Home / Evenimente / Diana Șoșoacă promovează Marșul Normalității – Facebook îi închide toate conturile

Diana Șoșoacă promovează Marșul Normalității – Facebook îi închide toate conturile

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 13, 2021

Marșul Normalității

Marșul Normalității are loc mâine, 14 August, la București, în Piața Victoriei, de la ora 13:00. Acest eveniment este organizat de Noua Dreaptă, singurul partid care a ieșit în stradă cerând dreptate pentru Vasile Zărnescu, românul condamnat la închisoare pentru că a publicat studii despre holocaust.

Algoritmul Facebook recunoaște postările în care apare sigla Noii Drepte și are un istoric de cenzură împotriva organizației naționaliste, lucru ce complică promovarea evenimentelor lor.

 

15 comments

 1. Criminalul Rujat Gheorghita face campanile ilegala pentru vaccinul ucigas.
  “Ordinul Ministrului Sanatatii 194/2015
  Este interzisa difuzarea de material publicitare pentru medicamente sau tratamente prezentate sau recomandate de profesionisti in domeniul sanatatii.
  Se interzice publicitatea catre publicul larg pentru medicamentele care se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala. »

  https://www.activenews.ro/stiri/ABERATIA-ZILEI.-Col.-Gheorghita-despre-Covidul-la-tara-%E2%80%9EAcea-categorie-populationala-nu-are-imunitate-nici-de-boala-nici-de-vaccin-.-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-%E2%80%9EBoala-nu-se-opreste-prin-vaccinare%3B-dimpotriva-168598

 2. Singurele “platforme” pe care putem comunica fara sa fim cenzurati, cel putin momentan, sunt Gab, Telegram si Odysee. Grija la produsele Apple, incep sa scaneze automat toate dispozitivele fabricate de ei cu motivul cautarii de CP, nimeni nu poate obiecta fata de asta, bineinteles. Dar cel mai probabil, in viitorul apropiat, algoritmul va fi modificat astfel incat sa includa orice considera ei ca fiind asa-zis “discurs al urii”.

  • PeerTube (alternativă la YouTube), PixelFed (alternativă la Instagram), Signal (alternativă la WhatsApp), Friendica (alternativă la Facebook), diaspora* (alternativă la Twitter), cu excepția Signal oricine poate găzdui un server pentru aceste servicii care sunt decentralizate, tot odată există și alternative pentru IM (Instant Messaging) precum XMPP (OpenFire) sau Matrix, toate aceste aplicații și platforme sunt open source (sursă deschisă) adică oricine poate vedea cu adevărat ce fac aceste programe când rulează…

  • I am Porc Halal, and Porc Halal has done this!

   Mai sunt si altele…
   Parler, Minds, Rumble, etc .

 3. Da, și o să dea vina tot pe “naziști”.

  • I se tot spune să n-o mai facă și i se explică și de ce. Sperăm că la un moment dat pricepe.

   • Fără să fiu răutăcios, dar cine îi explică? Vă citește pe voi? Dacă nu, atunci cine? Sincer, majoritatea oamenilor au acum impresia că au “revenit naziștii”. Și probabil că și ea face parte dintre ei. Asta în cazul fericit, pentru că alternativa e mult mai neplăcută.

 4. PREMIER ILEGAL
  https://www.activenews.ro/stiri/PREMIER-ILEGAL.-ORNISS-refuza-sa-dea-detalii-in-Cazul-Florin-Citu.-Arestarea-studentului-de-28-de-ani-in-SUA-in-ziarul-local-din-acea-vreme-The-Ames-Tribune-168596

  Conducere în stare de intoxicare (cu alcool sau un drog – Nota Redacției), Elwood Drive cu Lincoln Way (raportat la ora 2:11 dimineața). În timpul unui control de rutină, conducătorul auto a fost găsit sub influența alcoolului. Arestat și condamnat pentru conducerea în stare de intoxicare a fost Florin Vasile Cîțu, în vârstă de 28 de ani, de pe strada 600 Sqaw Creek Drive”.
  „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției”.

 5. dezaxatzii planetei au facut o chestie
  -“facebook”
  si toti au pus botu……
  (puteti incerca pe vkontacte,
  traindo sperando
  murindo cacando)
  “retzelele sociale” trebuie ANATEMIZATE!

 6. in rest:
  la demonstratzii in mod cert vor fi 2 elemente:
  gheii si jandarmii
  -sa se ultragieze INTRE EI!

 7. “Grija la produsele Apple, incep sa scaneze automat toate dispozitivele fabricate de ei cu motivul cautarii de CP, nimeni nu poate obiecta fata de asta, bineinteles.”

  Ba poate, că parcă fix de asta le pasă. Și ăștia fac numai produse de calitate proastă, conving fraierii că e mai bine să ai telefon fără butoane sau monitor la care nu poți să reglezi nimic decât din sistemul de operare pentru că s-au zgârcit să pună butoane de reglaj și cu ocazia asta ți le vând și mai scump. Cică la atentatele din 2001 americanii aveau suficiente informații ca să le oprească dar n-au putut beneficia de ele pt. că aveau prea multe informatii colectate. Soluția: au început să colecteze și mai multe informații ( https://hir.harvard.edu/too-much-information/ )

  https://stallman.org/apple.html
  https://stallman.org/microsoft.html

  Au fost oameni cu calculatoare Apple care s-au trezit cu fișiere șterse ( https://www.google.com/search?q=apple+deleted+my+music ) și am citit pe undeva că dacă ai calculator Apple, deschizi un editor de texte, scrii niște chestii pe care nu vrei să le afle nimeni și închizi FĂRĂ SĂ SALVEZI NIMIC, nu se întâmplă ceea ce crezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *