Home / Actualitate / Minicipiul Buzău se înscrie în programul “Mentori ai Diversității în Europa” – Prioritatea este “integrarea socială a țiganilor”

Minicipiul Buzău se înscrie în programul “Mentori ai Diversității în Europa” – Prioritatea este “integrarea socială a țiganilor”

Incorect Politic
Iulie 21, 2023

Minicipiul Buzău se înscrie în programul "Mentori ai Diversității în Europa" – Prioritatea este "integrarea socială a țiganilor"

Minicipiul Buzău se înscrie în programul “Mentori ai Diversității în Europa”

Prioritatea este “integrarea socială a țiganilor”

Via Nationalisti

Minicipiul Buzău se înscrie în programul “Mentori ai Diversității în Europa” – o porcărie marca Constantin Toma.

Organizațille neo-marxiste care papă bani publici de peste tot din Europa vin la Buzău să ajute chipurile etnicii țigani.

TV Buzău:

Începând cu luna iulie 2023, municipiul Buzău face parte din rețeaua internațională ,,Mentori ai diversității în Europa”, rețea prin care, alături de municipalități și organizații non-guvernamentale din Germania, Franța, Italia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Turcia și Grecia, administrația locală va implementa proiecte cu finanțare europeană, abordând o varietate de tematici de actualitate: integrare socială, protecția mediului, digitalizarea. – conform TV Buzau.

Prioritatea activității rețelei este “integrarea socială” a țiganilor și digitalizarea (înrobirea tehnologică).

Constantin Toma

Activitatea în cadrul rețelei include și schimburi de bune practici între municipalități care vor concura la proiecte diverse, mai scriu pseudo-jurnaliștii de la postul local de televiziune de mâna a doua.

Proiectele care vor urma să fie implementate prin intermediul rețelei internaționale vor avea sprijin european, adică bani de Uiunea Europeană, care continuă să distrugă identitatea națională a fiecărui popor.

Reportajul video executat de “jurnaliștii” cu intelect de găina… mai jos:

4 comments

  1. Țigani de 30 de ani și țigănci tinere, cu puradeii după ele, cerșesc prin tot orașul. ,,Dă și mie 1 leu pentru ăsta micu”. Îi întrebi de ce nu se duc să muncească, să-și crească copiii, te întreabă ,,Unde?”. La ADP dacă nu ai unde în altă parte. ,,Nu mă primește”. Iar sociologul Duminică rânjește fasolea pe la televizor, în loc să se ocupe de integrarea lor.

  2. O sa fie rau de tot daca nus capam de astia, se inmultesc ca ciuma si nu au viermii astia pic de respect fata de romani, se poarte urat, sfidatori, dau peste tine pe strada, si daca comenteaza cineva sar zece pe el cu gura, eventual ii mai dau si la cap. Sa ii vezi seara pe strada, umbla cu cate 4-5 pui facuti pe alocatii dupa ei.

  3. Rasa tiganilor din toata lumea e blestemata, spun parintii vazatori cu duhul. Cine ii ajuta face rau rasei adamice si e blestemat si el, recte, institutiile si functionarii imparatului acestei lumi- dopmnul domnilor care fabrica bani si putere din nimic.

  4. Pai sa ii integreze, dar, in asa fel incat sa nu te atace pe strada!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *