Home / Actualitate / Teodor Meleșcanu Declarații Trădătoare la Timișoara

Teodor Meleșcanu Declarații Trădătoare la Timișoara

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 13, 2017

Buciumul:

Teodor Meleşcanu a participat , la Timişoara, la o conferinţă internaţională pe tema provocărilor de securitate din regiunea Balcanilor, organizată de Universitatea de Vest şi asociaţia New Strategy Center, precizând că, în acest moment, Uniunea Europeană este cel mai mare finanţator străin al ţărilor din această zonă.

„Nu suntem o ţară balcanică propriu-zisă, însă, în mod evident, evoluţiile din Balcani au un impact direct şi asupra securităţii României şi a Uniunii Europene în ansamblul său. Eu nu văd o Europă întreagă fără ca ţările balcanice să facă parte din ea. Deja UE este cel mai mare finanţator străin al ţărilor din Balcani. Cred că este nevoie de o decizie foarte clară pe care ţările UE trebuie să o adopte în legătură cu perspectiva lărgirii UE şi a includerii ţărilor din Balcani, în măsura în care răspund criteriilor de aderare stabilitate”, a declarat, citat de Mediafax,Teodor Meleşcanu.

Ministrul de Externe a vorbit şi despre fenomenul migraţiei, afirmând că România trebuie să ofere în continuare un cadru în care emigranţii să se simtă în siguranţă.

Cea mai importantă chestiune pe care pot să o facă autorităţile din România şi pe care vom continua să o facem este de a încerca să oferim un cadru în care imiganţii să se simtă în siguranţă”,declară Teodor Meleşcanu. Afirmând că sunt două categorii de imigranţi; cei din motive politice şi cei de interes economic. „Noi trebuie, în măsura posibilităţilor pe care le avem, să asigurăm pentru ei o stare care să le dea încredere într-un viitor pentru ei şi pentru copiii lor. România nu este o ţară de destinaţie pentru imigranţi, ci este una de tranzit, dar în mod normal trebuie chiar şi pentru cei care se află pentru o perioadă scurtă de timp să le asigurăm o minimă integrare la nivelul societăţii româneşti”, a mai spus Teodor Meleşcanu…

Să spui că cea mai importantă chestiune pe care pot să o facă autorităţile din România este să-i ajute pe străini înseamnă că eşti un trădător nenorocit, pentru că CEL MAI IMPORTANT lucru pe care autorităţile din România pot să-l facă este să îi ajute PE ROMÂNI.

Adică să asigure securitatea graniţelor, să aplice legea şi să vegheze la respectarea ei.

Declarațiile cu caracter anti-românesc, atunci când sunt făcute de miniștrii ai României, devin declarații trădătoare.

Când mulți românii nu se simt în siguranță din cauza țiganilor, iar noi ajutăm “refugiaţi” străini să se simtă în siguranță până trec în occident unde căpuşează ţările civilizate şi răspândesc islamul în Europa este deopotriva anti-romanesc si anti-european.

Ce caută fosilele astea bolșevice în politica țării de dupa 1989? De ce sunt lăsați să dea declarații trădătoare?

De ce n-am avut și noi un proces de condamnare a fostelor cadre comuniste?

Multe întrebări care de peste două decenii nu au primit răspuns.

Trebuia să avem un astfel de proces dacă revoluția a fost pe bune, și trebuia să se facă o condamnare a comunismului care să cuprindă originea bolșevică a acestuia, care la rândul ei are origine evreiască sionistă.

declarații trădătoare

Țara noastră a stat scut al Europei împotriva hoardelor barbare din Orient, iar acum le deschidem poarta spre Europa?

Ba mai mult, îi facem să se simtă “în siguranță” în popasul lor din drumul către căpușarea occidentului.

În ritmul ăsta o sa se scoale Țepeș din mormânt, pentru că Meleșcanu merită tras în țeapă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *