Home / Evenimente / Noua Dreaptă anunță protest în București pentru Vasile Zărnescu (intervenție la RomâniaTV)

Noua Dreaptă anunță protest în București pentru Vasile Zărnescu (intervenție la RomâniaTV)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 20, 2021

La minutul 4:48, domnul Florin Măneanu, reprezentant Noua Dreaptă filiala Severin, anunță un protest pentru libertatea cuvăntului, în capitală, la ora 13:00. Nu-i spune numele, dar cunoscătorii știu despre cine și despre ce este vorba. Bravo ND, sunteți primii care se implică în stradă pentru o chestiune care ne preocupă pe toți. Fie ca Dumnezeu să lumineze mințile celorlalți români, să vi se alăture cât mai mulți!

6 comments

 1. Dela Putin pãna la Joe Biden, avem numai dictaturã holocau$tica-comunista! Libertate pentru Domnul Colonel Zãrnescu!

 2. Dar limbricii de la AUR unde sunt? Au dat-o afara pe Diana Sososaca ca sa fie bine vazuti de liberali si useristi? Data viitoare .ula voturi pentru aurici. Diana Sosoaca s-a dus in Valea Jiului si televiziunile si presa sunt cu ochii pe dansa. La fonfaielile aiuristilor nu se uita nimeni, ca au devenit capuse parlamentare (vorba lui Adolf).

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  LIBERTATEA DE EXPRIMARE APĂRATĂ ÎN SPANIA CATOLICĂ
  Proteste masive în Spania pentru susținerea rapper- ului Pablo Hasel, care a devenit un simbol al libertăţii de exprimare în Spania, după arestarea sa de marți. Demonstranţii au incendiat containere de gunoi şi au aruncat cu pietre şi petarde spre poliţişti.
  Artistul a fost condamnat la nouă luni de închisoare pentru versuri care aduceau insulte monarhiei şi glorificau terorismul.
  În piesele sale, Hasel l-a făcut „hoţ” pe fostul rege Juan Carlos I.
  Condamnarea lui Pablo Hasel a stârnit controverse în Spania, iar guvernul de stânga a anunţat că va modifica legislaţia, prin eliminarea condamnărilor la închisoare pentru fapte care implică libertatea de exprimare.

 4. Actiunea de azi s-a desfasurat asa cum ne-am dorit, Dumnezeu ne-a ajutat si “n-am fost deranjati” nici de Politie nici de Jandarmerie, doar spre final a venit un jandarm si am vazut ca a facut cateva fotografii.
  O sa revin cu amanunte (inclusiv filmarea pe care am facut-o). Nu vrem sa ne oprim aici, trebuie sa mergem in fata Parlamentului.
  Poate nu stiati, dar ieri, 19.02.2021, Florin Dobrescu si (cred) ca si Eugen Sechila au fost audiati de politie, aducandu-se la cunostinta existenta unui dosar penal pt incalcarea art 4 si 5 din OUG 31/2002, referitor la comemorarea de la Tancabesti din 30.11.2019!
  Camarazi, nu mai e de gluma deloc (nici n-a fost vreodata), prigoana s-a intetit!

 5. Noua Dreaptă ne arată Calea Dreaptă! Bravo! Să îi urmăm!

 6. Daca stiam veneam si noi. Oricum e clar ca prigoana impotriva celor care se impotrivesc planului kalergi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *