Home / Chestiunea Jidănească / SFIDARE! MEGA-SINAGOGĂ Pe teritoriul României!

SFIDARE! MEGA-SINAGOGĂ Pe teritoriul României!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 2, 2019

ACTUALIZARE 4 ianuarie:

Sfidarea nu se lasă fară consecințe! Cătălin Berenchi și-a îndreptat privirea spre această sinagogă. Cătălin a reușit, printr-un proces lung, să oprească construirea mega-moscheei în capitală.

Să-i dea Dumnezeu sănătate să reușască să oprească și construcția sinagogii!

https://www.facebook.com/pg/Catalin-Berenghi-1715989055291587/posts/?ref=page_internal

Reacțiile sunt încurajatoare!

Știrea inițială:

Pentru cine este dezamăgit că nu s-a construit Mega-Moscheea, nu fiți triști, vom avea o Mega-Sinagogă!

Imaginile sunt din Sighetul Marmației, din 2017, când s-a pus piatra de temelie a cele mai mari sinagogi din centrul și estul Europei.

Acești distinși domni din filmarea de mai sus sunt membri cotizanți ai ocultei B’nai Brith, alianța universală israelită. Oficial sunt comunitatea evreilor din New York, sunt din S.U.A., Argentina, Spania, peste tot.

În Sighetul Marmației, conform informațiilor lui Mircea Șerban, locuiesc 58 de evrei.

Defapt jumătate din acest număr sunt iudei, iar jumătate sunt români filosemiți. Pentru cine se construiește sinagoga?

În localitate mai există o sinagogă.

Acest subiect este dezbătut în cadrul emisiunii Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane.

De la  1:00:03:

Mircea Șerban pune la un moment dat o întrebare, dacă statul Israel nu permite non-evreilor să construiască case pe teritoriul său, statul român de ce permite ne-românilor să construiască?

Faptul că se construiește o mega-sinagogă în țară, dar nu se știe pentru cine (având în vedere datele oficiale despre numărul evreilor) îmi dă serios de gândit. Am auzit, din mai multe surse, o informație cum că ar fi către două milioane de iudei în România, nedeclarați. Mai mult, în fiecare săptămână ar ateriza zeci de iude la București pentru a-și recupera cetățenia cedată în perioada ceaușișta. Inițial nu am dat crezare informației, părea exagerată, dar faptul că se construiește o mega-sinagogă tocmai în România mă pune pe gânduri…

La Sighetul Marmației mai activează o filială a clubului Rotary.

E totuși interesant cât de discret a fost evenimentul întrucât s-a difuzat doar la un post de știri local. Nu ai văzut isterie pe facebook pentru că se face o mega-sinagogă pentru 58 de evrei și n-ai auzit slogane de tipul “vrem pedagogi, nu sinagogi”.

Să fie o coincidență?

23 comments

 1. Trebuie dinamitată! Aurel Vainer și Liviu Beliș pretind că în România ar mai fi circa 7.000 de jidani. Escrocul cu dosare penale mușamalizate de Parchet Maximilian Marco Katz (pe numele din buletin Matei Marcu Katz) se vaită c-ar mai fi doar 3.000 de jidani! La ultimul recensămînt au apărut circa 1.800 de mii de indivizi care nu și-au declarat naționalitatea și confesiunea. Ion Coja sugerează că ăștia 1.800 ar fi jidanii care au intrat în țară în mod discret, dar cu aprobarea autorităților trădăroare, spre a se realiza proiectul „Israel în România” (cf. https://ioncoja.ro/proiectul-israel-in-romania-este-in-plina-derulare/)!
  De vreme ce nu putem permite construirea unei mega-moschei în România, trebuie să ne opunem pe orice cale construirii unei mega-sinagogi. Dimpotrivă, trebuie să le dărîmăm și pe cele nefuncționale, din localitățile unde nu mai există jidani!

  • sustin 100% ideea namitarii! N-avem nevoie de mega-sinagogă pentru o mână de iudei secularizați!

  • Nu se construiește pentru cei care au fost și sunt menționați în recensămintele falsificate dintotdeauna, ci pentru cei prezenți în mod real(cca. 0,5 mil. înainte de 1989 și peste 1 mil. colonizați după lovitura de stat) și cei care vor mai veni, incusiv plozii(câte 4-5 per familie, deoarece trăiesc confortabil din nemuncă și majoritatea femeilor stau acasă așa cum e normal).

   Maramureșul istoric(din care avem doar 1/3) este cel mai sfâșietor și mai cumplit exemplu de distrugere a civilizației europene, fiind o vatră a vechii Europe cu tradiții care s-au păstrat până în sec. XIX, o vatră a romanității orientale(deși nu s-a aflat direct sub stăpânire romană), a fost timp de secole voevodat cu instituții proprii(ulterior anexat Transilvaniei) din care au coborât Mușatinii și au întemeiat Moldova – iar Habsburgii i-au făcut capătul întâi prin uniație(nimic altceva decât un instrument al maghiarizării și rutenizării care a deznaționalizat românii, a distrus cultura populară și memoria trecutului), iar apoi prin jidovime, ciuma Pământului care s-a năpustit nu asupra unei societăți închegate, ci asupra unor populații amorfe și lipsite de apărare cărora prin camătă, speculă, alcoolism, prostituție, etc. le-a furat pământul de sub picioare, i-a despuiat de haine și i-a transformat în sclavi mahmuri(țelul suprem al democrației liberale). În statisticile care există, Maramureșul a fost pe departe cel mai sărac, subdezvoltat și împliat de străini județ, atât în timpul Ungariei dualiste cât și după Marea Unire. Recensământul din 1930 s-a falsificat așa de bine încât numărul mozaicilor la confesiuni depășește cu puțin numărul „evreilor” la naționalități(ceea ce e o aberație), oficial 20% însă real cca. 40%, în mediul urban cca. 90% – cele mai mari procente din țară, o palestinizare pe care numai Szalasi a oprit-o, iar faptele mărețe ale Ungariei tot în capul nostru sunt aruncate.

 2. Erată! NU „ 1.800 de mii”, ci doar „ 1.800”!

 3. NU VREM MEGA-SINAGOGA!
  Scapam de un proiect mega-pagan si dam peste altul!

 4. Foarte bine ca se construieste o Sinagoga! Evrei sunt un popor minunat! Nu sunt teroristi. Israelul reprezinta singura oaza de democratie din crudul Orient Mijlociu. Crestinul adevrat ii iubeste pe evrei. https://marianagoron.wordpress.com/2011/03/10/de-unde-izvoraste-antisemitismul/

 5. Imi pare rau Maria dar trebuie sa te dezamagesc cu privire la faptul ca Israel e o tara democratica. …de unde asa ceva. Am vazut un reportaj care te contrazice total. ….nu vreau sa te jignesc dar probabil traiesti intr-o falsa realitate

  • Poporul ales de marele Satan concertat de SUA visează de vre-o 30 de ani ca regiunea istorică românească de a deveni ,,noul israel,, .
   Actualul stat israel vă dispărea în timp după realizarea acestui deziderat . Numai așa vor scăpa de ,,ghimpele,, din coastă / statele arabe .

 6. Catalin Berenghi s-a ocupat de moschee. Se pare ca o sa se ocupe si de wc-ul asta : https://www.facebook.com/pg/Catalin-Berenghi-1715989055291587/posts/?ref=page_internal

 7. Mega-Sinagoga ? DA !!! Mega-Catedrala ? DA !!! Mega-Templu Budist ? DA !!! Mega-Moschee ? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!

  atat am de adaugat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *