Home / Știrea zilei / ACTUALIZARE: PATRIOȚII AU OCUPAT CLĂDIREA CAPITOL! LIVE: Proteste din DC – Bătălia pentru Salvarea Americii

ACTUALIZARE: PATRIOȚII AU OCUPAT CLĂDIREA CAPITOL! LIVE: Proteste din DC – Bătălia pentru Salvarea Americii

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 6, 2021

Actualizare bonus: Big tech a decis să cenzureze conținut care prezintă protestele într-o lumină favorabilă:

Actualizare finală: Protestul s-a încheiat, forțele de ordine au securizat clădirea, patrioții au plecat. Se pare că Biden va ajunge președinte în ciuda tâlhăriei electorale, mlaștina este adâncă de tot. Măcar am rămas cu meme.

 

ACTUALIZARE: PATRIOȚII AU OCUPAT CLĂDIREA CAPITOL!

TRANSMISIUNEA IN DIRECT AICI: https://entropystream.live/app/leofong1

 

Transmisiune în direct al marșului pentru salvarea Americii.

Destinul se joacă în DC!

8 comments

 1. Degeaba, nobilimea satanista a cerut egalizarea si uniformizarea la nivelul celor de jos pt multimi, sua, uk,…vor fi aduse la nivelul indiei si bangladeshului, chiar si cu varsare de sangefamiliile princiare sataniste care stapanesc lumea vor o singura tara si o singura lege globala si un sg dumnezeu pamantesc., Iar cetatenie nu vor avea decat cei cu semnul servitutii.

 2. LOL @Pol. Și încă BLM aveau sprijinul poliției, presei și corporațiilor.

 3. Trump calls his Capitol mob ‘GREAT PATRIOTS’ and claims they rioted because election was ‘viciously stolen’ – then tells them ‘Go home with love. Remember this day forever!’ as Twitter locks his account for 12 hours
  Twitter l-a blocat 12 ore. Trump spune că “gloata” (cuvântul folosit de Daily Mail) e formată din “patrioți excelenți” și spune că s-au revoltat pentru că “alegerile au fost furate cu nerușinare” după care le spune “Mergeti acasă cu iubire. Nu uitați această zi!”
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9118983/Rudy-Giuliani-demands-trial-combat-thousands-Trump-supporters-rally-White-House.html

  • nationalistii amerloci nu sunt in stare sa organizeze un “maidan” in propria ograda, globalistii pot (s/a vazut in ukraina)

 4. Au cazut in capcana ANTIFA, adica a gastii comuniste coordonate de Obama.

 5. Baba nimfomana Nancy Pelosi a fugit! Pacat, ce ocazie a pierdut!

 6. Baieti,reveniti-va ,nu salveaza nimeni nimic,Este o operatiune nazista a democratilor care au citit zi si noapte Mein Kampf.Trump este singur ,cred ca deja Melania si-a adaugat pe lista urmatorul sot.Nu Trump este pierzatorul .Traim intr-o lume de tradatori si de jigodii.Sa vedem ce va hotara Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *