Home / Educativ / MMM (40) Panta Rhei

MMM (40) Panta Rhei

Majadahonda
Incorect Politic
Martie 10, 2019

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior (39):  Alexandru Florian este Intangibil?!

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“

Victor Ponta (2012)

 

40. Panta rhei

Expresia Panta rhei provine din limba greacă şi înseamnă „Totul curge“, cu sensul general, filosofic, „Totul curge, nimic nu rămâne neschimbat“. Este o axiomă – un adevăr evident prin el însuşi, neavând nevoie de demonstraţie –, punct de sprijin pentru filosofia lui Heraclit din Efes (secolul al VI-lea î. Hr.), care considera lumea (implicit omul) ca fiind într-o continuă mişcare şi transformare.

În limbajul actual, sintagma Panta rhei este utilizată pentru a sublinia că trăim într-o lume/univers care se schimbă neîncetat. În exprimarea livrescă românească, a luat forma „Istoria se repetă!” Marele filozof român Vasile Conta a formulat teoria „ondulațiunii universale“, ca să releve această schimbare ciclică a istoriei.

Dar dictonul antic are și o formă trivială, comună: „Las’că se întoarce roata! Nu moare ea, mătușa, nu vii tu la pomană?! Ți-arăt eu ție!“ Cam ăsta-i sensul în situația noastră social-politică actuală.

Ca să se ateste, ontologic, faptul că, în orice sistem politic, și Opoziția e bună sau măcar necesară, există cazul în care U.S.L. a dat în judecată Primăria Generală a Capitalei, pentru că aceasta, la „indicățiile“ primăriței parvenite Gabriela Firea-Pandele a externalizat toate atribuțiile principale ale Primăriei unor companii private – adică a făcut o afacere în favoarea unor prieteni, așa cum am relevat într-un capitol anterior.

A avut impertinența ca, în fruntea unei companii de sport, să o pună, moț, chiar pe nevasta „tunată“ a lui Ilan Laufer, pe motiv că aceasta făcuse sport la viața ei și că, deci, s-ar fi priceput și la administrarea unei companii! Probabil că sportul ei preferat a fost echitația, călăria. Te pui cu mintea jidovită a Gabrielei Firea, care fusese, de mînuță cu Liviu Dragnea, în Israel, pentru ca liderii izraelieni să-i ajute să cîștige alegerile?!

U.S.L. a cîștigat la instanța de fond și, sper, instanța de recurs nu va avea curajul să modifice sentința, mai ales acum, cînd există scandalul cu marea corupție din unitățile de „elită“ din Oradea, Ploiești, Î.C.C.J. – vezi recent cazul familiei judecătorilor Gabriela-Victoria și Corneliu Bârsan[1] –, apoi, chiar cu președinta Î.C.C.J., Cristina Tarcea și, firește, multe altele pe care nu le știm – nu le știm încă, dar care vor fi demascate cît de curînd!

De asemenea, agresiunea axiologică la adresa culturii naționale comisă de ticăloasa Gabriela Firea(-Pandele) de a da Palatul „Dacia“, pe de-a moaca, jidanilor de la „institutul“ așa-zis „național de studiere a holocaustului din România“ – institut care el însuși este o agresiune contra românilor – a fost atacată în instanță de marele patriot Mihai Tociu[2], și, surpriză, Mihai Tociu a cîștigat la instanța de fond.

Gîndirea suverană, infailibilă și independentă a judecătorilor a fost mai tare decît gîndirea jidovită a Gabrielei Firea(-Pandele). Iată că mai sunt și judecători patrioți, care apără naționalismul românesc. Suntem încrezători că Mihai Tociu va cîștiga și la recursul care, probabil, va urma, fiindcă jidanii nu se lasă cînd este vorba să-și însușească averile goyim-ilor! Îi obligă Talmudul să persevereze în a-și însuși, pe orice cale, bunurile goyim-ilor. De aceea, jidanii încearcă să exercite presiuni asupra judecătorilor naționaliști fiindcă apără valorile naționale – presiuni comise, printre alții, de către escrocul cu dosare penale mușamalizate[3] Maximilian Marco Katz[4].

Deci, după ce o vreme Gabriela Firea(-Pandele) a fost pe „cai mari“, în tandemul Firea-Dragnea, acum va da cu botul de pămînt. Să sperăm că minunea se va întîmpla cît mai repede și că va rămîne acolo, jos, în cloaca de unde a venit! Adică, „se întoarce roata!“

La fel, Ilan Laufer, un „puțoi opărit“ – ca să reluăm sintagma cu care îl caracterizase marele ziarist C. T. Popescu, cînd avea „patru cojones“, pe Mihai-Răzvan (Austro)Ungureanu[5] –, lansat în politică de platforma filo-judeo-americană Antena 3, ajuns ministru în-nu-ș-ce-problemă, a fost respins la nominalizarea ca „vice-premier și ministru al Dezvoltării Regionale“ de către președintele KlauSS IohanniSS.

Cu mult patos și cu lacrimi în ochi, l-a acuzat, treanca-fleanca, pe președintele țării de „antisemitism“, pe motiv că el, Ilan Laufer, este jidan și mai are și 52 de membri de familie holocaustați – se subînțelege, de către români, el fiind născut, cică, în România. Dar minte grosier: nu s-a născut în București, la Maternitatea Polizu, ci în Israel, după cum îl denunță chiar presa din Israel: „One is Romania’s recently appointed state secretary, Ilan Laufer, a 33-year-old Israeli expatriate who was born in Rishon Lezion and became a successful businessman in Bucharest“![6]

Businessmanul „de succes“ Ilan Laufer și-a publicat și certificatul de naștere, care are, într-adevăr, specificații românești[7], dar trebuie văzut cine i l-a eliberat, pe baza căror documente, fiindcă, ținînd cont de precizările presei izraeliene, certificatul este un „fals autentic“! Nătărăul ăsta a ajuns să fie luat peste picior chiar de marele om de știință, profesor la Ș.N.A.P.S. (Școala Netrebnicilor Autorizați să Prostească Studenții), antiromânul Alexandru Florian – chiar dacă declarația sa este făcută în stilul său jidovesc,  fariseic, „în doi peri“[8].

Ilan Laufer ar face bine să-și publice și lista cu cei 52 de jidani holocaustați, indicînd lagărul în care au fost închiși, anul morții, documentele care confirmă holocaustarea acelora și, firește, valoarea „despăgubirilor de holocaust“ pe care le plătim noi, românii, urmașilor acestora. Dar, pînă atunci, Ilan Laufer a fost refuzat ferm și a rămas fără „comiții“! Deh!, „se întoarce roata“!

Un alt caz epatant din această speță este Augustin Lazăr. Acesta, trebuia, așa cum am mai scris[9], să fie băgat la pușcărie inclusiv pentru faptul că l-a menținut în funcție pe porcurorul Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’. Am arătat că a anulat N.U.P.-ul anterior al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Sectorului 2 și a decis reînceperea urmăririi mele penale; iar acum, prin lucrătura porcurorului Oprică Cîrciumaru, am fost trimis în judecată penală în urma plîngerilor impostorului Alexandru Florian, fiindcă am publicat cartea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de bani de holocaust, vol. 1, Editura Tempus, București, 2015.

Augustin Lazăr, scos ca un iepure din pălărie și promovat procuror general al României – deși, repet, trebuia băgat de mult la pușcărie –, a fost, și el, „pe cai mari“ cîtă vreme i-a mușamalizat dosarele de corupție ale președintelui KlauSS IohanniSS[10].

De fapt, tocmai de acea a și fost promovat vertiginos: ca „să pună capac“ mușamalizărilor. Nu înțeleg de ce ministrul de Justiție Tudorel Toader nu îl bagă imediat la gherlă și așteaptă și își termine mandatul „în mod natural“: adică să fie scos la pensie cu toate drepturile și noi să îi plătim o pensie babană pentru porcăriile pe care le-a comis!

Acum este în prăbușire vertiginoasă. Adică „se întoarce roata!“Să vedem cînd îi va „călca roata“ și pe alde Alexandru Florian, Aurel Vainer, Liviu Borîș, Maximilian Marco Katz, Oprică Cîrciumaru & comp.

Aflată în tandem cu Augustin Lazăr, Laura Codruța Kovesi este și ea în cădere liberă. „Se întoarce roata!“ Este posibil ca, prin mijlocirea corupților din Parlamentul European, aceasta să fie numită procuror al acestui odios Parlament, în ciuda CV-ului ei murdar. Dar, cazul ei reprezintă o aplicare a panseului „Și un șut în cur înseamnă un pas înainte!“

Ziariștii băgăcioși, dar onești, ar trebui să releve cînd a divorțat Codruța Kovesi și de cînd a început să avanseze în cariera ei fulminantă, deși nu avea vechimea și pregătirea necesară pentru a fi propulsată pe funcții atît de înalte! Nu, cumva, există o corelație între aceste două evenimente?! Divorțată fiind, adică „liberă de contract“, cum spun sportivii, ziaristul Radu Morar nu se jenează să afirme că Codruța Kovesi a fost amanta generalului Florian Coldea[11]! Apoi, fiind „liberă și de nimeni nu depandă“, ca să-și alunge singurătatea,  și-a înșirat mai mulți coechipieri[12]. Evident, a putut să-și pună în valoare calitățile, mai ales că, fostă baschetbalistă, arată ca o iapă tocmai bună de călărie[13]! Va merge în buestru și în Parlamentul European?! Oricum, va trebui, la cît este de dotată, să-și adauge un supranume și să-și zică Laura-Codruța Kovesi-Alupegus!

Numirea ei ca procuror al Parlamentului European va confirma faptul că sediul corupției este în Parlamentul European, nu în România. În România corupția a fost importată, ca atîtea ale nenorociri, tocmai din satanicul Occident!

 

[1] Cf. https://www.antena3.ro/actualitate/sinteza-zilei-judecatorii-gabriela-si-corneliu-barsan-rup-tacerea-lovitura-nimicitoare-pentru-dna-510747.html; https://evz.ro/dna-barsan-gadea-iccj-cedo.html

[2] Cf. https://www.libertatea.ro/stiri/muzeul-holocaustului-nu-se-va-mai-amenaja-palatul-dacia-cladirea-fost-cumparata-de-primarie-pentru-63-de-milioane-de-lei-pentru-pinacoteca-municipiului-bucuresti-si-urma-sa-fi-2482386

[3] Cf. http://www.ziaristionline.ro/2015/09/09/maximilian-katz-tovarasul-de-antisemitism-al-lui-alexandru-florian-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i-ion-spanu-katz-si-florian-au-raspandit-in-lume-ca-suntem-84/; http://roncea.ro/2011/02/23/civic-media-i-a-facut-plangere-penala-lui-marco-maximilian-katz-pentru-denunt-calomnios-campanie-de-denigrare-a-bisericii-si-incitare-la-ura-religioasa-si-interetnica-inclusiv-amenintari-cu-moartea-l/; https://ioncoja.ro/pagini-din-istoria-evreilor-din-romania/#comment-344537;

http://roncea.ro/2014/12/28/paduchele-tismaneanu-a-ratat-saltul-in-blana-ciobanescului-german-iohannis-cazul-jonathan-pollard-de-dambovita-asteptam-sa-fie-aparat-de-apologetul-lui-pacepa-demisul-woolsey-care-a-permis-cea-mai/.

[4] Cf. https://www.incorectpolitic.com/presiuni-asupra-judecatorilor-corecti-din-romania/

[5] Eugen Mihaescu, „Portret în acvaforte, Cotidianul, 9 februarie 2015, pe https://www.cotidianul.ro/portret-in-acvaforte/, reluat aici: https://www.art-emis.ro/jurnalistica/portret-in-acvaforte; http://www.corectnews.com/politics/portret-acvaforte. Cf. și Cătălin Mihuleac, Puţoiul opărit din gura crocodilului Popescu“, Monitorul de Suceava, 14 martie 2012, pe https://www.monitorulsv.ro/Coltul-condeierului/2012-03-14/Putoiul-oparit-din-gura-crocodilului-Popescu; https://octavpelin.wordpress.com/tag/alba-ca-zapada-ca-taciuneleversus-telectualulputoi-oparitmru/. Precizez că curajosul C.T.P. a scris diatriba cu „puțoi opărit“ în revista pe care o patrona, Gândul, dar, după ce M.-.R.U.  a fost aburcat în funcția de director al S.I.E., a șters articolul; norocul nostru că alți comentatori au reținut sintagma care-l face de două parale pe M-RU; dar, pentru M-RU, „ghinion“!

[6] Cf.  https://www.jpost.com/Opinion/Grapevine-Hebrew-in-Romania-481838?fbclid=IwAR0bISABuYu7bRVgePxiCLRSicpjLksX-VnB57VhHvu4AePv9lG_vYun4lk. Vezi și: Ionut Baias, „Ilan Laufer, declarație de presă : ”Sunt născut la maternitatea Polizu din părinți români” / Presa israeliană: Ilan Laufer s-a născut în Israel la Rishon Lezion și a emigrat în România “, HoitNews, 21 noiembrie 2018, pe https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22823781-ilan-laufer-declaratie-presa-plina-confuzii-sunt-nascut-maternitatea-polizu-din-parinti-romani-presa-israeliana-ilan-laufer-nascut-israel-rishon-lezion-emigrat-romania.htm; ***„Presa din Israel: Ilan Laufer nu s-a născut la Polizu, s-a născut în Rishon LeZion“, pe https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/presa-din-israel-ilan-laufer-nu-s-a-nascut-la-polizu-s-a-nascut-aici-1035860; https://www.wall-street.ro/articol/Politic/236670/presa-din-israel-ilan-laufer-s-a-nascut-in-rishon-lezion-nu-la-polizu.html; Dan Cristian Ionescu, „Căci, atunci cînd se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni“, Justițiarul, 22 noiembrie 2018, pe http://www.justitiarul.ro/caci-atunci-cind-se-ridica-sus-oamenii-de-nimic-nelegiuitii-misuna-pretutindeni/; *** „Comunitatea evreilor din Arad condamnă declaraţia lui Ilan Laufer: E nefondată, iresponsabilă, de maximă gravitate“, pe https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/comunitatea-evreilor-din-arad-condamna-declaratia-lui-ilan-laufer-e-nefondata-iresponsabila-de-maxima-gravitate-1035825.

[7] Cf. https://www.stiripesurse.ro/ilan-laufer-isi-face-public-certificatul-de-nastere-si-spune-ca-a-avut-o-reactie-la-cald-bazata-pe-o-puternica-incarcatura-emotionala_1305883.html

[8] Ion Spânu, « Fostul preşedinte al FDGR, apărat de preşedintele Institutului „Elie Wiesel”», Cotidianul, 21 noiembrie 2018, pe https://www.cotidianul.ro/fostul-presedinte-al-fdgr-aparat-de-presedintele-institutului-elie-wiesel/; vezi și: http://www.justitiarul.ro/solidaritate-intre-oamenii-sistemului-alexandru-florian-institutul-elie-wiesel-il-apara-pe-klaus-iohannis-fost-presedinte-fdgr/;

https://www.libertatea.ro/stiri/reactia-directorului-institutului-elie-wiesel-dupa-ce-ilan-laufer-l-a-acuzat-pe-klaus-iohannis-de-antisemitism-e-o-declaratie-cu-mult-iz-politic-2461303;

https://evz.ro/reactie-bomba-presedintele-institutului-elie-wiesel-il-pune-la-p.html;

http://www.justitiarul.ro/solidaritate-intre-oamenii-sistemului-alexandru-florian-institutul-elie-wiesel-il-apara-pe-klaus-iohannis-fost-presedinte-fdgr/

[9] Cf. http://www.justitiarul.ro/augustin-lazar-trebuie-inchis-nu-demis/;

https://www.incorectpolitic.com/augustin-lazar-trebuie-inchis-nu-demis/;

https://octavpelin.wordpress.com/2018/10/11/augustin-lazar-trebuie-inchis-nu-demis/; https://gandeste.org/lupta-pentru-romania/augustin-lazar-trebuie-inchis-nu-demis/89777; https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/53912-augustin-lazar-trebuie-inchis-nu-demis.html.

[10] Cf. http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-fost-protejat-de-procurorii-care-trebuiau-sa-l-ancheteze/; http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-fost-protejat-de-procurorii-care-trebuiau-sa-l-ancheteze-ii/; http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-fost-protejat-de-procurorii-care-trebuiau-sa-l-ancheteze-iii/. Vezi și:  https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/lazar-si-iohannis-sunt-terminati-avem-documentul-care-demasca-fratia-lazar-iohannis-pe-dosare-penale-taica-lazar-a-transmis-personal-solutiile-multumitoare-pentru-klaus-iohannis-certificand-legalitatea-si-temeinicia-clasarilor-doua-dosare-penale-privindu-; https://www.luju.ro/magistrati/parchete/adresa-care-il-ingropa-pe-lazar-dezvaluire-bomba-la-antena-3-care-demonstreaza-ca-in-2014-la-4-zile-dupa-ce-klaus-iohannis-a-devenit-presedinte-seful-pca-alba-iulia-augustin-lazar-a-semnat-cu-manuta-lui-adresa-de-comunicare-a-solutiei-de-clasare-dispusa-i

http://www.justitiarul.ro/asa-cum-am-banuit-la-dosarul-penal-declansat-de-directorul-publicatiei-justitiarul-s-a-referit-tudorel-toader-atentie-au-fost-doua-dosare-penale-pe-numele-lui-iohannis-clasate-de/

https://www.cotidianul.ro/document-am-aflat-cine-a-depus-plingerea-impotriva-lui-klaus-iohannis-in-iunie-2013/ http://www.justitiarul.ro/dupa-procurorii-lui-basescu-procurorii-lui-iohannis/

https://trenduri.blogspot.com/2018/10/grupul-infractional-si-adevarata.html.

[11] Cf. http://www.masapresei.ro/socant-laura-codruta-kovesi-si-florian-coldea-au-fost-iubiti/;

[12] Cf. https://www.capital.ro/ghita-rupe-tacerea-cine-este-iubirea-lui-kovesi-cui-i-a-facut.html??utm_source=EvzcatreCapital&utm_medium=cross_site_wg&utm_campaign=interior_articol; https://evz.ro/viata-secreta-a-sefei-dna-laura-codruta-kovesi.html.

[13] Cf. https://www.stiripesurse.ro/fost-sef-diicot-dezvaluiri-incendiare-despre-laura-codruta-kovesi-cum-functiona-relatia-sri-dna_1185067.html;

5 comments

  1. Ca sa reuseasca la Europa, lu’ Kovesi ii poate da lectii madam Cretu euro-[so]parla-mentara, pisoarul sculei negre americane desemnat de ea drept “iubirea vietii” cat timp el era insurat – adevarata bolsevica: blonda vopsita cu colorat, de mirare ca n-a “emis” un metis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *