Home / Chestiunea Jidănească / Negarea Holocaustului în Rusia, acum

Negarea Holocaustului în Rusia, acum

Cornel-Dan Niculae
Incorect Politic
Februarie 20, 2021

RANEPA

Negarea Holocaustului în Rusia, acum

 

Doctor în ştiinţe şi filozofie, colonelul în retragere rus Vladimir Matveyev a organizat în 27 ianuarie 2021 un webinar pentru cadrele didactice din Federaţia Rusă. În cadrul webinarului, el a susţinut că „Nu a existat Holocaust!“, chiar dacă evreii ar fi îndurat suferinţe şi moarte în peri­oa­da 1938-1945, zicea el.

Colonelul Matveyev este profesor la Academia (Prezidenţială) Rusă de Eco­­nomie Naţională şi Administraţie Publică (cunoscută abreviat ca RANEPA şi afla­tă sub patronajul preşedintelui Federaţiei Ruse), cea mai mare instituţie fe­de­rală de învăţământ profesional superior finanţată de stat, aflată la Moscova. El mai este profesor şi la Universitatea Economică de Stat din Sankt Petersburg.

În cadrul acestui webinar pentru profesori, cu tema „Pregătirea lecţiilor în me­moria victimelor Holocaustului şi a soldaţilor Armatei Roşii, eliberatorii de la Auschwitz“, Vladimir Matveyev a spus că naziştii nu au ucis evrei în camere de gazare ca să îi ardă apoi în cuptoare.

„Exterminarea a 6 mili­oane de evrei este un mit“, zicea profesorul univer­si­tar rus V. Matveyev, arătând că „Pentru a arde (corpul mort), este nevoie de un cuptor cu injecţie forţată de oxigen. Nu s-au găsit astfel de cuptoare în Germania. Deci acesta este, din păcate, un alt mit. Nu s-au găsit camere de gazare… iar gazul folosit în lagăre era pentru dezinfecţie. Este imposibil să fi existat şase mili­oane de victime, chiar şi socotind toate lagărele de concentrare. Prin urmare, aceas­tă cifră, de şase milioane, nu este altceva decât ficţiune… Noi, ca repre­zen­tanţi ai edu­­caţiei, trebuie să ducem adevărul către mase. Concluzia: Pur şi simplu nu a existat Holocaust, adică nu a existat un genocid la amploarea descrisă în general“ de către propaganda evreiască.

Această poziţie a profesorului rus a determinat organizaţiile evreieşti, în frunte cu „rabinul-şef al Rusiei“, Berel Lazar, şi cu „Fundaţia Holocaust“ din Rusia, să ceară demiterea lui, reclamându-l la toate forurile ruseşti, inclusiv penal, deşi în Rusia nu este condamnată prin lege negarea Holocaustului, aşa cum nu este con­dam­nată nici în Anglia sau în Statele Unite ale Americii, adică învingătorii din Al Doilea Război Mondial, ci numai în învinsa Germania şi în mai multe alte state europene, cu România moţ (cum bine se poate vedea din recenta condamnare la 13 luni de închisoare a dlui colonel Vasile Zărnescu, autorul lucrării „HolocaustulGogoriţa diabolică“).

De aceea, evreii ruşi, susţinuţi de cei „internaţional“, au solicitat incul­parea profesorului Vladimir Matveyev în baza articolului 354.1 din Codul penal al Fede­raţiei Ruse privind „reabilitarea nazismului“ sau „propaganda nazistă“.

Oricum, după ce a fost atacat public de către holocaustomani, care au cerut linşarea sa socio-profesională, profesorul colonel Matveev a ajuns la tera­pie intensivă, la spital, după ce a început să se simtă foarte rău. A fost operat iar starea sa „este apreciată ca fiind gravă“, fiind însă secretă cauza îmbolnăvirii, deşi rectorul Igor Maksimtsev de la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg spune că deteriorarea sănătăţii profesorului colonel (care îi este subaltern la uni­versitate) este o urmarea a faptului „că a vorbit despre Holocaust“ şi a declanşat reacţii adverse împotriva sa.

Probabil că, oficial, va muri din cauză de… Covid 19.

Cornel-Dan NICULAE

https://spb.mk.ru/social/2021/01/30/otricavshiy-kholokost-professor-popal-v-reanimaciyu.html

Russian university professor declared Holocaust is a myth

2 comments

  1. Blestematii sunt in veci fiii tatalui minciunii care practica vrajitoria si inselaciunea cu simbolul cu 6 laturi, 6 colturi si 6 unghiuri la gat. Vesnicia conteaza, nu cativa ani pe pamant care trec ca gandul.

  2. Este evident ca, in toata existenta lor de la Avram incoace, jidanii au ucis mai multi goimi decit au reusit goimii sa ucida jidani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.