Home / Educativ / Experimentul “Universul 25” – cum apare homosexualitatea la o societate pe cale de dispariție

Experimentul “Universul 25” – cum apare homosexualitatea la o societate pe cale de dispariție

Vasilică Militaru
Incorect Politic
August 14, 2021

Experimentul "Universul 25"

Experimentul “Universul 25”

Teoria a fost explicată prin secolul al XII lea de arabul Ibn Haldun, părintele sociologiei moderne, Traiul bun, prostește inclusiv animalele.

Experimentul ′′ Universul 25 ′′ este unul dintre cele mai terifiante experimente din istoria științei, care, prin comportamentul unei colonii de șoareci, este o încercare a oamenilor de știință de a explica societățile umane.

Ideea ′′ Universe 25 ′′ a venit de la omul de știință american John Calhoun, care a creat o ′′ lume ideală ′′ în care sute de șoareci ar trăi și se reproduc. Mai exact, Calhoun a construit așa-numitul ′′ Paradis al șoarecilor “, un spațiu special conceput unde rozătoarele aveau abundență de mâncare și apă, precum și un spațiu de locuit larg. La început, el a plasat patru perechi de șoareci care în scurt timp au început să se reproducă, rezultând ca populația lor să crească rapid.

Totuși, după 315 zile reproducerea lor a început să scadă semnificativ. Când numărul rozătoarelor a ajuns la 600, între ele s-a format o ierarhie și apoi au apărut așa-zișii ′′ nenorociți”.

Rozătoarele mai mari au început să atace grupul, cu rezultatul faptului că mulți masculi încep să se ′′ prăbușească ′′ psihologic. Ca urmare, femelele nu s-au protejat și, la rândul lor, au devenit agresive față de puii lor. Pe măsură ce timpul a trecut, femelele au arătat un comportament din ce în ce mai agresiv, elemente de izolare și lipsă de dispoziție reproductivă. A existat o rată scăzută a natalității și, în același timp, o creștere a mortalității la rozătoarele tinere. Apoi, a apărut o nouă clasă de rozătoare masculine, așa-numiții ′′ șoricei frumoși “. Au refuzat să se împerecheze cu femelele sau să ′′ lupte ′′ pentru spațiul lor. Nu le pasă decât de mâncare și somn. La un moment dat, ′′ masculi frumoși ′′ și ′′ femele izolate ′′ au alcătuit majoritatea populației.

Pe măsură ce timpul a trecut, mortalitatea juvenilă a atins 100 % iar reproducerea a ajuns la zero. Printre șoarecii pe cale de dispariție, s-a observat homosexualitatea și, în același timp, canibalismul a crescut, în ciuda faptului că era o mulțime de alimente. La doi ani de la începerea experimentului, s-a născut ultimul copil al coloniei. În 1973, el a ucis ultimul șoarece din Univers 25. John Calhoun a repetat același experiment de 25 ori și de fiecare dată rezultatul a fost același.

Lucrarea științifică a lui Calhoun a fost folosită ca model pentru interpretarea colapsului social, iar cercetarea sa servește ca punct central pentru studiul sociologiei urbane.

Universe 25- John Calhoun’s NIMH experiment

21 comments

 1. si-au prostit femeile cu masca pe fatza,”burka”,
  in lumea vestica se vor poponautzii multi.

 2. Suntem pe cale sa experimentam aceasta si noi oamenii.

 3. Smart City se cheama, promovat de ONU si Davos, digitalizarea, abundenta fara munca si miscare, diversitate sexuala, conectat pe net direct din creier.

  cabala e o secta samanica sinucigasa, vrea sa piarda omenirea cu totul pt ca ei se unesc cu hashem in absolut

 4. Timpuri grele creeaza Barbati puternici, Barbati puternici creeaza timpuri bune, timpuri bune creeaza Barbati slabi, Barbati slabi creeaza timpuri grele.

  • de la femeie se trag toate relele, de la ajutorul barbatului vine moartea. cand nu mai asculta si devin egoiste incepe declinul.
   la mitingul lgbtq sunt majoritate femei si copii…pe femeie o spala dracu pe creier, proasta cand n-asculta de barbat si iese din tipar se alege praful

   • Da păi cineva să-i spună asta și lui Vasilică… Nu degeaba au venit jidanii cu (((feminismul))) Interesant cum la ei în societate nu-l promovează. Numai la noi.

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     Epoca posthristică este marcată de feminism. Scrierile care atribuie lui Hristos cuvintele evanghelice indică femeia ca pe un partener egal bărbatului. Cultul Maicii Domnului încearcă să șteargă memoria colectivă a inferiorității femeilor, obișnuită culturii patriarhatului specific religiilor mozaică și islamică. Creștinismul nu a reușit încă să șteargă aceste prejudecăți arhaice.
     În cadrul Mișcării Legiunii Sfântului Arhanghel Mihail au activat femei cu o statură marcantă. Când apostolii, masculi vero, se ascundeau de furia iudeilor fanatici, femeile mironosițe s-au dus la mormântul Mântuitorului. Aiurel, nu uita că o femeie ți-a dat viață! O fi și maică-ta precum cele pe care le cataloghezi tu?

     • femeia e Femeie cand face ascultare. Problema ei e ca nu mai face ascultare de barbat(care este capul) ei asa cum a vrut Domnul, ci de manualele de la universitatile iluministe (satanice) si de sefii de corporatie sau partid…odata spalata pe creier doar pedeapsa lui Dumnezeu o mai aduce pe calea dreapta. Alta ca Maica Domnului niici nu era vorba sa se mai poata naste pe pamant ca ar insemna ca toti fiii sa fie hristosi, dar, anticristosi avem foarte multi.
      Prin urmare femeia nu are cap prin ea, e dependenta ,nu e facuta de Domnul pentru independenta, ori are barbat, ori il are pe Hristos din cauza usurintei cu care e inselata de diavol… nu mai insistati cu invataturi satanice infiltrate in ortodoxie, aia au un cult al zeitei pamant si stii ce spune Hristos despre ei…”ca fac uraciuni”…Vaticanul a transformat-o pe MD in zeita pamant si spune numai blasfemii, deja la ei se tin slujbe inchinate zeitei pamant si se roaga sa-i ierte ca au distrus copacii si ca suntem prea multi.
      Parintele Cleopa zicea ca femeia trebuie sa fie ca o lumanare. Nu au gresit sfintii parinti, fii sigur de asta.

    • : … _ Ai constatat că Vasilică …*s-a dat fund*, după ce l-am desconspirat !!!, …dar nu insinuez contextul că *s-ar fi dat la fund în sensul lgbtq*, …ci în contextul că *nu mai ciripeşte pe contrasens, aproape deloc, i-au pierit vocea / chirăiturile*. – Salutări.

 5. _ În contextul „Faptelor”/„Profețiilor” (coroborează) _ Fapte 3/16-2021,22,(23); _ Matei 13/13-17,(18-2021),22,(23), …

  _ Ioan 1/1-14; 3/16-2021, …

  înseamnă Începutul Noii Ere Astrale, …după 21.12.2012 -Sfîrșitul Calendarului MaiAn, …

  implicite profețiile, care …

  #(nu vorbesc despre „False Istorii și Arheologii Terestre, invocate de False (as-zis) Alese Popoare” _ Matei 22/29)#, …

  ci sînt „privitor la Evoluția Vieții, în sine” _ Apocalipsa 14/6, …„Facerea”/„Evoluția Omului (de la Răsărit pînă la Apus)” _ Matei 24/27; _ Luca 13/29, … & … _ Facerea 1/24,25,(26-31); _ Ev-rai 1/1-10; 10/7-9; _ Luca 23/43, …„După chipul și asemănarea noastră”. …

  -A) _ Facerea 1/26-31: …

  -*31. Dumnezeu S-a uitat la tot ce facuse, si iata ca erau foarte bune. Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: -Aceasta a fost Ziua a Șasea.*;

  -B) _ Facerea (Geneza) 2/1-14 … & …-„Urmează!”; _ Isaia 29/10-14 -„Urmează!”: …

  -*1. Astfel au fost sfarsite cerurile si pamantul si toata ostirea lor.
  2. In ziua a saptea, Dumnezeu Si-a sfarsit lucrarea pe care o facuse, si in ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse.
  3. Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca in ziua aceasta S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o zidise si o facuse.
  4. Iata istoria cerurilor si a pamantului, cand au fost facute.
  5. In ziua cand a facut Domnul Dumnezeu un pamant si ceruri, nu era inca pe pamant niciun copacel de camp si nicio iarba de pe camp nu incoltea inca: fiindca Domnul Dumnezeu nu daduse inca ploaie pe pamant si nu era niciun om ca sa lucreze pamantul.
  6. Ci un abur se ridica de pe pamant si uda toata fata pamantului.
  7. Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari suflare de viata, si omul s-a facut astfel un suflet viu.
  8. Apoi Domnul Dumnezeu a sadit o gradina in Eden, spre rasarit, si a pus acolo pe omul pe care-l intocmise.
  10. Un rau iesea din Eden si uda gradina, si de acolo se impartea si se facea patru brate.
  11. Numele celui dintai este Pison, el inconjoara toata tara Havila, unde se gaseste aur.
  12. Aurul din tara aceasta este bun, acolo se gaseste si bedelion si piatra de onix.
  13. Numele raului al doilea este Ghihon, el inconjoara toata tara Cus.
  14. Numele celui de al treilea este Hidechel, el curge la rasaritul Asiriei.
  ……Al patrulea rau este „Eufratul”.*, …

  -Dar „Eufratul va curge și va avea Ape, abia după ce va fi dată Ploaia” (coroborează) _ Facerea 2/5,(6); _ Galateni 4/4; _ Ioan 19/5,(26-30); _ 1 Timotei 2/5,(6), …

  context în care „Pomul Vieții” _ Geneza / FacereaFacerea 2/9: …

  -*9. Domnul Dumnezeu a facut sa rasara din pamant tot felul de pomi, placuti la vedere si buni la mancare, si pomul vietii in mijlocul gradinii, si pomul cunostintei binelui si raiului.*

  _ Geneza / Facerea 2/15-17: …

  -*15. Domnul Dumnezeu a luat pe om si l-a asezat in gradina Edenului, ca s-o lucreze si s-o pazeasca.
  16. Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: -“Poti sa mananci dupa placere din orice pom din Gradina;
  17. dar din pomul Cunostintei Binelui si Raiului sa nu mananci, caci in ziua in care vei manca din el Vei Muri Negresit.”*

  „abia după ce Sămînța Sfîntă va muri” (_ 1 Corinteni 15/33-39), …„va ajunge În Rai” (_ Luca 23/43) …„În Cer” _ Matei 6/10, …„urmînd auzirea Glasului Domnului” _ Geneza / Facerea 3/1-8: …

  -*1. Sarpele era mai siret decat toate fiarele campului pe care le facuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: -“Oare a zis Dumnezeu cu adevarat: -“Sa nu mancati din toti pomii din gradina”?”
  2. Femeia a raspuns sarpelui: -“Putem sa mancam din rodul tuturor pomilor din gradina.
  3. Dar despre rodul pomului din mijlocul gradinii, Dumnezeu a zis: -“Sa nu mancati din el si nici sa nu va atingeti de el, ca sa nu muriti.”
  4. Atunci sarpele a zis femeii: -“Hotarat, ca nu veti muri,
  5. dar Dumnezeu stie ca, in ziua cand veti manca din el, vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raiul.”
  6. Femeia a vazut ca pomul era bun de mancat si placut de privit si ca pomul era de dorit ca sa deschida cuiva mintea. A luat deci din rodul lui si a mancat, a dat si barbatului ei, care era langa ea, si barbatul a mancat si el.
  7. Atunci li s-au deschis ochii la amandoi; au cunoscut ca erau goi, au cusut laolalta frunze de smochin si si-au facut sorturi din ele.
  8. Atunci au auzit glasul Domnului Dumnezeu care umbla prin gradina in racoarea zilei si omul si nevasta lui s-au ascuns de fata Domnului Dumnezeu printre pomii din gradina.*

  -C) _ În loc de concluzii, …(în contextul postării *Experimentul “Universul 25”*, …

  -„Pomul Vieții, cade în uscăciune în lipsa apei din Ploaie, …al patrulea Rîu -Eufratul nu mai curge, …Florile nu se polenizează, … (deci, ce urmează ?!!!): …

  Pomul Vieții nu mai Rodește” _ Rodmania (10/4); 1/(14,15),18-32: …

  -*18. Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa adevarul in nelegiuirea lor.
  19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.
  20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;
  21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.
  22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;
  23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.
  24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor, asa ca isi necinstesc singuri trupurile;
  26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase, caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;
  27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
  28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.
  29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate, plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; Sînt soptitori,
  30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,
  31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.
  32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.*

  = Cu stimă. -„Mesia” _ Isaia 6/8,(9-12),13 _ Rodmnaia 10/4,(14-?!!!),16-2021, …& … _ Ioan 1/1-14; _ Revelarea / Apocalipsa 1/1-8; 5/1-9; 17/14; 21/1-8; 22/13-2021.

 6. Vasilica Militaru , te-ai uitat la figura lui John Calhoun sa vezi cat de mult seamana cu-a lui Florin CACATZU ? Daca individul n-a dat-o sau a luat-o macar odata… Cat despre Ibn Haldun, sa fim seriosi , taman ARABII vorbesc despre homosexualitate ??? Macar aia din vechime { si Michelangelo si Da Vinci sa nu mai pomenesc de Rafael erau fie gay fie macar pedofili } aveau bunul simtz sa-si pastreze acele apucaturi doar pentru ei , s a nu afle si altii…erau mai discreti . Astia de azi { nu-i uit nici pe cei ce-au manifestat la pride parade de ieri } au tupeu iar daca-i intrebi pe oricare dintre ei , iti vor raspunde sigur ca libertatea-i ceea ce ei considera a fi…libertate fara sa se-ntrebe daca majoritatii ai pace sau nu…” libertatea ” pe care-au ales-o ei . Intrebare : cum dracu de , pe vremuri { nu ma refer stric la societatea comunista romanesca sau de pe aiurea } acesti gay s e fereau ca de dracu sa-si arate public tendintele , alegerile lor…contranaturii zic eu desii , s-ar putea s a gresesc ? Cum dracu de , in alte timpuri { poate cu ceva mai putzin d e douazeci sau…hai sa spunem treizeci de ani } astia te-ar fi actionat in judecata si ti-ar fi luat si izmenele de pe tine , doar daca SUGERAI c-ar avea vreo legatura cu homosexualitatea su…lesbianismul ? Pai ce , Judie Foster bunaoara s-a declarat persoana gay-lesbiana in urma cu…cncizeci de ani ? Pana si Cary Grant , pana si despre asta s-a aflat , absolut intamplator deci…de unde toate aceste apucaturi/tendinte ???

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Marian Uite care au fost apucăturile sexuale ale prefericiților adormiți patriarhi ai B.O.R.
   Miron Cristea a avut-o amantă pe doamna Nasta. Nicodim Munteanu tânjea la trufandale din mănăstiri de călugări. Teoctist Arăpașu era nominalizat cu apucături pidosnice în rapoartele Securității, considerându-l șantajabil. Întreb și eu ca prostul, dar ăștia din actualul Sinod al BOR de unde au învățat? Deci…de unde toate aceste apucaturi/tendinte, domnule Marian ??? De citit și comentariuld e mai jos care nu este un răspuns, dar completează imaginea.
   https://rezistenta.ro/lista-cu-homosexualii-din-sf-sinod-al-b-o-r/

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Nu ignorați faptul că homosexualitatea a fost frecventă în comunitățile izolate de bărbați, unde femeile lipseau. A se vedea campaniile militare ale antichității, cu recunoscuții greci, apoi societățile de inițiere grecești unde femeile erau desconsiderate și li se interzicea accesul. Au urmat societățile monahale izolate. Mănăstirile erau izolate total și canoanele interziceau orice prezență feminină în interiorul sau în apropierea acestora. Să nu uităm de pușcării, unde instinctele sexuale se manifestă față de partenerii de celulă. Toate aceste exemple sunt notorii.
  Chiar inițierile în unele societăți secrete actuale au la bază experimentul lui John Calhoun. De prea mult bine, bărbații se izolează de femei din sentimente de superioritate masculină și desconsideră sexul cu partenere feminine. Discriminarea femeilor din societate, un subiect de studiu.
  O sugestie de Plângere Penală. LGBT discriminează atunci când refuză contactul sexual cu persoane de sex diferit de al lor. Mă îndoiesc de faptul că prezidențiabila Șoșoaca s-ar pricepe să o redacteze.

  • ce studiu?!!! e atat de simplu: barbatul e facut de Dumnezeu sa iubeasca o fiinta ascultatoare si care cere protectia lui. Cine e barbat simte ca femeia emancipata are probleme la mansarda, nu e de ajuns sa fie saritoare. Insasi femeia femeie e facuta sa caute protectie nu libertate. Libertatea e de la diavol’; noi suntem robi Tatalui care ne iubeste si ne luam libertatea atata cat nu iesim din ascultarea fata de EL; odata ce liberatea e trecut pragul poruncilor, devine pacat si face rau si altora si distruge tesatura sociala.
   Caderea lumii e din cauza teologiei si pseudoteologiei pe care o predau criptoiudeii in scolile crestinesti.
   Daca vrei sa faci comisii de cercetare sa ingropi subiectul si sa vii cu clisee “nu avem date destule” te faci de ras.
   Problema homosexualitatii la cler a inceput odata cu tehnicile comuniste iudaice de de infiltrare si distrugere din interior a crestinismului.

   • Libertatea nu e de la diavol. Dacă ar fi așa, Dumnezeu nu ne-ar fi lăsat liber arbitru. Bărbatul în mod natural va prețui libertatea deasupra siguranței. Femeia invers.

    • Libertatea e un dar dar nu prea e inteles…satan e patronul eliberarii totale, esenta lui e anarhica.
     Libertatea fara limite e de la diavol. Omul nu a avut libertate totala, a avut niste ingradiri pe care le-a incalcat si a intrat satana/ descompunerea/dezbinarea/principiul/duhul mortii in celulele sale.
     Avem liber arbitru pana la granita trasata de Dumnezeu/pacatul, cand trecem dincolo inseamna ca arbitrul a a fost corupt de duhurile viclene

    • @Vlad V Libertatea este d e la Diavol . Dumnezeu le-a lasat alora singuri doi oameni din Rai o libertate relativa adica , ” poti face asta dar vei plati cu viata ” . Diavolul le-a spus/sugerat ca nu va fi asa iar aia doi…au pus botu !

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Îi sfătuiesc pe unii care vorbesc pe de rost, să-și arunce o privire pe harta lumii. Cât reprezintă lumea arabă în raport cu numărul total al populației planetei? Care este rata lor de natalitate în raport cu lumea occidentală decadentă? După ce analizăm un pic astfel de date putem discuta despre inteligența arabului Abdul Rahman Ibn Khaldun dar și despre capacitatea de procreere a lumii arabe.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Ibn_Khaldun

 9. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pentru ideile rasiste de genul “evreii sunt cei mai deștepți din lume” recomand doar un scurt articol introductiv semnat de prof. univ. dr. Ovidiu DRIMBA. Lumea arabă este total necunoscută iudeo-creștinilor spălați pe creier cu Dumnezeul rasist al lui Israel care are un popor ales.
  “Contribuţia ştiinţei arabe – activitate de o amploare şi de o importanţă “fără egal în istoria lumii” (G. Sarton) – la dezvoltarea ştiinţei europene, a fost enormă. Personalităţi dintre cele mai ilustre ale culturii occidentale veneau să se instruiască şi să se perfecţioneze în centrele de cultura arabă din Spania. Arabii au fost marii transmiţători şi, în multe cazuri, chiar salvatori ai ştiinţei greceşti, pe care au şi continuat-o şi dezvoltat-o timp de cinci secole.”.
  https://www.dacoromania-alba.ro/nr32/cultura_si_civilizatie_araba.htm

  • stiind cine a creat islamul tu le aduci laude? toate religiile afara de crestinism se trag din magie. Iubitorii de magie si vrajitorie venereaza imaginatia, asa au creat filosofia si celelalte arte prin descoperiri demonice, au inventat ciclurile decadentei societatilor prin preocuparile lor…sunt cu adevarat dusmani lui Dumnezeu…orice prietenie cu ereziile te pune in dusmanie fata de Hristos- pentru care “intelepciunea lumii acesteia este nebunie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.