Home / Dacă ești nou pe site / INCREDIBIL: autorul naționalist Mihai Șerban și-a organizat evadarea din pușcărie! În exclusivitate pentru Incorect Politic, planul de evadare!

INCREDIBIL: autorul naționalist Mihai Șerban și-a organizat evadarea din pușcărie! În exclusivitate pentru Incorect Politic, planul de evadare!

Mihai Șerban
Incorect Politic
Ianuarie 13, 2021

Evadarea din penitenciarul de maximă siguranță GAFAM…

 

Televizorul, în primă fază, prin seducție și sofism a cucerit creierul colectiv.  Mai apoi, internetul a inoculat oamenilor convingerea că mediul virtual este un cadou, care nu pretinde nimic la schimb. O fereastră virtuală spre libertate, avantaje nelimitate în timp și spațiu se născuse.

Apoi, încetul cu încetul, cadoul virtual a început să consume nițel din economia reală, din comerțul local, prin platforme de vânzare online, prin intermediere. Economia productivă, care este contrariul economiei speculative, a început să-și vadă părțile din piață diminuându-se treptat. Apoi au apărut  concurența neloială și dumping-ul social, care au fost activate pe trei canale principale, nu chiar atât de antagoniste: economia productivă fiind atacată de presiunea fiscală (de stat în serviciul Băncii), concurența neregulată (prin „piața liberă” impusă de U.E.) și comerțul online (începutul dominației G.A.F.A.M.: Google, Amazon, Facebook, Apple, Microsoft). În spatele tripticului s-a aflat Banca sau, mai precis, Marele Capital transnațional, deținut aproape integral de jidani și protestanți – arhitecții și proprietarii tuturor sistemelor interne fals-democratice bazate pe candidați pre-selecționați și alegeri aranjate. Aceste două organizații teroriste –  nu mafiote!, căci trăiești mai în siguranță la Napoli sau Palermo decât la Paris sau Berlin… –  controlează integralitatea activelor cu indiciu bursier din lume. A urmat în mod firesc falimentul  și exodul industrial (delocalizarea), creând ravagii intra-naționale cu milioane de șomeri în plus în fiecare an. Eurostat minte că sunt doar 20 de milioane șomeri în U.E., știind că numai în Franța sunt aproape 10 milioane… Economistul Charles Gave avansează o cifră ceva mai rezonabilă: 60 de milioane de șomeri în U.E., fără proiecțiile post-Covid, cu o creștere constantă în etapa următoare de până la 10 la sută pe an. Și totuși, progresiștii ne transmit la unison prin televizor, internet și reclame: „Avem neapărat nevoie de imigrația din Africa!“ – și de ce nu din Rusia?

În 2008, criza economică planificată de Big-money a încheiat în Occident comerțul de detaliu autohton și de proximitate, care activa în centrele orașelor, producând în medie 40 la sută din infrastructura locurilor de muncă în mediul urban. Așa au apărut în Franța Z.A.C. (zone de activitate comercială), unde protagoniștii principali, corporațiile transfrontaliere, au acaparat din mediul urban până la 90 la sută din piața de produse și servicii, transformând orașe prospere și pline de viață, în lagăre dormitor pentru imigranți cu mall-uri și hipermarket-uri îngrășate din ajutoarele sociale furate de statul prădător clasei mijlocii. Tranziția spre Z.A.C. (moartea comerțului individual) a fost realizată prin trădarea politică, inoculată mental prin TV și asigurată logistic prin internet – comandă online și livrare direct la domiciliu. De altfel, fără internet, nici o firmă comercială nu ar fi putut să facă „saltul calitativ“ spre corporatismul antinațional. Marx vorbea despre „deriva acumulării“ ca ultimă fază a capitalismului.

Apoi, industria virtualului, securizată de dependența creată prin rețelele de socializare și prin traficul online, care au servit ca bază de date (spionaj) pentru crearea algoritmului Big-data, a lansat modalitățile de plată online, alături de instrumentul „back sourcing“ (supravegherea profilului comercial individual), urmărirea generalizată în timp real cu predilecție spre tineri.

În lume sunt patru giga corporații care dețin toată industria marketing. Toate cele patru sunt deținute de jidani sau de oameni foarte apropriați lor, angajați de fațadă pe linia combaterii discriminărilor (antisemitismului…). Aceste corporații produc așa-zisele mecanisme de prelucrare afectivă/emoțională (Pavlov) în funcție de ceea ce aduce interes pe termen mediu și lung globalismului.

Reclamele produse de aceste giga-poluri sunt orientate în proporție de 33 la sută spre TV și cinema, 33 la sută spre internet și 34 la sută spre suport billboard și signage, adică pe suport fizic. Nu cunosc exact simbolistica procentajelor, dar am o presupunere.

Nota bene. În aceste reclame proporția cuplurilor rasiale mixte, este de 48 la sută. Dacă un chinez s-ar uita la aceste reclame, ar crede că în Occident proporția cuplurilor albe este de numai 1/2…  Odată cu democratizarea acestor giga unelte de producție a consimțământului socio-cultural, a început războiul intern și extern împotriva naționalismului și, mai pe larg, împotriva conservatorismului politic și a omului alb, mai ales în Occident, unde viața tradițională a devenit ținta principală a conglomeratului Mass media.

Astăzi, uneltele care au servit la început drept platforme marketing pentru promovarea globalismului, sub toate formele sale, s-au metamorfozat în organizații de represiune și de gestiune informațională în folosul ideologiei dominante și dominate de proprietarii acestui sistem, generatorii bolșevismului bis.

Raportul beneficii/dezavantaje, de fapt, nu există! Tot ceea ce a dat acest sistem a fost o lume virtuală plină de frustrări și interdicții, sub perfuzia permanentă a ideologiei anti-organice. În schimbul unui spațiu virtual, care ne-a alienat pe toți, promotorii totului virtual ne-au luat tot ce am avut mai de preț, realitatea noastră organică: națiunea, suveranitatea populară, independența politică, democrația, economia productivă și națională, uneltele de producție, resursele strategice, familia, sănătatea, Dumnezeu…

Cei care iau apărarea virtualului emit constant câteva teorii și sloganuri care au legătură cu sofismul ambiental în care trăim: „Fără internet nu știam nimic despre complotul globaliștilor. Fals! Toate etapele complotului sunt identificate și menționate în cărți încă disponibile, trebuie doar să le citim. „Internetul ne-a ajutat să ne găsim unii pe alții și să comunicăm. Iarăși fals! Tocmai că, dimpotrivă, ne-a fragmentat, ne-a îndepărtat unii de ceilalți, chiar și în locuințe comune, modificând comportamentele, comunicarea și interacțiunile între oameni. „Fără internet nu câștiga Trump alegerile în 2017“. Din nou, fals! Fără televizor și internet sistemul nu ar fi obținut victoria ideologică împotriva națiunilor, nu ar fi instaurat regimul global fals democratic și, cel mai probabil, îl locul unui fost și actual mare capitalist al sistemului, am fi avut un lider suveran în fiecare palat prezidențial din Europa și nu mai salivam prostește după pseudo-liderul națiunii dinspre care a pornit toată nenorocirea pe care o trăim astăzi.

Și, totuși, miile de ore pierdute în fața ecranelor, miile de informații defilând fără rost, miile de like-uri și dislike-uri, miliardele de micro-știri scoase din context, uneori cenzurate și totuși disponibile publicului larg etc., oare, vă întreb, din punct de vedere strategic, ne-au ajutat la ceva, am avansat un milimetru în ultimii 20 de ani sau am regresat continuu? Ne-a ajutat cumva să ne salvăm copiii de vaccinurile otrăvitoare obligatorii din care politicienii își primesc retro-comisioanele („parandărătul“)? Ne-a ajutat să ne ferim de U.E. și să nu devenim singura colonie din Europa de Est? Ne-a ajutat să scăpăm de un institut care cercetează cu banii publici un holocaust de care nimeni nu auzise până la propaganda holocaustistă invazivă, dar care ne-a costat până acum 31 de ani de agonie și 20 de miliarde de euro? Știința click-ului și copy-paste-ului ne-a ajutat să câștigăm la referendumul pentru familia naturală sau măcar să ne apărăm Școala și copiii de propaganda sodomită uneltită de filiala O.N.U., L.G.B.T.Q.? Vom scăpa de multiculturalism cu profilul „anonim“ pe rețelele de socializare, aruncând la întâmplare cu zieg-heil?… Oare este o utopie să renunțăm la acest sistem pentru că unii ne spun că ar provoca o criză financiară catastrofală?… Fals, din nou! A doua zi după căderea acestei lumi virtuale, care ar provoca o criză tot atât de virtuală, presiunea populară ar face ca statele să-și recapete suveranitatea monetară națională, bazată pe valoarea-muncă!

Cei care ne vor sclavi avansează cu sprijinul nostru și o fac cu viteză! În anii ’60 doar 4 la sută din populația occidentală se pronunța favorabilă căsătoriilor rasiale mixte. Astăzi 74 la sută dintre aceștia se pronunță favorabil căsătoriilor rasiale mixte.

Televizorul a făcut minuni. Internetul o să închidă această capcană.

Din toată povestea asta să rețineți următorul aspect: televizorul și internetul au creat și consolidat în timp infrastructura mentală de acceptabilitate și structura logistică necesară pentru evoluția spre Great Reset (planificată încă din anii ’70), care se sprijină integral pe tehnologia giga-polului G.A.F.A.M., care, la rândul său, este dependent de masa monetară fiduciară (virtuală), organizată și distribuită de grupuri supra-bancare. Absolut toată cacealmaua financiară globală stă așezată pe masa monetară virtuală, emisă pentru mărirea datoriei publice, până la implozia controlată care va muta spre capitalizarea națiunilor. Acesta o să fie momentul istoric când o să basculăm din condiția de cetățeni naționali, europeni, globali… spre condiția de locatari G.A.F.A.M., însă fără cadru juridic legal…

Un studiu american realizat de Pew Research Center a arătat că 74 la sută dintre internauți nu sunt receptivi la discursul declarat de sistem ca fiind complotist. Din acest eșantion 87 la sută au sub 30 de ani și 72 la sută au studii superioare. Prin urmare, mă voi adresa minorității rămase plus celor care nu se consideră internauți convinși, tineri anti-complotiști fericiți sau intelectuali progresiști anti-rasiști: dacă, începând de mâine, 500 de milioane de albi europeni și 150 de milioane de albi americani își aruncă la gunoi smartphone-ul și sting definitiv televizorul, atunci întreg imperiul virtual consolidat de Marele bancher, prin filialele G.A.F.A.M., s-ar prăbuși în câteva săptămâni!

Întreg Sistemul global se bazează pe OBEDIENȚA – pe supunerea și, în consecință, pe acceptabilitatea – oamenilor care, în marea lor majoritate, au decis, în mod paradoxal, că sunt pregătiți să moară pentru salvarea uneltelor virtuale primite de la sistemul care i-a planificat pentru exterminare și pentru înlocuirea lor cu alte creaturi (de tip zombi). De fapt, realitatea ne arată că majoritatea oamenilor se plâng de efectele nocive ale căror cauze le prețuiesc!

Din toate aceste motive și pentru că nu mai doresc să fiu părtaș – deci, complice! – la genocidul programat, am luat o decizie fundamentală: din 01.03.2021 îmi organizez evadarea din lumea virtuală. Până la această dată îmi voi tăia toate lanțurile care mă leagă de Rețea, inclusiv e-mail-ul. Începând din această dată voi fi disponibil doar pe rețeaua de telefonie tradițională, bazată pe emisie-recepție și prin scrisori la adresa de domiciliu. Am stins ultima oară televizorul în 2017 și bine am făcut! Renunț la smartphone în 2021 și la orice legătură cu Rețeaua lui 666. Întru în rezistența adevărată, a celor care refuză regulile și uneltele dușmanului, a celor care vor să reconstruiască o lume reală pentru generațiile viitoare, așa cum își dorea Sf. Iustin Pârvu pentru noi toți. La cei 42 de ani ai mei, îmi voi face o profesie  de onoare în a converti cât mai mulți oameni la Viață, dejucând, astfel, în măsura posibilităților mele modeste, inevitabilul anunțat de dușmanii oamenilor liberi de pretutindeni.

Stimați colegi și cititori, pe curând, sper eu în lumea reală – dincolo de sârma ghimpată!

Dumnezeu să ne ajute!

Mihai ȘERBAN

Sterie Ciumetti: E greu de crezut că s-a ajuns aici, nu doar din punct de vedere al uraganului de cenzură din ultimele zile, ci mai ales din perspectiva încetării unei lungi și roditoare colaborări cu prietenul și camaradul meu Mihai Șerban. A fost primul autor naționalist care a contactat redacția, în a treia lună de la înființarea publicației, prin articolul intitulat Suveranitate, Libertate, Justiție. Mihai Șerban a fost un vizionar de la început și continuă să fie, intuind viitorul sumbru devenit prezent încă din 2017 când a publicat MANIFEST. Cartea Neagră a României. Uitându-mă în urmă, momentul în care am luat contact cu Mihai Șerban a declanșat o reacție în lanț prin care Incorect Politic a captat atenția unor mari români naționaliști cu vechime, ca Dan Cristian Ionescu, Vasile Zărnescu și alții, care și-au adus contribuții prețioase la munca pentru promovarea adevărului. Revenind la Mihai Șerban, poate cel mai tăios articol scris de vreun autor român din istoria post-decembristă este Scrisoare Deschisă pentru Neamul Românesc. Constat că a rămas fidel conceptului pe care  l-a lansat “Fără o idee revoluționară, nici o acțiune nu poate fi cu adevărat revoluționară”. Activitatea sa nu s-a rezumat la scrierea unei cărți și publicarea articolelor pe site, ci a continuat în dezvoltarea unei rețele de distribuție de carte naționalistă menită să găzduiască toți autorii cenzurați de librăriile contemporane, reuniți în Colțul Naționalist, sub dictonul “Când adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată”. Mihai Șerban a avut un vis pe care îl împărtășim și care nu trebuie să rămână doar un vis, ci să devină o datorie, o datorie pe care o vom îndeplini alături de Cel mai puternic dintre noi.  Sunt trist că cititorii pierd un colaborator neprețuit, dar sunt bucuros pentru familia lui, care va beneficia de o viață curată, sunt bucuros că vom rămâne prieteni și poate, într-un viitor mai bun, ne vom reîntâlni la căldura șemineului,  trecând în revistă ultimele întâmplări din epopeea noastră. Sau poate vom fi colegi de lagăr, nu se știe niciodată! Oricare ar fi cazul, evadarea din temnița GAFAM este o acțiune curajoasă, avangardistă, de real pionier și care va genera mai devreme sau mai târziu efecte, mă gândesc la veritabile comunități deconectate, prospere, curate și sănătoase. Pentru mine acest pas este încă nerealizabil, însă  tot timpul meu dinăuntrul temniței temniță îl dedic detonării zidurilor din interior. Sunt sigur că vom lucra, dintr-o parte sau alta a baricadei, la tăierea sârmei ghimpate și profit de această ultimă ocazie să îi transmit la revedere. Dragă Mihai, îți mulțumesc pentru tot ajutorul, pentru precizia analizelor cu care ne-ai îmbogățit, risipind ceața incertutidinilor, pentru bunăvoința și răbdarea cu care ai tratat polemicile și dezacordurile între colegi și pentru lumina pe care ai răspândit-o în cadrul luptei pentru mărturisirea Adevărului. Neamul Românesc autentic te salută, camarade!

Mihai Șerban vorbind la lansarea cărții sale MANIFEST. Cartea Neagră a României

25 comments

 1. I-am citit cartea și înțeleg demersul său, după mine planificat subtil în Manifest când face alegoria legată de occidentali și “preschimbarea săbiilor în pițule înrobitoare”… Se pregătește o luptă reală, Mihai Șerban își ascute sabia “ridicată de pe câmpul săracei noastre”. Fenomenal autor, mare gânditor!

 2. Statul mondial deja exista si se numeste WWW sau in gematria 666.
  Presedintele nou ales a celei mai puternice comisii di senatul sua a spus ca Wall Street trebuie sa lupte cu rasismul (crestinismul) si pentru politica ecologista mondiala ( onu si vatican).
  Corporatiile nu mai sunt doar economice demult, ele pun presedintii si guvwrnele.

 3. Il inteleg. Dar unii trebuie sa mai ramana si aici, in mediile folosite si acaparate in proportie mare de dusmani, pentru a nu cadea cu totul in mainile lor si a-i trezi si pe altii la Adevar, Frumos si Normalitate

 4. Cred ca ar trebui sa-si pastreze o mica portita pentru contactarea nationalistilor si mai ales sa aiba o platforma de pe care sa-si lanseze cartile. Renuntarea completa foloseste tot inamicilor. Internetul si mijloacele moderne trebuie folosite fara sa pierdem mult timp, fara sa devenim depenedenti de ele. Noi de unde vom afla ce carti a mai scris pentru ca ATGOR nu-l va publica?

 5. Am iesit si eu partial din Matrix. Dar n-am renuntat total la tehnologie.. Folosesc in continuare televizorul, am decuplat doar receiverul. Uneori tare am chef sa vad sau sa revad un film bun: istoric, de aventuri sau comedie, pentru care folosec DVD-ul sau calculatorul. La smartphone am renuntat fara regrete! Am un telefon Nokia vechi cu butoane pe care il port cu mine, dar si pe asta il las de multe ori acasa! Nu am cont pe Facebook sau alte retele sociale, pe Amazon (??) nu cred ca l-am deschis vreodata, Apple (??) nu am deviceuri de la astia, Microsoft (??) recunosc am SO dar o sa trec la Linux, Google nu folosesc de mai multi ani (!!), ca am alternative. Email folosesc si nu ma pot lipsi de el deoarece comunic cu clientii si cu prietenii. Oricum nu are treaba cu G.A.F.A.M…
  Il inteleg pe domnul Mihai Serban, ii inteleg revolta, dar nu cred ca ar trebui sa se rupa in totalitate de noi! Avem nevoie de o minte luminata, de un far calauzitor!

  • Pentru email îți recomand ProtonMail, software-urile ce rulează pe această platformă au codul sursă publicat, iar toate mailurile trimise pe platforma asta sunt criptate cu OpenPGP, îl folosesc de multă vreme. Cât despre telefon vreau să-mi iau cu timpul un PinePhone deoarece rulează distribuții de Linux ca cele de pe PC și mare parte din componentele lui vine cu drivere open source, iar ca bonus telefonul are întrerupătoare electrice cu care poți dezactiva toate modulele radio (Bluetooth, GSM, Wi-Fi, GPS), camerele și microfonul.

 6. Daca nu afli ce face inamicul, te va lichida fara sa pinzi de veste – apararea nu inseamna retragere sub pamant (sau ascunsul capului in nisip).
  E suparata acum da’ are nevoie sa discearna si asta nu se face cu ipoteze ci cu informatii.
  ….
  Nu am inteles
  “implozia controlată care v-a muta spre capitalizarea națiunilor”
  Ce anume VA muta sau VA fi mutat spre capitalizare…?
  ===========
  Sper ca “v-a” a aparut din eroare de “culegere” si nu din textul cuiva care a publicat o carte… da?

  • Draga domnule gheorghe, sper că ”gheorghe” a apărut dintr-o regretabilă eroare de ”culegere” și nu din vocabularul cuiva care are ca unică ocupație ”vânarea” de oarece greșeli…da? Așa m-am gândit și io! Căutarea vreunui nod în papură, dragă domnule Gheorge (așa sună mai bine, nu?), într-un text cu un conținut foarte lămuritor și extrem de incitant pentru toată lumea, este un demers de doi bani și două parale. Dispari di p-acilea, față palidă!
   Acum despre hotărârea autorului articolului. Televizorul, un televizor nou-nouț l-am eliminat acum vreo 10 ani. A stat pe un dulap cam doi ani unde a adunat praf și muște moarte. A fost o perioadă cu adevărat fericită pentru mine. Am citit la greu, am ascultat discurile mele antice cu muzică simfonică și m-am dedat la satisfacerea tuturor plăcerilor mele nevinovate, începând cu excursiile cu cortul și terminând cu pescuitul și practicarea fotografiei. Desigur și cu multe altele. După vreo doi ani, doamna mea și-a dorit să vadă programul de revelion, așa că aici s-a terminat fericirea. Acum folosesc televizorul ca să adorm mai repede. Fie filmul cât de incitant că la prima reclamă dorm dus, așa că doamna se ocupă cu stinsul luminii. Bineînțeles, ea doarme mai puțin per noapte, lucru care se vede deja la claritatea tenului ei din marmură de Carrara .
   Telefonul meu e tot cu butoane dar îmi aduc aminte cu nostalgie de primul meu telefon Alcatel cu butoane din cauciuc și antenă aparentă, o splendoare. Am avut un telefon cu ecran tactil, primit drept cadou, nu era să-l refuz, dar cam după o jumătate de an mi-am pus problema existențială ”Să-l sparg cu ciocanul sau să-l fac cadou vreunui nefericit?”, mai ales pentru că mi se închidea brusc datorită contactului cu urechea. în timpul vreunei conversații cu amicii. Cineva s-a oferit să-l salveze de la distrugere așa că am scăpat de el, acum sunt iar happy.
   Nu am renunțat la parcurgerea zilnică a informațiilor de pe diversele site-uri oferite de internet. Urmăresc mai ales modul cum știrile oferite sunt deformate, într-un sens sau altul, în funcție de patronul publicației respective. Cum este ocolit adevărul și cum este prelucrată creativ esența informației cu scopul, nemărturisit, de a-l manipula pe cititor. Uneori asta mă amuză, alteori mă umple de indignare (Da proști ne mai cred ăștia!). Pe urmă realizez că metoda picăturii chinezești are efect. Chiar proști par a fi mulți dintre cei care ne înconjoară, iar de când am citit lucrarea ”Deșcolarizarea României”, autor Mircea Platon, am putut înțelege și cine, cum și cu ce metode a realizat performanța asta. Televizorul, telefonul inteligent și toate sculele astea moderne lor le sunt destinate și pe limba lor glăsuiesc.
   Sunt convins că domnul Mihai Șerban își binemerită retragerea în afara scenei și se va dedica scrisului. E clar că are multe de spus, iar ceea ce spune e demn de tot interesul.

   • „Dispari di p-acilea, față palidă!” – tovarășe, asta-i replică de om slab în fața provocărilor… Ce exemplu ne dai ?

  • O implozie controlată are autori. Aceștia vor muta post-implozie spre capitalizarea în etape a tuturor activelor naționale/publice, lăsând popoarele fără protecție reală, prin acapararea structurile teritoriale organice. Acest proces este urmărit în mod natural de către beneficiarii globalismului. De altfel, implozia națiunilor europene, este finalitatea proiectului globalist a cărui scop nu este distrugerea Chinei, nu-și permit, ci distrugerea Europei pentru că este bogată în patrimoniu, este sursa demografică a rasei albe, este construită pe bazele filosofice grecești și a dreptului roman, deasupra cărora se suprapune Creștinismul. Agresorul este iudeo-protestant, cu a sa pătură de manevră neo-burgheză și neo- modernistă 2.0., pe care le uneltesc împotriva culturii populare organice a Omului alb încreștinat.

 7. De la TV si internet ai multe de invatat daca ai EDUCATIE si DISCERNAMINT.

  • n-ai inteles nimic, mai citeste o data

   • INJECTIA FINALA

    Eu cred ca Raluca are mare dreptate.
    Trebuie neaparat educatie si discernamant.
    Acest articol al dlui Mihai Serban m’a socat profund.
    Parca Turcanu, la Pitesti, Mi’ar fi dat o maciuca in cap.
    Cum poate mintea acestui autor, scanteietoare,
    Sa esueze astfel, intr’o concluzie inselatoare, manipulatoare ?
    Numai fortele oculte au interesul sa taie legaturile dintre nationalisti si toti oamenii de bine de pe planeta.
    Daca nu era cunoscut ca luptator, il catalogam indata agent SRI SI AGENT GAFAM.
    ACESTI RAUFACATORI TOCMAI ASTA VOR: DISTRUGEREA NATIONALISTILOR, IMPLICIT PRIN ELIMINAREA LOR DE PE NET.

    VA URMA
    (dupa ce ma dezmeticesc
    Si’l mai citesc…

 8. Stimate Maestre Mihai Serban,

  Este perfect de inteles dorinta de eliberare care va indeamna sa bateti in retragere din acest tumult al contemporaneitatii noastre .
  Dar nu uitati ca romanitatea are nevoie de geniile ei .
  Cu atat mai mult cu cat sunteti un autor de marca , foarte tanar si nu sunteti multi la numar !
  Ne-ati fost si sunteti o busola redutabila.
  Speram sa reveniti in front .
  Internetul e parsiv dar are si foarte multe valente : nu veti sti niciodata pe cine ati luminat, cand si in ce masura cititorii au reactionat cum trebuie in anumite momente decisive ale istoriei , si datorita Domniei Voastre !
  Va trimit un pastrav incorijibil, pe cat de iubitor de viata, pe atat de frumusete, sa va rascoleasca apele de munte curate, de izvor !
  Adapati-va si reveniti !
  Domnul sa va ocroteasca !

  https://www.youtube.com/watch?v=RMr4pDGo0KE
  Franz Schubert – Piano Quintet in A major, D. 667, “Trout”

 9. Nu e nimic de mirare, e o hotărâre perfect normală și logică, eu nu mai am televizor de vreo 13 ani, am avut mereu telefon cu taste și nu sunt pe nici o rețea de socializare și încă n-am curaj să renunț la profesie ca să ies de tot de pe internet. altfel rămânem tot sclavi care ne agităm cu lanțurile la mâini și picioare vorbind despre liberatate. Nu mai vorbesc de patimile pe care părintele Iustin ne învăța să le biruim(vezi egoism, mândrie, invidie, răutate, bârfă, pretenția că suntem cineva, slava deșartă, etc, etc) Dumnezeu să ne miluiască!

 10. Mihai Serban si pe mine m-a impresionat. Are forta. Stie ce face. Probabil nu mai are nicio sansa sa ajunga la cei pe care ii iubeste prin mijloacele gafam. Stie ca e in zadar, dar nu o spune. Acolo trebuie sa ajungem toti .. la pustnicie. Si eu sunt retras din fanfaronada intr-o forma diferita de vreo 10 ani, trei ani mi-a luat doar pregatirea. Numai Dumnezeu ne stie. Doamne ajuta!

 11. Carolina are dreptate! Avem nevoie de mari gânditori asemenea maestrului Șerban, dar aceștia mai trebuie și înțeleși. Luminile disimulate în Evadarea din GAFAM nu sunt recepționate de marea majoritate. La fel pentru
  “Scrisoarea deschisă pentru Neamul Româneasc”, unde am reținut următorul pasaj, exemplificând complexitatea acestui filosof care rămâne în continuare neînțeles: “În înțelegerea noastră a lumii și a istoriei, politica este fundamental o extensie a empirismului rasial. Este determinată de potențialul genetic al unui neam influențat de luptele sale de-a lungul veacurilor și al cărui mod de a gândi și de a acționa, întru prezervare și continuitatea sa, este rezultatul unei evoluții istorice unice. Însă, așa cum potențialul nu este totul, nici politica necultivată nu poate produce nimic bun. Este o lucrare de conștiință care dezvăluie oamenilor ponderea dificultăților și a provocărilor. Un naționalist va avea întotdeauna, prin definiție, o comunitate națională de apartenență. Din motivul evident că o comunitate națională din Europa nu este decât o extindere biologică deosebită a rasei albe, înmulțită în neamuri. Orice naționalist aparține, prin urmare, unei națiuni implicite, așa cum aparține unei familii implicite.

  Din această cauză, singurul referent „patriotic“, poluat și diluat de atâtea atacuri semantice, nu mai oferă nici o garanție cu privire la integritatea comunității naționale în sine. Am văzut cum, în numele „ideii patriotice“, națiunea reală, realitatea concretă, biologică a fost slăbită treptat prin intoxicare de către forțele cosmopolite, până la a ajunge ceva imposibil de definit. Nu mai găsim un singur inamic al națiunii care să nu se fi pretins patriot înainte să comită o crimă împotriva națiunii.

  Dacă aveți posibilitatea, cereți unui englez, francez sau german să formuleze ce înțeleg ei prin națiune, neam, patriotism?! Astfel veți înțelege, la modul cel mai brutal, încotro ne îndreptăm și noi dacă nu intervenim la timp.

  Vrem nu vrem, a venit timpul să vorbim despre noi și realitatea noastră: naționalismul este singura valoare protectoare a umanității albe, adică un principiu unificator. Și, ca rezultat, este și un socialism pe scara rasei albe. Această rasă albă este astăzi victima celor mai violente atacuri interne și externe și este amenințată cu dispariția în Occident. Biserica, fie Occidentală sau Răsăriteană, nu arată nici un fel de opoziție la acest genocid programat, Vaticanul devenind principalul promotor al acestei înlocuiri începută oficial în 1965. Prin urmare, naționalismul explicit sau implicit anti-rasist sau anti-xenofob nu este doar contra-revoluționar, ci și trădarea în sine.

  Inhibarea generalizată în acest domeniu este rezultatul teoriei liberale și nu are rost să mai dezvoltăm subiectul – „căutați și veți afla”! Prin urmare, cei care încearcă să reconcilieze rasismul de convingere (protecționist/vital) și anti-rasismul pur formal, jucând pe cuvintele care alcătuiesc conturul din ce în ce mai confuz al „țărilor integrate“ în satul global – ca să-l cităm pe Marchall McLuhan –, nu vor reuși niciodată să schimbe tendințele, fiindcă nu o fac dintr-o poziție de forță, ci sub presiunile taberei adverse, rasiștii anti-rasiști, deci forțele de ocupație politică! Când Iohannis invocă toleranță „față de celălalt“ înseamnă că presiunile externe se accentuează, comanda a fost dată și imigranții urmează să ne bată la ușă… Cu securea!”

  Ar trebui o dezbatere întreagă numai pe acest pasaj fundamental, care traduce perfect starea autorului pe care a reamintit-o și d-l Sterie Ciumetti: “Fără o idee revoluționară, nici o acțiune nu poate fi cu adevărat revoluționară”.

 12. “Fără o idee revoluționară, nici o acțiune nu poate fi cu adevărat revoluționară”. Si reciproca este adevarata: Fara actiune o ideie revolutionara dispare ca si cum n-ar fi existat.

 13. I-am citit nevestei comentariul tau. Si ea are telefon Nokia cu butoane si nu vrea sa renunte la el (E51), singura problema fiind gasirea bateriilor de rezerva. La fel si cu facebookul sau alte retele de asa-zisa “socializare”.
  Eu trebuie sa recunosc ca am telefon modern, dar il folosesc restrictiv cu internetul pronit doar cand am nevoie de el.
  Greu de renuntat la Windows pt cei care nu sunt in domeniul IT&calculatoare, dar incerc sa folosesc motorul de cautare DuckduckGo si browserul Tor.

 14. In lumea reala unde il putem gasi pe d-l Mihai Serban?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *