Home / Dacă ești nou pe site / EXPLOZIV! Ultimul Interviu cu autorul Mihai Șerban

EXPLOZIV! Ultimul Interviu cu autorul Mihai Șerban

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 20, 2021

Ultimul Interviu cu Mihai Șerban

Având în vedere că bunul meu prieten și camarad Mihai Șerban și-a anunțat, pe 13 ianuarie,  planul de evadare din pușcăria GAFAM, am profitat de timpul rămas și am înregistrat un interviu exploziv despre naționalism, actualitatea românească, condamnarea colonelului Zărnescu, geopolitică, globalizare și contextul pandemiei fără de sfârșit.

*

INTERVIU CU MIHAI ȘERBAN

S.C.: Domnule Mihai Șerban, știu că vă aflați la câteva săptămâni de o mișcare strategică majoră. Cum intenționați să continuați munca ideologică din afara G.A.F.A.M.?

M.S.: O să fac ceea ce am făcut și până acum, consiliere politică naționalistă, însă pe căile de comunicare tradiționale. Ies din sfera publică.

S.C.: Așa cum v-am înștiințat, doresc să realizez un interviu la țintă, în care doresc să ating capul caracatiței: ce anume împiedică dezvoltarea unui structuri politice de anvergură națională în țară, după 31 de ani?

M.S.: Baza populară, în primul rând, lipsa fibrei tribale. Sistemul democratic (reprezentativ) impus în România, care împiedică organizarea și uniunea națională în jurul unui ideal comun. Statul profund, condus la baghetă de organizațiile pro-holocaust, mass media și lipsa finanțelor. Nu în ultimul rând, lipsa unei strategii profesionale de comunicare.

S.C.: Ce părere aveți despre A.U.R.?

M.S.: Un compromis anunțat chiar de numele partidului. Noi nu vrem A.U.R., noi vrem LIBERTATE, și deci eliberarea României de caracatița sistemică de sorginte neo-bolșevică. A.U.R. este un partid-pion pe eșichierul opoziției controlate.

S.C.: Ce părere aveți despre Diana Șoșoacă?

M.S.: Despre luptători, numai de bine. Doamna Șoșoacă a afirmat niște lucruri pe care noi le spunem de ani de zile, dar dânsa este senator și a fost auzită de o țară întreagă. A atins punctul „G“ când a spus că se urmărește relocarea jidanilor din Israel, și nu numai în România. Respect!

A mai spus că suntem exportator net de carne vie, așa este, însă ar trebui să divulge și că acest trafic internațional al adopțiilor este împărțit în trei departamente complementare: pedo-criminalitatea de rețea, sacrificiile rituale și traficul de organe. Dacă nu dezvoltă subiectul până la capăt, indiferent de implicații, o să fie strivită de sistem. Agenda lui Epstein este o hartă a rețelelor organizate, care șantajează personalul politic autohton. În această agendă apare o legătură între Bernard Kouchner (trafic de organe, „Spitalul galben“) și Michel Sounalet… Să sape mai departe dna Șoșoacă.

S.C.: Ce părere aveți despre Noua Dreaptă?

M.S.: Respect inițiativele lor, sunt curate și realmente înscrise pe traiectoria națională. Însă le lipsește cultura socio-politică, instinctul popular. Nu înțeleg că idealul de „dreapta“ este realizabil numai pe „stânga“. Românii nu au fibră de „dreapta“, ceea ce este foarte bine. Politic, dacă vrei să gonești aripa neo-troțkistă din România, trebuie să o ataci pe culoarul naționalist și suveran de stânga, cu un discurs iliberal și anti-U.E. bine structurat, cu garanția unei economii „controlate“ spre binele și siguranța națiunii, cu sectoarele strategice și bogățiile solului și subsolului în proprietatea statului național. „Noua Stângă“ ar fi un nume mult mai potrivit, alegătorii P.S.D. sunt în agonie… în treacăt fie spus. Dar se poate lucra și pe o repoziționare doctrinară. Termenul „iliberal“ are, aici, sensul introdus de Victor Orban, în contextul limbii maghiare, o limbă pe care unii o consideră „barbară” comparativ cu normele limbilor zise neo-romanice. Dar, vedeți paradoxul?! Mai bine o limbă barbară care naște civilizație, decât o limbă spoită cu actuala civilizație a „corectitudinii politice“, care naște barbarism!

S.C.: Ce este „statul profund“?

M.S.: Putem răspunde complicat și să vorbim despre cei care au refuzat Încarnarea, Învierea și Buna Vestire, curent antihristic dezvoltat, apoi, într-un proiect globalist de dominare politică și financiară. Însă trebuie să vorbim pe înțelesul tuturor. În România, „statul profund“ înseamnă serviciile secrete racordate la Washington.

S.C.: Cu ce se ocupă institutul care poartă numele lui Elie Wiesel?

M.S.: Miliție politică, CEKA. Au grijă să nu apară naționaliști în jurul bazelor populare. În rest, supraveghează aplicarea pachetului legislativ antinațional, care vine direct de la U.E. Orice institut organizat și condus de jidani în sânul națiunilor creștine sau albe, mai ales în Europa, are ca misiuni principale: promovarea antirasismului, a imigrației africano-musulmane și a holocaustului. Dacă s-ar deschide o filială a „institutului“ fariseic numit „Elie Wiesel“ din România în Islanda, în maximum un deceniu o să apară un holocaust și acolo, la fel și în Laponia. „Institutul Elie Wiesel“ este specializat în eradicarea, de la firul ierbii, a opoziției necontrolate. Orice expresie organizată de libertate sau de trăire tradițională și naționalistă, patriotică, este imediat interceptată de aceste centre neo-troțkiste. Jidovii organizați, așa spunea Ioan Slavici, sunt cei mai mari specialiști în identificarea precoce, descompunerea și persecutarea mișcărilor organice naționaliste.

S.C.: Cum de reușesc Ungaria și Polonia să impună poziții atât de suverane, în ciuda presiunii U.E.?

M.S.: Jocul lor a fost unul foarte subtil. La început polonii au creat condițiile necesare pentru atragerea de investiții masive din Vest. Odată ce Capitalul (ostatic) europeisto-globalist a fost capturat, au început șantajul, apoi și-au impus treptat modelul conservator-catolic. Ungaria este și mai radicală. Seminaristul Pierre Hillard, probabil cel mai mare specialist în globalism, a declarat: „Ungaria este nucleul atomic al identității europene“. Însă nu este ceva întâmplător, liderii acestor țări reflectă perfect dinamica populară de la bază. Nu poți să-i spui unui ungur sau unui polon că U.E. decide pentru ei, fără să provoci a doua zi un protest de jumătate de milion de oameni în capitală (fără intervenția rețelelor plătite de „filantropul“ Soros)… Ce folos mai au alegerile dacă duc exclusiv spre formarea unui guvern liberal sau pseudo-socialist pro-U.E. și, deci, globalist, dacă totul se decide la Bruxelles de către Komisari aleși de B.C.E., care sunt ultra-liberali, turbo-progresiști și pseudo-socialiști globaliști.

S.C.: La noi nu există niciun partid anti-U.E. De ce?

M.S.: Am răspuns la această întrebare la începutul interviului, dar dezvolt: incultură politică, lipsă de curaj și lipsă de viziune pe termen lung. Românii sunt anti-ruși, anti-unguri, uneori chiar anti-polonezi (?!), dar iubesc Turcia și Dubai!? E greu să-i încadrezi politic… Un partid anti-U.E. și iliberal ar fi o ofertă mult prea coerentă pentru românii de azi. Revoluția culturală e prima treaptă spre revoluția politică. Trebuie să precizez, și aici, că sintagma „revoluție culturală“ nu are sensul peiorativ, maoist, cu care a fost folosit într-o vreme, ci e vorba de o revoluție culturală în sens propriu, de culturalizare radicală și autentică a românilor, nu cu noua limbă de lemn introdusă de actualii „progresiști“ și cu noua dogmă a „corectitudinii politice“!

S.C.: Cum se face că B.O.R. nu intervine? Ar avea puterea să răstoarne paradigma, nu-i așa?

M.S.: În ADN-ul globalismului se află Covid-19. În ADN-ul Covid-19 se află Great Reset. În ADN-ul Great Reset se află noahismul. În ADN-ul nohaismului se află Sinagoga rebelă. Dacă B.O.R. nu intervine pe probleme fundamentale, care duc la subminarea Ortodoxiei, însemnă că a primit garanții de la Sinagoga Rebelă. Această formă de religie satanică nu-l respinge pe Iisus în mod explicit, ci respinge Treimea și Sacerdotul, Legătura cu Dumnezeu, ceea ce lasă loc unei forme de reprezentativitate locală formală. Dar Ortodoxia și Biserica lui Iisus nu depind de un om sau de o instituție anume, ci de preoți și de credincioși. Mănăstirile din țară sunt forța ortodoxiei românești!

S.C.: În ultima discuție mi-ați spus că greșim atunci când luptăm pentru libertatea de opinie/exprimare. De ce?

M.S.: Din păcate, oamenii intră în jocul sistemului, fiindcă sunt supuși de sistem prin legile sale coercitive. Vedeți, acum, rezultatul efectul dispozițiilor sistemului în vremea acestei (pseudo) pandemii! Sistemul satanic din România dăinuie prin controlul asupra opoziției politice și populare. Opoziția politică nu este o opinie. Când spui că ești contra dominației jidovești, cum spuneau Mihai Eminescu sau Ioan Slavici, nu emiți o opinie, ci o declarație politică de opoziție față de dictatura actuală, de sorginte occidentală. Libertatea de opinie nu se cere, nu se cerșește, nu vine la pachet cu garanții. Opinia politică trebuie să fie expresia luptei politice și să se practice cu toate riscurile anunțate, fiindcă aceia care controlează „legea“ nu vor permite niciodată opoziția politică necontrolată! „Lupta“ pentru libertatea cuvântului a devenit o fundătură mortiferă, în care se îndeasă patrioții disfuncționali ca să justifice faptul că nu pot să spună adevărul. Or, Adevărul nu ține de oportunitate, este un act revoluționar care, de obicei, atrage represalii contra propagatorilor adevărului, duce la privarea de libertate, la execuții în primul rând morale, prin încarcerare, apoi chiar la execuții efective, prin asasinarea în închisoare – așa cum a fost cazul judecătorului Stan Mustață, care a fost ucis purtat fiind de la o închisoare la alta sub pretextul absolut cinic al îngrijirii sănătății lui! Să ne amintim și de cazul judecătorului Ion Stan – fost președinte al Comisiei comune parlamentare de control a activității S.R.I. –, care a murit la vreo trei luni după ce a ispășit doi ani de pușcărie, firește, din cauza tratamentului „umanist“ din închisoare.

De ce o fi apărut adagiul „Adevărul umblă totdeauna cu capul spart“?! Un filozof contemporan scria: „În vremea minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar!“

Însă când Adevărul reușește să-l învingă pe Satana, dezvăluie paradisul pe pământ.

S.C.: Ce opinie aveți despre condamnarea colonelului Vasile Zărnescu?

M.S.: Este foarte grav! Acțiunea colonelului Vasile Zărnescu nu este înțeleasă, condamnarea lui nici atât. El este victima legislației liberticide doar pe formă, pe fond este victima poporului român și a comentariilor de presă zisă națională, care au evitat, în ultimele decenii, să pună degetul pe lașitatea și incultura politică ambientală din România. Este o boală tipic românească; Doamne ferește să spui adevărul despre popor și elite. Lumea nu înțelege că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, așa-zisul institut  „Elie Wiesel“ îl condamna și pe el, alături de toată literatura românească, mai puțin pe Andrei Pleșu și pe Gabriel Liiceanu. De fapt, este de notorietate că, realmente, această făcătură numită institutul „Elie Wiesel“ a condamnat Cultura, Spiritualitatea, Istoria, Limba Română, care, toate acestea, constituie Patrimoniul Național al României! În apărarea lor s-au ridicat câteva voci naționaliste, care au fost repede reprimate de „institutul Elie Wiesel“ – autorul recunoscut al legilor liberticide emanate de Parlamentul României prin maleficul articol 75 al Constituției revizuite în 2003, al „aprobării tacite“! Sau, cum zic țiganii, al aprobării comise „pe șest“!

S.C.: Cum rămâne cu dl Vasile Zărnescu?

M.S.: Dl colonel Vasile Zărnescu a câștigat, deja, a intrat în Panteonul Național alături de cei mai mari români din toate timpurile. Prin acțiunea domniei sale, colonelul Vasile Zărnescu este cel mai mare filosemit din România, spre deosebire de alde Silviu Vexler sau Alexandru Florian, care au comandat sentința tribunalului și care sunt uneltele iudaismului/talmudismului. Colegul dvs., dl Mihnea Codrescu, a demonstrat acest lucru în articolul „Bătrânul colonel nu a tremurat, a tras primul!“, bazându-se exclusiv pe studiul Vechiului Testament. Jidanii din România, dacă nu ar fi ostaticii unor lideri profund antisemiți și teroriști, ar trebui să se adune și să ceară anularea sentinței date împotriva d-lui Vasile Zărnescu.

S.C. Legat de dominația „institutului Elie Wiesel“, ce putem face?

M.S.: Este foarte simplu și foarte greu în același timp. Dacă ne-am comporta și am trăi așa cum ar fi dorit Iustin Pârvu s-o facem, respectând tradiția, viața ortodoxă și cultura românească, dacă am reveni la o viață care să-i cinstească pe strămoși, învățând să ne respectăm reciproc, să trăim uniți și să ne iubim Neamul și Țara din toată inima, jidanii organizați ar fugi din România mâncând pământul. Ar mai rămâne să executăm slugile autohtone pentru crimele comise împotriva umanității, a omeniei  românești…

S.C.:  Covid-19 sau Cohen-19?

M.S.: Cohen-19, Great Reset, vaxx-666, Guvern Mondial, noahism, transumanism, Anticrist, Apocalipsa!

S.C.: Există o cale inversă?

M.S.: Jos Botnița și toată structura satanică se destramă în 48 de ore, cu pierderi colosale pentru coloni. Revendic o viziune profetică: dacă românii și-ar da jos botnița, actul ar fi atât de revoluționar încât, pentru prima oară în istorie, o colonie și-ar recupera suveranitatea. Botnița are importanță fundamentală, în ambele sensuri. Nici nu cred că o să ne mai întâlnim vreodată cu asemenea oportunitate.

S.C.: Vaxxurile actuale sunt nano?

M.S.: Nu, nano este următorul vaxx, urmează după Pașaportul Verde.

S.C.: O să ne mai întoarcem la viața dinainte dacă toată lumea se vaxx?

M.S.: Nicidecum, sunt etape cronologice. Singura cale de „întoarcere“ este o ruptură totală și radicală contra dictaturii actuale. O ieșire din obediența și mentalitatea globalistă. Acceptarea Botniței prin adoptarea slugărniciei ne-a pavat drumul spre vaxx, vaxx o să paveze drumul spre Pașaportul Verde și acesta o să ne ducă pe drumul spre provincia europeană militaro-sanitaro-sodomo-multi-culturalisto-transumanistă – sau, zis mai laconic, spre pierzanie! Impunerea botniței este un ritual satanic global spre genocidul – dacă vreți spre holocaustul – împotriva creștinilor și a rasei albe, mai general. Intelectualii români onești, dacă mai există așa ceva, ar trebui să se apuce de acest subiect cu repeziciune, m-am săturat de singurătate.

S.C.: Mai există ieșire, ce trebuie să facem?

M.S.: Noi, naționaliștii, trebuie să fim avangardiști. Noi trebuie să alegem terenul de luptă, să stabilim ritmul și finalitatea acțiunilor. Deocamdată, noi ne adaptăm la loviturile adversarilor, dar trebuie să inversăm dinamica. Cea mai bună Apărare este Atacul. A teoretizat-o încă Sun Tzî. Însă vremea antrenamentului a trecut, militantismul e desuet, trebuie să ieșim cu acțiuni serioase, așa cum au făcut austriecii cu marșul libertății. Tot românul trebuie să înțeleagă un lucru foarte simplu: zona de dominație post-Great Reset o să se restrângă asupra țărilor care au respectat cu lichelism „jocul democratic“, ca să reiau o expresie consacrată de partidul A.U.R….

S.C.: Putem scăpa din globalizare?

M.S.: Bineînțeles că da! Dar nu din poziția de izolați și de slugarnici. Or, familia noastră este, înainte de toate, spirituală, țara noastră este un vast cimitir de martiri, care au căzut pentru Pământ și Ortodoxie, pentru apărarea valorilor creștine. Familia noastră comună este Ortodoxia și Pământul nostru este Estul Europei! Avem frați cu care să ne unim în numele lui Iisus Hristos, avem aliați creștini cu care să ne unim forțele ca să luptăm împotriva Satanei?! Există o centură creștină în jurul nostru, păstrată în tradiție, liberă de influențele numite diversionist multiculturaliste? Nu suntem americani, dar nici africani sau țigani, cum insultă Vestul European Sodomit.

*

Iată că finalul acestui interviu dezvăluie soluția problemei, așa cum o prezintă vizionarul Mihai Șerban, o Uniune Ortodoxă a Europei de Est care să fie pavăză, așa cum a fost România în timpul invaziilor otomane, de data aceasta întreaga Europă de Est trebuie să devină pavăză împotriva invaziei globalisto-lgbtisto-pseudodemocratice, să păstreze valorile morale (inversate în Occident), suveranitatea țărilor, credința creștină și structura rasială a popoarelor est-europene. Având cele mai bune intenții, preocupându-se de probleme sociale, civice și spirituale, mișcărilor naționaliste din România le lipsește dialectica politică și încă nu stăpânesc abordarea pragmatică atât de necesară pentru contactul cu masele. Când se vorbește despre un stat cu circuit economic închis, automat apare disonanța cognitivă „Ești socialist, este un sistem comunist, este totalitarism“, însă câți se gândesc că un astfel de circuit închis, atunci când se încearcă subminarea lui din exterior, ar acționa precum un sistem imunitar, pe când acum suntem expuși la „viruși“, țara e bolnavă, pământul agricol este vândut în proporție de 58 la sută la străini, capitalul românesc este infim în comparație cu cel străin și legile pentru care se face lobby după ușile închise, se scriu în cel mai murdar spirit antiromânesc. Poate una dintre cele mai mari contribuții ale lui Mihai Șerban în mediul naționalist este această dialectică politico-economică prin care relevă direcția organică spre însănătoșirea nației.

În fapt, ce spune Mihai Șerban este combătut 24/7 de către mass media care la fiecare ocazie demonizează Rusia, în paralel cu brațul armat al statului profund internațional, activiștii plătiti de Soroș care militează agresiv împotriva rasismului și, mai pe larg, împotriva oricărei acțiuni organice, indentitară sau patriotică. Istoria recentă ne-a învățat un lucru pe care unii dintre noi îl acceptă cu greu, ajutorul pentru eliberarea și dezvoltarea noastră nu vine din Occident, mai ales acum că Trump, care a făcut și el jocul jidanilor, a fost destituit, ci trebuie să vină în primul rând din partea noastră, apoi să-l căutăm la vecini și la aliații firești care împărtășesc valori naționale, creștine și suveraniste.

 

11 comments

 1. Se pare ca in ultima vreme aveam mai multe femei cu koaie decat barbati ! Cinste lor.

  Pe langa Sosoaca, am mai gasit una tare: https://www.facebook.com/CatalinBerenghi/posts/3027131944177285?__tn__=K-R

 2. “Singura cale de „întoarcere“ este o ruptură totală și radicală contra dictaturii actuale. O ieșire din obediența și mentalitatea globalistă. Acceptarea Botniței prin adoptarea slugărniciei ne-a pavat drumul spre vaxx
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Impunerea botniței este un ritual satanic global spre genocidul – dacă vreți spre holocaustul – împotriva creștinilor și a rasei albe, mai general. Intelectualii români onești, dacă mai există așa ceva, ar trebui să se apuce de acest subiect cu repeziciune, m-am săturat de singurătate.”

  Cred ca are dreptate, Maestrul Mihai Serban sa fie foarte transant in orice viziune a sa :
  cred ca se poate incepe cu smulgerea mastii spre a crea o electricitate care sa lege massal romanii intre ei si sa-i incordeze intr-un gest unanim de contraatac impotriva satanistilor care tin poporul legat de maini si de picioare prin teroare .

  FORMAREA UNUI CORP COMUN CONTRA BOTNITEI CRED CA POATE CONSTITUI UN PRIM GEST RADICAL DE ELIBERARE .

  PREMIZELE EXISTA CACI INTRE TIMP S-AU FACUT ANALIZE STIINTIFICE FOARTE NUMEROASE, CONFIRMATE CHIAR DE OMS- ul lui Kill Gates, CARE DEMONSTREAZA CA MASTILE DUC LA MOARTE LENTA PRIN AUTOOTRAVIRE CU PROPRIUL CO2 EXPIRAT SI REINHALAT DE ACELASI PLAMAN .

 3. “Tot românul trebuie să înțeleagă un lucru foarte simplu: zona de dominație post-Great Reset o să se restrângă asupra țărilor care au respectat cu lichelism „jocul democratic“”

  cine se poarta ca o parasuta devotata o sa sfarseasca ucisa la betie…. ai auzit draga tara care te-ai vandut pe hartiile fara valoare ale vrajitorilor babilonieni si dai in schimb paduri, orase si carne de om?

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  “Mănăstirile din țară sunt forța ortodoxiei românești!”. Așa credeam și eu în urmă cu 18 ani, când mă mutam între cele două mănăstiri din Petru Vodă. Acum cunosc un alt adevăr, crud și implacabil. Un simplu exemplu. Până să rezolve problemele Neamului românesc, mănăstirile românești sunt incapabile să curețe putregaiul din Sinodul B.O.R. (să nu uităm că ierarhii provin din mănăstirile din țară).
  “Familia noastră comună este Ortodoxia și Pământul nostru este Estul Europei!”. Fals. Cred că numai rușii pot afirma că Pământul nostru este Estul Europei. Adică pământul românilor este pământul lor. Viceversa nu este valabilă. Cu cine să facem frățietate ortodoxă în Estul Europei? Cu bulgarii, cu rușii, cu ucrainienii sau cu sârbii? Întrebați-l pe Putin, sau măcar pe Dughin, ce părere au rușii despre Mișcarea Legionară, de pildă. Ei, oficialii ruși țipă și acum că România fascistă le-a cotropit teritoriile mamei lor, Sfânta Rusie! Ei, rușii sărbătoresc și acum victoria împotriva fascismului, inclusiv românesc. Ortodoxia nu ne salvează decât de lumea asta. promițându-ne o viață viitoare. Indicați o singură soluție de salvare, aici pe pământ, oferită de Ortodoxie.

  • Iisus Hristos.
   “Îndrăzniţi! Eu am biruit lumea!”
   “Cu acest semn vei invinge”

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Constantin Biruința lui Iisus Hristos asupra lumii nu este o victorie tipică și așteptată de oameni. În acest sens îți recomand să reflectezi asupra concluziei lui Corneliu Codreanu:
    “4. Caracteristica timpului nostru:Ne ocupăm cu lupta dintre noi şi alţi oameni, nu cu lupta dintre poruncile Duhului Sfânt şi poftele firei noastre pământeşti.
    Ne preocupăm şi ne plac victoriile asupra oamenilor, nu victoriile împotriva Diavolului şi păcatului. Toţi oamenii mari ai lumii de ieri şi de azi: Napoleon, Mussolini, Hitler, etc., sunt preocupaţi mai mult de aceste biruinţe. Mişcarea legionară face excepţie, ocupându-se, dar insuficient şi de biruinţa creştină în om, în vederea mântuirii lui. Insuficient!
    Răspunderea unui conducător este foarte mare. El nu trebuie să delecteze ochii armatelor sale cu biruinţi pământeşti, nepregătindu-le în acelaşi timp pentru lupta decisivă din care sufletul fiecăruia se poate încununa cu biruinţa veşniciei sau cu înfrângerea veşnică.”.

    • Aveti dreptate. Totusi atunci cand lui Dumnezeu nu ii sunt date cele ale lui Dumnezeu, atunci cand ne este batjocorita credinta, crestinul trebuie sa reactioneze.
     Sa nu uitam ca si Iisus Hristos a reactionat “El a intrat în Templu și a început să îi scoată afară pe acei ce cumpărau și vindeau acolo și le-a răsturnat mesele schimbătorilor de bani și scaunele acelor ce vindeau porumbei.” (Marcu 11:15)
     Si vorbind de Corneliu Zelea Codreanu: “Nu să ajungi puternic te pregătește. Nu pentru binele tău să lupți și să muncești, ci pentru binele și salvarea neamului tău.” “Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul său nu va fi învins niciodată.”

 5. Mda…poate e bine sa te fraci frate si cu dracu (rusii) pana treci puntea. Desi rusii nu pot sa ne fie prieteni pana nu o sa ne recuperam Bucovina de Nord, Basarabia, Bugeacul si insula Serpilor (chiar daca oficial nu sunt ale Rusiei acum, ei le-au furat)
  Pana una alta, adresa de mail a asa-zisului institut Elie Wiesel, office@inshr-ew.ro, poate fi inscrisa pe multiple pagini de internet care sa le trimita mailuri zilnic, facand-o inutilizabila. Macar atat…

 6. “Cum se face că B.O.R. nu intervine? Ar avea puterea să răstoarne paradigma, nu-i așa?”
  Greu de crezut că mai are acea putere. Așa cum catolicismul nu și-a mai revenit cu adevărat după 1789 (Revoluția pretins franceză), tot așa probabil că nici BOR nu și-a mai revenit după secularizarea lui Cuza.
  Ar mai fi de adăugat că e de apreciat că au refuzat să îndemne la vaccinare, și că au făcut opoziție contra lockdown-ului, probabil acesta fiind exact motivul pentru care li s-au tăiat fondurile pentru Catedrala Mântuirii Neamului, anunțată acum recent (dacă ar fi să-i credem pe ActiveNews). Aici avem și o parte din motivul pentru care nu prea pot să facă opoziție: sunt dependenți de banii statului. Cu toate defectele ei curente, Biserica Catolică are sursele ei proprii de venit, și nu depinde de un guvern anume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *