Home / Chestiunea Jidănească / Miron Manega: George Simion, un trădător?

Miron Manega: George Simion, un trădător?

Incorect Politic
Februarie 23, 2022

Miron Manega: George Simion, un trădător?

Via Certitudinea:

George Simion începe să confirme toate teoriile conspirative țesute în jurul lui: ba că e omul rușilor, ba că a polarizat naționalismul pentru a-l confisca și a-l ține sub control(ul altora), ba că e o simplă marionetă a unor păpușari globaliști etc. Dar nimeni nu s-a gândit, până acum, că ar susține cauza evreilor, uitând de români.

Românii care l-au votat! Iată ce declara la începutul lunii, la emisiunea „Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu de la RTV: „Pentru că cele două popoare pe care le reprezentăm, poporul evreu şi poporul român trebuie sa colaboreze şi avem în comun o istorie care ne leagă şi avem în comun şi opt sute de mii de vorbitori de limbă română care sînt în Israel, pentru care pregătim unele proiecte de lege,pentru a-i ajuta să redobîndească cetăţenia care le-a fost furată”.

Cine le-a furat evreilor cetățenia, domnule Simion? Dumneavoastră știți ce vorbiți? Aveți idee despre istoria reală a relațiilor dintre evrei și români? Ar trebui să aveți, că doar sunteți profesor de istorie. Dar despre veritabila invazie a khazarilor așkenazi în România, după 1989, aveți cunoștință? Cunoașteți labirintul legislativ prin care s-a ajuns la încetățenirea aproape în bloc a iudaicilor din Israel și de aiurea, apoi la privilegierea acestora împotriva etnicilor români, încheind cu „pensia de holocaust” care se acordă, începând din luna ianuarie a acestui an, tuturor urmașilor care se prezumă că au îndurat suferințe în perioada 1941-1944, chiar dacă aceștia nu sunt cetățeni români? Pensiile acestea se trimit din România la Tel-Aviv, domnule Simion, caz fără precedent în lume și în istorie!

Dacă nu știți, vă recomand revista CERTITUDINEA, și anume serialul lui Ioan Roșca, „Combaterea «antisemitismului» foloseşte subjugării românilor?”. Pentru a vă ușura munca, vă dau și lista scurtă a legilor și actelor normative elaborate în sensul amintit, comandate de FCER și pe care le găsiți analizate chiar în acest număr (Pag. 8-9): Legea 367/10.07.2001, HG.127/14.02.2002, Legea 367/10.07.2001, HG.127/14.02.2002, Legea 319/27.05.2002, Legea 586/ 29.10.2002, Legea 323/6.07.2004, Legea 148/17.05.2005, Legea 204/2.07.2007, Legea 176/10.10.2008, Legea 296/28.09.2009, Legea 143/21.10.2014, Legea 217/2015 („Legea antilegionară”), Legea 157/2018 („Legea Vexler”), Legea 237/ 10.10.2018, Ordinul de ministru 159/2019, Legea 185/17.10.2019, Legea 248/ 23.10.2019, Legea 154/4.06.2021 („Pensia de holocaust”)…

Citiți și vă înspăimântați, domnule Simion, de amploarea și precizia invaziei pe care văd că o susțineți, voluntar sau din inconștiență, dar, mai ales, de enormitatea spuselor dumneavoastră la un post Tv, la o oră de maximă audiență! Și acum, în cunoștință de cauză, ce vreți să le mai dați celor „800.000 de vorbitori de limbă română” din Israel, cărora „le-a fost furată cetățenia”? Iar pentru românii pentru care continuați să pretindeți că vă luptați, ce mai rămâne? Mai rămâne ceva?

Sunteți un demagog, domnule Simion! Sau un trădător. Nu mai are importanță dacă e trădare calificată sau din culpă. Ați polarizat un electorat numeros, care a crezut în dumneavoastră, ca să-l livrați – cui? I-ați atras pe români într-o ambuscadă mizerabilă, pentru a le distruge definitiv și irevocabil românismul. V-ați jucat de-a Mesia cu sufletele oamenilor și ei v-au creditat și v-au iertat toate stângăciile.

Dar totul se termină aici, pentru dumneavoastră. Acum sunteți, în sfârșit, „frecventabil” de toți demagogii din parlament! Din punctul ăsta de vedere v-ați atins scopul. Nu mai sunteți însă frecventabil de ideile pe care le-ați clamat la începutul carierei dumneavoastră de om politic. Au fost simple vorbe goale.

De-acum, chiar dacă rezultatul e același, rămâne de văzut dacă „fenomenul” AUR a fost planificat de la bun început să se desfășoare așa cum s-a desfășurat, sau e joaca unui copil „prea mic pentru un război atât de mare”.

Trag nădejde, totuși, că electoratul AUR nu se va pierde în neant, ci va găsi resurse să-și genereze propriul partid și propriul lider.

 

14 comments

 1. trebuie să fii nebun să-l mai votezi pe țiganul ăsta

  • si despre Viorel Lis sau despre Marean Vanghelie se spunea că sunt țigani și de fapt erau aș-ke-nazi.
   v-ar mira dacă și G simion s-ar trage în realitate din aceași etnie ?

  • Nu e tigan, e jidan, se vede clar.

   @cristigrig Lis e roman100%, Vanghelie e tigan borat 100%

 2. @Titi. Da asa e: Simion e un tzigan ordinar si punct.
  Corectie: sunt khazari trecuti la religia mozaica (familia Rotschild, fam.Rockefeller, fam.DuPont s.a.), sunt evrei ashkenazi si sunt evrei sefarzi. Deci nu khazari ashkenazi.
  In ansamblu actualmente este pe pamant o ofensiva a khazarilor evreizati pentru reducerea populatiei pamantului cu 7miliarde si transformarea celor ramasi in sclavi. Evreii vs. Goiymii. Teoria conspiratiei, nu e asa?

 3. Are acțiuni ciudate și nu pare de incredere

 4. Nu se poate vota cel ce sustine ce a zis Simion.
  Daca AUR nu-l elimina se sinucide politic.
  Nici o formatiune politica nu a vomat asa tampenii pro-jidani (falsi da’ stim despre cine vorbim…), chiar daca a manevrat conspirativ pentru interesele lor adica – altfel nu se poate – impotriva interesului romanilor si Romaniei.

  • Vadim a fost dementul care a fost pro-jidani înainte de alegeri, atunci știm ce s-a întâmplat și ce dulce a fost victoria lui Băsescu atât pentru naționaliști cât și pentru anti-români.
   Nu uităm nici pesedeu cum cerșeau ajutor de prin Israel și cum mutălaul neamț a ajuns iar președinte fără să zică un cuvânt.
   Românii nu-s atât de proști pe cât ne cred “ei” și ținem minte tot.

 5. …foarte interesant.

  Nu e rau ca a polarizat romanii, e bine, era prea imprastiati. Nu va fi el (si nu va fi, mi-e clar si mie), dar va fi altcineva, trimis de Dumnezeu, pana la urma…
  Sa avem incredere in Domnul, ca stie ce face. Veacurile sunt ale Lui !

  Noi sa ne tinem de credinta ortodoxa, e bunul nostru cel mai de pret, bogatia care ne ridica deasupra intregii lumi, impreuna cu tarile ortodoxe.
  Atat trebuie sa facem ! Altceva, e treaba Lui !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *