Home / Problema Țigănească / Român lovit cu sticla în cap în Lidl de un grup de țigani: “L-au desfigurat, era plin de sânge”

Român lovit cu sticla în cap în Lidl de un grup de țigani: “L-au desfigurat, era plin de sânge”

Incorect Politic
Iulie 21, 2023

Român lovit cu sticla în cap în Lidl de un grup de țigani:

Român lovit cu sticla în cap în Lidl de un grup de țigani: “L-au desfigurat, era plin de sânge”

Via Naționaliști:

Un bărbat în vârstă și fiul său au fost bătuți crunt în Lidl Titan, pentru că și-au permis să le atragă atenția unor țigani că s-au băgat în față. Deși paznicii se aflau în magazin, aceștia nu au intervenit. În schimb, o femeie martoră la accident a avut mai mult curaj.

„A fost nevoie ca eu să mă bag între ei, am reuşit să îi opresc. Un tată, un domn în vârstă, şi fiul lui au fost bătuţi. Domnul în vârstă aştepta la rând la case, iar cei patru s-au băgat în faţă. Domnul le-a spus să stea la rând, însă cei trei au început să îl înjure şi să îl ameninţe. Când a terminat de plătit, domnul le-a spus ‘nu vă e ruşine, am o varsta’.


Golanii au tăbărât pe el şi l-au bătut într-un mare hal. L-au desfigurat, i-au dat cu o sticlă în cap, era plin de sânge. A fost nevoie ca eu să mă bag între ei, am reuşit să îi opresc. Nimeni de la pază nu a intervenit, cum e posibil aşa ceva? În magazin erau oameni cu copii”, a relatat femeia.

Poliţiştii au ajuns după zece minute, însă agresorii deja dispăruseră.

Cele două persoane au fost transportate cu ambulanţa la spital, întrucât prezentau urme de violenţă la nivelul feței şi a capului.

Totul s-ar fi petrecut sub privirile paznicilor, care nu au intervenit.

3 comments

  1. Probabil paznicii din magazin erau rude de sânge cu atacatorii. Foarte simplu, pentru că nu și-au făcut datoria, să fie dați afară.

    • Sau le-a fost teamă să se amstece.. Pe lăngă faptul că multi paznici ar lua bătaie și de le niște copii pentru că nu sunt dotați fizic, albilor le-a intrat în șânge “respectul” pentru minorităti, pentru că știu că vor fi “linșațî” în presa drept xenofobi.

  2. De acord Virgil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *