Home / Chestiunea Jidănească / Colonel Vasile Zărnescu: Ucraina trebuie desființată (1)

Colonel Vasile Zărnescu: Ucraina trebuie desființată (1)

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Ianuarie 24, 2023

 

UCRAINA TREBUIE DESFIINȚATĂ (1)

 

Etapa postdecembristă a impus un nou slogan: „Cu televizorul ați prostit poporul!“

Premisa

Postul american de televiziune C.N.N. este singurul post acceptat de Comandamentul american al trupelor din Irak să transmită numai acele știri din zona de război aprobate de către respectivul Comandament.

Tanc irakian distrus în nordul Kuweitului, în 1991

«Pe 17 ianuarie 1991 a debutat în forţă Operaţiunea Furtună în Deşert – primul război transmis în direct la televizor. (…) Războiul din Golf este clipa cea mare pentru reporterul CNN Peter Arnett, care, în ianuarie 1991, era singurul corespondent occidental în măsură să relateze în direct despre bombardamentul american de pe acoperişul hotelului Al Rashid din centrul Bagdadului. „Să lăsăm omenirea să audă cum sună războiul“ – acesta a fost sloganul lui Arnett. După o asurzitoare explozie, care a făcut să se cutremure întreg hotelul, Arnett a spus neînfricat: Mă duc din nou la fereastră“. Reporterul a reuşit să capteze atenţia publicului american şi s-o îndrepte spre cele ce se întâmplau în Golful Persic. Asta fiindcă pe 2 august 1990, când, la ordinul lui Saddam Hussein, 100.000 de soldaţi au năvălit în învecinatul Kuweit ocupând fulgerător bogatul emirat, opinia publică din S.U.A. abia dacă băgase de seamă. Saddam Hussein şi generalii săi s-au aşteptat ca Administraţia de la Washington şi întreg Occidentul să accepte tacit anexarea Kuweitului de către un aliat al S.U.A. La urma-urmei, Administraţia de la Washington îl sprijinise masiv pe dictatorul din Bagdad, prin livrări de arme şi informaţii secrete, în primul război din Golf, cel irakiano-iranian. Potrivit unui inspector al Naţiunilor Unite, S.U.A. ar fi livrat Irakului inclusiv arme chimice. Deviza americanilor părea să fie la acea vreme: „Saddam este un criminal, dar este criminalul nostru“»[1].

Prima concluzie: C.N.N. este un post de televiziune creat să falsifice complet știrile, să dezinformeze sistematic opina publică, să prezinte „realitatea“ după cum convine intereselor S.U.A.

În urmă cu cîțiva ani, postul Antena 3 relata cu trufie că s-a afiliat la C.N.N., apoi afirma cu nonșalanță că este partener C.N.N., iar acum și-a lungit în coadă sigla: „ANTENA 3-C.N.N.“ Între timp, noi, ascultătorii, ne convinsesem, deja, că 3anteniștii ne „toarnă gogoși cu carul“, în frunte cu gomosul slinos Radu Tudor – autointitulat „analist politico-militar“, care-și dă cu ulei de nucă pe păr, ca să-i lucească freza, ca frizerilor de acum vreo 50 de ani.

În război se moare. Antena 3 mințea, în 7 martie 2022, că ar fi murit 50 de copii, iar în 8 martie, dimineața, un alt reporter 3antenist a zis că ar fi murit 25 în 14 zile. Generalul Wesley Clark a tras, în 1993, cu tunurile de pe tanc, cu napalm, în Ferma „Davidienilor“ din Waco (Texas) și a omorît 24 de copii într-o singură zi! Asta nu se pune?! Ucraina trebuie distrusă. Asta merită „ucrainenii“, nu primiți ca „refugiați de război“. S-au cheltuit pînă acum cîteva miliarde de lei cu ajutoare pentru „refugiați“, în timp ce mulți români, în special bătrîni, mor de foame și de lipsă de medicamente. Hotelurile de lux din București, Brașov, Galați, Brăila etc. sunt pline cu curve de lux, pe care, la intrare, le așteaptă mașini „fițoase“: și ele, curvele, au fost alungate de „invazia Rusiei“ și au penetrat frontiera cu mașini cu tot, strecurîndu-se printre vigilenții grăniceri ucraineni și români.

Acum, vorbeții de la postul Antena 3 otrăvesc mințile românilor – deoarece „au cea mai mare audiență de public“ – cu falsurile lor despre „războiul“ din Ucraina, care, de fapt, nu este un război, ci, așa cum a denumit președintele Vladimir Putin situația, este o „operațiune specială“ – tot așa cum S.U.A. au desfășurat, pînă recent, o operațiune specială în teatrele de operațiuni din Irak, Vietnam, Panama, Afganistan etc. Am adus din Afganistan cîteva duzini de militari români morți sau mutilați, calificați de Antena 3 ca „eroi naționali“, deși ei erau mercenari români trimiși acolo de lichelele care conduc România.

Acum, saltimbancul Volodimir Zevzenski îi trimite pe românii din Ucraina în linia întîi, să moară pentru victoria „poporului ales“! În satele românești din teritoriile răpite de Ucraina nu există familie care să nu jelească, acum, un mort pe front. Unele publicații din Rusia au afirmat că România ar fi trimis români să lupte pentru Ucraina. Nu, domnule președinte Vladimir Putin, sunt românii din Ucraina trimiși de Volodimir Zevzenski în linia întîi! Ar fi posibil – deși nu cred! – ca unii români din România să fi fost trimiși să lupte pentru Ucraina, dar nu sunt români voluntari, ci probabil români mercenari – așa cum sunt și cei trimiși în Irak, Afganistan etc. – dar nu sunt trimiși de „România“, ci de conducerea trădătoare a României!

În realitate, mai precis zis, XENOCRAȚIA CONDUCE ROMÂNIA!

A doua concluzie: postul Antena 3 ne infuzează falsurile marca „C.N.N.“ Evident, nu doar Antena 3, ci aproape toate mass media din România, deoarece sunt proprietatea unor străini.

 

            Cum e, totuși, cu „războiul“ din Ucraina?

 

«Criza ucraineană nu are nimic de-a face cu Ucraina. Este vorba despre Germania și, în special, despre o conductă care leagă Germania de Rusia, numită Nord Stream 2.

Washingtonul vede conducta ca pe o amenințare la adresa primatului său în Europa și a încercat să saboteze proiectul la fiecare pas. Chiar și așa, Nord Stream a mers mai departe și este acum complet operațional și gata de dat în folosință. Odată ce autoritățile de reglementare germane vor oferi certificarea finală, vor începe livrările de gaz. Proprietarii de case și întreprinderile germane vor avea o sursă sigură de energie ieftină, în timp ce Rusia va avea parte de o creștere semnificativă a veniturilor sale din gaz. Este o situație avantajoasă pentru ambele părți. (…) Establishment-ul politicii externe a S.U.A. nu este încântat de aceste evoluții. Ei nu doresc ca Germania să devină mai dependentă de gazul rusesc. (…) Într-o lume în care Germania și Rusia sunt prieteni și parteneri comerciali, nu mai este nevoie de baze militare americane, nu mai este nevoie de arme și sisteme de rachete scumpe fabricate în S.U.A. și nu mai este nevoie de N.A.T.O. (…) De asemenea, nu mai este nevoie de tranzacții energetice în dolari americani sau de stocarea de titluri de stat americane pentru a echilibra conturile. Tranzacțiile între partenerii de afaceri pot fi efectuate în propriile lor monede, ceea ce va precipita o scădere bruscă a valorii dolarului și o schimbare dramatică a puterii economice. Acesta este motivul pentru care administrația Biden se opune Nord Stream. Nu este doar un gazoduct, ci o fereastră spre viitor; un viitor în care Europa și Asia sunt apropiate într-o zonă de liber schimb masiv, care le sporește puterea și prosperitatea reciprocă, lăsând S.U.A. pe dinafară.

Relațiile mai calde dintre Germania și Rusia semnalează sfârșitul ordinii mondiale „unipolare“ pe care S.U.A. au supravegheat-o în ultimii 75 de ani. O alianță germano-rusă amenință să grăbească declinul superputerii care se apropie în prezent de abis. Este motivul pentru care Washingtonul pare hotărât să facă tot posibilul pentru a sabota Nord Stream și a menține Germania în orbita sa. Este o chestiune de supraviețuire.

Aici intră în scenă Ucraina. Ucraina este „arma aleasă“ de Washington pentru a torpila Nord Stream și a pune o barieră între Germania și Rusia. Strategia este preluată de pe prima pagină a Manualului de politică externă al SUA, la rubrica: Divide et impera.

Washingtonul trebuie să creeze percepția că Rusia reprezintă o amenințare la adresa securității Europei. Acesta este obiectivul. Ei trebuie să arate că Putin este un agresor însetat de sânge, cu un temperament de parșiv. (…)

Ceea ce nu se spune este că Rusia nu a invadat nici o țară de la dizolvarea Uniunii Sovietice și că S.U.A. au invadat sau a răsturnat regimuri în peste 50 de țări în același interval de timp. Iar S.U.A. mențin peste 800 de baze militare în țări din întreaga lume. Nimic din toate acestea nu este raportat de mass media, în schimb, accentul este pus pe „maleficul Putin“, care a adunat aproximativ 100.000 de soldați de-a lungul graniței ucrainene, amenințând să arunce întreaga Europă într-un alt război sângeros»[2]. Între timp, conducta Nord Stream a fost torpilată de S.U.A.!

Opinia sus-citată îi aparține lui Hadmut Danisch și a emis-o în 17 februarie 2022.

Dar să citim și una mai veche, a lui Wayne MADSEN, din 03.12.2014. apărută sub un titlu elocvent: „Planul secret al Israelului pentru un «al doilea Israel» în Ucraina“.

Times of Israel, un ziar israelian independent, care include printre personalul său un număr de foști reporteri de la cotidianul israelian Ha’aretz, a publicat o poveste fascinantă, dar în mare măsură trecută cu vederea la Ierusalim și Zhitomir, Ucraina, în 16 martie 2014, și care a fost scrisă de către corespondenții săi ruși și ucraineni, Hirsh Ostropoler și IZ Grosser-Spass, citând un raport secret furnizat de la guvernul izraelian.

Raportul, scris de un grup select de cercetători ai istoriei iudaice, realizat din mediul academic și din alte centre de cercetare, a conchis că iudeii europeni sunt, de fapt, descendenți din khazari, un grup mongol-tătar războinic, care a guvernat Ucraina și sudul Rusiei convertindu-i în masă la iudaism în secolul al VIII-lea d.Hr.

Sioniștii au susținut mult timp că țara revendicată de Israel era dreptul biblic de naștere al poporului iudeu, care a fost forțat să abandoneze teritoriul într-o așa-numită „diaspora“, după cucerirea repetată de către diferite imperii. Dovada că iudeii ashkenazi, care constituie majoritatea populației iudaice israeliene, nu au nici o legătură istorică cu Palestina, ar pune sub semnul întrebării întreaga premisă a Israelului ca patrie istorică „de 5000 de ani“ a poporului iudeu. (…) Jurnaliștii izraelieni au semnalat că orice conversație asupra khazarilor și a Israelului modern a fost întotdeauna întâmpinată cu dispreț de liderii izraelieni. (…) ADN-ul dovedește că o populație khazară, care a migrat din Europa, în prezent pretinde rădăcini străvechi în Palestina, în mare măsură elimină pretențiile sioniste din regiune.

Evidența faptului că iudeii din Europa Centrală și de Est nu au nici o pretenție istorică asupra Palestinei a dus la un val de activități în Israel și în străinătate. Knesset-ul izraelian va vota în curând un proiect de lege adoptat de cabinetul izraelian care legalizează Israelul ca stat național „iudeu“. (…)

Povestea explozivă din Times of Israel despre rădăcinile khazare ale ashkenazilor a arătat, de asemenea, că Israelul, știind că un stat palestinian este inevitabil având în vedere presiunea din ce în ce mai mare a Europei, se pregătește să reinstaleze coloniștii ashkenazi din Cisiordania în Ucraina. Cercetările avansate ale Israelului în domeniul geneticii au dus la stabilirea unei linii directe de ADN între ashkenazii din Israel și khazarii care au fost dispersați în Europa de Est și Centrală după ce Rusia a cucerit Imperiul Khazar în secolul al XI-lea. Izraelienii și aliații lor sioniști din întreaga lume au acuzat întotdeauna susținătorii legăturii genetice khazar-ashkenazi de antisemitism profund înrădăcinat.

Cu toate acestea, cercetarea genetică conținută în raportul secret izraelian confirmă ceea ce istoricul izraelian Shlomo Sand a dezvăluit în cartea sas, INVENTAREA POPORULUI IUDEU[3]. Conceptul liniei de sânge khazare a fost întâi abordată de istoricul iudeo-maghiar Arthur Koestler în 1976, AL TREISPREZECELEA TRIB[4]. (…) Planul iudeilor izraelieni și ucraineni este de a reașeza ashkenazii din Cisiordania în republica autonomă rusă Crimeea, după ce vor vedea o eventuală retrocedare a peninsulei către Ucraina.

Planurile finale ale sioniștilor ucraineni, cum ar fi Kolomoisky, plus cele ale aliaților americani ca Secretar de stat adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice Victoria Nuland[5] și ambasadorul S.U.A. în Ucraina, Geoffrey Pyatt, este de a înființa o regiune autonomă iudaică în Crimeea și de a reda numele original kazarian al peninsulei de Chazerai. Deși tătarii care trăiesc în Crimeea și în alte părți sunt în mare parte musulmani, planurile de a crea o națiune khazară în Ucraina va implica, probabil, și prozelitismul global al izraelienilor și ucrainenilor, care sunt deciși să restaureze Khazaria ca o alternativa la Israel. (…) În Ucraina, așa-numitul „al doilea Israel“, Kolomoisky și Kiev au înrolat un număr de membri ai forțelor de apărare din Israel în batalioanele lor de voluntari, inclusiv Batalionul Azov, una dintre unitățile izraeliene este cunoscută sub numele de „Căștile albastre ale Maidanului“ și este comandat de un izraelian care folosește pseudonimul „Delta“. Dacă Israelul nu ar avea un interes personal în extinderea influentei sale în Ucraina, ar putea împiedica cu ușurință ca aceste unități să meargă în Ucraina»[6].

Așadar, intervenția Rusiei în Ucraina are o altă miză, mai gravă și absconsă, escamotată atît de mass media din România – care nu sunt românești, ci sunt străine și diversioniste –, cît și de mass media externe: împiedicarea S.U.A. de a crea un „al doilea Israel“ în Ucraina – de preferat celui preconizat, inițial – „al doilea Israel“ în România –, căci România nu este la fel de mare și de bogată ca Ucraina. Încă de la Woodrow Wilson S.U.A. sunt conduse de iudei – mai corect zis, de către ashkenazi – numiți și „evrei-sintetici“.

O spune clar și răspicat Benjamin Freedmann[7]. Ucraina a fost și este condusă fățiș de către ashkenazi, ca pușcăriașa Iulia Timoșenko – „prințesa gazelor“ de fapt, hoața gazelor, care fura gaze din conducta rușilor care tranzita Ucraina, motiv pentru care a și fost băgată la pîrnaie –, apoi, din 2014, de la Maidan (cuvînt românesc!) încoace, începînd cu Petro Poroșenko – „regele ciocolatei“ – ca președinte „ales“ prin lovitura de stat de la Maidan, de premierul Arseniy Yatsenyuk, la fel de „ales“, miliardarul Kolomoisky ș.a. – toți făcînd parte din „poporul ales“. „Ales“ de către cine?! Însăși sintagma „poporul ales“ – care este dogma esențială a talmudismului (iudaismului) – este o dovadă că această doctrină este rasistă și extremistă în mod absolut, pentru că implică o disjuncție absolută: 1) între, pe de o parte – parte foarte mică –, „iudeii“ (din latinescul Judeo/Judaei), descendenții lui Iuda, Benjamin și Levi,  redenumiți, prin dificultăți fonetice, ca Jews (în imperiul britanic și, în genere, în arealul anglo-saxon: S.U.A., Canada etc.), ca Juifs (în imperiul colonial francez), ca giudei (în Italia), Die Juden (Germania), Źydowski (citește: jidovski, în Polonia), Źydo (citește: jido, în imperiul țarist), jidanii/jidovii/ (în arealul românesc), ca așa-zișii „evreii“ (termen impus în România de jidovii sovietici, aduși de Hannah Robinsohn, alias Ana Pauker), ar fi „poporul ales“, deși aceștia toți sunt descendenți ai (k)hazarilor – de neam turco-mongol –, cărora, în anul 740, șeful lor, Bulan, le-a impus adoptarea talmudismului și care nu au nici o legătură genetică cu „iudeii“ așa-ziși „biblici“, descendenți din Iuda et comp., care, și așa, se corciseră în cele trei milenii de pînă acum; și 2), pe de altă parte, „restul“, noi, toți ceilalți, goyimii din întreaga Lume, ca să fie sclavii lor!

Adică, pe de o parte, circa 20 de milioane – cîți vor fi fiind, în total, în lume – de ashkenazi (cum se autodenumesc ei înșiși!), denumiți, de către ceilalți, în mod absolut fals „iudei“ (în diferitele variante fonetice expuse mai sus), și, pe de altă parte, opt miliarde de goyimi, slugile lor, asupra cărora „poporul ales“ – care NU există! – să aibă drept de viață și de moarte! Nu se poate!

De altfel, pînă acum vreo trei decenii O.N.U. a condamnat sionismul ca doctrină rasistă.

Ca atare, trebuie să activăm, să aplicăm concluzia, din 1843, uitată – sau, mai bine zis, complet și deliberat ignorată – a genialului filozof Karl Marx, descendentul unui șir lung de mari rabini: „Die gesellschaftliche Emanzipation des Juden ist die Emanzipation der Gesellschaft vom Judentum[8] – „The social emancipation of the Jew is the emancipation of society from Judaism“[9] – „Emanciparea socială a iudeilor înseamnă emanciparea societății de iudaism[10]! În mod evident, din această cauză a fost apreciat de ipocriții apologeți ashkenazi ca fiind cel mai mare „antisemit“ (!) – deși, repetăm, așkenazii nu sunt semiți! –, diagnosticat cu o boală nou-apărută printre jidovi: „un iudeu care se urăște pe sine“! Firește, nu era singurul iudeu denigrat astfel, în compania acestuia fiind incluși filozoful Baruch Spinoza, rabinul Jakob A. Brafman, politologul Benjamin H. Freedman, poetul „proletariatului“ Heinrich Heine, marele șahist Bobby Fischer – care a negat vehement Holocaustul și a susținut că Statele Unite sunt o „farsă controlată de iudei ticăloși, circumciși, murdari și coroiați“[11] –, și mulți alții, adică toți iudeii cinstiți care au denunțat Talmudismul ca fiind doctrina rasistă extremă și condamnabilă în cel mai  înalt grad!

Dar ce înseamnă „emanciparea societății de iudaism“?! Înseamnă „eliberarea societății de iudaism“ – adică alungarea iudaismului (talmudismului) din societate, din întreaga Lume! Înseamnă eliminarea talmudismului de pe Planetă!

A treia concluzie pe tema noastră de aici: ca să nu rămîneți tembelizați de televiziuni, îndeosebi de Antena 3-C.N.N. –, informați-vă și din alte surse.

Memoria istoriei și a presei

 

Dar să mai facem un recurs la istorie, la memorie și la presă.

Ucraina este succesoarea Pactului Ribbentrop-Molotov – pact corect legal sub aspectul său public, dar criminal prin Anexa secretă, care prevedea desființarea Poloniei și răpirea unor teritorii din țările vecine: Cehoslovacia, Ungaria, România; prin aceasta, Ucraina poartă stigmatul criminalității Pactului Ribbentrop-Molotov, zis și Pactul Hitler Stalin. Acest rapt a fost invocat de președintele Vladimir Putin la summit-ul N.A.T.O., din 2008, de la București, cînd i-a declarat președintelui George W. Bush: „Dragă George, dacă mai insiști cu intrarea Ucrainei în N.A.T.O., atunci voi desființa Ucraina prin restituirea părților ei de Vest Poloniei și țărilor de la care au fost furate, iar părțile din Est le voi reîncorpora în Rusia!“

Dacă Ucraina ar fi fost de bună credință – admițînd, prin absurd, că ar avea așa ceva –, ar fi restituit teritoriile furate țărilor vecine prin acest pact, imediat ce și-a declarat independența, în 1991. Dar nu este, fiindcă nici nu există ca „stat“. Toți conducătorii ei – fie că era unul ca Kucima, ca Poroșenko sau, cum este acum saltimbancul Volodimir Zevzensky – toți sunt de aceeași teapă: ticăloși! De aceea, Ucraina trebuie dezmembrată, redusă la „Rusia kieveană“ și încorporată Rusiei, cum scrisesem după summit-ul N.A.T.O., de la București, iar dacă nu se reușește prin bună înțelegere, trebuie distrusă economic, militar, geografic, geopolitic, demografic etc.

Atunci, în 2008, apelasem la înțelepciunea politică și diplomatică a domnului președinte Vladimir Putin să desființeze Ucraina și să redea statelor vecine și României teritoriile furate prin Pactul Ribbentrop-Molotov[12], precum și Insula Șerpilor, predată U.R.S.S. printr-un proces-verbal de ticălosul Eduard Mezincescu – care, în ciuda numelui său semi-neaoș, făcea parte din „poporul hales“, la mare putere atunci, fiind impus de iudeo-sovietici, ca și acum, de altfel, impus de iudeo-americani. Acum a venit momentul să realizeze acest deziderat al românilor, de aceea îi dorim deplin succes domnului președinte Vladimir Vladimirovici Putin în desființarea Ucrainei și alungarea S.U.A. din această zonă a Europei – și, dacă este posibil, cum este și dezirabil, chiar din Europa –, precum și alungarea „poporului ucrainean“ în locurile de unde au venit veneticii!

Desigur, ar fi de dorit ca organizațiile noastre naționaliste să ceară guvernului Ucrainei restituirea, deîndată, a teritoriilor românești. Nu ne așteptăm ca actualul președinte, Volodomir Źydovsky, fiind, și el, tăiat-împrejur, ca și antecesorii săi Petro Poroșenko și clica lui, să ne dea înapoi ceea ce ne-a furat Ucraina judeo-bolșevică, dar, protocolar, trebuie întreprins acest demers.

Să ne amintim și celelalte acțiuni dușmănoase ale Ucrainei, despre care mass media mercenare, în frunte cu Antena 3-C.N.N., vinovate, tac mîlc.

Turpitudinea Ucrainei

 

Să readucem în memorie cazul eșuării vasului ucrainean ROSTOK.

În după-amiaza zilei de 31 august 1991 eram de serviciu pe Formațiunea de Analiză, Sinteză și Informare (F.A.S.I.) a S.R.I. și am primit, prin telefax, de la Secția județeană Tulcea a S.R.I., o informație de alertă maximă: pe Canalul Sulina, în dreptul localității Partizani, exista un mare dîmb subacvatic, din cauza căruia albia navigabilă a Canalului Sulina se îngusta extrem de mult, ceea ce periclita și făcea periculoasă navigația pe acea porțiune, existînd riscul iminent al eșuării accidentale a vreunei nave și, deci, riscul blocării Canalului, a navigației, cu urmări economice incalculabile! Evident, am redactat informația imediat și am trimis-o, în regim „URGENT“ conducerii S.R.I., spre a fi difuzată factorilor de conducere ai statului. Abia de un an înființat, S.R.I. își avea sediul central în strada Povernei, în fostul sediu al centrului de învățămînt politic al organizației Municipiului București a P.C.R. Unitatea era dotată cu un telefax și ocupa vreo patru birouri, fiindcă eram o mînă de ofițeri care analizam, sintetizam și transmiteam notele informative către somitățile statului îndreptățite de lege să le primească.

Nu știu ce rută oficială a urmat informația redactată de mine, dar, fiind la începutul activității sale, S.R.I., în întregul său, nu prezenta prea multă „încredere moral-politică“, adică nu prea era luat în considerare de către noile autorități ale României postdecembriste, fiindcă ele însele erau contestate încă de la început, îndeosebi pe motivul că „furaseră „revoluția“ – fapt adeverit, între timp! Trebuie să precizez că, așa cum ni se lamentase lt-.colonelul Nicolae Băltărețu – care, la acea vreme, martie-august 1990, fusese ofițerul de legătură al S.R.I. cu Guvernul –, premierul Petre Roman, în primele luni ale mandatului său de premier, nici nu deschidea plicurile cu informațiile primite de la S.R.I. și le returna așa, nedesfăcute! Abia după ce lt.-col. Nicolae Băltărețu a raportat această situație anormală și păguboasă conducerii S.R.I., dl Virgil Măgureanu, directorul de atunci al S.R.I., i-a atras atenția premierului Petre Roman că președintele și premierul unui stat își încep ziua de lucru citind întîi informațiile de la Serviciile Secrete!

Dar, pe 2 septembrie 1991, a venit și informația-bombă că s-a produs dezastrul anticipat în  informația inițială, de alertă: nava ucraineană ROSTOK, încărcată „pînă la vîrf“ cu fier-beton, se înfipsese chiar în dîmbul subacvatic respectiv și, fiindcă i s-ar fi defectat motorul și cîrma, s-a așezat perpendicular pe cursul apei, blocînd total navigația – exact cum ne alertase informația primită.

Panică, agitație, cum de s-a întîmplat etc. Directorul S.R.I., dl Virgil Măgureanu, a ordonat o căutare de informații la nivelul S.R.I.: „Ce se știuse?!“ Nu se știuse mai nimic! Am făcut repede un raport de problemă – fiindcă fusesem singurul care cunoșteam situația informativă la nivelul F.A.S.I., căci eu primisem, prelucrasem și transmisesem informația – și l-am trimis pe cale ierarhică. Apoi, tăcere. Pe vremea aceea eram în foarte bune relații cu dl Virgil Măgureanu – care aprobase activarea mea în S.R.I. cu abia patru luni în urmă și mai eram și comandantul-locțiitor al unei unități aflate în curs de constituire, deci puteam intra la el oricînd, în calitate de director-comandant-locțiitor al unei unități, fără „să ies la raport“ și să cer comandantului unității F.A.S.I. (în care eram încadrat) aprobarea intrării în audiență la directorul S.R.I., așa cum cerea protocolul regulamentului militar! –, deci, deși aveam permanent „ușa deschisă“ la dl Virgil Măgureanu, nu m-am dus la el să mă interesez despre ce se întîmplase cu informarea mea: ar fi fost și nepoliticos și neprotocolar, căci ar fi însemnat să îl trag la răspundere pentru cele întîmplate! Fusese evident că informarea mea nu avusese nici un efect, nu se luase nici o măsură preventivă de către cei în drept – premierul, ministrul Transporturilor, Direcția Navigației ș.a. –, cum ar fi fost, de exemplu, marcarea cu balize acustice și luminoase a porțiunii respective, plantarea permanentă a unor șalupe militare de pază pentru alertarea, restricționarea și dirijarea navigației etc. Faptul era consumat: era clar că nu se luase nici o măsură de prevenire! Cum informatorii Secției Județene Tulcea a S.R.I. aflaseră de existența periculosului dîmb subacvatic, la fel de bine știau despre el și spionii ucraineni, care mișunau prin zonă, și i-au informat pe cei interesați să efectueze acest sabotaj. Căci era evident că fusese o eșuare deliberată[13]. Scoaterea pe bucăți a epavei navei ROSTOK a durat 15 (cincisprezece) ani[14], a costat 76 de milioane de dolari[15] (jumătate din sumă fiind un împrumut rambursabil de la Banca Europeană de Investiții) și a produs economiei României pagube incomensurabile, pagube de care a profitat criminala Ucraina, „pretina“ noastră de acum!!!

Dar turpitudinea Ucrainei – care a fost și a rămas cea mai ticăloasă țară dintre vecinii României – nu s-a oprit la blocarea deliberată a Canalului Sulina. Bazîndu-se pe rachetele sale nucleare – Rusia încă nu le recuperase, căci abia se destrămase U.R.S.S.! –, a început săparea Canalului Bîstroe, pentru a sabota și mai bine eventuala repunere în circulație a Canalului Sulina! Și, culmea frumuseții și solidarității cu România, mai multe țări au protestat vehement contra săpării Canalului Bîstroe, care, prin eventuala funcționare a sa, constituia un pericol major pentru economia României și ar fi periclitat și Delta Dunării, care fusese declarată zonă ecologică protejată de U.N.E.S.C.O: „Proiectul îngrijorează România, Germania, Uniunea Europeana şi Statele Unite. Un punct de vedere în acest sens a fost formulat de adjunctul purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Adam Ereli. El spune că vor continua presiunile asupra guvernului ucrainean pentru păstrarea condiţiilor de zonă protejată ecologic. (…)  Adam Ereli a criticat, totodată, lipsa de acţiune a guvernului ucrainean în urma îngrijorărilor exprimate de Uniunea Europeană, România, Germania şi diversele grupări de mediu. Adam Ereli a amintit că Administraţia Bush a criticat, deja, public construirea sa, în luna mai, când lucrările abia începeau. De atunci, lucrările au continuat fără întrerupere, a spus Ereli. Administraţia americană este îngrijorată că realizarea canalului va avea un efect semnificativ asupra biosferei regiunii Deltei Dunării, una din cele mai bogate de acest tip de pe planetă“[16].

A protestat careva dintre „ucraineni“, vreun tătar, vreun turc, vreun polon, vreun ashkenaz (jidan/jidov/iudeu/„evreu“), vreun găgăuț contra săpării Canalului Bîstroe?! Nici unul! Acum, toți s-au obrăznicit: tătarii vor să ocupe Crimeea, că, cică, fusese a lor, turcii la fel, jidovii la fel, ba găgăuții vor și o republică a lor, Găgăuția – sau Găgăozia – fiindcă ar proveni din tribul „uzilor“ (?!), care, nici el, nu se știe de unde vine!

Peninsula Crimeea a fost un teritoriu guvernat de un principe bizantin, Alexios II de Theodosia, care teritoriu a făcut parte, ulterior, din zestrea fiicei sale, Maria de Mangop (Asanina Paleologhina), a doua soție a lui Ștefan cel Mare, deci a aparținut Moldovei, pînă la invadarea ei de către tătari, care, se știe, ne-au jefuit frecvent. Așadar, tătarii – care mai fuseseră împrăștiați de către ruși, îndeosebi de Stalin, fiindcă îi sprijiniseră pe invadatorii nemți –, turcii, găgăozii, polonii și alte etnii venetice, precum, jidovii/așkenazii, nu au ce căuta în U kraina – zona de la margine, unde se refugiau toți din imperiile vecine – și trebuie trimiși de unde au venit. Un „popor ucrainean“ nu există, ci este un conglomerat de etnii neintegrate, conduse de o clasă suprapusă[17], a așkenazilor/jidovilor.

 

Turpitudinea conducerii României

Dar a protestat vreunul dintre vorbeții de la Antena 3-C.N.N., precum și de la alte posturi TV, care, acum, apar zilnic pe sticlă și militează pentru ajutorarea Ucrainei și a sinistraților? Nici unul! În 1992, actualul general-premier Nicolae-Ionel Ciucă era un „puțoi opărit“ (C.T.P. dixit[18]) la Academia de Înalte Studii Militare[19]. Pe 18 ianuarie 2022 jurnalista Emilia Șercan a publicat un material în care arăta că părți semnificative din teza de doctorat a generalului (rez.)-premier Nicolae Ciucă sunt plagiate[20]. Pariez că, în vremea „studenției“ sale, nici nu a aflat de eșuarea navei ROSTOK. Și nici de consecințele acestei eșuări și de săparea Canalului Bîstroe – fiindcă nici acum nu își dă seama ce nenorocire reprezintă utilizarea acestui canal, utilizare pe care, acum, a autorizat-o la presiunea ministrului de Externe Bogdan Aurescu-Goldman/Goldberg, care este, și el, coetnic cu președintele-saltimbanc Volodimir Zevzenski și – cum ne-a asigurat Radu Moraru – membru al „poporului hales“[21].

Mai mult. Ziaristul Cezar Amariei semnalează opinia copreședinților A.U.R., care condamnă acordul dat de conducerea României pentru utilizarea Canalului Bîstroe: „Prețul pentru deblocarea exporturilor de cereale din Ucraina a ajuns să fie distrugerea Deltei Dunării și ne mai și lăudăm cu asta la Bruxelles. Este un act de trădare fără precedent, o abandonare necondiționată a intereselor României într-o afacere care a pornit de la un gest ostil al Ucrainei în anii 2000. De asemenea, nu am văzut nicio reacție din partea organizațiilor de mediu, altfel guralive. (…) Efectele acestei decizii sunt deosebit de grave: granițele țării noastre vor suferi modificări, ecosistemul Deltei Dunării va fi distrus, cresc cheltuielile de partea română privind întreținerea șenalului navigabil, iar traficul pe canalul Sulina și pe porturile fluvio-maritime românești va scădea. Cerem MAE român să-și retragă imediat acordul în acest dosar. În caz contrar, Bogdan Aurescu nu mai are ce căuta în funcție“, a transmis și Claudiu Târziu, lider al grupului A.U.R. din Senat[22].

Dar, vorba proverbului, „cîinii latră…“ și clica trădătoare de la conducere sabotează mai departe România.

24 ianuarie 2023, Unirea Principatelor Române

(Va urma)

 

[1] Ralph Sina/Ioachim Alexandru, „Două decenii de la debutul “Furtunii în Deşert”“, pe https://www.dw.com/ro/dou%C4%83-decenii-de-la-debutul-furtunii-%C3%AEn-de%C5%9Fert/a-6407369 ; cf. și: https://www.agerpres.ro/documentare/2021/01/16/documentar-30-de-ani-de-la-declansarea-operatiunilor-militare-in-razboiul-din-golf-16-ianuarie–643699

[2] Hadmut Danisch, „Punctele de vedere ale unui informatician“, 17 februarie, 2022, pe https://anonimus.ro/2022/02/cine-doreste-razboiul/

[3] Cf. https://www.elefant.ro/the-invention-of-the-jewish-people-paperback_22bb08bd-9954-4c80-b9e4-3fcbc18a0ac3?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=pfm_foreign_books&gclid=Cj0KCQiAz9ieBhCIARIsACB0oGI4al1zJ-F5iW_KBFM1yxFtD2guTpcsfqj_haxmqYNm_HEpt4cr62caArXgEALw_wcB#__sMjg1ODY3Nw

[4] https://www.docdroid.net/koZ6euF/arthur-koestler-al-treisprezecelea-trib-khazarii-pdf ; https://ro.wikipedia.org/wiki/Al_treisprezecelea_trib:_Khazarii

[5] Cf. https://www.thedailybeast.com/state-dept-official-caught-on-tape-fuck-the-eu ; https://www.theguardian.com/world/video/2014/feb/07/eu-us-diplomat-victoria-nuland-phonecall-leaked-videohttps://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fuck_the_EU_(full_phone_call).oga;

[6] Cf.

https://invictuswebmedia.com/2019/05/20/planul-secret-al-israelului-pentru-un-al-doilea-israel-in-ucraina/; vedeți textul original și mai extins aici: Wayne Madsen, „Israel’s Secret Plan for a «Second Israel» in Ukraine“, pe https://www.strategic-culture.org/news/2014/12/03/israel-secret-plan-for-second-israel-in-ukraine/; https://ioncoja.ro/un-text-care-trebuie-recitit-cu-toata-atentia-despre-migratia-evreiasca-planificata-din-israel-in-ucraina/?utm_source=feedburner&utm_medium=email; https://ioncoja.ro/nu-cunosc-nici-un-popor-care-sa-i-iubeasca-o-calatorie-prin-labirint/

[7] Cf. https://www.scribd.com/document/116052361/Benjamin-Freedman-Willard-Hotel-1961-A-Jewish-Defector-Warns-America-Federal-Jack ; https://advocatetanmoy.com/2021/05/19/benjamin-h-freedman-speech-at-the-willard-hotel-1961/ ; https://www.art-emis.ro/istorie/declaratia-balfour-1917-si-discursul-freedman-1961 ; https://invictuswebmedia.com/2019/08/17/benjamin-freedman-dezertorul-care-avertizeaza-america-de-pericol/

[8] Karl Marx, Zur Judenfrage, pe  http://www.mlwerke.de/me/me01/me01_347.htm ; http://www.ifac.univ-nantes.fr/IMG/pdf/marx_judenfrage.pdf

[9] Karl Marx, https://www.marxists.org/archive/marx/works/1844/jewish-question/index.htm

[10] Karl Marx, Despre Problema evreiască, pe https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm; Karl Marx, „Contribuții la problema evreiască“, în Marx-Engels, Opere, ediția a II-a. Editura politică, București, 1960, vol. 1, pag. 409-410. Cf. și: https://www.haaretz.com/israel-news/.premium.HIGHLIGHT.MAGAZINE-former-pm-s-son-israel-was-born-in-sin-i-m-collaborating-with-a-criminal-country-1.10220502; https://www.incorectpolitic.com/israel-s-a-nascut-din-pacat-colaborez-cu-un-stat-criminal-declara-fiul-unui-fost-prim-ministru-israelian/

[11] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Bobby_Fischer

[12] Colonel (r.) Vasile I. Zărnescu, pe https://www.incorectpolitic.com/necesitatea-reintregirii-romaniei/ ; https://www.justitiarul.ro/necesitatea-reintregirii-romaniei/ ; vezi și teza opusă, https://www.rumaniamilitary.ro/dezmembrarea-ucrainei-un-pericol-pentru-romania

 

[13] Cf. Corneliu Motoc, „Misterul scufundării navei Rostok“, Historia, Tulcea, 2014, pe https://historia.ro/sectiune/general/misterul-scufundarii-navei-rostok-577966.html

[14] Cf. https://www.7est.ro/2018/09/misterul-din-spatele-scufundarii-navei-rostok-in-bratul-sulina-scoaterea-epavei-la-suprafata-a-durat-15-ani/

[15] Cf. Laurențiu Solomon, „Recuperarea epavei Rostok ne va costa 76 milioane de dolari“, Hoitnews, 3 noiembrie 2004, https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1252314-recuperarea-epavei-rostok-costa-76-milioane-euro.htm

[16] Cf. https://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2004/08/040824_ucraina_critici.shtml ; https://adevarul.ro/news/societate/nava-rostock-scoasa-suprafata–canalul-bistroe-1_50ac12637c42d5a663848595/index.html; https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/ucraina-mostenirile-otravite-ale-unui-istorii-fara-noroc?utm_source=recomandari

[17] Vezi demonstrația imbatabilă aici: Cornel-Dan Nicolae, https://www.incorectpolitic.com/razboiul-rabinilor-cu-rusia-lui-vladimir-putin-si-anuntul-evreilor-ca-vor-actiona-pentru-refacerea-ucrainei-ca-un-mare-israel/

[18] Cf. https://www.ziaristionline.ro/2012/07/13/crocodilul-ct-popescu-si-putoiul-oparit-mr-ungureanu/ ; https://www.incorectpolitic.com/mmm-40-panta-rhei/

[19] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Ciuc%C4%83

[20] Șercan, Emilia, „Premierul Nicolae Ciucă a plagiat în teza de doctorat. Printre sursele copiate se numără alte două teze de doctorat“, PRESSONE, 18 ianuarie 2022

[21] Cf. https://ortodoxinfo.ro/2022/02/14/video-radu-moraru-confirma-romania-este-condusa-de-evrei/ ; https://www.youtube.com/watch?v=ZEZW0kSwvZ0&ab_channel=AIRTVEUROPE

[22] Cezar Amariei, www.puterea.ro, 18 iulie 2022, pe https://www.puterea.ro/aur-considera-tranzitul-cu-cereale-pe-canalul-bastroe-un-act-de-tradare-se-pun-interesele-ucrainei-mai-presus-de-cele-ale-romaniei/

 

14 comments

 1. Felicitari pentru analiza argumentata .
  Asteptam continuarea .

  Cu Dumnezeu inainte !

 2. Clar. Ucraina trebuie dezintegrata si Rusia trebuie slabita. Numai asa se creaza premizele (necesare, dar nu si suficiente) pentru refacerea Romaniei: Nordul Bucovinei, Tinutul Herta si Hotin, Basarabia si Bugeacul, Insula Serpilor au foat, sunt si vor fi romanesti.
  Mai mult, dupa cum spunea Maresalul Antnescu, Transnistria si Crimeea reprezinta zonele noastre de securitate dinspre est.

  • Citeste mai bine articolul. Ucraina trebuie desfiintata si SUA trebuie slabita. Si fondurile pentru comentarii rusofobe trebuie taiate.

 3. La multi ani, romani! La multi ani, dle colonel, sa va dea bunul Dzeu, sanatate si viata lunga! Subscriu in totalitate la cele spuse de dtra! Fiind o tara artificial creata, rupand teritorii de la vecini, trebuie rupta in bucati si acele teritorii redate vecinilor. Dupa parerea mea, deoarece Israelul conduce in realitate SUA, in Ucraina toate deciziile sunt luate mai intai in Israel si apoi aplicate de catre clica jidaneasca de la Kiev. Ideea de la care presedintele Putin a pornit aceasta “operatiune speciala” nu a fost cea in care Ucraina s-ar fi vrut in NATO si UE, ci tocmai infiintarea unui al 2-lea Israel in Ucraina, vecin cu Rusia si implicit Romania. Acest lucru nu se vrea de catre presedintele Putin. Ce nu se spune de catre “tembeleziuni” si chiar de catre analisti polici, este ca Presedintele Putin doreste scoaterea Europei de sub dominatia SUA, Rusia are nevoie de tehnologia europeana. Prin urmare, avand in vedere crearea unui al 2-lea pol de putere, Rusia-China, cred ca presedintele Putin va obtine ceea ce-si doreste si de fapt ceea ce dorim si noi, ceilalti europeni!

 4. Stimate Domnule Colonel Vasile Zarnescu ,

  La Multi Ani si multumiri pentru articolul diamant ce ni l-ati prezentat aici!
  Adaugam:

  SUA nu are ce exporta – nimic dincolo de mult abundentele gaze de sist ( si ce mai face prin Silicon Valley in industria digitala – oricum dependenta de chinezi – chipuri etc!): treaba extrem de amenintatoare pentru EU si deci pentru tarile sub aceasta ocupatie americana, precum este Romania .

  Gaze extrase prin fracking( cea mai poluanta formula care exista in aceasta industrie !), pe care americanii vor sa forteze sclavii lor sa le importe desi ele nu pot fi exportate de catre americani decat sub forma lichefiata !!! Ceea ce implica automat importul doar prin terminale noi, exorbitant de scumpe de dezlichefiere – exista astfel de statii, in Tarile de Jos, deja, dar putine .
  Nu numai ca sunt intre 4 si 7 ori mai scumpe decat gazele rusesti dar , repetam, nu exista formula de extractie mai poluanta decat fracking : adica exploatatorii isi vor otravi – “masswise ” – propria tara la scara larga !
  Astea sunt haitele camatarilor care tin America si pe noi, sub ocupatie .
  Dar dupa euro, se va surpa si dolarul .
  Tocmai il ascult pe superspecialistul nemtilor la capitolul finante : Marcus Krall , catolic . Care discuta catastrofa si haosul financiar care urmeaza :
  DAS soll mit Deutschland geschehen! | Markus Krall

  Sanatate multa si sa ne crape dusmanii !

  • In clipa asta l-am ascultat pe Markus Krall cerand repararea conductei cu gaz ieftin de la rusi ca sa repuna pe picioare industria germana pe punctul de a-si da duhul foarte curand caci marile companii se muta in alte tari cu gaza mult mai ieftine decat in Germania !
   Va scriu din Belgia : gazul si electricitatea mi-au venit cu pretul de 4 ori mai mare decat anul trecut !
   Fara sa-mi fi schimbat eu obiceiurile !
   Apa s-a dublat sau triplat !
   Taxele cadastrale la stat s-au dublat – la fel si cele pe comuna /district/cartier !
   Urmeaza si taxe noi !
   Pai cu ce sa tina puhoaiele de invadatori ilegali ???
   Banii se devalorizeaza masiv ! Euro va fi in curand lipsit de orice valoare – prin devalorizarea asta vor sa introduca banii digitali si sa ne infometeze cand vor ei, mai ales pe cei ce protesteaza .
   Scopul e sa arunce pensionarii in strada!Si nu doar pensionarii!
   In Germania e la fel !
   Treaba e dictata de la centrul banditilor autoproclamati in conducatori EU !
   Lumea doarme peste tot !
   In loc sa iasa puhoaie si sa blocheze strazile si aeroporturile ca sa aresteze banditii care vor sa ne infometeze dupa ce ne arunca in strada !
   Trezeste-i Doamne pe romani dar si pe restul oamenilor normali la cap!
   Daca ne blocheaza cashul si ne baga exclusiv pe bani digitali suntem pierduti caci va fi foarte greu de inversat procedeul fara victime foarte multe !
   Spune Ernst Wolff, neamt neamt . care stie ce spune .

 5. Pai nu va e clar. Evreii au in Torah, Talmudul (Vechiul Testamnet) si Kabala lor cuvintele lui Satan care le-a promis tot Pamantul spre stapanire iar celelalte popoare vor ajunge sclavii lor, cetatenii acestora fiind numiti goimi un fel de dobitoace. Dobitoace cu care ei evreii pot sa faca ce vor cu ei chiar si sa-i omoare ca o obligatie de a respecta invataturile Satanei. Pe cealalta parte noi crestinii ortodocsi suntem indemnati spre smerenie si pocainta ca sa ajungem in Imparatia Cerului. Aceste invataturi crestinesti venind ca o manusa celor ce se inchina la Satan. Concluzia, cei care l-au omorat pe Iisus Hristos au reusit prin viclesug sa modifice invatatura crestina ortodoxa tot asa cum au modificat si istoria popoarelor pe care evreii originali si clonele lor khazare au reusit sa le penetreze. De aceea Ortodoxia trebuie sa inlature orice legatura intre Vechiul Testament si Noul Testamnet. Iisus Hristos nu are nevoie sa mai fie Adeverit ca Fiul lui DUmenzeu datorita proorocirilor din Vechiul Testment. Prin Crucificare Lui, poporul evreu s-a rupt complet de Mantuitorul Nostru. Si de aceea si Invatatura lui Iisus Hristos trebuie sa fie rupta complet de Vechiu Testament. Isius Hristos trebuie vazut ca Adevarat Fiul al lui Dumnezeu datorita Invierii dar si mai ales a faptului ca la 2000 de ani de la Crucificare Lui atat El dar si credinciosii ortodocsi sunt urati, huliti si defaimati iar cei ce cred in El chiar ucisi si bisericile si manastirile lor darmate. Daca Isius Hristos nu ar fi fiul lui Dumnezeu acesta nu ar fi urat de cei ce se inchina la Satana recte poporul evreu si clonele lor khazare.

 6. Referitor la cazul Nord Sream situatia s-a limpezit dupa recenta sedinta de la ONU unde SUA a fost neviota sa recunoasca ca a fost implicata in acel act de terorism. Mai multi partiicipanti la acea sedinta au cerut la ONU INVESTIGAREA cazului. Acum se cer noi argumente, ce vor demonstra posteritatii cine au fost prietenii Europei cresstine , inclusiv a Romaniei, si cine a abuzat de onoarea ei. Problema e că lipsescc mai multi istorici si jurnalisti adevarati si onesti ,cum este jurnalistul american Seymoor Herssh cel care a demascat la 8 februarie curent cazul distrugeriii Nord Stream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *