Home / Internațional / Trump îndeamnă din nou la pace în discursul din Texas, cu tâlhăria ce facem?

Trump îndeamnă din nou la pace în discursul din Texas, cu tâlhăria ce facem?

Incorect Politic
Ianuarie 14, 2021

Via ActiveNews:

Președintele american în exercițiu, Donald Trump, s-a deplasat marți spre Alamo, Texas, de unde a ținut un discurs, primul după cel în care îndemna la pace după evenimentele de la Capitoliu. Totodată, el a făcut două declarații, una înainte de a se urca în elicopterul prezidențial „Marine One” și una înainte de a se muta în avionul „Air Force One”.

Înainte de a lua elicopterul, Donald Trump a făcut o declarație în legătură cu încheierea construcției celor 450 de mile de zid de la granița sudică, pe care și le-a propus până la sfârșitul anului 2020, pentru a pune capăt imigrației ilegale și traficului de droguri.

„Punem capăt, în mare măsură, pătrunderii drogurilor în țara noastră, care a fost posibilă timp de ani de zile. Punem capăt unui volum mare de imigrație ilegală… Zidul a făcut o diferență enormă la granița sudică”, a declarat el.

Totodată, Trump a insistat pe ideea că nu-și dorește violență. „Nu ne dorim violență absolut deloc”, a transmis el.
„Iar legat de punerea sub acuzare, aceasta este realmente o continuare a celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria politicii. Este ridicol. Absolut ridicol.

Această punere sub acuzare provoacă o furie teribilă, și voi faceți asta, și este cu adevărat îngrozitor ce fac ei. Consider că dacă Nancy Pelosi și Chuck Schumer continuă pe acest drum, vor pune în mare pericol țara noastră și vor genera o furie teribilă. Nu vreau violență deloc”, a precizat Trump înainte de a se urca în elicopterul prezidențial.

El a continuat să vorbească despre evenimentele recente și înainte de a se urca în avionul „Air Force One”, mai ales despre cenzurarea sa pe rețelele de social media în urma protestului din 6 ianuarie de la Capitoliu. El a demontat acuzațiile nefondate cum că ar susține violențele și i-a îndemnat și pe susținătorii lui să le evite.

„Consider că marile companii tehnologice fac un lucru abominabil pentru țara noastră și țării noastre. Și cred că aceasta este o greșeală cu efecte catastrofale asupra lor. Ele dezbină și sunt dezbinatoare și demonstrează ceva ce eu am prezis de mult timp. Am prezis de mult timp, dar nimeni nu a luat vreo măsură”, a subliniat președintele american în exercițiu.

„Asta îi face și pe alții să acționeze la fel, provocând, astfel, multe probleme și mult pericol. (…) Dar mereu există o modalitate de a riposta când ei se poartă așa. Nu am mai văzut niciodată atâta furie cum văd acum, iar acest lucru este îngrozitor”, a adăugat acesta.

„Și trebuie să evitați mereu violența. Și avem o susținere enormă. (…) Avem probabil o susținere cum nu a mai văzut nimeni până acum. Dar trebuie tot timpul să evităm violența”, a punctat Donald Trump, dezamorsând astfel acuzațiile inventate de tabăra democraților, cum că el ar alimenta o „insurecție” violentă.
Întrebat fiind care este rolul/responsabilitatea lui în ceea ce s-a întâmplat la Capitoliu, președintele a răspuns:

„Deci, dacă îmi citiți discursul – și mulți oameni au făcut acest lucru, și am văzut asta atât în ziare, cât și în presă, la televizor – s-a analizat, iar oamenii au fost de părere că ce am spus a fost complet adecvat.

Iar dacă vă uitați la ce au spus alți oameni – politicieni la nivel înlt – legat de revoltele din vară, oribilele revolte din Portland și Seattle și în diverse alte locuri, aceea a fost o problemă reală – ce au spus ei.

Însă ei mi-au analizat discursul și cuvintele din ultimul paragraf, propoziția de final, și toți au considerat că a fost foarte potrivit”, a concluzionat Donald Trump.

Ajuns în Alamo, Texas, un oraș în Rio Grande Valley, lângă granița cu Mexicul, de-a lungul căreia s-a construit sub Administrația Trump zidul de 450 de mile, președintele în exercițiu a ironizat apelurile făcute de democrați către cabinetul său prin care cer să îl declare „inapt” să își îndeplinească atribuțiile, înlăturându-l de la putere în baza celui de-Al XXV-lea Amendament al Constituției SUA.

„Înainte de a începe, aș dori să spun că libertatea de exprimare se află sub asediu mai mult ca niciodată.

Al 25-lea Amendament este de risc zero pentru mine, dar acesta va reveni să-l bântuie pe Joe Biden și administrația Biden. Exact ca în zicala: Ai grijă ce-ți dorești!”, a adăugat Donald Trump, referindu-se la legea prin care i se pot retrage atribuțiile președintelui pe motiv de dizabilitate, împuternicindu-l în schimb pe vicepreședinte cu puteri prezidențiale. Avertismentul lui Trump nu e tocmai o glumă, pentru că au existat voci care au acreditat ideea că, date fiind episoadele de pierdere a lucidității de către Joe Biden, Kamala Harris va fi de fapt cea care va conduce America.

Cu toate acestea, președintele în exercițiu a reamintit că „este timpul pentru pace și calm”, adăugând că respectul pentru aplicarea legii constituie fundamentul agendei MAGA (Make America Great Again!).

*

Nota editorului: În discurs a mai jucat odată după melodia democraților, dezavuând Eroii Patrioți care au pătruns în Capitoliu încercând să-și salveze țara de la o tâlhărie fără precedent, unii chiar recuperând laptopuri și hard-disk-uri. 

3 comments

 1. Au atata ura impotriva lui Trump incat il vor baga la inchisore, il vor tortura, il vor desfiinta. Trump este terminat. Nu are rost sa mai asteptam ceva de la el. El nu-si da seama ce va urma, este inconstient. Cu Deep State nu se poate face pace – ori il distrugi ori esti distrus. Pacat ca s-a aruncat in lupta fara sa inteleaga care sunt consecintele in caz de nereusita. Va fi un martir! Teroarea se va dezlantui acum asupra patriotilor si nationalistilor in America si in intraga lume. Hitler a avut inca odata dreptate: la teroare se raspunde cu o teroare si mai mare! Doar asa poti invinge.

 2. Trump e putin cam ocupat cu alte chestii… https://www.informationliberation.com/?id=62001

  Donald Trump condemned his own supporters and called for them to be prosecuted to “the fullest extent of the law,” just days after he chose to pardon “the king of medicare fraud” & release traitor Jonathan Pollard from parole to “make aliyah” in Israel.

  Donald Trump si-a condamnat propriii suporteri (iar) si a indemnat sa fie condamnati “cu toata severitatea legii”, la cateva zile dupa ce a ales sa-l ierte pe “regele fraudei Medicare” si sa-l elibereze pe tradatorul Jonathan Pollard ca sa poata pleca in Israel”. Jonathan Pollard e un evreu care a spionat SUA in folosul Israelului.

 3. Trump appears to have turned his back on his own ardent protectors “by ordering 15,000 National Guard troops TO TURN OUT AGAINST HIS OWN SUPPORTERS.”

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224922

  Dumnezeu a rănduit ca Singura alternativă VIABILĂ, BUNĂ ȘI BINECUVĂNTATĂ pentru omenire să fie însuși Binecuvăntatul CREATOR ȘI MĂNTIITOR AL SINCER CREDINCIUȘILOR, ADICĂ SINGURUL ADEVARAT DUMNEZEU, și nimeni altul.

  CINE CREDE ALTFEL VA CĂDEA ȘI SE VA RUINA.

  „… Nu mai putem vorbi de pluralitate politică, simple amăgiri pentru naivi.

  Indiferent că vorbim de partidele de stânga, de dreapta sau de centru, rezultatul rămâne deja stabilit, agenda progresistă avansează, este de neoprit.

  După fapte și realități, observăm că spectrul politic reprezentativ este compromis, neputincios, vândut și lucrează concertat împotriva interesului național…”

  https://www.incorectpolitic.com/exploziv-si-excluziv-interviul-interzis-in-presa-romaneasca/

  TRUMP NU ESTE SALVATORUL LUMII, EL ESTE DOAR CEALALTĂ FAȚĂ AL ACELEIAȘI MONEDE, CARE ESTE CREATA DE BANCHERII INTERNAȚIONALI.

  Trump controlled by KGB/Mossad

  https://fitzinfo.net/2016/10/29/trump-controlled-by-mossad/

  Insider: Is Trump Family Cult Behind Coming Armageddon?

  https://www.h+e+n+r+y+m+a+kow.com/2018/04/chabad-trump-family-cult.html

  Times of Israel: 100 times Trump supported Israel over America (the ones admitted to)

  https://www.v+e+t+e+r+a+n+s+t+o+day.com/2020/10/28/times-of-israel-100-times-trump-supported-israel-over-america-the-ones-admitted-to/

  TOATE PARTIDELE SÎNT CORUPTE, TOTI ATEII SÎNT CORUPȚI, SAU POT FI UȘOR CUMPĂRAȚI.

  SINGURA ADEVARATA NĂDEJDIE PENTRU OMENIRE ESTE SINGURUL ADEVARAT DUMNEZEU ȘI FIUL SĂU. NIMENI ALTUL.

  mesajulmesagerului.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *