Home / Chestiunea Jidănească / Purulentul Silviu Vexler defăimează Mișcarea Legionară și acuză parlamentarii care depun legi în favoarea României

Purulentul Silviu Vexler defăimează Mișcarea Legionară și acuză parlamentarii care depun legi în favoarea României

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 20, 2021

Purulentul Silviu Vexler defăimează Mișcarea Legionară și acuză parlamentarii care depun legi în favoarea României

Via StiripeSurse:

Deputatul evreilor, Silviu Vexler, lider al minorității evreiești din România, îl acuză pe deputatul PNL Florin Roman că a depus în Parlament un proiect de lege care permite foștilor legionari și fasciști să primescă recompense din partea statului.

„Propunerea legislativă inițiată zilele trecute de domnul deputat Florin Roman, alături de alte prevederi, reintroduce indirect posibilitatea ca foștii legionari și fasciști, precum și copiii acestora să primească indemnizații din partea Statului Român. Proiectul a fost înregistrat la Senatul României cu nr. B39/2021.

Revoluționarii primesc îndemnizații, unii falși revoluționari primesc fără să fi participat la evenimente. Cei care au crezut că au luptat împotriva comunismului în 1989 primesc îndemnizații, dar cei care au luptat an după an, inclusiv din munți, împotriva stăpânirii iudeo-bolșevice, care a cotropit țara după cel de-al doilea război mondial, nu primesc nimic? Copiii lor, urmașii partizanilor, nu primesc nimic? E limpede că România este încă sub ocupație, altfel ei ar trebui să primească cel mai mult căci legionarii au fost cei mai aprigi luptători anticomuniști.

Mișcarea Legionară a fost o organizație paramilitară teroristă de orientare naționalist-fascistă și antisemită, caracterizată de atrocități și fapte inumane, de inițierea unor persecuții etnice și dezlănțuirea unor acte inimaginabile de violență.

Greșit.

Mișcarea Legionară a fost o organizație românească, naționalist-creștină caracterizată de credința nelimitată în Dumnezeu și de eforturile formidabile pentru redeșteptarea națiunii, prin educație morală și muncă cinstită. Mișcarea e caracterizată de fapte umanitare săvârșite pe tot cuprinsul țării în cadrul taberelor de muncă, de inițierea comerțului legionar, de școala omului eroic și de pedepsirea justă a trădătorilor atunci când (((Justiția))) aservită masoneriei a refuzat să aplice legea. Toți politrucii și reporterițele vorbesc despre “crimele legionarilor”, dar nimeni nu întreabă cum s-a ajuns acolo? Câți legionari au fost victime ale unor acte inimaginabile de violență, fără ca autorii să fie pedepsiți, până când n-au mai putut răbda și și-au făcut dreptate (fără a primi aprobare de la conducere)? Încă avem ce învăța de la Mișcarea Legionară.

Tabără legionară de muncă, Carmen Sylva

La pas de marș spre șantier

Iată cuvintele întemeietorului Mișcării Legionare care vorbește despre ceea ce reprezintă mișcarea:

Toate popoarele cu care am venit în contact si ne-am luptat noi, Românii, de la nãvãlirea barbarilor si pânã astãzi, ne-au atacat pe linie materialã, fizicã si politicã, lãsându-ne intactã fiinta moralã din care, mai devreme sau mai târziu, a izbucnit biruinta noastrã, sfãrâmarea jugului strãin. Chiar dacã s-au asezat în numãr mare peste noi, chiar dacã ne-au luat toate bogãtiile, chiar dacã ne-au stãpânit politiceste. Este pentru prima datã în istoria noastrã, si de aceea ne simtim dezarmati si cãdem învinsi, când Românii se întâlnesc cu un neam, care nu-i atacã cu sabia, ci cu armele proprii rasei iudaice cu care izbesc si paralizeazã mai întâi instinctul moral al neamurilor, împrãstiind în mod sistematic toat e bolile morale si distrugând astfel orice posibilitate de reactiune. De aceea piatra unghiularã de la care porneste Legiunea este omul: nu programul politic. Reforma omului, nu reforma programelor politice. „Legiunea Arhanghelul Mihail” va fi, prin urmare, mai mult o scoalã si o oaste decât un partid politic.

Poporul român, în aceste zile ale lui, nu are nevoie de un mare om politic, asa cum gresit se crede, ci de un mare educator si conducãtor, care sã biruiascã puterile rãului si sã zdrobeascã tagma celor rãi. Pentru aceasta însã, el va trebui sã biruiascã mai întâi rãul din el si din ai lui.

Din aceastã scoalã legionarã va trebui sã iasã un om nou, un om cu calitãti de erou. Un urias în mijlocul istoriei noastre, care sã lupte si sã biruiascã împotriva tuturor dusmanilor Patriei, lupta sa si biruinta sa trebuind sã se prelungeascã si dincolo, asupra inamicilor nevãzuti asupra puterilor rãului. Tot ce-si poate imagina mintea noastrã mai frumos ca suflet, tot ce poate rodi rasa noastrã mai mândru, mai în alt, mai drept, mai puternic, mai întelept, mai curat, mai muncitor si mai viteaz, iatã ce trebuie sã ne dea scoala legionarã! Un om, în care sã fie dezvoltate, pânã la maximum, toate posibilitãtile de mãrire omeneascã ce se aflã sãdite de Dumnezeu în sângele neamului nostru.

Acest erou iesit din scoala legionarã, va sti sã facã si programe, va sti sã rezolve si problema jidãneascã, va sti sã dea si o bunã organizare statului, va sti sã convingã si pe ceilalti Români; iar dacã nu, va sti sã învingã, cãci pentru aceasta este erou.

Acest erou, acest legionar al vitejiei, al muncii, al dreptãtii; cu puterile lui Dumnezeu înfipte în suflet, va duce neamul nostru pe cãile mãririi lui.

 

Această mișcare reprezintă tot ceea ce a avut mai bun poporul român în epoca interbelică, cu vârfuri din toate domeniile aderând la Mișcarea Legionară.

Este de subliniat faptul că Mișcarea Legionară nu a fost condamnată pentru crime împotriva umanității în cadrul procesului de la Nuremberg, deci nu poate fi acuzată de aceste lucruri. Totuși ea este denigrată în continuare de jidanii cocoțați în parlament și de shabbos goyim care îi slujesc.

Inclusiv Academia Română a susținut public că Mișcarea Legionară nu a fost fascistă.

La finalul anului trecut, Parlamentul României a adoptat propunerea legislativă care a eliminat posibilitatea acordării de indemnizații pentru criminalii de război, persoanele în cazul cărora s-a dovedit că au desfășurat o activitate fascistă şi/sau legionară în cadrul unei organizații sau mișcări de acest fel, precum și copiilor acestora. Un act de reparație morală față de persoanele care au fost victime ale acestor criminali de război, ale organizațiilor fasciste și ale mișcării legionare.

În prezent, la art. 14 din Decretul-lege nr. 118/1990 (privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum și celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, n.red.) este specificat că :

“Prevederile prezentului decret-lege nu se aplică persoanelor condamnate pentru infracțiuni contra umanității sau celor în cazul cărora s-a dovedit că au desfășurat o activitate fascistă și/sau legionară în cadrul unei organizații sau mișcări de acest fel, precum și copiilor acestora.”

Este strigător la cer că unii escroci primesc îndemnizații de “revoluționar” fără să fi participat la evenimente, iar urmașii legionarilor, verificabil persecutați de autoritățile comuniste, nu primesc nimic, nici chiar acum, în așa-zisa democrație, pentru că tații lor au “desfășurat activități fasciste și/sau legionare” , adică au luptat împotriva regimului totalitar comunist, au apărat credința și drepturile românilor.

Este pur și simplu o inversiune satanică. Alexandru Florian, președintele Institutului pentru Studierea Holocaustului în România, Elie Wiesel, primește bani din buzunarele fiecăruia dintre noi în timp ce tatăl său, Radu Florian, a venit pe tancuri și ne-a impus marxismul. Pe bune? Noroc cu domnul deputat Florin Roman care a simțit rușinea și a propus modificarea legii.

În proiectul inițiat de domnul deputat Roman, se propune modificarea art. 14 din actul normativ menționat în următoarea formă :

“(1) Prevederile prezentului decret-lege nu se aplică persoanelor condamnate pentru dovedite infracțiuni contra umanității, respectiv persoanele în cazul cărora a fost pronunțată o sentință definitivă și irevocabilă prin care au fost condamnate pentru comiterea unor dovedite asasinate sau represiuni, individuale sau colective, cu scopul persecuției politice, etnice sau rasiale. Nici copiilor acestor persoane nu li se aplică prevederile prezentului decret-lege.

(2) în aplicarea prevederilor prezentului decret-lege obligatoriu trebuie avute în vedere și prevederile art. 1 și art. 2 ale Legii nr. 221/2009 privind condamnările cu caracter politic și masurile administrative asimilate acestora, pronunțate în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989.”

Dispare formularea “activitate fascistă şi/sau legionară în cadrul unei organizații sau mișcări de acest fel”, iar o prevedere clară este transformată într-una care deschide din nou posibilitatea acordării acestor indemnizații.

Foarte bine, eu aș fi propus să primească retroactiv toți banii care ar fi trebuit să-i primească lună de lună daca legea ar fi fost corectă.

În niciun stat democratic nu poate fi acceptabil ca cei care au comis, au coordonat, care au ordonat crime împotriva propriilor semeni să fie “recompensați”. Faptul că unii dintre ei au luptat împotriva dictaturii comuniste nu scuză faptul că au aparținut anterior unui alt regim dictatorial.

Să plătească Alexandru Florian

Uite o idee: urmașii torționarilor de la Pitești și urmașii bolșevicilor iudei care au venit în România pe tancurile sovietice să fie nevoiți să plătească despăgubiri pentru crime impotriva umanității. Așa ar fi firesc, nu să ne facă ei legi, nu să ne redenumească străzile care au nume de legionari, nu să ne acuze de crime imaginare fără să fie trași la răspundere. Dar nu este nimic firesc în politica românească pentru că din nou revenim la crunta realitate că țara încă se află sub ocupație.

“M-am gândit că odată cu trecere timpului, a anilor, durerea și amintirea durerii se pot estompa, că puterea cuvintelor va prelua totul și va completa imaginile. În ultimii ani, România a făcut niște pași extraordinari în ceea ce privește asumarea trecutului. Cuvintele au venit întotdeauna să le completeze. (…) Dar există și momente când, din păcate, cuvintele își pierd forța.”

După toți anii care au trecut, de multe ori memoria victimelor Holocaustului încă luptă cu nepăsarea și indiferența, lucru care poate fi văzut foarte ușor prin tentativele de idealizare ale mișcării legionare, găsirea de explicații pentru acțiunile criminale ale lui Ion Antonescu, rescrierea istoriei și uneori prin răspândirea unor teorii ale conspirației care îi au în centru pe evrei.

Solicit Parlamentului României eliminarea modificărilor propuse și menținerea formei în vigoare a prevederilor legale”, a scris deputatul evreilor, Silviu Vexler, pe pagina sa de Facebook.

O soluție pentru dreptate ar fi confiscarea averilor jidanilor ca Silviu Vexler, Aurel Vainer, Liviu Beris, Marco Maximilian Katz, Bogdan Aurescu și alții, o parte din averea confiscată urmând a fi redistribuită urmașilor legionarilor, cealaltă parte fiind folosită la înființarea și mentinerea unui Centru de Monitorizare și Combatere a Antiromânismului.

În România nu ar fi existat așa-zisul “antisemitism” dacă românii ar fi fost lăsați în pace. Dar acești indivizi purulenți, tupeiști și plini de ură față de noi, provoacă mereu. Așa cum spune vorba populară, “Jidanul strigă după ajutor în timp ce te lovește”.

Pentru ca tensiunile să dispară, solicităm alungarea lui Silviu Vexler, întâi din Parlament, apoi din România.

5 comments

  1. la CocaCola angajatii invata cum sa-si urasca radacinile de oameni albi:
    https://twitter.com/DrKarlynB/status/1362774562769879044

  2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Mișcarea Legionară a fost, în primul rând, o mișcare de reformă religioasă. A fost o mișcare de trezire spirituală a românilor. Când românii vor înțelege asta, vor birui. De ce vorbea Codreanu de CREDINȚA LEGIONARĂ? În ce constă această credință. Cei care au citit memorialistica legionarilor închiși, în pușcăriile antonesciene și apoi comuniste, au constatat că majoritatea lor vorbeau despre faptul că nu Biserica i-a format ca și credincioși ci Legiunea. Studiați mai atent în ce constau ședințele de cub. De ce părintele Iustin Pârvu, preot fiind, s-a deplasat într-o zi de duminică, în timpul Sfintei Liturghii, să facă o ședință de cuib, lângă Roman? Cei ca Vax, nu cunosc istorie. Majoritatea celor care au făcut pușcărie în comunism au activat exclusiv în Frății de cruce de tip legionar organizate după război pentru opoziția față de comunism.

  3. are tupeu, mai ales ca viitoarea moneda mondiala de referinta va fi shekelul israelian

  4. Evreii ăștia vesnic provoacă lumea și și-au atras ura întregii umanități.Holocaustul a fost o pedeapsa de la Dumnezeu pentru răutățile lor ,sau efectul de bumerang al faptei și al gindului?

Leave a Reply

Your email address will not be published.