Home / Dacă ești nou pe site / Bătrânul colonel Vasile Zărnescu nu a tremurat, a tras primul! 

Bătrânul colonel Vasile Zărnescu nu a tremurat, a tras primul! 

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Februarie 16, 2021

 

 

Bătrânul colonel Vasile Zărnescu nu a tremurat, ci a tras primul!

Trebuie să lămurim: cazul „Vasile Zărnescu“ este vital. În primul rând, nu a fost condamnat pentru antisemitism și nici pentru contestarea vreunui holocaust. Vasile Zărnescu a fost condamnat pentru că există o lege arbitrară, care îi pedepsește pe autohtoni atunci când aceștia se apropie prea mult de esența parazitară a jidanilor din țară. De altfel, cărțile incriminate sunt disponibile pe piață, nu au fost cenzurate și nu sunt interzise la vânzare prin decizia Justiției. De ce? Pentru că sunt inatacabile pe fond! Prin urmare, un autor român a fost condamnat pentru că a scris și analizat, dintr-un unghi personal, ceea ce au scris și analizat alți autori înaintea lui. Este important să menționăm că autorii citați de Vasile Zărnescu sunt, în marea lor majoritate, jidani, iar aceștia nu au fost niciodată condamnați pentru analizele lor, nu au fost persecutați și nici nu au fost obligați să plătească amenzi pentru ele. Jidanului nu i se poate întoarce argumentul magic de antisemit, ceea ce obligă justiția să intre pe fondul unei afaceri fără temei științific, doar ca să calmeze elanul permanent, constatat împotriva creștinilor! Și, totuși, sub acest aspect reducționist, complexitatea inedită a cazului Vasile Zărnescu nu este atinsă nici măcar marginal. Toți apărătorii dlui Zărnescu au căzut în capcana întinsă de sistem, asemenea unor amatori! Unii dintre ei, jurnaliști de renume, au mers până la a spune că dl colonel Zărnescu este prins într-o dinamică „obsesivă“! Le răspund că acest lucru este fals și arhi-fals! Nu cumva au înțeles greșit lupta pentru care Vasile Zărnescu a fost condamnat? Oare colonelul Zărnescu s-a luptat pentru „libertatea“ de a opina în sprijinul reabilitării regimului nazist și a lui Hitler? Nici vorbă, Vasile Zărnescu e mult mai realist decât cei care joacă în această divizie!

Dar să revenim asupra episodului de anul trecut, când am fost cenzurat la comandă politică, iar revistele care mi-au publicat materialele au fost date jos de pe rețelele de găzduire. De ce am fost cenzurat de ANCOM, care este o unealtă de combatere a informației organice aflată în slujba guvernului? Nu pentru o opinie, bineînțeles că nu, ci pentru că am transmis informații periculoase pentru buna desfășurare a aplicației de care depinde narațiunea mainstream legată de Covid-19. Nu mi-a fost contracarat dreptul la opinie, care nici măcar nu trebuie considerat un „drept“, fiind un act de opoziție politică, deoarece în spatele aplicației Covid-19 se desfășoară, sub ochii noștri, înmormântarea națiunilor, deci și a României.

Referitor la dreptul la opinie sau la libera exprimare, cum spun unii, situația este de-a dreptul jenantă! Să înțeleg că acei din rândurile noastre se plâng că nu pot exprima o opinie contrară cu privire la eradicarea României și a poporului român? Suntem chiar așa de cretini? O să tai scurt concluzia și o să vă prezint cele două opțiuni rămase în acest sfârșit de etapă posibil istorică: ori ne vedem la balul libertății, cu toate riscurile anunțate, ori ne vedem la cimitirul neamurilor, cu toate riscurile anunțate! Pentru că toate organizațiile jidănești din lume, împlântate în chiar inima națiunilor, se ocupă cu administrarea etapelor necesare proiectului „mesianic“ al Guvernului Mondial. Guvernele locale, simple filiale de prelucrare, sunt umplute cu proxeneți autohtoni, care distrug ultimele celule de viață rămase din gospodăria zisă națională. Trădătorii, așa cum îi numesc naivii, sunt proxeneți extremi de serioși și de fideli în exercitarea atribuțiilor de serviciu, doar că nu sunt în serviciul poporului… Însă toată această poveste nu ar fi fost posibilă dacă „trădarea“ nu ar fi fost susținută și la bază, de către masa populară.

Vasile Zărnescu nu a „opinat“ și nici nu s-a milogit la stăpânii României să ceară voie să-și apere țara, ci a tras primul o rafală împotriva dușmanilor, cu prețul libertății sale, arătând centralizarea și uniformitatea cu care aceștia controlează „jocul democratic“, îndemnându-i pe români la umilirea constantă cu care aceștia descarcă, de bună voie, clisma reziduală post-electorală care re-formează guvernul de ocupație din România de 31 de ani încoace!

Personal am mai spus-o și o susțin: dacă pierdem această luptă, o pierdem pe mâna noastră, însă nu alături de eroii neamului, ci alături de ucigașii copiilor noștri!

Ne aflăm în ultima etapă a proiectului mesianic administrat de coaliția internațională care se află în slujba celor care au respins mozaismul și profeții Vechiului Testament – Sinagoga Rebelă, Talmudică, înființată împotriva celor care l-au primit pe Mesia ‒, care anunțase cele ce aveau să vină peste secole: Buna-Vestire, Încarnarea, Patimile, Răstignirea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos; neputând fi vorba de „antisemitism“ în acțiunea noastră, ci de respectarea și păstrarea căii alese de Dumnezeu pentru oameni.

Lăsați deoparte „lupta“ desuetă pentru libertatea de opinie, nu ne întoarcem în timp, nu mai avem când și nici nu trebuie să ne coborâm la acest nivel. Începeți lupta reală, prin asumarea unui discurs frontal și a unor acțiuni în forță atât la nivel civic, cât și la nivel politic (așa cum face dna Diana Șoșoacă, deocamdată singură în această poziție), de opoziție radicală la etapa actuală de înscriere în cursul istoric urmărit de vrăjmașii tuturor creștinilor din Edoma (Europa), dar mai ales a celor de la Răsărit, care s-au păstrat cu sufletul curat. Avem încă destui ortodocși cât să ne țină în Calea Domnului, așadar să-i cinstim!

Vasile Zărnescu, alături de toată suflarea românească, este victima organizației criminale internaționale jidovești satanice, prin filiala locală „Elie Wiesel“ din România, care legiferează precum Lucifer împotriva oricărui oștean român aflat pe frontul Salvării Naționale!

Ce ne mai rămâne de făcut, camarazi, dacă nu chiar să ne asumăm realitatea?

Mihnea CODRESCU

14 comments

 1. Respect pentru domnul colonel Zarnescu!
  Ii doresc multă sănătate în aceste momente grele pentru viața dumnealui

 2. O fantezie pentru o varianta de viitor, … “rezolvata”; la altii! In engleza doar…
  https://ia800901.us.archive.org/3/items/TurnerDiaries/Turner-Diaries.pdf

 3. Legile din tribunalele care baga revizionistii la inchisoare corespund legilor noahide care resping orice critica formulata la adresa vreunui jidov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Aceste legi interzic probele stiintifice aduse de istorici in tribunale , peste tot, in procesele intentate revizionistilor de pretutindeni !

  Deci formula “crede si nu cerceta” a unui ‘suprem expert’ gen Raoul Hilberg (“holocaustul a existat pentru ca a existat” ! sau “holocaustul a fost plaificat de nemti prin telepatie”) precum il citeaza sorbonnardul Robert Faurisson in Le Monde, etc, este clar o activitate juridica bazata pe dogme religioase .
  Concluzia legilor noahide – proaspat afiseate pe blogul distinsului nostru profesor univ Ion Coja – concluzia legilor noahide, introduse in complexul de legi USA – votate noaptea caci au fost pe furis votate adica miseleste, si introduse cu doar 4 voturi , deci ilegal, concluzia legilor noahide este ghilotina pentru oricine ii contrazice !

  Vesnic tanarul si marele nostru patriot , Colonelul (niciodata in retragere !!!) Vasile Zarnescu ( are un spirit mai tanar decat noi toti la un loc ! ) –

  DA, EL A TRAS PRIMELE RAFALE DE AUTOAPARARE SI DE SALVARE A SECURITATII TRUPESTI A FIECARUI ROMAN, TINTIND IN GHILOTINA CARE CONSTITUIE FORMULA DE SUPRAVIETUIRE A LEGILOR NOAHIDE SI SCOPUL LOR SUPREM ! CACI INVENTATORII ACESTUI SCOP FINAL , VOR SA NE-O IMPUNA DREPT NOUL NOSTRU MODUS VIVENDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TREZITI-VA ROMANI CACI GHILOTINA NE PASTE PE NOI TOTI DACA II LASAM SA-SI PRACTICE RASIALISMELE, COMUNITARISMELE SI SUPREMATISMELE PE ACESTE ORGANIZATII DE CORELIGIONARI CARE SUNT GRUPATE , IN CAZUL INSTITUTULUI ELIE WIESEL, SUB NUMELE MEGAESCROCULUI INTERNATIONAL, SPRE A NE ESCROCA PE TOTI PRIN LEGI SCELERATE , DE DREPTUL NOSTRA LA O VIATA NORMALA IN PROPRIA TARA !

  NE SUFOCAM AZi, CU TOTII, NU DOAR DOMNUL ZARNESCU INTRAT PRIMUL IN COLIMATORUL LOR, SUB CAPACUL LOR DE PLUMB SUB CARE SUNT IN CURS DE A NE INGROPA PE NOI TOTI ROMANII !

  SI CU NOI, PE TOTI JIDOVII CARE-SI DORESC O VIATA NORMALA SI ECHILIBRATA,UNII CHIAR ARMONIOASA, IN MIJLOCUL POPOARELOR UNDE TRAIESC !

  CACI ACESTI EVREI NORMALI EXISTA SI SE INMULTESC CU FIECARE ZI CE TRECE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SE STIE CA TOCMAI DE ARMONIA INTRE POPOARE LE ESTE CEL MAI FRICA FANATICILOR GHILOTINEI !

  NOI TOTI SUNTEM ZARNESCU !

 4. Sa-l citam pe Elie Wiesel despre “adevarul” cu care institutul elie wiesel condamna bietii romani la inchisoare si-i haituieste terorizand oamenii nevinovati , prin tribunale :

  ” Lucrurile nu sunt chiar asa de simple, Rebbe. Unele evenimente au loc dar nu sunt adevarate ; altele sunt – desi ele nu au avut loc niciodata ”

  “Things are not that simple, Rebbe. Some events do take place but are not true; others are — although they never occurred.”
  – Elie Wiesel, The Legends of Our Time, p. 8

 5. “Batranul” are un suflet mai tanar si mai curajos decat o mie de adolescenti.
  El valoreaza cat o armata nationalista.
  Domnul Zarnescu poate fi oricand nucleul in jurul caruia sa se formeze un adevarat partid nationalist.
  Pana la capat!

 6. Stanescu Nicolae

  Domnul Vasile Zarnescu are perfecta dreptate ,din pacate poporul roman actual, nici pe departe nu se mai aseamana cu vechii luptatori si patrioti romani care si-au dat viata fiind curajosi si viteji, in luptele cu toti dusmanii acestei tari.La ora actuala manelistii nostrii de asa zisi romani sparg seminte in fata televizorului ,beau spirt medicinal si consuma droguri,asa ca niciodata nu poti face ceva cu aceasta categorie de oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *