Home / Chestiunea Jidănească / Am Discutat cu un Evreu pe Facebook și a zis că Românii sunt Bețivi, Hoți și Curve Care N-au Creat Nimic Pentru Omenire

Am Discutat cu un Evreu pe Facebook și a zis că Românii sunt Bețivi, Hoți și Curve Care N-au Creat Nimic Pentru Omenire

MNR
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2019

A mai recunoscut și că evreii sunt în spatele globalismului.

Evident că subiectul *sinagogă* a stârnit un val de reacții pe Facebook… era de așteptat! Dedic următoarele capturi tuturor românilor care încă au impresia că toți evreii ne vor binele și ne sunt frați. Ceea ce urmează nu este deloc nemaivăzut, se întâmplă frecvent.

Goym, te rog să nu uiți că tu ești responsabil pentru orice rău de pe lumea asta.. Evreilor li se cuvine totul pentru că fasciști și comuniști și antisemitism.

Evreu pe Facebook

 

 

Un român a pus o întrebare pertinentă. Evreul ne-a explicat ce este de fapt poporul român. În orice discuție în contradictoriu cu aceste jite, o să ți se reamintească câte (((Premii Nobel))) și-au dat singuri …  Și o să să ignore orice discuție despre marxism.

Nu vrea să mă jignească dar deja a jignit tot neamul românesc și toată istoria noastră:

Evreu pe Facebook

Este un lucru bine-știu că majoritatea actorilor de filme porno scato și uro sunt evrei, iar obsesia lor pentru excremente este relevată și în talmud. Umorul lor din serialele cu actori și regizori jidănești se învârte în jurul glumelor cu beșini și veceu.

 

Evreu pe Facebook

Înainte să sară careva că-i un cont fals și că facem propagandă ieftină, avem un document care confirmă că acest indifid Derfler chiar există. Și ca el sunt mulți.

Ce mi-a fost dat să văd pe profilul acestui stimabil domn evreu… El este înscris în partidul romilor și este mare susținător al țiganilor!

Evreu pe Facebook

Nu m-am putut  abține și am lăsat un comentariu:

Evreu pe Facebook

Evreu pe Facebook

 

Am discutat și prin mesaje:

 

A venit momentul suprem de trufie, jidanul a recunoscut toate ‘teoriile conspirației’ cu nonșalanță, chiar mândrindu-se cu asta!

Evreu pe Facebook

 

Deci dragă românule, te rog să recunoști măreția jidanului, să nu uiți niciodată cât a suferit în holocaust!!! Să nu uiți că suferința cauzată de holocaust se transmite genetic, viitoarelor generații!!

Atunci când jidanul iți povestește cum poporul tău este unul de curve și hoți care nu a oferit niciodată nimic umanității, tu să pleci capul.. pentru că holocaust!

Și să nu uiți să pleci capul și în fața țiganilor, pentru că au suferit alături de evrei și pentru că 95% din ajutoarele sociale din România se duc către ei. Muncește românule pentru țigani, căci au suferit.. doar ai văzut Aferin, nu?

 

Să nu uiți să citești toate memoriile evreilor care au scăpat din lagăre, pentru că sunt atât de reale!

Nu uitați ce instigă evreii pe Twitter:

Evreu pe Facebook

Nu uitați, toți au fost victime ale holocaustului..

Nu uitați cine împinge agenda homosexuală și transsexuală! (documentează-te despre asta aici)

 

Nu uitați cine împinge migrația în Europa și vrea să oprească mișcările naționaliste:

Evreu pe Facebook

Nu uitați cum se bucură evreii pe Twitter când europeni nevinovați sunt uciși în atentate:

Nu uită să nu critici Israelul pentru că ești antisemit și nu este nimic mai rău pe lumea asta decât să fii antisemit:

Nu uita cine a distrus Rusia:

Nu uita cine dorește Europa multiculurală:

Iată și discursul jigodiei de  Spectre:

Și poate nu știai, dar în 1921, când bolșevicii deja exterminasera 20 de milioane de creștini ruși, New York Times publică propagandă comunisto-jidănească despre exterminarea a 6 milioane de evrei:

Ai citit jurnalul lui Anne Frank, ăla pe care au fost găsite scrise glume deocheate recent, pentru că o adolescență închisă într-un lagăr sigur stătea să scrie glume deocheate în jurnalul ei, nu?

Sterie Ciumetti a contribuit la acest articol.

6 comments

 1. Auzi la el cat de sus ne vorbeste…
  Si cum zice de premii nobel, hai lasa-ma :))

 2. Articolul acesta m-a cutremurat niţel… Aşa că m-am pus pe investigaţii, dar nu-mi iese un rezultat corect! Aşa că m-am blocat şi am nevoie de ajutor. Unele din întrebările care mă frământă sunt: Dacă au murit în antichitate 6.000.000, în Rusia 6.000.000, în (holocaust) 6.000.000, iar în prezent mai sunt cam 15.400.000, atunci:
  1. De unde tot apar alţii noi ?
  2. Ăia care au murit, unde trăiau ?
  3. Oare vin mai mulţi de pe alte planete ?
  4. Dată fiind rata de -6.000.000, 15.400.000 cum se împarte ? Cu virgulă ?

 3. Osho este tot un excroc.Incetati sa-l mai citati.

 4. Ce jidan prost!

Leave a Reply

Your email address will not be published.