Home / Internațional / Șantaj pentru bugetul Uniunii Europene! Programul “SIDA în schimbul pâinii”

Șantaj pentru bugetul Uniunii Europene! Programul “SIDA în schimbul pâinii”

Iancu Breban
Incorect Politic
Decembrie 13, 2020

U.E. care se află în mâinile lui George Soros a dorit să impună principiul „SIDA în schimbul pâinii” printr-un program de “ajutor” în valoare de 750 miliarde de euro la care s-a adăugat bugetul U.E. pentru perioada 2021 -2027 în valoare de 1074 miliarde de euro.

Rezistența acerbă a Poloniei și Ungariei, singurele state din Europa istorică care pun demnitatea națională mai presus de arginți, i-a făcut pe Sodom-globaliștii de la Bruxelles să se dilate rectal… Se zvonește că s-a auzit pe coridoare o maree de flatulații dezaprobatoare.

Asa cum era de așteptat, George “anus” Soros a ieșit din carantină pentru a da frâu liber Furiei sale ebraice.

Și totuși, în ciuda tuturor defectelor sale inițiale, nu-mi amintesc ca Uniunea Europeană să fi fost construită pe baza supremației anale post-naționale ?

Acest amendament trebuie să fie o adăugire destul de recentă. Nu știu, poate mă înșel…

Cert este că există doar un singur speculator să aibă îndrăzneala de a denunța „cleptocrația” non-jidovilor care refuză să fie storși ca lămâile de către finanțele jidănești internaționale: jidovul !

Această afirmație nu este nimic altceva decât o inversare acuzatoare tipic ebraică în stilul: primul guvern Sovietic a fost compus din ruși în proporție de 85%.

Cu toate acestea, țipetele ebraice sunt întotdeauna un semn bun, o muzică cu aere populare de sărbătoare.

Acest nou șantaj în jurul bugetului U.E. condiționat de aplicarea „statului de drept” (Codul suprastatal al coloniilor din U.E.) au fost doar niște încercări de represalii orchestrate de Soros and Co. împotriva Ungariei și Poloniei, pentru că sunt singurele țări din Est care și-au păstrat demnitatea și curajul.

Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât îmi spun că poate Maghiarii sunt, de fapt, urmașii dacilor.

Iancu BREBAN

Sursa: https://www.rt.com/news/509451-soros-oped-merkel-surrender-eu/

2 comments

  1. maghiarii se revendica de la daci pentru a putea pretinde transilvania.

  2. “Rezistența acerbă a Poloniei și Ungariei, singurele state din Europa istorică care pun demnitatea națională mai presus de arginți, i-a făcut pe Sodom-globaliștii de la Bruxelles să se dilate rectal… Se zvonește că s-a auzit pe coridoare o maree de flatulații dezaprobatoare.” Active news o să aibă o dilemă. Să atace Ungaria sau să laude Polonia, care e good goy pentru America?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *