Home / Chestiunea Jidănească / A SPUS-O ÎN DIRECT – Radu Moraru: România este condusă de Evrei

A SPUS-O ÎN DIRECT – Radu Moraru: România este condusă de Evrei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 13, 2022

Radu Moraru vine cu pastila roșie despre alogenii care ocupă funcții importante în țară, acesta evidențiază natura tribală a evreilor, care fac lucrurile în așa fel încât să câștige doar ei. A fi conduși de evrei reprezintă o vulnerabilitate în opinia lui Radu Moraru, spunând că S.U.A. se află în aceeași situație.

O prezentare excepțională prin care adevărul incorect politic s-a propulsat în spațiul public.

Hai noroc!

54 comments

 1. -da’ de goyimi nimic?!

 2. Intre timp Simion si tradatorii de la AUR pregatesc incetatenirea a 800.000 jidani (13:30) pentru a-i aduce aici pe post de stapini:

  https://www.youtube.com/watch?v=eWBFdC_L8_s

 3. E cel mai bazat jurnalist din România. De aceea televiziunea Nasul este persecutata institutional și financiar

 4. Pentru ce a spus în această emisiune televiziunea Nasul va fi distrusă definitiv, iar Radu Moraru va fi persecutat ca jurnalist și ca om. Jidanii se vor răzbuna rău pe el!

 5. Parca il injurai pe Vadim, acum ai ajuns la vorba lui.

  • …o cantare (aproximativ veche-) bazata.. a cărui text capata sens în vremurile întunecate de acum și
   ca sa nu fiu acuzat că promovez gothic metal, nu dau link..căutați pe YouTube (până nu dispare) și enjoy
   within temptation/ deceiver of fools

 6. Statul Național Legionar

  Nu credeam vreodată să aud așa ceva la televizor! De s-ar trezi lumea odată. Nu doar românii, ci și restul neamurilor de pe fața pământului.

 7. In 1948, nu in 1946 s-a infiintat statul Israel. Culmea – eu sunt convins ca nu e nici o coincidenta – ziua proclamarii oficiale a statului Israel coincide cu ziua marilor arestari bolsevice din România: 14 mai 1948.

 8. Nu credeam că, în zilele vieții mele, voi apuca să mai văd un jurnalist român care să spună pe un post tv aceste adevăruri, cu subiect și predicat! Când am încercat să spun aceleași lucruri simplu, fără patimă și fără ură câtorva dintre prietenii mei, majoritatea m-au privit ca pe un soi de extraterestru. Ba încă unul – inginer scolit pe vremea lui Ceaușescu – a zis ,,lasă-mă, lasă-mă, că mă doare inima!” Nu știu ce păcate mai are Radu Moraru dar din acest moment, toate îi sunt iertate! Discuția despre situația țării din acest punct trebuie să înceapă!

  • Statul National Legionar

   Nici eu nu credeam să apuc așa o zi. Jidanii se vor răzbuna rău pe el. Televiziunea Nasul va fi distrusă, iar Radu Moraru va fi persecutat. Nu va mai putea nici dă iasă din casă afară. În vremurile astea, mărturisirea aevărului înseamnă moarte sau izolare socială

  • Intr-adevar ASA Mi se intampla in Ei mir cand vorbesc de nedreptatile evreilor impotriva umanitatii si a intoxicarii de aproape 80 de Ani cu holocaustul,Care de fapt a Fist un Plan dejucat de Adolf,Care tot evreu a Fost, ca si acum cu Ucraina ca vor subjuga umanitatea crestina.

 9. https://www.nationalisti.ro/romania-este-condusa-de-evrei-video/

  https://www.bitchute.com/embed/Vy8zZ68BFY0B/

  Chiar nu intră nimeni la https://www.nationalisti.ro/?

  Mai departe: “enjoy within temptation/ deceiver of fools” (hussar)

  https://www.azlyrics.com/lyrics/withintemptation/deceiveroffools.html

  Nu prea mi se pare bazată, că versurile sunt cam monotone precum și melodia iar de la “Within Temptation” nu mi-a plăcut decât asta (“Somewhere”):

  https://yewtu.be/watch?v=QP0pt5VDUyE

  Și doar versiunea asta (e din 2007, tot am găsit-o și eu și am descărcat-o) și în nici un caz din concert că sunt puține formații care cântă mai bine în concert printre care și Nightwish pe vremea când era Tarja Turunen acolo, nu comentez despre celelalte mai ales a II-a.

 10. p.s. astept replica lui Bruckmann :))))))))))))

 11. Statul National Legionar

  E clară treaba

 12. Nu cred ca e condusa de evrei, ci de talmudisti, mai mult sau mai putin “reformati”, sectanti, secularizati si chiar deghizati in “convertiti” in alte religii.
  Noi ii recunoastem ca jidani, desi imensa lor majoritate sint falsi-jidani iar marxistii, adica schizofrenicii de la “putere” ne ameninta ca sa ii “identificam” drept EVREI.
  Evreii “adevarati” nu se ocupa cu conducerea statelor, ei au treaba cu – totusi – indooctrinarea talmudista la Templu, cu organizarea rugaciunilor, ritualurilor… nu ei “faptuiesc” ci cei falsi care chiar ii urasc pe multi dintre cei “adevarati”.

 13. La NASUL au fost in ultimal perioada mai multe iesiri nationaliste si “anti-vacciniste, conspirationiste”, am vazut si eu in unele seri.

 14. nu doar Romania , o parte din lume si se pare ca nu e destul

 15. Capul ce se pleaca nu sare departe de taietor

 16. Ia venit mintea la cap lui “NASU” ?
  Eu nu pot sa-l uitat cum il ridica in slavi pe PETROV , etc ….
  Incearca sa-si spele pacatele ?

 17. ar trebui sa se numeasca URSENIA in loc de ROMANIA. bai…n am cunoscut NICI UN ROMAN sa nu URSEASCA RAU. BAAAAI…. NICI UNUL MACAR!!!
  ,,N o sa mai iasa din casa …o sa l pescuiasca,,,,…

  dar nimeni nu spune : o sa te sprijinim Radule! vei triumfa pdi adevarul ce l spui fara para pe limba… o sa ai numai NOROC IN VIATA RADU MORARU pentru ca mai mult de jumatate de romani te urmaresc si se incurajam. NU MOR CAII CAND VOR CAINI!

 18. Bravo dom’le ca ai avut curaj sa o spui asa, clar si tare, in public! Acuma ce-i de facut sa ne scuturam de jug???

 19. Uauuu😳

 20. Un Oltean Incapatanat

  Ceea ce nu a spus Radu, este faptul ca Romania, a fost condusa si DISTRUSA de evrei(kazari). Dar asa ceva, nu o spune nimeni(cu cateva exceptii)…. “Ca sa fii Roman, trebuie sa poti” M. Eminescu
  Dar… “CA SA FII ROMAN, TREBUIE SA-TI ASUMI TRECUTUL, PREZENTUL SI VIITORUL” (“Un Oltean Incapatanat”)

 21. susțin Nașul TV de mulți ani, cu atât mai mult în 2020… dar înainte de asta părea a avea susținere evreiască și încuraja investiții israeliene în economia românească…

 22. parca ai fi .. Andrei.. Familia Clanul.. lui Bombo..nel .. Vantorul.. Insuscatul cu esasrfa de firma de kasmir .. sa nu piarda sange Porcul mare si mistret.. dupa cum gandesti si ce scri.. Prostule .. si fraierul ei traiesc si mult si bine inca de pe vremea Tradatorilor agentilor Rotschild assasini patriotului Mihai eminescu .. pentru Putere si averi .. care ne-au bagat in datori si razboiele mondiale .. Ei tot Invingatori pun coroane cand la uni cand la alti comemoreaza Mortii eroii ..Ritualurile lor vechi da noi.. Khazare.. de sacrificare..Satanice de Sacrificare .. Masonii fratii .. Iudeo crypto crestinii nosti.. Fratiile Oculte si Secrete..

  • Învatā sā scrii întâi corect româneste, chiar de esti un jidan mason cu pretentii intelectuale! La iad cu voi ereticii si cu sinagoga satanei!
   Crestinismul si Ortodoxia nu vor fi învinse nici de portile iadului!
   HRISTOS CEL VIU ne dā putere de 2000, nouā crestinilor! Nu ne veti învinge!

 23. Alo! Nu evrei! Jidani cu nume de evrei.

 24. Dacă România e condusă de evrei , DE CE MERGE ATÂT DE PROST ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *