Home / Actualitate / Falimentul Inevitabil al Presei Mainstream

Falimentul Inevitabil al Presei Mainstream

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 24, 2023

Falimentul Inevitabil al Presei Mainstream

Falimentul Inevitabil al Presei Mainstream

Te-ai trezit? Bine ai venit în 2023, este toamna, sfârsitul lunii octombrie.

Ordinea mondială existentă se fărâmițează, epoca Internetului a făcut posibilă circulația unui volum tot mai mare de informații. Monopolul surselor de informare a fost subminat de apariția surselor alternative, de voluntari ca mine care-și petrec timpul liber scriind pe gratis articole incorecte politic, asumându-și riscuri serioase ca ruinare financiară, întemnițare și asasinare. Printr-un stil nonconformist, presărat cu ironii fine și glume rasiste, ideile transmise aici au ajuns la toate straturile sociale, din taximetru până în parlament.

O fac de șase ani fără să vă murdăresc retina cu reclame pe site. Fără să vă cer prea des bani (aproape deloc), chiar dacă nu m-ar deranja să primesc donații (scrieți pe mail care puteți da ceva cripto, va trebui să plătesc site-ul). Dar nu asta e ideea, ci faptul că suntem martori la declinul presei mainstream, care indiferent câtă finanțare va primi, este în drum spre un faliment inevitabil din mai multe motive, dar două principale sunt:

  • Guvernul le dă bani ca în plandemie sau politicienii prin firmele lor sifoneaza bani să țină presa în viața, ceea ce determină o scădere a competenței pentru că nu există riscul consecințelor negative pentru deciziile loate. Indiferent de banii dați, audiența tot scade de la an la an.
  • Ascensiunea site-urilor alternative unde scriitorii și-au făcut o pasiune din a spune adevărul.

În aceste condiții, nivelul jurnaliștilor oficiali a scăzut atât de mult încât ne-ar trebui o poză ca să descrie aproximativ o mie de cuvinte despre subiect.

Iată poza:

Falimentul Inevitabil al Presei MainstreamDeclinul Competenței în Penibil

Am văzut imagini difuzate de Antena 3 care erau din jocul pe computer ARMA 3, am văzut fake-uri cu videoclipuri vechi postate ca și cum ar fi de actualitate și multe alte exemple, dar asta le întrece pe toate.

Înainte să redau comentariile cele mai amuzante pe care le-am citit despre această scena, vreau să subliniez nedreptatea faptului că acești clovni mincinoși sunt plătiți să joace teatru în timp ce creatorii conținutului informativ alternativ sunt neglijați chiar și de propria lor audiență.

Aș putea să fac un comentariu provocator și controversat precum “Toți jurnaliștii de la Digi24 ar trebui puși la zid și împușcați, chiar si cei care n-au fost filmați direct, pentru complicitate la dezinformarea poporului”, dar CasusBelli și rusofilul nostru preferat, economistul Dan Diaconu, au făcut deja cele mai bune comentarii:

CasusBelli:

💥Casus⚔️Belli prezintă:

🏆 Premiile “Misha 🤥 Defonseca” pentru Fake News și False Flags🤡

🎭Această distincție va fi oferită simbolic de către redacția noastră publicațiilor, posturior TV, site-urilor și persoanelor care propagă fake news și false flags penibile și manipulatoare.

✉️ Așteptăm propunerile voastre pe @CasusBellibot!

——-
⚡️Istoric:

Misha Defonseca, evreică născută în Belgia, este autoarea unei autobiografii dovedite frauduloasă, intitulată “Misha: A Memoire of the Holocaust Years”, publicată pentru prima dată în 1997 și care la acea vreme se declara a fi un adevărat memoriu. Lucrarea, în care autoarea povestește cum la vârsta de 6 ani a fost deportată cu familia în 1941, apoi a fost CRESCUTĂ DE O HAITĂ DE LUPI, după care a ucis un soldat nazist în legitimă apărare, a fost un succes instant în Europa și a fost tradusă în 18 limbi. În 2008, autoarea Misha Defonseca (și avocații ei), a recunoscut că lucrarea, care era declarată o autobiografie, era de fapt fantezie..

🔮 Astfel, în 2014, un tribunal din SUA a obligat-o pe Misha Defonseca să plătească despăgubiri în valoare de 22 milioane de dolari către My. Ivy Press, care îi publicase cartea și cu care era în proces de câțiva ani.

( Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Misha_Defonseca )

——-
🥁🥁🥁🥁
Premiul “Misha Defonseca” pentru Fake News și False Flags merge către:

 🥇🎉Digi24, cunoscuți și ca “groapa de gunoi a presei românești” pentru cel mai penibil fake news, mai ales pentru că scena cu jurnalista trântită pe jos din cauza bombelor teroriste fusese deja interpretată de o altă specialistă CNN, și ea premiată de Casus Belli 👏👏.

❌Presa e gunoi!❌

Vedeți materialul câștigător mai jos

 

DanDiaconu:

JE SUIS CILEACU

Mi se pare absolut impardonabil ceea ce se întâmplă! Ce are lumea cu Cileacu? Ce dacă s-a aruncat la pământ în timpul transmisiei din Tel Aviv? Care-i treaba, măi rudimentarilor? Doamna în cauză nu e jurnalist, ci o râmă, astfel încât poziția orizontală îi e normală. Așa poate și știe ea. Ce aveți voi cu râmele, oameni fără suflet? Râmele nu trebuie să trăiască?

În cazul în care doamna în cauză va fi sancționată de postul TV, am de gând să o ajut. În semn de solidaritate, o să pun în grădină o ladă cu gunoi și rahat, în vederea producției de compost. Așadar, stimată doamnă, dacă nu are cine să vă angajeze, vă invit în lada de la mine din grădină unde, alături de alte râme, veți mânca rahat pe săturate și veți produce compost numai bun pentru recolte îmbelșugate. O să vedeți voi ce treabă bună face Cileacu acolo!

Asta înseamnă solidaritate, băi rudimentarilor!

2 comments

  1. Felicitări și mulțumim că ne redai speranța de a merge înainte într-o lume atât de tulbure, o lume în care penibilului îi face plăcere să existe. Te susțin și îți mulțumesc că ne ajuți să vedem adevărul! Un simplu cititor.

  2. proasta/penibila, are/a avut momentul ei de glorie. a devenit celebra, aproape o mema pe gab, telegram (canale ukrainiene, rusesti, arabe etc)..si chiar pe 4 chan lol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *