Home / Chestiunea Jidănească / « ISRAEL S-A NĂSCUT DIN PĂCAT. COLABOREZ CU UN STAT CRIMINAL », declară fiul unui fost prim-ministru israelian

« ISRAEL S-A NĂSCUT DIN PĂCAT. COLABOREZ CU UN STAT CRIMINAL », declară fiul unui fost prim-ministru israelian

Redacția Internațională
Incorect Politic
Octombrie 7, 2021

SRAEL S-A NĂSCUT DIN PĂCAT. COLABOREZ CU UN STAT CRIMINAL

« ISRAEL S-A NĂSCUT DIN PĂCAT. COLABOREZ CU UN STAT CRIMINAL »

declară fiul unui fost prim-ministru israelian

 

Yaakov SHARETT, fiul ministrului Afacerilor Externe și al celui de al doilea premier israelian, nu se joacă cu cuvintele.

Fiul unuia dintre cei ce au semnat DECLARAȚIA DE INDEPENDENȚĂ A ISRAELULUI, în 1948,  își termină zilele ca anti-sionist și opozant al mișcării Alyah (imigrarea descendenților din IUDEI și a JIDOVILOR, adică a descendenților din KHAZARII iudaizați după anul 740), încurajând emigrarea în afara Israelului, căruia îi profetizează zile negre…

« STATUL ISRAEL ȘI INTREPRINDEREA SIONISTĂ S-AU NĂSCUT DIN PĂCAT. ASTA ESTE SITUAȚIA », spune omul… « ACEST PĂCAT NE URMĂREȘTE, NE VA URMĂRII ȘI VA ATÂRNA PESTE CAPETELE NOASTRE. NOI ÎL JUSTIFICĂM ȘI ACEASTA A AJUNS O FRICĂ EXISTENȚIALĂ, CE SE EXPRIMĂ ÎN TOATE FELURILE. DINCOLO DE SUPRAFAȚĂ, ÎN PROFUNZIMI E O FURTUNĂ », continuă el. (« Mă descriu ca un colaborator împotriva voinței mele. Sunt obligat să colaborez cu un Stat crimnal ».

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium.HIGHLIGHT.MAGAZINE-former-pm-s-son-israel-was-born-in-sin-i-m-collaborating-with-a-criminal-country-1.10220502

11 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Interesant este comentariul din Haaretz cu numărul 50, al lui Theo Hotz: “„În această întreagă transformare a majorității într-o minoritate și a minorității în majoritate consider că este imorală” – toată lumea poate argumenta în acest fel. Dar chiar acest argument este slab. Majoritatea țărilor de astăzi s-au format exact așa (indigenii de pe continentul american au devenit minorități în fiecare țară americană – SUA, Mexic, Brazilia, Canada, Argentina etc.). Marea Britanie a fost invadată cu vârste în urmă de oameni străini care au devenit majoritari; și vorbesc despre timpurile medievale. Dar acest lucru se întâmplă de la prăbușirea umanității – și de atunci a fost sursă de conflict. Înainte de secolul al VII-lea nu existau arabi în afara Peninsulei Arabe și expansiunea islamică a transformat harta Orientului Mijlociu într-o regiune formată din țări arabe. Văd ideea domnului Sharett, dar în același timp și-a putut vedea nepoții în NY ca „invadatori”, deoarece nu sunt „americani” nu au dreptul să fie acolo – este un gând ciudat.”. Am încheiat citatul și concluzionez: Totdeauna peștele mai mare îl înghite pe cel mai mic. Legile naturii sunt mai tari decât legile creștine sau legile moralei și eticii. Neamurile care aplică legea junglei, rezistă în Istorie.

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Vine și adevărul spus de comentatorul cu nr.44, Mandos: Germania există încă chiar și după ce a comis literalmente Holocaustul și a ucis un procent bun din populația lumii. Concluzia unor onorabili evrei este că un stat rezistă în Istorie numai prin comiterea de crime. Pentru a justifica crimele săvârșite de statul Israel, comentatorii israelieni sau evrei din alte țări aduc modelul Germaniei, deci justifică crimele statului nazist. Este foarte grav sau este adevărul crud al Istoriei? Voi detalia în curând subiectul.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Evreii au voie să fie rasiști, în timp ce ne-evreilor li se interzice aceasta. Citiți și comentariul nr. 43, YS03:37 23.09.2021: “Ce entitate politică nu s-a născut în păcat? SUA, URSS? Germania? Franţa? Rusia țaristă? Uganda? Zimbabwe? „El susține chiar programul nuclear iranian”. Whaaaat? Această afirmație este în față. De ce ar citi cineva restul acestui motor. S-ar putea să fi fost cineva odată. Acum este un bătrân amar, cu un ego mare care are nevoie de atenție.”.
  Am încheiat citatul. Deci numai israelul are dreptul să se războiască și să se nască din păcat. Iranul, nu are dreptul să se înarmeze. Rasism, șovinism și hegemonie iudaică. Toate au au început și un sfârșit istoric.

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Comentatorul nr. 26 Jd00:56 22.09.2021 a spus: ” Sharett Vechea elită „soi disant” a ashkenazilor care se uită la sefarzi ca la primitivi și o povară pentru stat … nimic mai rasist decât atât! El merită respingerea și disprețuirea noastră.”.
  Vechea dispută între ashkenazi și sefarzi. Se acuză de rasism în mod reciproc!!!

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Răspuns la comentariul nr.23 Pentru Brian 08: 23 22.09.2021 Brian Milliner: “I-ai scăpat complet ideea. Nu mai câștiga cu sentimentele tale de inferioritate. Imigrația și identitatea Mizrahi este o problemă complexă, variată în timp, și tocmai a atins vârful aisbergului și a furnizat neapărat fapte, nu opiniile. Cu toate acestea, pentru a o rezuma pe scurt, la acea vreme, Misrahi erau discriminați rău, erau priviți de sus, dar în prezent (a) ei (acum bine amestecați cu Ashkenazi) sunt principala forță motrice a ocupației sângeroase, privind în jos la arabi mult mai rău decât erau priviți ca noi imigranți. Abuzații au devenit agresori.”.
  Recomand angajaților Institutului lui Wiesel (INSHR) să monitorizeze mai întâi ziarul Haaretz și apoi să se mai gândească la monitorizarea naționaliștilor români. Acolo rasism în formă pură, nu la naționaliștii români. Măcar românii s-au împăcat între ei moldoveni cu ardeleni cu valahi, olteni, dobrogeni sau bănățeni. Evreii se ceartă între ei pe originea lor etnică. Dramatic.

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Dovada că există și evrei cu capul pe umeri. Mulți creștini nu sunt capabili să emită o asemenea explicație a vieții omului pe pământ. Mulți creștini justifică anumite crime în numele unor idealuri naționaliste. Numai Valeriu gafencu înainte de a muri a explicat același lucru: “Nu este admisă crima ca armă politică.”. Comentatorul Din 03: 11 21.09.2021 a spus: “Când un bărbat „bun” (include femeia) îmbătrânește și simte că moartea este iminentă, atunci conștientul său interior se trezește și începe să regrete toate lucrurile „rele” pe care le-a comis în viața sa. Atâta timp cât este tânăr, plin de vigoare, toate lucrurile rele pe care le urmărește i se par a fi într-o cauză bună, în slujba comunității sale, a poporului său (naționalism), a religiei sale (Dumnezeu) etc. Și când își exprimă regretele la bătrânețe, toți tinerii care îl înconjoară (inclusiv cei Buni) simt că este delirant din cauza bătrâneții sale, iar cei mici fac asta pentru că sunt afectați de aceeași vigoare de a comite acte rele care odată l-a motivat pe bătrânul Bun. Deci, ce este un act cu adevărat malefic? Orice act care este împotriva umanității, chiar dacă acel act este motivat de naționalism, patriotism, extremism religios, serviciu comunitar, etc. acte inumane.”.

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Iată și un evreu îngrijorat de politica israeliană: “Dacă sionismul înseamnă expansionism, rasism și anexare unilaterală – nu, mulțumesc, dar nu pentru asta s-au negociat primii imigranți în Israel. Gradul atenuat de naționalism israelian și controlul mesianic / cult al credinței noastre evreiești este oarecum înfricoșător.”
  Comentatorul cu nr. 19 Smadar 00: 10 21.09.2021 a spus: “Acest articol este oarecum previzibil atunci când îmbătrânim și devenim cinici și depresivi cu privire la lucruri. Tatăl meu, un evreu născut în Irak, care a emigrat în Israel când era tânăr, a urmat și a participat la politica de stânga a anilor 1950 și l-a admirat într-adevăr pe Moshe Sharett. Dacă citiți despre primii ani de comparații între Sharett și Ben Gurion, motivele și abordarea lor au diferit. Ben Gurion era îndrăzneț chuzpanic în ceea ce voia să realizeze pentru Israel. de exemplu. campania de la Sinai, maniera față de liderii străini, etc. Înțeleg pe deplin cum Yaakov Sharett s-ar simți abătut de porțiunea din ceea ce a devenit situația Israelului ca nefiind ideală, mai ales cu ocuparea continuă a palestinienilor și tribalismul nostru. Dacă sionismul înseamnă expansionism, rasism și anexare unilaterală – nu, mulțumesc, dar nu pentru asta s-au negociat primii imigranți în Israel. Gradul atenuat de naționalism israelian și controlul mesianic / cult al credinței noastre evreiești este oarecum înfricoșător.”

 8. Atentie sa nu cadeti in plasa. Este la fel de riscant sa fii antisionist precum sionist. Ei sunt impartiti in doua si fac teatru. Antisionismul e ocupatia diasporei sataniste(soros & co) care se face ca nu vrea sa vina mesia la Ierusalim

 9. primul lucru de corectat:”Entitatea Zionista”,”Israel” inseamna altceva.se poate scrie “izrael” pentru expedientza,”sion” are un inteles clar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *