Home / Internațional / Statele Unite nu dispun de nicio apărare contra torpilelor Poseidon ale Federației Ruse

Statele Unite nu dispun de nicio apărare contra torpilelor Poseidon ale Federației Ruse

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 25, 2023

Statele Unite nu dispun de nicio apărare contra torpilelor Poseidon ale Federației Ruse

De altfel, dacă economia Federației Ruse rezistă suficient în fața diverselor sancțiuni, cu sau fără torpilele POSEIDON, rușii vor doborî, ei, economia europeană, în care caz, alături de BRICS, vor provoca și prăbușirea controlului monetar financiar american, adică posibilitatea Statelor Unite de a finanța pe daiboj enormul lor deficit comercial și orice războaie, cu condiția să câștige aceste războaie, să judece ei învinșii, repetând la infinit infamia judiciară de la Nuremberg.

Așadar, războiul actual este esențial pentru muribunda Uniune a Statelor Demențiale Americane. Spre deosebire de Rusia, care poate înceta oricând războiul, din moment ce și-a atins obiectivele rezonabile fixate și anunțate în februarie 2022. Dimpotrivă, Statele Unite nu pot ieși învinse din acest război, fără să-și taie creanga pe care sunt suspendate împreună cu Uniunea Europeană, muribundă și ea.

De aceea, mulți experți vorbeasc de ”Războiul III mondial sau Războiul fără de sfârșit”, adică de un conflict ce nu se va încheia decât prin totala prăbușire a unuia dintre cei doi beligeranți: ori se prăbușește tabăra occidentală, recte Statele Unite, Uniunea Europeană, Anglia, Canada, Australia și eventualii ”Popa Pripici” ori se prăbușește tabăra Federației Ruse. Deocamdată, totul pare să decurgă în favoarea Federației Ruse și a aliaților ei, chinezi, indieni, brazilienii, saudieni, iranieni și alții, știuți sau neștiuți, o bună jumătate din omenire, ce jubilează de pe acum.

Ca români, Geografia ne condamnă să nu uităm că paltonul american este peste ocean, iar americanii în călduri și-l aruncă precum tovarășul Iohannis… Ca și în celelalte 12 invazii precedente, cămașa rusească, ruptă, jerpelită, cum o fi, va fi singura ce ne va rămâne. Dacă nu cumva, după acest nou 23 August, rușii ne vor obliga să refacem Ucraina în contul lor. Greu de spus că n-o merităm, de vreme ce orice blestemăție comite Zelenski și Ucraina, contra Românilor din Bucovina de Nord și din Bugeac, ca buni cre(ș)tini ce suntem, întoarcem obrazul, de câte ori trebuie, pentru a fi pălmuiți. Bunii creștini sunt totdeauna cei mai bine pălmuiți, dar nu sunt întotdeauna înțelepți ca șerpii.  Zelenskyi a trimis jandarmeria în bisericile românești din Ucraina, preoții au fost amenințați cu mitraliera, mai urma să mitralieze obrazul lui Christos, ca în Spania.

 

 

STATELE UNITE NU DISPUN DE NICIO ARMĂ DE APĂRARE CONTRA TORPILELOR POSEIDON ALE FEDERAȚIEI RUSE

 

Statele Unite nu se pot apăra contra armei apocaliptice a rușilor, torpila nucleară P O S E I D O N,  scrie News Japan.

Poseidon se deplasează pe sub apă iar explozia ei poate provoca un tsunami de 500 de metri înălțime, ce poate cădea peste orașele de coastă ale Statelor Unite sau Marii Britanii.

După cum se știe, înălțimea Statuii Libertății din New York este de 93 de metri iar înălțimea lui Empire State Building este de 443 de metri.

Înălțimea valului tsunami depășește clădirea Empire State Building.

Conform experților, grație sistemului de propulsie nucleară, torpila POSEIDON are o rază de acțiune practic nelimitată, ceea ce o face greu de interceptat prin intermediul rachetelor convenționale cu rază de acțiune limitată.

Statele Unite nu dispun de o armă comparabilă cu torpila rusească       P O S E I D O N, care este o amenințare foarte serioasă pentru americani, după cum concluzionează News Japan.

Sateliții infra-roșii, de care dispun Statele Unite, nu văd în profun-zimea apelor oceanelor, căci torpila Poseidon emite foarte puțină căldură și se deplasează fără zgomot, cu viteza de peste 100 de kilometri pe oră.

În 2018, cu ocazia unui discurs în fața Adunării Federației Ruse, președintele Vladimir Putin a anunțat pentru prima oară că armata rusă dispune de această torpilă. Conform declarației de atunci a lui Putin, Poseidon poate fi echipată cu focoase convenționale sau nucleare, putând lovi ținte precum grupuri de portavioane, fortificații de pe țărm și alte infrastructuri.

2 comments

  1. Așa să le ajute nmrnikanilor ! Un astfel de val l-a inclus Neastevejackson în jocul lui de cărți inwo, în ….1985, alături alte evenimente, cum sunt NouăUnsprezece(TerroristNuke) Șifucușima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *