Home / Educativ / INCENDIAR! Cele mai BAZATE emisiuni de pe Internet

INCENDIAR! Cele mai BAZATE emisiuni de pe Internet

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 3, 2023

INCENDIAR! Cele mai BAZATE emisiuni de pe Internet

INCENDIAR! Cele mai BAZATE emisiuni de pe Internet

În ultimii ani au apărut tot mai multe televiziuni independente, emisiuni incorecte din punct de vedere politic, persoane care ies în față și demască minciuna organizată din zilele noastre. Istoria reală, făra perdea, este explorată cu curaj nedisimulat de personalități precum Cornel-Dan Nicolae, Corvin Lupu, Vasile Zărnescu, Miron Manega și alții ca ei. Astfel că o sumedenie de persoane care-și iubesc țara și neamul românesc ajung să difuzeze ideile incorecte politic în lungul și în latul Internetului.

Am fost plăcut surprins să aflu de performanța fenomenală a lui Marvin Atudorei, care a avut inspirația să-l invite pe Vasile Zărnescu într-o emisiune incendiară despre chestiunea jidovească. E bine să-l văd pe Miron Manega în fiecare duminică activând la propria emisiune săptămânală, irealizabilă fără sprijinul profesionistei Daniela Gîfu, la ultima ediție avându-l invitat pe profesorul incorect politic Corvin Lupu. Despre Alexandru Amititeloaie am citit chiar în raportul institutului terorist Elie Wiesel, curajul său de a-l invita pe Gică Manole nu poate fi decât un semn de renaștere a conștiinței naționale.

Luate individual, fiecare dintre aceste emisiuni este un firicel de apă vie care revigorează spațiul public.

Luate împreună, firicelele de apă vie se adună într-un fluviu care nu mai poate fi oprit. Acest fluviu izbește zidurile de mișelie ridicate împotriva trezirii românești, cu fiecare emisiune acest zid se erodează, se crapă, crăpăturile se lărgesc până când întreaga fortăreață antiromânească se fărâmițează.

Iată câteva dintre cele mai bazate emisiuni pe care le puteți găsi pe Internet:

  • Miron Manega și Corvin Lupu la colocviile ARS VERBA, grație Danielei Gîfu:

  • Colonelul Vasile Zărnescu despre Chestiunea Jidovească într-o emisiune care momentan are două părți:

Partea I:

Partea a II-a:

 

  • Cornel-Dan Niculae, autor prolific de cărți interzise și de articole pe Incorect Politic, invitat de Marvin Atudorei să discute despre originea khazarilor și penetrarea sionistă a serviciilor secrete românești:

  • Profesorul universitar Corvin Lupu despre pregătirea loviturii de stat și trădarea Securității la evenimentele de la 1989.

  • Tot profesorul Corvin Lupu într-o altă emisiune de-a lui Marvin Atudorei vorbește despre schimbarea ordinii internaționale și începuturile unei lumi multipolare.

 

  • Pentru Camarazi, primul podcast naționalist din România, găzduit de Comunitatea Identitară:

În afară de emisiunea lui Alexandru Amititeloaie și podcastul Pentru Camarazi, toate cele menționate au fost difuzate în ultima lună.

Cu asemenea capacitate de muncă, cu energia neobosită a realizatorilor și cu curajul incorect politic de a afirma adevărul fără perdea, România este programată se îndreaptă spre trezire națională.

One comment

  1. Sfantul Gheorghe

    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *