Home / Știrea zilei / Au apărut și în România – Brățări pentru vaccinați și aparate de scanare QR

Au apărut și în România – Brățări pentru vaccinați și aparate de scanare QR

Incorect Politic
August 14, 2021

3 comments

 1. ATENTIE , ATENTIE, S-AU INTORS ROMANII DIN VACANTA IN UCRAINA, AICI IN BELGIA, INAPOI LA LUCRU !

  MI-AU RELATAT CRIMA ORGANIZATA DE MAFIOTII VAXXULUI OBLIGATORIU :

  IN DIVERSE INSULE MICI, NU TE LASAU SA TE REIMBARCHEZI IN AVIOANE SPRE A TE INNAPOIA ACASA, LA SFARSITUL CONCEDIULUI, FARA SA TE LASI VACCINAT !!!

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ADICA SECHESTRARE PE INSULA , DACA NU TE LASI INJECTAT SPRE A FI UCIS IMEDIAT SAU TREPTAT, CU CIORBA DE OTRAVURI PENTRU CARE MAFIOTII CE AU IMPUS ACEASTA CRIMA, NU-SI LUAU PARAINDARATUL DE LA CRIMA ORGANIZATA PE INTREAGA PLANETA !

  RENUNTATI LA VACANTELE CE NECESITA ZBORUL CU AVIOANE IN LOCURI IZOLATE !!!
  SI NU NUMAI !!!

  ERNST WOLFF SPUNE IN CORONA AUSSCHUSS SITZUNG 65, COMISIE DE CERCETARE NEGUVERNAMENTALA CONDUSA DE AVOCATUL REINER FUELLMICH CU PULMONOLOGUL WOLFGANG WODARG, CEL CARE A BLOCAT VACCINAREA CONTRA GRIPEI PORCINE, PLINA DE VICTIME SI EA ) CA NU POT FI CAPTURATE 195 DE GUVERNE DE PE MAPAMOND, FARA O PLASA/ RETEA SUBTERANA, DE SUSTINERE, ADICA O INTREGA INCRENGATURA MAFIOTA, INVIZIBILA, CARE A SINCRONIZAT SI A IMPUS CRIMA ORGANIZATA ASTFEL, PESTE TOT IN LUME !!!
  Ernst Wolff (journalist specializat in economie si finante, de mare amplitudine si sinteza vizionara asupra actualitatii), un optimist incurabil {in numele fortelor naturii}, declara in :
  Sitzung 65 Im Gespräch mit Ernst Wolff (Wirtschaftsexperte und Journalist)

  “Wie kann es angehen dass man 195 Regierungen weltweit dazu bringt, in einer Richtung zu marschieren? Also dann muss es ja ganz grosse Netzwerke im Hintergrund geben !”
  Traducem:
  Cum se pot aranja/aborda lucrurile, ca sa se determine 195 de conduceri din lumea intreaga , sa marsaluiasca in aceeasi directie ?
  Aici trebuie ca exista musai niste retele foarte mari in fundal.
  Ernst Wolff le enumera … eu voi reveni asupra acest citat .
  ……………………………………………………………………………………………….
  Concluzia la aceasta discutie exceptionala, a lui Ernst Wolff cu avocatul Reiner Fuellmich , este ca :
  Ernst Wolff :
  Zeitfenster fur Aufklarung :

  “Luminarea oamenilor ii va darama pe astia(adica pe mafioti) – nu armatele si nu banii lor multi ii vor tine tari pe pozitie !!!”

 2. @caroline gunderode ” RENUNTATI LA VACANTELE CE NECESITA ZBORUL CU AVIOANE IN LOCURI IZOLATE !!! ”
  Madam , romanii ce au parte d e vacante in locuri izolate si se duc acolo cu avioane , de regula dintr-alea private , aia nu-s muncitori si tzarani ci , tot ELITE FINANCIARE sau…VEDETE din carton construite de catre media ! Romanii d e rand , pleaca sau vin nu din vacante ci…de la munca , d e la munca grea si , oricum ar fi , nu-l citesc sau citeaza pe Ernst Wolff pentru simplul motiv ca , NU AU TIMP PENTRU FILOSOFIE , pentru ei…PRIMUM VIVERE ramane de baza . Dupa umila mea parere , este foarte bine ca , ne mai civilizam si noi romanii si ca avem in sfarsit parte de aceste minuni ale stiintei moderne despre care vorbeste titlul reportajului : ” Au apărut și în România – Brățări pentru vaccinați și aparate de scanare QR ” Intrebari de bun simt ce se impun aici sant : 1] pe cand si bratzari electronice pentru ” bombardierii ” sositi de pe alte meleaguri si mai ales 2 ] pe cand vom avea si cei nevaccinati sau reticenti la vaccin …macar o Stea a lui David pe care sa fim obligati s-o purtam cusuta pe haine daca mai vrem , sau ne va fi permis , sa iesim din case ? Si-ar mai fi o intrebare { zic eu tot de bun simt } : 3] se va intampla vreodata ca cineva s a vorbeasca deschis si curajos despre ACEST HOLOCAUST iar pentru acest fapt va fi ” rasplatit ” de catre societate precum este COLONELUL { Ret. } VASILE I.ZARNESCU ?
  Dumneavoastra stimata Caroline Gunderode sau Ernst Wolff cu avocatul Reiner Fuellmich , puteti raspunde ACESTOR DAR , IN SPECIAL , ACESTEI INTREBARI ??? Si-atunci , ce mai chichirez beleaua ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *