Home / Chestiunea Jidănească / Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian Katz de la centrul pentru combaterea românismului

Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian Katz de la centrul pentru combaterea românismului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 31, 2021

Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian KatzJidanul Marco Maximilian Katz

Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian Katz

Marko Maximilian Katz, jidanul care conduce Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România, totodată unul din cei care l-au dat în judecată pe colonelul-erou Vasile Zărnescu, a început să-l hărțuiască pe profesorul Ion Coja. Jidanul a trimis o scrisoare lui Alexandru Muraru prin care îi cere să ia măsuri împotriva lui Ion Coja:

Iată comunicatul:

Comunicate de Presa si Scrisori MCA Romania

REF: MCA001/12.08.2021/ ION COJA – HOLODOMOR

Catre Guvernul Romaniei
In atentia Dlui. Alexandru Muraru
Reprezentant Special al Guvernului pentru Combaterea Antisemitismului si a Negationismului

Stimate domnule Muraru,

Fiind prima data cand ma adresez dumneavoastra in mod direct, incep prin a va dori succes in indeplinirea responsabilitatilor care emana din functia cu care ati fost investit la inceputul anului prezent.

Domnule Muraru, adresez atentiei dumneavoastra situatia ignorata de prea mult timp si anume distribuirea in spatiul public, online, a unor opinii si materiale cu caracter pur antisemit si negationist.

Materialele respective sunt nu numai postate pe un blog notoriu ci si distribuite, pe email, catre persoane care nu le solicita. Autorul actelor care fac subiectul acestei scrisori deschise este Ion Coja.

Conf. Ion Coja este un personaj notoriu, care, de prea mult timp, publica fara nici o retinere si cu vadita satisfactie opinii care contravin realitatii istorice, bunului simt, cat si legislatiei in vigoare, legislatie adoptata pentru a pune capat fenomenelor de antisemitism si negationism precum cele generate, cu buna stiinta, in cazul nostru.

Asa cum puteti constata din o lectura rapida a materialelor publicate pe blogul “Ion Coja” (https://ioncoja.ro/), si din vizionarea materialele video postate online, Coja a transformat dezinformarea si alimentarea teoriilor conspirationiste, antisemite, negationiste, antisioniste, intr-o profesie pe care o practica nestingherit.

Mai recent, Coja a trimis catre zeci de destinatari, agentii media si alte persoane mai mult sau mai putin publice un email revoltator pe care il atasam la aceasta scrisoare.

Domnule Muraru, nu este prima data cand MCA Romania atrage atentia asupra toxicului fenomen Coja (purtator de mesaj si continuator al prof. Gheorghe Buzatu), un notoriu propavaduitor al antisemitismului si al negationismului in societatea romaneasca.

Ion Coja ofera o baza „stiintifica”, „temeinic argumentata” si prolifica celor infestati cu idei preconcepute despre evrei si despre tot ce are legatura (sau nu) cu ei (noi)! Activitatea sa nu trece neobservata si alimenteaza antisemitismul din Romania, o tara cu mult prea putini evrei pentru ca acest fenomen sa existe si sa se propage la nivelul actual.

Este un fenomen care, atat timp cat el este ignorat si lasat sa se manifeste liber, arunca in derizoriu toate declaratiile emise, in mod repetat si insistent, de autoritati, cu privire la “progresele inregistrate de Romania in lupta impotriva antisemitismului si a negationismului”.

Domnule Muraru, urmarind cu atentie activitatea dumneavoastra, nu am nici o indoiala ca impartasiti punctele de vedere ale MCA Romania, mai sus expuse. In acest context va rugam sa acordati atentia care se cuvine acestui subiect si sa dispuneti implementarea masurilor care se impun, conform legislatiei in vigoare.

Va multumesc anticipat pentru atentie.

Marco M KATZ
Founding Director

Presiunile acestei minorităti obraznice nu are limite, după ce l-au determinat pe Ioan Aurel Pop să cedeze și să nu-l cinstească pe Nicolae Paulescu, apoi să spună că “episodul legionar nu ne face cinste“, acești jidani turbați urmăresc reducerea la tăcere a oricărei voci pro-românești din țară.

Defapt strategia de combatere a antisemitismului este o strategie de combatere a românismului. Cheia de înțelegere epentru a descifra discursul lor : Antisemitism = Românism

Până acum reacțiile societății civile au fost slabe, câteva asociații au protestat în stradă pentru dreptul la liberă exprimare și o asociație a anunțat o strângere de fonduri pentru Românii dați în judecată pentru idei incorecte politic, însă niciun decident politic nu a vorbit public despre precedentul Vasile Zărnescu, precedent periculos la adresa libertății cuvîntului. Nicio televiziune nu a avut curajul să propună o dezbatere în jurul acestui precedent și nici nu s-a propus abrogarea legilor antiromânești pe baza cărora s-au putut comite aceste abuzuri.

Cu toate acestea, surse apropiate redacției spun că există câteva organizații naționaliste care pregătesc un demers pentru abrogarea legilor antiromânești.

19 comments

 1. Sangele Lui asupra lor si urmasilor lor de blestemati. Sa le aduceti aminte mereu, cine e dusmanul lui Hristos e dusmanul adevarului si e fiu al minciunii.
  in cativa ani israelul dispare

 2. nu evem nimic cu iudeii. dar locul lor e in india de unde au pornit acum 5000 de ani ca sa spurce pamantul cu camataria si vrajitoria

 3. “Numai adevarul poate face pace intre doua popoare de culturi diferite” – Karl Albrecht Schachtschneider

 4. “idei preconcepute”
  -ale “ne-evreilor”?????????????????

 5. cu dl. Coja in instantza fuge completul…..

  • Ahhhh, ce-aș vea să-L văd pe Coja-n instanță, cu toate televiziunile-n direct. Din păcate :(, nu se va putea așa ceva întâmpla că ar trebui(cunoscut și) acceptat ADEVĂRUL(exprimat) de el, reprimat de toți neiubitorii de Legități(Kybalionului, Zamolxe) planetari. Dar culmea, exact, acest lucru va duce la…evoluția civilizației umane (!!!!!). Ideal, fără …cadavre.

   Succes

 6. Domnule Ciumetti , in cazul domnului COLONEL {rtg} Zarnescu I.Vasile a fost simplu . Domnul COLONEL ESTE MILITAR SI…SE SUPUNE ORDINELOR SUPERIORILOR SAI MILITARI . In cazul Profesorului Conferentia Universitar Ioan Coja insa…acesta-i o nuca mult prea tare chiar si pentru coltzii evreilor caci , domnia sa este civil si-n plus , are mai multa stiintza in cap decat au majoritatea jidanilor tradatori de tara ce bantuie inca liberi aceasta tara si destinele ei !

 7. „există câteva organizații naționaliste care pregătesc un demers pentru abrogarea legilor antiromânești.”…
  TREBUIA FĂCUT DEMULT LUCRUL ACESTA!

 8. Un comentariu

  caroline gunderodec 1 septembrie 2021 la 1:11 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.

  “Numai adevarul poate face pace intre doua popoare de culturi diferite” Dr Jurae, prof universitar Karl Albrecht Schachtschneider, Univ Erlangen-Nurnberg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Este intocmai ceea ce s-a ostenit sa faca de-a lungul intregii sale activitati, cu multa truda, curaj si dragoste de pace si de armonie intre poporul evreu si cel roman, mult distinsul nostru profesor Ion Coja,

  Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si sa-l pazeasca de reptilele care misuna peste tot , cu calomnia si defaimarea in guse, precum sunt abrutizatii banului cu care sunt platiti azi propagandistii romanofobi, care vor sa il trateze la modul cel mai nedemn, inuman, si mai nemeritat, precum sunt expertul in malversatii vamale , Maximilian Katz si politrucul care vrea sa ne puna capacul de plumb in cap, dand curs unor legi liberticide, intregului neam romanesc , Alexandru Muraru

  „Nu a existat niciodata in istoria omenirii ca cineva sa plateasca despagubiri de razboi , inca, la 70 de ani (de fapt 75) dupa incheierea razboiului”, declara istoricul Ernst Nolte, ale carui carti, incepand cu „Der Fascismus in seiner Epoche” , sunt carti de referinta in toate bibliotecile universitare ale lumii .Trei volume groase, le gasiti ! Serviti va rog !

  Ori, CE ALT SCOP DECAT CEL LUCRATIV, de beneficii interminabile , poate avea defaimarea profesorului nostru care nu a mintit niciodata pe acest blog sau in cartile sale, intrucat nu l-a interesat decat adevarul stiintific ? Si nu l-a interesat decat sa combata posibilul antisemitism prin mentionarea sistematica a acelor evrei de calitate care au spus mereu adevarul tocmai pentru a nu permite nasterea contrareactiei contra minciunilor atribuite romanilor pe nedrept, cum este cazul acelora care sustin holocaustul din Transnistria , dupa ce statul Israel, a confiscat ilegal Testamentul lui Wilhelm Filderman , cel mai important evreu din timpurile sale, care arata in „Jurnalul” si „Memoriile” sale ca nu a existat holocaust in Transnistria, intrucat prietenul sau, Antonescu, i-a pus masina la dispozitie sa se duca si sa locuiasca in Transnistria, spre a verifica singur acest lucru !
  Ce este absolut inexplicabil este faptul ca desi Filderman a lasat prin testament legalizat in New York, documentele jurnalului sau, Academiei Romane , aceste documente fiind confiscate ilegal de la secretarul lui Filderman(care a si murit la scurt timp dupa aceea, datorita brutalitatii invaziei si jafului trait), sunt azi tinute sub cheie in Israel, si au fost puse exclusiv la dispozitia unor romanofobi precum Jean Ancel(fratele poetului Paul Celan) Volovici, Moscovici (care minte de stinge zicand ca prin Testament Filderman si-a lasat Memoriile si Jurnalul, Israelului), sau Radu Ioanid.

  Sa fie asta politica de stat ?

  Probabil ca este , odata ce profesorului Gheorghe Buzatu , ca si profesorului Ion Coja, li s-a refuzat orice acces la propriile documente , caci au fost ilegal confiscate de Mossad din casa secretarului lui Filderman , care le lasase prin celebrul lui Testament inregistrat in New York, Academiei Romane !

  Sa fie deci asta politica de stat, sa confisti arhivele altui stat si sa-i refuzi orice acces la ele ca sa se apere, aparand adevarul adevarat in mod documentat ?

  Si asta in timp ce tratezi romanii drept vanat liber prin tribunale, cum fac ei actualmente cu extrem de curajosul si de bine documentatul Colonel Vasile Zarnescu, pe care vor sa-l inchida la o varsta atat de inaintata incat inchisoarea este ca si o condamnare la moarte ?

  Sa fie aceasta politica ilegala o politica de stat , atat pentru Guvernul Israelian cat si pentru Guvernul Roman ?

  Daca este politica de stat, atunci este important sa afle acesti politicieni:

  CA SUNT EXTREM DE NUMEROSI ACEI EVREI DIN LUMEA INTREAGA CARE VOR ADEVARUL ADEVARAT SA TRIUMFE, PESTE TOT SI TOTDEAUNA, CA SA POATA TRAI IN PERFECTA ARMONIE CU POPOARELE GAZDA .

  Este deviza ilustrului nostru profesor Ion Coja , despre care politrucii abrutizati de foamea lor de bani, intentioneaza sa-l haituiasca prin tribunale, printr-un construct de minciuni si calomnii,

  NERUSINATE !

  PE CAT DE PERVERSE SI DE LABARTATE.

  SI ASTA, DESI PROFESORUL NOSTRU ARE O VARSTA FRUMOASA, EL NU MAI ARE 20 DE ANI , SI MERITA OCROTIT IN LOC SA FIE AGRESAT PRIN TRIBUNALE.

  DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE SI SA-L APERE DE ANTI- OAMENII CARE ALEARGA ORBESTE DUPA BANI !

  PENTRU CA NU STIU ALTCEVA.

 9. Robert Horvath cineast SUA

  Sunt alaturi de Ion Coja !
  Aceste sunt vorbele cu care ma voi adresa celor veniti la expozitia dedicata lui Mihai Eminescu
  LUCEAFARUL INTERZIS !
  Voi continua: Suntem la 30 de ani dela Revolutie , cand romanii s-au ridicat pentru dreptul de spune , ce gandesc.
  Acum profesorul Coja este la mare primejdie. La un pas sa devina :
  PRIZONIER POLITIC!
  Sunt cineast. Reprezint alaturi de sotia mea Kiyoko televiziunea japoneza la NY. Port ecusonul Press. In aceasta calitate ma voi adresa jurnalistilor americani si straini , in apararea lui
  Ion Coja. In apararea libertatii de expresie in Romania. Unde pana si poetul national Mihai Eminescu este interzis. Nu sunt todeauna de acord cu Coja. Dar intr-o democratie fiecare are dreptul sa spuna ce vrea si unde vrea. Sunt alaturi de el cand spune:
  Romanii nu i-au trimis pe evrei la Holocaust si i-au salvat dela Holocaust. Romania este singura tara din Europa unde nu a fost Holocaust.
  Sub pretextul luptei impotriva antisemitismului o teribila Inchizitie sugruma Romania.
  Eu cineastul Robert Horvath am creiat celebrul scandal ICR New York , cand am chemat politia americana , la o expozitie antisemita organizata de statul roman. Scandalul a zdruncinat puterea dela Bucuresti.
  Anunt pe aceasta cale un scandal international fara precedent in cazul in care , Ion Coja va fii privat de libertate.
  Libertatea pentru care ne-an ridicat cu totii in 89. !
  Robert Horvath cineast SUA

 10. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Mă îndoiesc asupra faptului că Caț (Caț se pronunță în românește, Caț se scrie – spunea regretatul academician lingvist Alexandru Graur) se mai ocupă cu astfel de lucruri. Pagina MCA România este o pagină creată special pentru a demonstra evreilor din afară, că există și în România evrei vrednici care luptă cu antisemitismul. https://antisemitism.ro/
  Această pagină nu mai are postări din anul 2015. Nimeni nu indică sursa Scrisorii emisă de MCA. Cred că este un fake news.

 11. Robert Horvath Cineast NY

  ISTORIA ROMANIEI INTRE ADEVAR SI MINCIUNA !
  Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre perioade
  ale istoriei, vremuri ale nazismului, România a ajutat la salvarea a 400.000 de
  evrei, care au venit în Israel şi au ajutat la construirea acestui stat, dar
  şi-au păstrat şi identitatea şi cultura şi dragostea pentru România”, a spus, în
  enleză, Shimon Peres Presedintele Israelului. cu această ocazie, adăugând că doreşte să mulţumească pentru aceasta poporului român.

  POZITIA MARESALULUI ANTONESCU, CARACTERUL UNIC AL SOCIETATII SI MAI ALES UMANITATEA ROMANILOR A SALVAT MAI MULT DE UN MILION DE EVTREI DE EVREI DE LA MOARTE.
  DEPE TERITORIUUL ROMANIEI NU A FOST TRIMIS NICI UN ROMAN CATRE LAGARELE DE CONCENTRARE.
  Cu ocazia vizitei de acum cateva in Romania Presedintele Israelului declara
  intr-o conferinta de presa :“Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre perioade
  ale istoriei, vremuri ale nazismului, România a ajutat la salvarea a 400.000 de
  evrei,. Acest ultra important moment din conferinta de presa sustinuta de Presedintele Peres la Bucuresti a fost ignorat, fie cu buna stiinta, fie din incompetenta, de presa din Romania. Se stie rolul controversat jucat de Romania in timpul Holocaustului. Gestul sefului statului israelian de a multimi Romaniei pentru salvarea a 400 de mii de evrei are o greutate uriasa in procesul de reabilitare a Romaniei .

  Daca cititi articolelele mele din New York Magazin veti observa o clara distinctie. Nu neg nici-o o clipa atrocitatile si responsabilitatea statului roman in primele 6 luni de razboi. Moartea unui singur om nevinovat este de de ajuns. Restul este o statistica. Enciclopedia iudaica ( care nu avea nici un interes sa minimalizeze lucrurile) mentioneaza 40.000 de victime iar comisia lui Wiesel aproape un milion .Raportat la populatie Romania depaseste cu mult chiar Germania lui Hitler prin crimele comise.
  Antonescu a fost o personalitate complexa si contradictorie. Una din ciudatenile lui era impartirea evreilor in doua categorii. Pe cei din afara regatului ( Basarabia ) ai ura de moarte. Ai considera dusmani ai armatei si a statului roman. Ai numea ” evreii lor “. Pe evreii din Regatul Romaniei ai considera cetateni onesti si ai numea ” evreii mei ”
  Intr-o Europa ocupata de Hitler si cu trupe germane in tara apare un document absolut uluitor ( Sedinta a Consiliul de
  ministrii ) : ” Mi-am luat angajamentul sa asigur viata si libertatea evreilor romani si ma voi tine de cuvant “.
  Nu stiu la exact la ce documente va referiti dar stiu ca seful propagandei naziste avea zeci de agenti la Bucuresti si acces la mai multe documente decat eu si dumneavoastra si chiar mai multe decat domnul Wiesel. Iata ce spune Goebels in jurnalul lui personal : M-am dus de mai multe ori la Hitler şi i-am spus că Antonescu conduce cu ajutorul duşmanilor noştri. Sub nasul nostru pleacă nenumărate vapoare cu evrei spre Palestina. S-a ajuns să se trimită alimente pentru evreii români din Franţa”
  La noi totul se face dupa convenienta sau avantaje de moment. Dupa ce Iliescu
  declara ca in Romania nu a avut loc Hocaust , pe baza exact exact a acelasi documente se ajunge peste doua luni la concluzii exact opuse. La noi negationistii asi dau mana cu maestrii exagerarii. In timp ce primii incearca sa convinga pe naivii ca toti evreii din Basarabia erau comunisti Comisia incearca sa conviga ca romanii sunt cei mai mari criminali din istorie. Todeauna au existat si vor exita evrei comunisti, dar majoritatea populatiei era formata din negustori. Nu cred ca ai asteptau cu bratele intinse pe sovietici sa le ea pravaliile si apoi sa-i trimeata in Siberia, cum de altfel sa si intamplat. Cum nu pot sa cred ca taranul roman ,elementul de baza a a armatei romane sa infaptuiasca exact in in aceiasi perioda de timp, crime cu mult mai numeroase dacat masina de razboi hitlerista, indocrinata si avand la dispozitie unitati SS specializate in operatii de “curatire”. Sunt sincer convins ca specialistii straini majoritari evrei din Comisia Wiesel sunt oameni competenti cu inalte calitati morale. Niste oameni de bine care au cautat sa stabileasca adevarul. Acesti oameni cunosteau multe dar nu aveau cunostinte elementare despre istoria si mentalitatea romaneasca. Si deloc geografie. ASTFEL IN CONCLUZIA COMISIEI WIESEL SE SPUNE : “SA AJUNS LA ANIHILAREA INTREGII POPOLATII EVREIESTI DE PE TERITORIUL ROMANIEI DESI IN UNELE TERITORII EI AU SUPRAVIETUIT. ADEVARUL ESTE EXACT INVERS. TERITORIUL UNDE EVREII AU SUPRAVIETUIT ( CU EXCEPTIA ARDEALULUI DE NORD CARE ERA SUB CONTROLUL UNGURESC ) REPREZINTA EXACT TERITORIUL ROMANIEI ACTUALE.

  Acum mai multi ani am scris un scenariu si am pregatit un film despre actul de la 23 August. El a fost facut de rege impreuna cu seviciul american. A trebuit sa ma documentez despre perioada anterioara intoarcerii armelor. Am citit sute de documente timp de doi ani. Am petrecut multe zile in biblioteci evreiesti si americane. Aproape fara voia mea am ajuns un specialist in domeniu. Am discutat cu martori ai evenimentelor, evrei care au trait sub Antonescu si ofiteri ai armatei romane.
  Afirmatia ca elita societatii romanesti era pro germana si profund antisemita este falsa. Chiar antisemitismul lui Antonescu se poate pune sub semnul intrebarii. Incepand de la mama adoptiva si terminand cu logonica de la Londra in toate problemele care necesitau incredere sa bazat pe evrei. Doctorul, arhitectul, bancherul etc erau toti evrei . Antisemitismul lui Antonescu era de natura economica. In peroada antebelica si in timpul razboiului aproape toata puterea economica era in mana evreilor. Evreii erau majoritarii in meseriile specifice clasei mijlocii : avocati, contabili doctori si asa mai departe. Antonescu a incercat o “romanizare ” adica trasferul de capital evreiesc catre cel romanesc. In cateva luni economia sa apropiat de colaps. Primi care l-au sfatuit sa o lase mai moale au fost germanii care aveau nevoie de stabilitate, mai ales ca petrolul romanesc era un element esential masinii de razboi.
  La mai putin de un an Antonescu a tinut un important discurs in care a anuntat renuntarea la romanizare spunand ca ” nu avem tehnicieni ” si ca eforturile de sprijinire a frontului sunt prioritare.
  Consecinta a fost ca pana la sfarsitul razboiui cu exceptia exproprierii unor proprietati agricole nimeni nu sa atins cu un deget de propritatile evreiesti. Aceasta caracteristica unica a economiei romanesti a fost ca tara sa aiba un nivel de trai acceptabil chiar si pe timp de razboi. Indraznesc sa spun ca periada antonesciana a fost o alianta intre puterea militara si politica a statului si puterea financiara si industriala a evreimii. Paradoxal pana la hotarire de a pune in aplicarea a solutiei finale adicarea licidarea populatiei evreiesti, Hitler a acceptat aceasta formula economica. El avea nevoie de liniste si petrol romanesc. Exista numeroase documente al ambasadei germane de la Bucuresti despre sfaturile Berlinului.
  Pragmatismul lui Antonescu a mers atat de departe ancat nu sa atins nici de proprietatile anglo- americane. Aviatorii americani bombardand in jurul de Ploiesti sondele capitalistilor….evrei.
  In aceste conditii pe teritoriul regatului Roman ( nu ma refer la teritorile recucerite in Rasarit ) nu putea fi vorba de Holocaust. Nimeni nu trebue sa nege suferintele evreilor si legile rasiste dar trebue sa tina cont de momentul istoric si de faptul ca trupele nemtesti erau in tara . In ultima istanta cel mai important lucru este ca evreii romani au supravietuit
  Cel mai mare fals si cel mai periculos este afirmatia ca Romania a fost un stat fascist si ca societatea romaneasca a fost antisemita. La nivelul elitelor absolut fals. Dupa lichidarea legionarilor sa instaurat o dictatura militara moderata.
  In apararea evreilor sa ridicat, monarhia, partidele istorice, biserica si cea mare parte a intelectualilor.
  Antisemiti au existat si vor exista intodeauna. Un lucru este cert si verificabil ….Antisemitismul sub regimul lui Antonescu era inferior societatii romanesti de astazi. Nu ramane decat sa discutati cu martori oculari.
  Confuzia continua. Antonescu ia lichidat pe legionari. Romanii au facut un gest unic in istorie. Intr-o tara in care erau trupe germane NU A PLECAT NICIUN EVREU ROMAN CATRE LAGARE DE CONCENTRARE. Adevarul istoric nu poate fi negat si reinterpretat dupa convenienta. Statul Israel a fost creiat in mare parte la inceputuri din evrei din Romania. Dupa actiunea Margareta din Ungaria 1 care a insemnat neutralizarea lui Horty, ocuparea tarii de catre germani si trimiterea catre lagarele mortii a tuturor evreilor ( inclusiv din Ardealul de nord ) sa trecut la Margareta 2. Antonescu a fost chemat la Berlin pentru a fi arestat. Dupa cateva amanari sub pretextul de a fi bolnav Maresalul sa intalnit cu Hitler. I sa pus pe masa un dosar legat in piele rosie. Ei continea dosarul tradarii, adica toate incercariile de a semna o pace separata cu rusii si aliatii occidentali.I sa cerut DESFINTAREA MONARHIEI SI PREDAREA INTREGII POPULATII EVREIESTI. Antonescu a cerut 5 minute de gandire. Sa reintors.
  A REFUZAT. Datorita acestui gest populatia evreiasca din Romania a supravietuit. A fost lasat sa se intoarca in tara si deteriorarea situatiei de pe front a facut ca intentiile germane sa nu fie pus in aplicare. SALVAREA INTREGII POPULATII EVREIESTI DE PE TERITORIUL REGATULUI ROMAN REPREZINTA UN MOMENT UNIC IN ISTORIA CELUI DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL SI POATE A INTREGII ISTORII A UMANITATII. Istoria este facuta de invingatori si nu de invinsi. Nu este rolul meu nici de a ridica o statue a lui Antonescu nici de a o darama. Ma refer numai prin documente la adevarul istoric. Nu pot admite ca copii israelieni pe buna dreptete sa fie mandrii de infaptuirile pariintiilor lor, care au creiat din desert o gradina. In timp ce copii romanilor sa invete ca bumicii lor au fost criminali si sa se intoarca de la scoala plangand. ISTORIA TREBUE RECUPERATA. ATAT CAT TRAIM IN MINCIUNA SI LIPSA DE DEMNITATE NU EXISTA VIITOR. Int-o zi faptele romanilor vor aparea in cartile de istorie si intreaga lume va afla adevarul. Cu riscul de a ma repeta. ROMANII AU CREIAT UN MIRACOL UNIC IN ISTORIE SI POT FI PE DEPLIN MANDRII DE EL.
  DIFERENTA INTRE ANTONESCU SI HORTY
  Ion Antonescu a fost a fost un om plin de demnitate si de un curaj nebun. In Europa au fost salvati, un copilas, doi batranei , un agent parasutat de catre aliati. Antonescu a salvat aproape de la o moarte sigura peste un milion jumate de evrei. Nu exista in toata istoria celui de al doilea razboi mondial un document care sa atinga prin maretie si daca vreti poezia sacrificiului cel semnat de guverul roman ( la ordinul maresului ), in care se cere scoaterea din lagarele de concentrare naziste a evreilor romani si predarea lor catre autoritatile romane. Stia ca nu are nici-o sansa dar a facut-o. Poiezie, nebunie, curaj si demnitate. In acest sens cred ca Ion Antonescu a fost un mare si adevarat poet. Un poet care a dat glas umanitatii romanilor. Acum cativa ani autoritatle maghiare l-au reinmormantat pe Horty. La ceremonie au participat rabini din toata lumea. Supravietuitori i-au laudat curajul in incercarea nereusita de a salva evreii unguri. Antonescu in schimb ia salvat pe evreii din regatul Romaniei si a fost impuscat ca un…caine.

  Robert Horvath DEVA
  Cineast New York

 12. “Motanul” asta decalotat este un ca-Kat(z) castrat,
  prea mult in ploaie lasat, si-n cufureala transformat.
  Basina cu spume-clabuci scremute printre puhave buci,
  Nu sti de unde sa-l apuci, are creierul facut muci.

 13. The Second World War as Jewish-Scripted Mass Murder and Destruction: How the ‘Master Race’ of ‘Jew’ Supremacists Started and Won the Second World War

  https://www.big-lies.org/how-master-race-won-ww2/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *