Home / Chestiunea Jidănească / SCANDAL INTERNAȚIONAL: Pauker Agnès Buzyn promovată de Bill Gates și Macron la OMS unde va beneficia de imunitate totală!

SCANDAL INTERNAȚIONAL: Pauker Agnès Buzyn promovată de Bill Gates și Macron la OMS unde va beneficia de imunitate totală!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Ianuarie 6, 2021

Scandal internațional: Pauker Agnès Buzyn promovată de Bill Gates și Macron la OMS unde va beneficia de imunitate totală!

 

Stăteam la taifas acum câteva zile cu domn’ director Sterie Ciumetti, adânciți în fotoliile Chesterfield din redacție, în jurul unui Prince d’Armagnac și un Monte Cristo fumegând, despre proiectul de exfiltrare (avem și noi informatorii noștri!) organizat pentru fosta madame (((sănătate))) din Franța, jidanca Agnès Buzyn, și a dejuca astfel plângerile penale acumulate pentru crimă împotriva umanității și alte informații oficiale trimise de avocați spre procurori pentru a o împiedica să fugă spre Israel, patria penalilor persecutați de pretutindeni.

Iată că acum este oficial.

Macron și Bill Gates îi oferă o pensionare politică confortabilă în Elveția, unde va lucra pentru OMS ca înalt komisar internațional responsabil de punerea în aplicare a dictaturii sanitare globale.

Iată ce ne comunică Mass-media main-stream prin filiala LCI :

“Agnès Buzyn pleacă de la Paris la Geneva. Fostul ministru al Sănătății și-a anunțat numirea la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) marți, confirmând informațiile pe care le-a dat la ziarul L’Opinion. După cum a raportat ziarul, pe 4 februarie s-a alăturat biroului directorului general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus, unde va fi responsabilă cu monitorizarea problemelor multilaterale. Potrivit L’Opinion, ea va avea rolul de ambasador al OMS la G7, ONU în contul Fundației Bill Gates, unul dintre principalii finanțatori privați în domeniul sănătății globale. Potrivit Europe 1, ea a trimis o scrisoare susținătorilor ei parizieni pentru a explica faptul că își părăsea mandatul de consilier al arondismentului 17 din Paris, acesta din urmă fiind, potrivit ei, incompatibil cu noua sa misiune. „Drumul meu se îndepărtează de Paris pentru o vreme căci voi lucra pentru OMS, iar statutul meu actual în cadrul unei agenții ONU nu-mi mai permite să fiu ales”.

Mesajul jidanilor este conceput în așa fel încât goimii să-l primească cât mai clar cu puținta:

“Goi, suntem de neatins!”.

În calitate de reprezentant al OMS, această criminală în serie o să beneficieze de imunitate diplomatică, precum și de o scutire totală de impozite. Măcar atât. Scopul acestei exfiltrări este, desigur, de a împiedica această hienă să răspundă pentru acțiunile sale de fost ministru al sănătății a lui Macron, dar și de a primi recompense uriașe pentru serviciile pe care le-a prestat împotriva goimilor, împreună cu soțul ei jidanul Yves Lévy.

Puțină matematică nu strică:

Cu 14 milioane de jidani pentru 7 miliarde de oameni, jidanii reprezintă cam 0,2% din populația lumii. Dintre acești 0,2%, în momentul izbucnirii epidemiei, în conducerea celulei sanitare din Franța erau doar jidani la posturile de comandă – mai multi decât în primul guvern bolșevic, unde erau doar 87% -, iată lista lui Schindler : Bauer, Lévy, Buzyn, Hirsch, Jacob, Guedj, Salomon…

Mai miraculos, Yves Lévy, întâmplătorul soț jidan al unui ministru al Sănătății jidan, a fost, tot întâmplător, responsabilul pentru proiectul laboratorului din Wuhan din care a scăpat absolut întâmplător virusul artificial Cohen-19…

Șansele ca aceste lucruri să se potrivească în mod natural sunt de ordinul de 1 la un miliard. Comparativ, aveți 1 șansă din 186.000.000 să câștigați la Euromillion.

Reamintesc prietenilor mei de la institutul pentru studierea holocaustului imaginat de Elie Wiesel pentru România că, anul trecut, când am strecurat aceste informații în rândurile unor reviste independente, ANCOM a acționat prima cenzură postdecembristă de anvergură națională împotriva revistelor care mi-au publicat materialele, în special revista “Justițiarul”, care a fost dată jos de două ori de pe domeniul de găzduire, cu justificarea tipic jidănească de “Fake News” – sincer, nu știu de ce? E adevărat că nici unii confrați naționaliști nu m-au iertat, spunând că din cauza mea “cade internetul liber în țară”…

Plecarea în străinătate nu a fost suficientă, nici măcar “distanțarea socială” de structurile de putere globaliste la originea acestei lovituri de stat global. Dimpotrivă, această exfiltrare trebuia să fie o declarație suficient de insolentă pentru a semnala oamenilor neputința lor în fața acțiunilor inițiate de JIDANUL internațional. Pauker Agnès Buzyn nu numai că primește impunitate, ci este promovată la cel mai înalt nivel al structurilor criminale globale.

“Goi, circulă, ești conspiraționist”

Nu se poate înțelege nimic despre natura jidanului dacă nu integrăm sadismul său. Jidanul nu vrea doar să domine, ci vrea mai presus de toate să-și umilească victima. Asta face otrăvitoarea internațională de fântâni Pauker Agnès Buzyn: își bate joc de goimi și morții lor, care au căzut ca muștele din lipsă Hidroxiclorochinei, pe care a avut grijă să o interzică cu două săptămâni înainte să declare oficial epidemia de Covid-19, care a mutat imediat într-o pandemie de Cohen-19…

Între timp, autohtonii din Europa sunt din ce în ce mai persecutați de către judecători, procurori, medici, politicieni, miliție și Mass-media,  indiferent dacă acceptă sau nu măsurile teroriste impuse de JIDANUL INTERNAȚIONAL prin departamentele sale de la Davos și ONU.

 

Mihnea CODRESCU

10 comments

 1. Combinația Armagnac-Monte Cristo, fotoliile Chesterfield și informatorii de calitate au dat roadele pentru începutul anului stelar 2021

 2. Marius Ghițu "Jurnalul de Teleorman"

  Articol demn de pus în ramă la școlile de jurnalism alternativ… Mihnea Codrescu reinventează stilul redacțional.

 3. Extrem de penetranta viziune !
  Multumim mult si pentru promptitudinea informatiei !

  Sunt curioasa ce se va intampla cu Salomon !
  Trebuie neaparat urmarit scandalul in integralitatea lui .

  “Totusi, criminalii vor fi sigur trasi la raspundere printr-un proces à la Nurnberg”, declara avocatul Reiner Fuellmich in Corona Ausschuss Sitzung 33.
  Dar sub ce formula, daca capii scapa in stilul asta lash, prin imunitate ilegitima , oricat ar legaliza-o jidanii?

  Vor fi oare pedepsiti doar cei ce au bagat acul in oameni ?

  Dar medicii si guvernantii care au facut propaganda de rigoare ?

  Dar mediile criminale ?

  Oare Drosten din Germania care a oficializat testul pentru idioti, PCR, caruia i se zice azi in USA si testul Drosten, banditul asta – tot jidov, asa , din intamplare, ca si Merkel, care-l protejaza – va capata si el imunitate de vreun fel ?

  Oare vor fi pedepsiti doar uneltele lor ?

  Cineva va fi pedepsit pana la urma pentru ca este o crima uriasa contra umanitatii – desi, zice avocatul Fuellmich, acest lucru va dura ani si ani caci urmeaza lanturi de procese .

  • Tribunale militare cu pluitonul de execuite in fata cladirii, pe strada.
   La Nuremberg nu a fost proces juridic ci ritual satanic, adica jidovesc de distrugere a rezistentei crestine fata de vrajmasii lui Hristos.

 4. Ar trebui găsită o nouă locație. Nurnberg a fost un simulacru de justiție.

  • … nici Targoviste nu merge…
   Nici Ierusalim – de acum 2000 de ani…
   ==========
   Unde te intorci, nu gasesti nici “dreptate”, nci “justitie” ci doar facaturi institutionale, gogosi ideologice numai bune de prostit goi-ii sa stea cu botul pe labe si sa-i slujeasca pe satanisti.

 5. Erau 16 milioane în 1948. Mai mulți ca înainte de război. Acum e posibil să fie mult mai mulți. Poate 50 de milioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.