Home / Internațional / Tartorii mondiali ai vaccinării, angajați de firme comerciale ce mizează pe falsul-vaccin ADN

Tartorii mondiali ai vaccinării, angajați de firme comerciale ce mizează pe falsul-vaccin ADN

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2021

Tartorii mondiali ai vaccinării angajați de firme comerciale ce mizează pe falsul-vaccin ADN

 

Profesoara Claire-Anne SIEGRIST este unul dintre tartorii vaccinologiei elvețiene și mondiale, o referință pentru tot mai stalinistele mass-medii elvețiene și europene, ce mint, înșeală și păcălesc oamenii în materie de medicină, vaccinuri, sănătate și altele. Încercările ei de simplificare și banalizare a vaccinării se explică prin importantele conflicte de interese în care este implicată. În domeniul sănătății publice, cu medicamente și vaccinuri insuficient testate, cu mari conflicte de interese, spațiul de manevră este foarte redus din punctul de vedere al binelui public. Ajungem astfel la inconturnabila conspirație…

Conspirația nu este o ”teorie”, ci practica curentă între guvernele și politicienii ce se mint, se fură și se urăsc reciproc, mai ales de la un anumit surplus de bunuri materiale și de la o totală lipsă a înțelegerii omeniei, a valorilor morale.

 

Funcționarea omenirii este blocată nu de virusul SARS-COV-2 sau COVID-19, ce afectează mai puțin de 1% din populația planetei. Funcționarea omenirii este blocată de minciuna și ipocrizia guvernelor actuale, de absurda, inutila și criminala terorizare a populației. Subliniem: populația diverselor țări este înfricoșată și terorizată în mod criminal, lucru dovedit de rata mortalității generale, ce se menține sub cea din ultimii ani. Rata mortalității actuale dovedește că pandemia și virusul sunt găselnițe abjecte, mediocre, mizerabile, pentru care politicienii, guvernele, mercenarii din presă, polițiile pline de golani și bătăuși, jandarmii imbecilizați și militarii mercenari sunt tot mai disprețuiți, scuipați și chiar loviți de populația, a cărei mânie se apropie de explozia socială.

 

Următoarea găselniță criminală este infectarea deliberată a populației prin injecția ce nu vaccinează ci modifică genetic nefericiții indivizi cobaizați. Zisele efecte ”secundare”, care încep să fie constatate, morții și handicapații previzibili sunt într-adevăr ”secundari” față de criminala pocire genetică a omenirii, pe care au plănuit-o și o urmăresc îndeaproape așa numiții mondialiști, ființe diabolice, așa numiții ITS (înțelepți trăzniți ai Sionului) mai mult sau mai puțin cunoscuți. La cei 91 de ani ai lui, mortul din Elveția (Lucerna), asistenta moartă din Portugalia, morții din Statele Unite ar fi avut  antecedente medicale, comorbidități, ba chiar ar fi fost atinși de demență. Întrebare: cine este adevăratul dement? Elvețianul de 91 de ani sau inconștientul doctor-călău, care l-a ucis cu mâna lui? Medicina este dementă, pentru că nu este nici știință, nici artă medicală ci o idolatrie ideologică (precum comunismul, liberalismul, socialismul, mondialismul și altele) ce se joacă cu viața persoanelor fragilizate, pe care le păcălește mai ușor. La cei 91 de ani, bătrânul Elvețian și-a dat oare într-adevăr, în deplină cunoștință de cauză, consimțământul să fie ucis printr-o injecție criminală, comisă de un personal medical, criminal și el? Medicul ce injectează cu forța un pacient, merită pedeapsa capitală din partea acestuia, om în  legitimă apărare!

 

Celor ce se joacă cu sănătatea popoarelor le reamintim Codul de la Nuremberg. În cazul bătrânului Elvețian, ucis de complicii vreunui Gheorghiță, la fel de inconștient ca Gheorghiță al nostru, s-au respectat oare prevederile Codului de la Nuremberg, după care : Consimțământul voluntar al omului este absolut esențial: persoana în cauză trebuie să se bucure de întreaga capacitate legală, pentru a consimții. Ea trebuie lăsată să decidă singură, fără intervenția vreunui element de forță, fraudă, șmecherie, înșelătorie sau altă formă de constrângere. Persoana în cauză trebuie să fie suficient de informată, să cunoască toată experiența ce se practică pe ea, pentru a fi capabilă să ia o decizie și să își dea acordul. Înainte ca pacientul sau subiectul experienței să accepte, trebuie ca el să fie informat precis asupra naturii, duratei, scopului experienței, asupra metodelor și mijloacelor folosite, asupra pericolelor, riscurilor și consecințelor implicate de experiența medicală asupra sănătății sau persoanei sale, asupra efectelor ce pot rezulta din participarea sa la această experiență. Obligația și responsabilitatea aprecierii condițiilor, în care cel în cauză își dă consimțământul, revin  celui ce are inițiativa și care conduce experiența medicală respectivă. Obligația și responsabilitatea acestei persoane nu pot fi transmise altei persoane fără ca acest lucru să implice urmărirea penală”. http://descobayesetdeshommes.fr/Docs/Nuremberg

 

Voința dementă de a injecta pe oricine cu orice a devenit obsesia politrucilor medicali ce par să-și fi ieșit din minți. Este vorba de psihopatologia mai veche a demenților medicinii, a așa numiților ”Doctori Knock” și a altor trăzniți medicali, reali sau fictivi, la data respectivă, despre care s-a discutat la Nuremberg. Acest subiect ce ar fi trebuit clarificat de tovarășul colonel Gheorghiță, înainte de a ne cere să ne riscăm viața și sănătatea noastră, ca și a generațiilor viitoare. Fără îndoială, vom auzi și altele din partea acestui ”MoșTeacă” de 29 de ani, mercenar al armatei de trădători, inaugurată de diviziile sovietice ”Tudor Vladimirescu” și ”Horia, Cloșca și Crișan”

 

Sănătatea publică cu banii miliardarilor

Printr-un comunicat din decembrie 2007, Universitatea din Geneva anunța primirea unei donații de 1,3 milioane de franci elvețieni, din partea Fundației Bill & Melinda Gates, pentru organizarea unui stagiu formativ în vaccinologie. Vreme de patru ani, această sumă urma să permită Universității geneveze formarea unui anumit număr de cadre de decizie în materie de vaccinologie și sănătate sănătate publică, pentru țările în curs de dezvoltare.       https://www.unige.ch/communication/communiques/annees07-08/cdp071217/

Practic, între 2007 și 2009, Universitatea din Geneva a primit 5 milioane de franci elvețieni, din partea fundației Gates, bani consacrați activităților conduse de profesoara Claire-Anne Siegrist, devenită șefa unui centru de referință planetară ADVAC, Advanced Course of Vaccinology, sub conducerea sfătuitorului discret. ITS-ul Stanley Plotkin.

 

S-au organizat două seminarii de vaccinologie, pentru studenți din întreaga lume, în scopul standardizării/uniformizării mentalităților, protocoalelor, deciziilor în materie de sănătate publică, alegere a vaccinurilor, calendarul vaccinal, etc., fundația Gates fiind sponsorul întregii activități vaccinologice, https://www.advac.org/advac/about-us, având reprezentantul permanent în echipa lui Claire-Anne Siegrist.           https://www.advac.org/advac/scientific-committee

 

Proiectul mondial și supranațional a permis profesoarei Siegrist să își construiască o platformă pe măsură, să pătrundă în Grupul strategic consultativ OMS (2010), în materie de vaccinare. https://www.who.int/immunization/sage/members/bio_siegrist/en/, Elveția devenind modelul urmat de întreaga lume, în materie de teorie și platformă organizatorică, decizii concrete, carnete electronice de vaccinare, pașapoarte pentru vaccinați, etc.

Subliniem poziția crucială a profesoarei Siegrist între autoritățile locale și cele supra-naționale, intreprinderile de bio-tehnică, brevetele unora sau altora, compoziția vaccinurilor, etc.

 

Ziarista Catherine Riva și ginecologul Jean-Pierre Spinossa s-au ocupat de activitatea ADVAC și a Grupului Strategic Consultativ OMS, de toate vaccinurile inutile și periculoase pentru sănătatea publică în general și a fiecărui vaccinat în parte, ce are drept de decizie în ce privește sănătatea lui personală. În cartea lor INJECȚIA DEMASCATORE ? (LA PIQURE DE TROP?), cei doi autori demască vaccinul contra Papilomavirusului, destinat fetelor de peste 9 ani: ”În sfârșit, spun autorii, Claire-Anne Siegrist a avansat cifre nebunești despre infecția cu virusul HIV (mii de femei, ce nu s-au confirmat), probabil pentru a da oarecare crezare argumentelor ei imaginare. Procedeul este contestabil întrucât directoarea Centrului Elvețian de Vaccinologie știa foarte bine că 90% dintre infecțiile HIV dispar în mod spontan”, fără vreo intervenție din parte Medicinii!

 

DE CE SĂ VACCINĂM FETIȚELE CONTRA CANCERULUI

DE COL UTERIN?

 

DE CE SA NE VACCINĂM CONTRA VIRUSULUI SARS-CoV2

SAU COVID-19?

 

 

Întrucât puterile financiare și guvernele trădătoare încearcă să forțeze omenirea să se vaccineze, documentarea atentă și înțelegerea pericolului oricărui vaccin este obligația vitală a oricărui om responsabil. Vizionarea videoclipului HOLD-UP ne permite să înțelegem că obiectivul vizat este viitorul vaccin adn, care va pune capăt existenței omenirii de până acum. În așteptarea vaccinului ADN, deocamdată ni se propune vaccinul ARN-mesager.

VACCINUL ARN-MESAGER POATE MODIFICA

GENELE VACCINATULUI

Articolul nostru despre resetarea medicinii și a omenirii ne pune în fața întrebării următoare:

CINE POATE GARANTA CĂ , INTRODUS HOȚEȘTE ÎN CELULELE ORGANISMULUI, ARN-ul MESAGER NU VA PRODUCE SUBSTANȚE CE VOR PĂTRUNDE ÎN NUCLEUL ACESTORA, MODIFICÂND GENOMUL IMPRUDENTULUI COBAI OMENESC?

SE ȘTIE CĂ, ÎN ANUMITE CONDIȚII, CELULELE NOASTRE CONȚIN FAIMOASA TRANSCRIPTAZĂ INVERSĂ SAU RETRO-TRANSCRIPTAZĂ (revers transcriptase (RT), în engleză) ENZIMĂ UTILIZATĂ DE RETROVIIRUȘI ȘI DE RETROTRANSPOZONII CE TRANSCRIU INFORMAȚIA GENETICĂ A VIRUȘILOR SAU O RETRANSPUN DIN ARN ÎN ADN, INTEGRÂND-O ASTFEL ÎN GENOMUL VACCINATULUI (Wikipedia).

https://lilianeheldkhawam.com/2020/12/28/reset-de-la-medecine-par-la-nanotechnolgie-transhumanisme-en-vue/

Profesoara Claire-Anne SIEGRIST afirmă contrariul

Tovarășa SIEGRIST afirmă imposibilitatea pătrunderii ARN-mesager în nucleul celulei, orice modificare genetică fiind imposibilă, după ea. Ca și politicienii și alte categorii de bandiți, interlopi și demenți, oamenii de știință, savanții și chiar medicii de familie mint de încheață apele, adesea dovedindu-se falși specialiști. De altfel, în unul dintre interviurile-articolele sale anterioare, profesoara SIEGRIST își dă arama pe față, în termeni incredibili din partea cuiva ce se pretinde om de știință: ”Rezultatele studiilor nu s-au publicat încă în revistele științifice, dar candidații producători de vaccinuri Moderna și PFIZER anunță amândoi eficacitatea de 95%, ceea ce este excelent. Eficacitatea vaccinului AstraZeneca este mai slabă, în jur de 70%. Cât privește vaccinul rus, avem motive să ne îndoim de eficacitatea lui (anunțată: 91%); în ce mă privește, nu trebuie ținut cont de vaccinul rus.

 https://www.letemps.ch/sciences/claireanne-siegrist-vaccinologue-normal-gens-se-posent-questions-vaccins

 

În momentul interviului, profesoara SIEGRIST recunoaște inexistența unor publicații științifice pe tema rezultatelor celor patru vaccinuri, luând de bune și perfecte cifrele afaceriștilor producători, care o plătesc. Apoi, în ce privește vaccinul rus, de ce acesta ar fi mai prost decât celelalte trei? De ce tovarășa SIEGRIST nu critică mai curând vaccinul AstraZeneca, a cărui eficacitate, după producător, s-ar cifra la 70%? Această atitudine contradictorie nu este tolerabilă din partea unui pretins om de știință, din care cauză medicii și ziariștii de bună credință au luat-o în colimator pe tovarășa savant, mai degrabă politruc-medical, Claire-Anne SIEGRIST!

 

Intreprinderea Biotech franco-tailandeză fabrică vaccinuri ADN

BioNet este o societate de biotehnologie privată franco-tailandeză, specializată în fabricarea de vaccinuri și furnituri vaccinale. Cu și fără argumente medicale valabile, BioNet este considerată campioană în materie de tuse convulsivă (pertussis, coqueluche), contra căreia a fabricat un vaccin recombinat cu ADN. Ce înseamnă asta: s-au manipulat și recombinat în laborator ADN-uri sau fragmente ADN, de diverse proveniențe, sucite și răsucite cu diverse enzime cărora nici Dracu nu le dă de capăt. Botezată vaccin, ”ciorba” de diverse ADN-uri este injectată în cobaiul-om, cu speranța nemărturisită, dar cu atât mai criminală, că acesta va deveni un ”organism modificat genetic” (OGM). https://www.greenfacts.org/fr/glossaire/tuv/technologie-ADN-recombinant.htm https://www.amgen.ch/fr-ch/science/biotechnologie/

http://www.bionet-asia.com/about-us/company ȘI https://www.prnewswire.com/news-releases/bionet-received-thai-fda-approval-of-the-worlds-only-available-recombinant-monovalent-acellular-pertussis-ap-vaccine-300383345.html  Partener al Institutului Pasteur din Paris (ICI)

Intreprinderea banditească Bio-Net este patroana celor doi ITS, D-na Siegrist și Dl Stanley Plotkin, despre care se vorbește și se va mai vorbi în materie de banditisme și de crime vaccinale. Stanley Plotkin, înțeleptul trăznit al cui știm, este o referință absolută printre bandiții vaccinaliști al cărui fals prestigiu a fost demascat în cadrul răsunătorului proces încheiat vara trecută în Statele Unite (a se vedea videoclipul VAXXED). https://lilianeheldkhawam.com/2020/06/06/voyage-au-bout-de-lenfer-des-vaccins-et-de-lusage-de-foetus-vendus-lhk/ și https://www.incorectpolitic.com/gripa-spaniola-si-vaccinul-experimental-rockefeller/

Nu se știe precis dacă tovarășa SIEGRIST este acționară BioNet, dacă este plătită după cifra de afaceri, după brevetarea otrăvurilor ce vor ucide oameni, ori după alte criterii, practicate printre interlopii Medicinei criminale actuale. În contextul actualei crize mondiale, de încredre, mașinațiile criminale ale tovarășei Claire-Anne SIEGRIST trebuie aduse la cunoștința întregii lumi, în primul rând a medicilor și personalului medical ce ar dori să rămână în limitele jurământului hipocratic, adică ale competenței și onorabilității medicale, ce înseamnă a nu face rău nimănui. Din acest punct de vedere subliniem: nu a existat, nu există și nu poate exista niciun vaccin absolut sigur. De ce? Din multiple motive, pe care specialiști discutabili, ca profesorii Străinu Cercel sau Alexandru Rafila le ascund. Între aceste motive, unul singur dărâmă aproape întreaga minciună și intreprindere vaccinală: NU EXISTĂ BOLI, CI DOAR BOLNAVI! ÎN CONSECINȚĂ, NU EXISTĂ ȘI NU POATE SĂ EXISTE UN VACCIN PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE. ÎN ANUMITE SITUAȚII, DESPRE CARE NU VORBEȘTE NIMENI, SUB AVIZ MEDICAL, PENTRU CARE MEDICUL ÎN CAUZĂ TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ CU CAPUL, CU ACORDUL LUMINAT AL CELUI ÎN CAUZĂ, ACESTUIA I S-AR PUTEA ADMINISTRA UN VACCIN, CONSIDERAT UN RĂU MAI MIC DECÂT CEL DESPRE CARE SE CREDE CĂ ASTFEL ESTE COMBĂTUT. ÎNTR-UN ASTFEL DE CAZ, EVOLUȚIA SĂNĂTĂȚII CELUI VACCINAT TREBUIE URMĂRITĂ VREME ÎNDELUNGATĂ, LA RIGOARE PÂNĂ LA SFÂRȘITUL VIEȚII CELUI ÎN CAUZĂ. CARE MEDIC A FĂCUT ASTA VREODATĂ? NIMENI, ABSOLUT NIMENI! ALTFEL SPUS, PÂNĂ LA PROBA CONTRARĂ, TOȚI MEDICII VACCINALIȘTI SUNT MAI MULT SAU MAI PUȚIN POLITRUCI MEDICALI, PROBABIL CRIMINALI.

AUSTRALIENII SUNT COBAI OMENEȘTI

BioNet, intreprinderea pentru care lucrează tovii PLOTKIN și SIEGRIST, este angajată în programul COVIGEN de vaccinare ADN a întregii omeniri http://www.bionet-asia.com/research-development/covigen-project-needle-free-sars-cov-2-dna-vaccine/ http://www.bionet-asia.com/media/news-events/ https://biomelbourne.org/technovalia-partners-with-the-vax4covid-alliance-and-bionet-to-evaluate-covigen/

Zilele trecute s-a aflat că guvernul australian a stopat vaccinarea populației australiene. Nu se cunoscc  amănuntele, dar se știe deja că vaccinații din cadrul primului lot (ca personalul medical, la noi) au generat ANTICORPI CONTRA SIDEI, NU CONTRA COVIDULUI. Cum a fost posibil acest lucru? Simplu: între alte potroace și condimente banditești, ”ciorba vaccinală” în cauză conține un fragment de proteină HIV, adăugat, chipurile pentru ”stabilitatea” anti-corpilor destinați luptei contra virusului COVID-19. Ca în povestea lui unde dai și unde crapă, este vorba nu de anti-corpi contra covidului ci mai curând a SIDEI, ca să nu spunem a gărgăunilor din capul savanților îndoielnici, ce nu par decât șarlatani demenți, sau croitorași vaccinali, ca cei din Hainele cele noi ale Împăratului, din povestea lui Andersen.

https://www.sciencemag.org/news/2020/12/development-unique-australian-covid-19-vaccine-halted

INTRODUCEREA VACCINULUI PRIN PIELE, FĂRĂ INJECȚIE

Botezat COVIGEN, acest vaccin nu se face prin injecție ci conform protocolul PharmaJet, ce pare să mărească eficacitatea vaccinurilor de tip ADN, adică să le facă mai periculoase decât cele prin cunoscuta siringă.

https://cobioscience.com/pharmajets-needle-free-system-to-be-used-in-australian-clinical-covid-19-trial/

 

Lista intereselor și interesaților tovarășei SIEGRIST

Tovarășa Siegrist este co-titulara unui brevet privind utilizarea adjuvantului special numit DCchol, pentru prepararea compozițiilor vaccinale destinate noilor născuți.

Brevetul DCchol este exploatat de Sanofi Pasteur.

Viavac este un alt măr al discordiei privind proprietatea softului Pașaportului Vaccinării electronice.

Nimeni nu se întreabă cum se face că președinta consiliului sau Comisiei Federale a Vaccinurilor (Elveția este o federație), salariată a Statului elvețian, poate să fie, în același timp, proprietară a platformei internaționale (?) ce va lansa curând  pașapoartele electronice de vaccinare, la care nu-i greu să ne imaginăm cine va avea acces.

https://www.infovac.ch/docs/public/-biosketch/siegrist-claire-anne-biosketch.pdf

 

Iată însă ce spune unul dintre cei mai cunoscuți micro-biologiști din lume, doctorul și profesorul emerit SUCHARIT BHAKDI, ce trage alarma cu privire la criminalul și falsul VACCIN ANTI-COVID-19, ARN-m, TERAPIE GENICĂ, NOUA GENERAȚIE, recomandat de guvernul nostru de incompetenți, incapabili și trădători, ca și de nu mai puțin trădătorul și banditescul Consiliu al Europei:

 

”Al doilea risc[1]: substanța ce încapsulează ARN-mesager poate provoca reacții alergice extrem de grave.

În al treilea rând, foarte curios, acest vaccin poate contribui la o reacție excesiv de defavorabilă față de infecțiile naturale următoare, nu numai cu acest coronavirus ci și cu orice alți viruși, de exemplu virusul oricărei gripe. Vaccin sau non-vaccin, acest așa zis Vaccin ARN-mesager poate provoca o reacție imunitară explozivă.

Efectuate pe animale, testele cu virusul SARS-COV-1 au arătat enorma amplificare a reacției sistemului imunitar față de boală. Animalele astfel vaccinate au fost la un pas de moarte. Pericolul este imens. Odată ce vaccinul bazat pe gene este injectat în mușchiul brațului unui pacient, în următoarele câteva minute el se propagă în întregul corp al acestuia, pătrunzând inclusiv în celulele care, în mod normal, nu sunt infectate. După ce a pătruns în celulele pacientului, vaccinul ARN-mesager începe acolo producția proteinei virale. În acest fel, fiecare celulă a vaccinatului devine un fel de uzină de noi și noi viruși… Vă pot spune un lucru…

— Pe scurt, ce ne puteți spune despre al patrulea risc? Ați menționat patru riscuri. Care este cel de al patrulea?

— Al patrulea risc este o boală auto-imună, iar consecința acesteia este perturbarea embolismică[2], care poate, cel puțin în teorie, cauza moartea sau infertilitatea femeii. Este vorba de lucruri care, în mod teoretic, s-au scris deja, negru pe alb… (Practica, urmează de acum încolo…). Lăsați-mă să termin: Pe prospectul vaccinului Biontech scrie clar că femeile însărcinate nu trebuie să se vaccineze, pentru că o eventuală problemă nu poate fi exclusă…

Dacă o tânără femeie decide să se vaccineze, ea trebuie cu orice preț să evite de a rămâne gravidă în următoarele două luni. Asta o spune chiar producătorul vaccinului Anti-Covid-19. Nu se știe dacă producătorul a testat acest lucru. Ar fi trebuit să o facă… Iată însă că, cel puțin, o spune… Ar fi trebuit să facă asta, nu numai să o spună. Ar fi trebuit să studieze temeinic chestiunea, să o întoarcă, de mult, pe toate părțile.

*

[1]. Foarte curios, videoclipul începe cu cel de al doilea risc!

[2]. De la embolie (germanul ”embolit”, blocare bruscă a unui vas sanguin ori limfatic, dar și de la termenii francez și englez ”embolisme”, (englezul  ”embolism”,  blokage of a blood vessel – an embolism caused an air bubble ←/→ embolie; popular: something that blocks a blood vessel). Pe de altă parte, titlul Videoclipului ”LE RIFAIN” nu înseamnă nimic în franceza franceză. ”RIF” este numele unei provincii din nordul Marocului, ”rifain” însemnând, locuitor al provinciei Rif.

 

 

IN LOC DE CONCLUZIE

Nu cunosc proporția exactă, dar se pare că un țăran de azi hrăneșe aproximativ 200 de persoane, în Uniunea Europeană. Dacă acest lucru este cât de cât adevărat, putem spune că efortul tehnicienilor, politrucilor filosofilor și al altor ”capate pătrate” a fost zadarnic.

De acum s-a ajuns la eutanasierea gurilor inutile, a tuturor (oare?) celor care au depășit 65 de ani. Dacă activitatea omenească ar fi organizată în mod util și inteligent, dacă tembelismul public nu ar fi o obligație guvernamentală, s-ar putea lucra doar o zi pe săptămână (orice automobil ar putea rula cel puțin un milion de kilometri și orice motor termic ar putea fi refăcut nou-nouț cu un cost foarte redus. De ce nu se poate asta? Simplu: pentru că munca sclaveților servește ca bază de calcul a impozitelor pentru întreținerea trântorilor de polițai, jandarmi, funcționari, politicieni și alte categorii de hoți ce nu știu decât să fure. Să fure ca în codru.

Pentru că s-a ajuns la suprimarea istoriei și a geografiei din învățământul liceal, amintim că, la vremea cuceririi țării lor de către Spaniolii creștini, media de vârstă a INCAȘILOR era de 120 de ani, fiecare Incaș fiind sănătos și bucuros că poate munci, până în ultima zi de viață. Cu excepția copiilor, nimeni nu era întreținut de nimeni. Astăzi, Europenii (civilizați?) ce depășesc 80 de ani sunt mândri că au depășit statisticile și-l bat la cap pe Dumnezeu cu mulțumirile lor idolatre, în loc să se întrebe de ce sunt bolnavi, încă de tineri, de toate boleșnițele posibile și imposibile. Dacă Românii ar fi fost sănătoși la cap și cu credință în Dumnezeu, nimeni nu ar fi trebuit să se înjosească și să insulte Creatorul, punându-și botnița pe care vacile, oile, boii și toate animalele o resping! O resping, putem spune, cu indignarea cuvenită… Cei ce cred că viața de 80 sau 90 de ani este mult, poate chiar un maximum, nu trebuie să uite că, în mod normal suntem programați să trăim între 120 și 150 de ani, în bună sănătate, fără niciun fel de boală, cu excepția accidentelor. Medicii nedemni și Medicina oficială (știința morții, a uciderii noilor născuți, a vaccinaților  și eutanasiaților) nu ne spun că trăim contra Naturii și a lui Dumnezeu, pe care îi insultăm cu pretențiile și moravurile noastre de anormali, asexuați, etc. Unul dintre relele fundamentale ale societății actuale este însăși Medicina criminală, cu medicamentele ei nu numai inutile ci de-a dreptul toxice…, după cum ne spun, din când în când, puținii medici adevărați, ce nu au fost încă eutanasiați de alde Cercel, Rafila, Arahat și ceilalți politruci medicali, călăi în halate albe.

Până înainte de ultimul Război mondial, presa din toate țările Europei vorbea despre aceste lucruri. Astăzi, din când în când, doar în Statele Unite se mai vorbește de criminalitatea fostelor Științe, Medicina și Farmacia, devenite între timp, un fel de verbiaj de politrucologi, întârziați mintal, șarlatani, criminali de-a dreptul și alte categorii de demenți.

4 comments

 1. GAVI si CDC spun si ele ca vaccinul marN nu modifica adn ul pt ca “se dezintegreaza in 72 de ore”. astia habar nu au ce modificari se produc in organism, dar merg pe ideea ca orice modificare distruge ceva si asta e bine ,ca moare pacientul

 2. ” media de vârstă a INCAȘILOR era de 120 de ani, fiecare Incaș fiind sănătos și bucuros că poate munci, până în ultima zi de viață.” Oy vey, au venit papistașii cei răi și nu i-au mai lăsat să facă sacrificii umane. https://www.theguardian.com/science/2013/aug/04/why-incas-performed-human-sacrifice Până și The Guardian admite asta.

 3. PRESA A LUAT BANI MASIV SI IN CORPORE CA SA FACA RECLAMA VACCINULUI!
  PRECIS CA A LUAT BANI SI CA SA TACA DESPRE COPIII ROMANI UCISI PRIN INFECTAREA CU SIDA :
  SUBTERANA ESTE VECHE, EVIDENT , SI COLCAIE DIN CE IN CE MAI PURULENT, IN CONTINUARE :

  “Romania nu are nicio lege a presei si nicio lege a delictelor de presa . Otrepele astea au abrogat de doua ori legea presei si nu exista nici o lege a presei si nicio lege a delictelor de presa , impusa de imbecila Constitutie fondata pe inexistente legi , decrete- legi si pseudo-acte normative emise cu violarea Constitutiei RSR republicata in 1986 si normelor de tehnica legislativa ”
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  “Neexistand o lege a presei in Romania, toti fac PRESA FARA DREPT , profesii penale fara baza legala .”

  Concluzia : “DE FAPT SI DE DREPT AU PRIMIT MAI MULT . SI UITE ASA SI PE NESIMTITE, NE-AM TREZIT INTR-O DISTOPIE FASCISTA . NU STIU DECE AM EU IMPRESIA CA RECLAMELE PRO COVID SUNT CELE MAI BINE PLATITE .”

  link:
  https://www.docdroid.net/0G229AR/lista-posturi-tv-site-uri-bani-presa-guvern-cumparate-pdf

  Lista-posturi-tv-site-uri-bani-presa-guvern-cumparate.pdf

  titlu:
  BANI PENTRU PRESĂ. Grupul Intact, cei mai mulți bani de la Guvern: peste 3,2 milioane de euro. Grupul ProSport, Cancan și Gândul, primul la online. Lista parțială a contractelor. Cine și cât ia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.