să continuie extorcarea de bani și chiar întemnițarea celor care mărturisesc adevărul, cum vor să facă în cazul colonelului Vasile Zărnescu.

„În acest context, comunicarea în mediul on-line a devenit cel mai important și răspândit instrument, un mediu în care dezinformările, discursul plin de ură și știrile false s-au propagat foarte ușor și au alimentat sentimente de neîncredere și nesiguranță. Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității. Să nu rămânem indiferenți în fața acestui avânt care riscă să macine fundamentul democrației noastre. Astfel de manifestări sunt absolut intolerabile”, se mai arată în mesajul președintelui.

În acest paragraf ne dă o veste bună. Când spune “discusul plin de ură și știrile false care s-au propagat foarte ușor”, se referă la știrile reale și adevărul care se propagă tot mai bine în România ocupată, prin intermediul site-urilor naționaliste (Incorect Politic) și a rețelelor de socializare (Telegram), lucru evidențiat de procentul mare de  nevaccinați, semn al sănătății neamului nostru.

Suntem într-o poziție favorabilă față de alte țări din Europa în care vaccinații sunt majoritari. Tocmai din cauza acestui fapt favorabil, sistemul este disperat să crească procentul vaccinaților și încearcă orice tertip, de la tombole la constrângeri și acuzații de nazism, președintele folosindu-se de cartea holocaustică pentru a impune o falsă vinovăție în speranța că mai agață câțiva la caruselul vaccinării, care nu se va termina nici cu trei, nici cu patru doze.

Nu cedați. Prăbușirea regimului este iminentă, este o bestie încolțită care atacă în disperare.

Fiți puternici și afimați cu încredere în Dumnezeu că libertatea nu se negociază. Fără compromis!

9 comments

 1. NU ESTE INTERESANT FAPTUL CA ‘VICTIMELE HOLOCAUSTULUI’, DIN ADRESA LOR OFICIALA CATRE TRIBUNALUL INTERNATIONAL, IN CARE EI CER OPRIREA VACCINARII OBLIGATORII SI A PASAPORTULUI VERDE , -e pe acest blog ! – FOLOSESC ACUZATIA IN SENS INVERS, FOLOSIND NURNBERGUL SI INTERDICTIA NURNBERGULUI DE A TE ATINGE DE CORPUL UMAN ???

  IOHANNIS AR TREBUI DAT IN JUDECATA PENTRU ACEASTA COMPARATIE, CHIAR DE CATRE CEI CARE SUSTIN DREPTUL LA AUTOAPARARE, DIN COMITETUL SUPRAVIETUITORILOR HOLOCAUSTULUI, DE PE ACEST BLOG !

  FELICITARI PENTRU MATERIALUL CARE SE ADRESEAZA TRIBUNALULUI INTERNATIONAL PENTRU OPRIREA PASAPORTULUI VACCINAL OBLIGATORIU !

  JOS CU ABERATIILE LUI IOHANNIS CARE NU STIE CA “URA” NUUU ESTE UN TERMEN JURIDIC CACI ESTE MULT PREA VAG SI NEDEFINIBIL !!!

  O SPUNE SI ERIC ZEMMOUR, IUDEUL ALGERIAN SEFARD, TRADITIONALIST SI ZIONIST, VOIT DE MULTI FRANCEZI -CA EL !!!- LA CARMA TARII CARE CERE ABOLIREA LEGILOR MEMORIALE SI A LEGII PLEVEN CARE CONDAMNA DISCRIMINARILE RASIALE .

  ZEMMOUR E BAGAT IN TOATE TELEVIZIUNILE PENTRU CA ESTE ANTIISLAMIST SI ZIONIST, DAR CEREREA LUI DE INLATURARE A LEGILOR ANTIRASISTE SI ANTIHOLOCAUSTICE, PUNE MULTA LUME PE GANDURI !

  UNDE DAI SI UNDE CRAPA ! vorba romanului !

  LOVESTI INTR-O PARTE SI LUMINEZI LUMEA IN CEALALTA PARTE .

  ASA SI CU GLOABA IOHANNIS , CARE NU STIE PE CE LUME PASTE !

 2. Stim ca aproape tot ce scoate Werneru pe gura i se va intoarce ca un bumerang in dinti cat de curand. Am realizat 2 colaje cu declaratii ale oamenilor liberi din ultimele doua saptamani: https://www.hashcut.com/v/x2QnvuJ + https://www.hashcut.com/v/x3dkkca

 3. Era firesc si pasul acesta: nevaccinatii sa fie acuzati de boala raspandita de fapt de cei vaccinati. Din repetarea obsesiva a cuvantului “fanatici”, incepand cu Referendumul pentru normalitate din 2018, ne putem da seama cat de furios si neputincios se simte acest slugoi al diavolului. Fiecare invectiva (in mintea lui bolovanoasa) a Wernerului – fanatici, antisemiti, xenofobi, etc, imi umple sufletul de bucurie. Pentru mine, ca si pentru toti camarazii si cititorii Incorect Politic, acestea sunt niste complimente. Care, nu-i asa, “noblesse oblige”, ne indeamna sa fim demni de renume, sa fim si mai fanatici, antisemiti si xenofobi. Doamne-ajuta!

  • Alexandru Balcu October 11, 2021 at 10:02 pm

   ”XENOFOBÍE s. f. Atitudine de teamă, respingere și ură față de persoanele străine de grupul etnic din care face parte subiectul. – Din fr. xénophobie.
   sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de blaurb. acțiuni
   xenofobie sf [At: IBRĂILEANU, SP. CR. 1899 / Pl: ~ii / E: xénophobie] 1-2 Ură față de străini sau față de tot ceea ce este străin. 3 Fenomen de patologie socială care se manifestă prin teamă și ostilitate față de tot ceea ce este străin.
   sursa: MDA2 (2010) adăugată de raduborza acțiuni
   xenofobie s.f. Ură, aversiune față de străini și față de tot ceea ce este străin. ♦ Spec. Fenomen de patologie socială care se manifestă prin teamă și ostilitate față de tot ceea ce este străin. Xenofobia, antiliberalismul și mai toate celelalte aspecte sînt, de fapt, atitudini economice (CĂL.). • g.-d. -iei. /fr. xénophobie.”

   Nu cred că ar trebui ca românașii să fie…”mai fanatici, antisemiti si xenofobi”.
   Primul și ultimul cuvânt creează multă confuzie… și orice exagerare(extremă) generează …reacție, evident, de cele mai multe ori, negativă.
   Cel din mijloc, este ”hrana” căpușelor, chiar dacă-s născute p-aci . De ce trebuie să le ….hrănim !?!..lăsăm să se …hrănească !!!! …din TOLERANȚA, românilor !!!!

   • Xenofob vinhe de fapt din cuvantul grecesc xenophobos, care inseamna reticenta fata de straini, nu ura. Adica ceva sanatos, propriu instinctului de conservare uman.
    DEX-ul minte, a inlocuit termenul de reticenta cu cel de ura. Acela o fi sovinism..vedeti, asta e problema, si am spus-o de multe ori in cuvantarile tinute la mitinguri, viclenia merge pana la inlocuirea si/sau demonizarea termenilor. Domnul profesor Ion Coja explica foarte bine diferenta intre nationalism si patriotism si intre nationalism si sovinism. Si, fara suparare, ma deranjeaza cuvantul “românașii”. Ca si “Românica”. Suntem români și traim in România. Eu personal imi doresc sa fiu fanatic pana la sfarsit, adica sa nu ma vaccinez nici amenintat cu cutitul la gat.

    • ”Si, fara suparare, ma deranjeaza cuvantul “românașii”. Ca si “Românica”. Suntem români și traim in România.”
     :)))
     M-am amuzat foarte mult, pe acest comentariu, al tău.
     Am folosit acestă formulare(românașii) ca pe o exprimare ”soft” :). Legat de xenofobie, formularea ta mi se pare mai apropiată de…realitate, decât dex…
     Am observat, în dex, formulări diferite la aceleași cuvinte, fără să de-a o definiție exactă, adecvată…!!!
     Presupunând că ești trecut de a doua tinerețe, aș dori să te întreb dacă-ți amintești cum te-ai vaccinat, în copilărie? Io, din câte-mi amintesc la școală în clasele primare, nu a mers nimeni cu mine, așteptam, toți, liniștiți, la rând, o asistentă măsura cu rigla ”pata” roșie, după prima injecție și spunea ce trebuie făcut. Nu țin minte ca să fi existat reacții ale oamenilor, împotriva procedurilor medicale. Doar unii ”bibliști” erau habotnici, la tratamentele medicale, pe ei îi ”salvează”, fratele iisus, dumnezeu….

     Succes

     • Cat de mult ne-au ajutat si acele vaccinuri ale copilariei (care erau produse de Institutul autohton Cantacuzino, dupa ani de cercetare atat in SUA cat si apoi in România), inca se dezbate in cercurile medicale si stiintifice. Comparatia aceasta, intre vaxxul de acum si vaccinurile copilariei am auzit-o cu totii pana la satietate. Sa nu uitam ca atunci traiam intr-o societate totalitara. Spre asta vrem sa tindem si acum? Pana la urma, cei care refuzam vaccinarea o sa devenim ultimul bastion al libertatii in aceasta lume manata spre sclavie ca o turma speriata. Libertatea nu e atunci cand poti alege, ci atunci cand poti refuza.

     • Alexandru Balcu
      October 12, 2021 at 10:00 pm
      ”…Comparatia aceasta, intre vaxxul de acum si vaccinurile copilariei am auzit-o cu totii pana la satietate. Sa nu uitam ca atunci traiam intr-o societate totalitara…”

      Uffff
      Atenție: nu am comparat vaxx, între ele…. ci, procedurile de…lucru. Reacția oamenilor/copiilor, NU EXISTA!
      Atunci, ni se părea ceva obișnuit, normal… acum (!!!!) parc-ar fi…GENOCID, MASCAT.
      Atunci, nu știam ce este o societate închisă, care-i era motivația…nu aveam cu ce o compara… Acum, când avem posibilitatea CUNOAȘERII(aia, numită ”păcat originar”) ne este mai ușor să vedem. Posibil ca înainte de ’89, prin forțarea autorităților a ”dictaturii”, populația acumula ”tensiune psihică” necesară….revoluției !!!! Așa, au(cam) ieșit oamenii, în stradă….

      ”Sa nu uitam ca atunci traiam intr-o societate totalitara. Spre asta vrem sa tindem si acum?…” atunci, poate, da societate…totalitară, neacceptată de mulți, doar că scopul a fost de ELIMINARE a datoriilor externe…se pare că și …Hitler, a(cam) făcut, la fel…doar că ”joc în joc și pe deasupa alt joc” (spunea cineva de prin…armată), a mai fost un joc, peste toate !!!!
      Și cu permisiunea ta, aș adăuga încă o….belagină:

      ”Neînţeleptul este mânat de râvnă, dar înţeleptul încalecă râvna.
      Neînţeleptul suferă când râvna îl duce la pierdere şi la cădere,
      dar înţeleptul întotdeauna găseşte câştigul în pierdere şi
      înălţarea în cădere”.
      Legile lui Zamolxe

      Succes

 4. Repostare !?

  „Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”….

  Dacă există cineva printre cititorii acestui site, să caute pe internet datele demografice pentru mai multe țări, în ultimii 20-30 ani, s-ar putea evidenția cu cât la sută (%) a crescut numărul de morți, în așazisa pandemie…!!!!

  Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

  „Lecția dură a Holocaustului* trebuie să funcționeze ca un far care să ne ghideze pe drumul nostru european, iar pe puținii supraviețuitori pe care timpul ni-i îngăduie trebuie să îi prețuim și onorăm. Crimele trebuie cunoscute, criminalii trebuie expuși oprobiului public, memoria victimelor trebuie păstrată, iar pe supraviețuitorii și urmașii acestora trebuie să îi sprijinim. Este necesar să ne asumăm în mod onest trecutul traumatic și să vorbim deschis tinerelor generații despre Holocaust. Numai în acest fel vom putea lupta împotriva încercărilor de falsificare a istoriei, tentativelor din ce în ce mai dese de reabilitare a criminalilor și negare a suferințelor victimelor inocente”, a transmis Iohannis în mesajul său citat de Administrația Prezidențială.”

  Lecția dură a Holocaustului*
  *”Instaurarea comunismului în Europa de Est și înființarea Israelului
  9 august 2021|Doctrină naţionalistă, Holocaust

  La ce le-a folosit evreilor instaurarea comunismului în Europa de Est?
  23 mai 2021|Doctrină naţionalistă

  Comunismul și nazismul – cei doi piloni ai statului Israel

  Domnule profesor ION COJA, ați publicat de curând pe site-ul Dumneavoastră conferința ținută de Benjamin H. Freedman în 1961, la Chicago. I-ați pus și un titlu care nu aparține autorului: Cine a declanșat și la ce au folosit războaiele mondiale? Cu subtitlul Au existat și evrei care au spus adevărul. Un text vechi de 50 de ani. Ce v-a făcut să-l aduceți în atenția cititorilor Dumneavoastră?

  Am citit textul conferinței lui Benjamin H. Freedman pentru prima oară în urmă cu vreo 15 ani. L-am recitit de curând, când cineva mi l-a trimis pe Internet, scos din revista Lumea, numărul pe luna august. M-a copleșit, așa cum nu se întâmplase la prima lectură, în urmă cu mulți ani. Deduc că abia acum, în anul de grație 2010, eu, Ion Coja, sunt pregătit, adică știu destul de multe ca să înțeleg importanța excepțională a acestui text pentru înțelegerea lumii în care trăim. L-am trimis unor prieteni evrei și i-am rugat să-mi spună ce nu este adevărat în acest text, să-mi dea referințe asupra unui autor, evreu sau nu, de la care să aflu de ce acest text nu merită să fie luat în seamă… Din răspunsul lor am înțeles că nu există o contestație serioasă din partea evreilor. Dar evreu a fost și Benjamin H. Freedman, așa că nu e corect să-l opun evreilor, ci unor evrei, hai să le zicem evreii sioniști. Acești evrei sioniști, cei mai vizați de dezvăluirile lui Freedman, din câte am putut eu să aflu, încă nu au contestat cu seriozitate acuzațiile atât de grave aduse de Freedman. S-au mulțumit să spună că așa au mai făcut și alți evrei convertiți. Convertiți la ce? La respectul adevărului?

  Ce informație nouă ați primit din acest text, acum, la recitirea lui?

  Nu am primit nicio informație nouă… Recitirea unui text îți oferă altceva, altă șansă, șansa de a înțelege ceea ce deja știi! Nu e destul să ai în cap informația. Ea trebuie să se integreze, să se așeze la locul ei în mozaicul din creierașul tău și să stabilească niște conexiuni care produc la un moment dat în capul tău ceea ce se numește înțelegere, dumirire. Eu, după ce am recitit declarația lui Benjamin Freedman, am înțeles care este rolul extraordinar de mare pe care l-a avut și îl mai are apariția statului modern Israel pe harta lumii! Cât de mult este implicată existența statului Israel în viața noastră de toate zilele!…”

  ”Șeful statului a mai spus că, din păcate, situația pandemică a favorizat manifestările de ură, indiferență, intoleranță, antisemitism și xenofobie.”

  ură
  ÚRĂ1, (rar) uri, s. f. Sentiment puternic de ostilitate, atitudine dușmănoasă față de cineva sau de ceva. – Din urî (derivat regresiv).
  sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de blaurb. acțiuni

  ură1 sf [At: BIBLIA (1688), 4341/14 / Pl: uri și (îrg) ure / E: drr urî1] 1 (Îoc iubire) Sentiment puternic (și statornic) care îndeamnă pe cineva să-i dorească răul cuiva Si: (îrg) urâciune (2), dușmănie, vrăjmășie. 2 (Îvr; îlv) A se face de ~ cu cineva A se urî (4). 3 (Îrg; îlv) A pune (sau a lua, a avea în) ~ pe cineva A urî (41). 4 (Înv; îe) A veni (sau a duce) (pe cineva) în (sau întru) ~ la (cineva) sau a face (cuiva) ~ A face pe cineva să fie urât de cineva. 5 (Îae) A ajunge să fie urât de cineva. 6 Dorință (constantă) ca ceva să nu se înfăptuiască Si: (reg) urâciune (4). 7 Dorință (constantă) ca ceva să nu (mai) existe Si: (reg) urâciune (5). 8 Aversiune profundă față de ceva Si: (reg) urâciune (6).
  sursa: MDA2 (2010) adăugată de blaurb. acțiuni

  indiferență
  INDIFERÉNT, -Ă, indiferenți, -te, adj. 1. Care nu arată niciun fel de interes (pentru cineva sau ceva); nepăsător, impasibil. 2. Care nu prezintă nicio însemnătate, care nu trezește interes. ◊ Loc. conj. Indiferent dacă… = fără a acorda importanță faptului că…; fie că… ◊ Loc. prep. Indiferent de… = fără a ține seamă de…, oricare ar fi… – Din fr. indifférent, lat. indifferens, -ntis.
  sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de valeriu acțiuni

  INDIFERÉNȚĂ s. f. Starea, atitudinea celui indiferent; lipsă de interes față de cineva sau de ceva; nepăsare, impasibilitate, insensibilitate; răceală. – Din fr. indifférence, lat. indifferentia.
  sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de valeriu acțiuni
  indiferent, ~ă [At: NEGRUZZI, S. I, 150 / Pl: ~nți, ~e / E: fr indifférent, lat indifferens, -ntis] 1-2 av, a (Într-un mod) care nu exprimă nici un fel de interes Si: impasibil, nepăsător. 3-4 av, a (Într-un mod) care nu prezintă nici o însemnătate. 5 av (Îlc) ~ dacă Fără a acorda importanță faptului că… 6 av (Îal) Fie că… 7 av (Îlpp) ~ de… Fără a ține seamă de… 8 av (Îal) Oricare ar fi… 9-10 av, a (Într-un mod) lipsit de afecțiune. 11 av (Îlv) A(-i) fi ~ A nu-i păsa.
  sursa: MDA2 (2010) adăugată de LauraGellner acțiuni

  intoleranță

  INTOLERÁNȚĂ, intoleranțe, s. f. 1. Lipsă de toleranță, de îngăduință; neîngăduință, netoleranță. 2. Incapacitate organică de a suporta anumite medicamente. – Din fr. intolérance.
  sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de valeriu acțiuni

  intoleranță sf [At: MAIORESCU, CR. III, 174 / Pl: ~țe / E: fr intolérance] 1 Refuz de a tolera (greșeli sau) nesupunere la norme Si: neîngăduință, netoleranță. 2 (Log) Incapacitate a unui sistem de a tolera abateri de la norme. 3 (Med) Incapacitate organică de a suporta anumite medicamente sau alimente.
  sursa: MDA2 (2010) adăugată de LauraGellner acțiuni

  XENOFOBÍE s. f. Atitudine de teamă, respingere și ură față de persoanele străine de grupul etnic din care face parte subiectul. – Din fr. xénophobie.
  sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de blaurb. acțiuni

  xenofobie sf [At: IBRĂILEANU, SP. CR. 1899 / Pl: ~ii / E: xénophobie] 1-2 Ură față de străini sau față de tot ceea ce este străin. 3 Fenomen de patologie socială care se manifestă prin teamă și ostilitate față de tot ceea ce este străin.
  sursa: MDA2 (2010) adăugată de raduborza acțiuni

  xenofobie s.f. Ură, aversiune față de străini și față de tot ceea ce este străin. ♦ Spec. Fenomen de patologie socială care se manifestă prin teamă și ostilitate față de tot ceea ce este străin. Xenofobia, antiliberalismul și mai toate celelalte aspecte sînt, de fapt, atitudini economice (CĂL.). • g.-d. -iei. /fr. xénophobie. …

  antisemitism

  ANTISEMITÍSM s. n. Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de evrei. – Din fr. antisémitisme.
  sursa: DEX ’98 (1998) adăugată de ana_zecheru acțiuni

  ANTISEMITÍSM s. n. Atitudine, concepție, doctrină reacționară, rasistă, de ură contra evreilor, provocată de clasele exploatatoare cu scopul de a crea diversiune și a sparge unitatea de luptă a clasei muncitoare. Partidul nostru a combătut cu hotărîre antisemitismul, folosit de clasele exploatatoare ca un instrument perfid de diversiune pentru otrăvirea conștiinței maselor populare. REZ. HOT. I 34.
  sursa: DLRLC (1955-1957) adăugată de blaurb. acțiuni

  ANTISEMITÍSM s. n. Atitudine, concepție reacționară, rasistă, de ură contra evreilor, provocată de clasele exploatatoare, cu scopul de a crea diversiune și a sparge unitatea de luptă a clasei muncitoare. – Fr. antisémitisme.
  sursa: DLRM (1958) adăugată de lgall acțiuni

  ANTISEMITÍSM s.n. Concepție, atitudine de ură împotriva evreilor și de îngrădire a drepturilor lor. [Cf. fr. antisémitisme].
  sursa: DN (1986) adăugată de LauraGellner acțiuni

  ANTISEMITÍSM s. n. atitudine ostilă față de evrei. (< fr. antisémitisme)
  sursa: MDN '00 (2000) adăugată de raduborza acțiuni

  ANTISEMITÍSM n. Concepție și atitudine dușmănoasă față de evrei. /<fr. antisémitisme
  sursa: NODEX (2002) adăugată de siveco acțiuni

  La ultima afirmație, definițiile date sunt…pe lângă.
  O întrebare retorică:
  DE CE EXISTĂ…ANTI…semitism !!!???!!!
  DE CE NU EXISTĂ ȘI
  ANTIROMÂNISM,
  ANTIRUSIANISM
  ANTIBELGIANISM
  ANTIGRECIANISM
  ANTISLOVENIANISM
  ANTICHILENISM
  ANTICUBANISM
  ANTINEPALISM
  ANTI…..
  CI, DOAR …ANTIsemitism!!!!!!

  Cel mai bine aici, se aplică LEGITATEA 6
  ”6. LEGEA CAUZEI SI EFECTULUI
  „Orice cauză are efectul său; orice efect are cauza sa, totul se întâmplă conform Legii. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sunt numeroase planuri ale cauzalităţii, însă nimic nu scapă Legii” – KYBALION

  Acest principiu implică faptul că există o cauză pentru orice efect produs și un efect pentru orice cauză. El explică că totul se întâmplă conform unei legi, că niciodată nimic nu se întâmplă accidental, neprevăzut, că hazardul nu există și că, deoarece există planuri diferite de cauză și efect, planul superior domină totdeauna planul inferior.

  Nimic nu poate scăpa în întregime legii.

  Hermetiștii cunosc până la un anumit punct arta și metodele de a se ridica deasupra planului obișnuit al cauzei și efectului. Ridicându-se mental la un plan superior, ei devin cauză, în loc de a fi efect. Mulțimile se lasă docil duse, ele ascultă de tot ce le înconjoară, de voința și dorința celor mai puternici, de ereditate, sugestie, de toate cauzele exterioare care le dirijează ca pe simpli pioni ai vieții.

  Maeștrii, din contra, se ridică în planul superior, dominând sentimentele și caracterul lor, calitățile și puterile, tot așa de bine ca pe tot ce-i înconjoară. Ei devin stăpâni, în loc de a fi jucați și dirijați de voința altora, precum și de influențele exterioare. Ei se servesc de Lege, în loc de a fi instrumente. Maeștrii ascultă de cauzalitatea principiului superior, însă ei comandă planul lor. În această afirmație există o bogăție de cunoștinţe hermetice. LE ÎNȚELEGE CINE VA PUTEA.”
  https://www.evolutiespirituala.ro/legile-kybalionului-hermes-trismegistos/

  Cel mai bine aici, se aplică și Belagina 16(am mai scris-o)

  ”16.
  Precum copacul cel falnic crește lângă cel mic fără a-i face
  rău, așa să fiți între voi; cel mare să nu lovească pe cel mic și nici
  să-i amărască sufletul, căci va avea datorie mare de dat, la fel ca
  și hoțul. Aruncă un lemn pe râu și mai multe vor veni din susul
  său către tine. Adu-i mulțumire semenului tău, adu-i lumina pe
  chip și în suflet, iar toate acestea le vei găsi mai târziu înflorite în
  inima ta.

  Remer Ra: Ar fi o lume ideală, dar realitatea este cu totul alta.
  Sunt foarte mulți oameni care cred că numai luând de la ceilalți ei
  pot avea mai mult; este evident că ei nu cred în justiția divină. Cum
  funcționează legea cauzei și a efectului în cazul faptelor bune și rele?
  Cei mai mulți nu cred că binele făcut le va fi întors.
  Zamolxe: În primul rând, nici nu trebuie să creadă că binele
  făcut le va fi întors, căci până la urmă se vor căuta pe ei înșişi în
  exterior. Cu exteriorul sunt conectați, fac corp comun, însă trebuie
  făcută diferențierea individualității. Fie că unii înțeleg sau nu, totul
  și toți suntem legați, de la cea mai mică vietate până la cea mai
  mare.
  Universul este un joc al creației. Fiecare se întâlnește doar cu
  ceea ce a creat. Voi însă ați creat un alt joc: jocul reacțiilor și al
  interferențelor. Cât timp vă veți plasa punctele de reper în afara
  voastră, veți suporta consecințele ruperii de ceea ce sunteți cu
  adevărat. În acest caz, veți fi prinși în vârtejul altor creații. Această
  lege nu poate fi prostită; mai devreme sau mai târziu veți da
  socoteală pentru tot ceea ce gândiți, spuneți ți faceți. Cei care se
  eschivează o perioadă, până la urmă tot vor primi nota de plată.
  Orice gând, vorbă sau faptă nu reprezintă altceva decât semințe
  plantate de fiecare pe marele ogor al vieții. Ele vor da roade, fie că
  vreți, fie că nu vreți.
  Încerci să-mi demonstrezi cu exemple că sunt persoane care au
  luat de la ceilalți cu forța, persoane care au supus alte persoane prin
  violență, teamă, diverse înșelăciuni, pentru a le merge mai bine și ai
  în minte și nume. Îți repet, această lege este, ca și celelalte,
  infailibilă. Există o balanță cosmică, o justiție divină, cum o mai
  numesc unii dintre voi. Această justiție este însăși Legea. Nimeni și
  nimic nu funcționează în afara legilor universale. Cu cât o persoană
  se va eschiva mai mult pentru a ocoli legile, cu atât mai grele vor fi
  consecințele, mai amare roadele faptelor lor rele. Iluzia separării de
  întreg, de TOT, vă face să credeți că așa ceva nu este cu putință
  pentru un „descurcăreț”.
  Remer Ra: Adică este posibil ca plata să fie chiar mai mare?
  Zamolxe: Dacă acțiunea ta, consecințele faptelor tale
  influențează în sens negativ mai multe persoane în timp, atunci într-
  adevăr, rodul unei acțiuni negative poate părea mult mai mare.
  Tiranii, dictatorii de tot felul, liderii care conduc prin cruzime și prin
  teamă, au cele mai grele moșteniri de natură karmică. De regulă,
  acestea se întind pe mai multe vieți. Nimeni nu dictează acest lucru,
  legile universale sunt cele care, astfel, refac echilibrul.
  din
  LEGILE LUI ZAMOLXE

  Succes

Leave a Reply

Your email address will not be published.