Home / Chestiunea Jidănească / Alexandru Florian spune că Holocaustul este mai important decât abuzurile din azilele din România?

Alexandru Florian spune că Holocaustul este mai important decât abuzurile din azilele din România?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 20, 2023

Alexandru Florian spune că Holocaustul este mai important decât ce se întâmplă astăzi în azile?

Alexandru Florian spune că Holocaustul este mai important decât abuzurile din azilele din România?

Alexandru Florian, președintele institutului terorist Elie Wiesel, publică un interviu în RFI în care spune că asocierea atrocitătilor din azilele de bătrâni cu holocaustul constituie o minimizare a holocaustului. Conform legii staliniste OUG 31/2002, acest lucru constituie o infracțiune.

În fond, sub adăpostul unor legi date de niște sclavi, teroriștii de la Elie Wiesel spun că holocaustul este mai important decât ce se întâmplă astăzi în azile.

Practic asta spune Alexandru Florian.

RFI:

“Există practic și celălalt aspect al acestor comparații neavenite de a simplifica de a șterge practic specificitatea Holocaustului, tragedia exterminării a unei treimi dintre evreii din Europa în timpul celui de-al doilea război mondial, un proces de exterminare care dincolo de felul practic în care s-a desfășurat, a avut la bază o coerență politică, o ideologie specifică, deci a fost o întreagă structură instituțională, dincolo de logistica industrială. Asemenea tipuri de mesaj se înscriu în ceea ce se numește minimalizarea Holocaustului prin oferirea de comparații neavenite, de a banaliza răul politicilor fasciste din al doilea război mondial, iar eu cred că acest rău nu are, până azi, termen de comparație”, conchide Alexandru Florian.

Institutul intimidează administrații locale în stil mafiot și le presează să redenumească străzi, să dea jos plăci, să retragă cetățenii de onoare, să schimbe numele liceelor, institutul folosește bugetul public să dirijeze autoritățile să urmărească penal autori de cărți și participanți la parastase dedicate unor eroi naționali. De parcă nu-i destul, ultima provocare, ultimul comunicat nesimțit, vine ca un scuipat peste vârstnicii țării, în timp ce bunicii noștri suferă în azilele groazei, Alexandru Florian ne povestește despre tragedia celor șase milioane de acu șaptezeci de ani.

Batjocura cu care realmente niște fii de bolșevici ne umilesc public arată cât de uzurpate sunt instituțiile statului.

Un progres real va veni în urma desființării institutului Elie Wiesel și acest obiectiv se va putea realiza când va fi prioritatea zero atât pentru cei interesați să ne reprezinte politic, cât și pentru serviciile de informații care veghează la apărarea siguranței naționale.

Sterie CIUMETTI

7 comments

 1. Cum, si infometarea pensionarilor cu pensii genocidare si blocarea legilor ca sa continue nestingherita lichidarea batranilor prin tortura si foamete in aziluri , nu este :

  ” o întreagă structură instituțională, dincolo de logistica industrială.” ?????????????

  Pai cum e posibil sa nu pateasca inca nimic procurorii , administratorii si tortionarii efectivi, inca nimic, de atatia ani de cand s-a anuntat prin plangeri la oficialitati, acest fenomen criminal in masa, lasati inca nepedepsiti, in loc sa li se faca procese fulger pentru pedepsirea si eliminarea lor , fara sa aibe loc procesele rapide ce se impun pentru a remedia situatia pe loc , nu la sfantul asteapta ?

  Toti cei vinovati pentru pensiile de genocid care functioneaza si azi, si toti cei vinovati pentru exterminarea batranilor din aziluri, prin tortura si jaf , ar trebui pedepsiti cu reintroducerea pedepsei capitale, daca vreti sa nu se mai repete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Cine decide valoarea unui evreu in comparatie cu a unui român?Florian? Pentru mine romanii sunt mai importanti decat orice alt neam si cred ca asa e normal! Daca Florian e de o alta parere sa mearga sa se caute ca nu-i ceva bine in mintea lui!

 3. Nu e de băgat în seamă. Îgnorați-l total. Cînd eram mici ne învățau să ne uităm unde călcăm : căcatul era totdeauna evitat. Pînă la urmă îl spăla ploaia.

 4. Mihai Cantuniari

  Un FANATIC obsedat si obsedant. Pe asta nu il spala ploaia, ci numai noi daca ne-am uni.

 5. Normal holohoaxul este sfant, nu poti sa compari suferinta romanilor chinuiti in ograoda Gabrielei Firea, o c**** de-a jidanilor daca ne gandim ca a vrut sa le faca muzeu in cladirea unde a lucrat Eminescu la ziarul Timpul, apoi este fin unei femei care a construit ilegal un zgarie nori de 13 etaje langa Catedrala catolica din Bucuresti, patronul fiind jidan, Si este prietena cu jidanca Olga Gudynn care detine o fabrica de diplome internationala in voluntari, de unde fug profesorii mai mult ca elevii…. Iar de la Romania TV aflam de al jidanul Ilan LAufer ca in voluntari construiesc Israelieni case…..

  Nimic nu poate fi comparat cu sfantul Holocaust, cum indrazniti? Animalele de povara la batranete cand nu mai pot finanta inlocuirea rasei albe cu ciori trebuie sa moara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *